Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 13, 2025 3:46 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 3:38 pm
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 3:30 pm

Δεν νομιζω οτι ειναι πολλοι εδω που εχουν να θυμηθουν καποιο ποστ σου που να μιλαει αρνητικα για την ομαδα.Παντα εχεις μια μονιμη δικαιολογια για τα παντα.Πιθανον να εχεις δικιο βεβαια και στα πχ 1000 ποστ σου να υπαρχουν και 2 ποστ που θα εχεις γραψει κατι αρνητικο.
Οσο για τις αλλες ομαδες, εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο το τι κανουν οι αλλες ομαδες, εγω τον Παναθηναικο υποστηριζω,και αυτος με ενδιαφερει το τι κανει.
Εντάξει, ό,τι πεις. Απλά δεν κράζω χωρίς λόγο όπως κάνετε συχνά πολλοί. Απέναντι στην Παρί άλλες 100 φορές να παίζαμε και να τους αφήναμε να σουτάρουν αμαρκάριστοι (όπως λες), δε θα έβαζε 101 πόντους η Παρί. Γιατί δε φταίει πάντα η άμυνα και αυτό είναι που δεν μπορείς να καταλάβεις, απλά κάποια βράδια"το βλέπεις βαρέλι" που λέμε, και ό,τι σουτάρεις πάει μέσα. Ένα τέτοιο βράδυ ήταν και αυτό, πόσο πιο απλά να στο εξηγήσω. Το ίδιο συνέβη και στο παιχνίδι της Παρί με την Ρεάλ, δεν είναι ότι η Ρεάλ δεν έπαιξε άμυνα.
H πλειοψηφια εδω, εκτος απο τους μονιμα γκρινιαριδες και μηδενιστες, δεν κραζουν χωρις λογο.Κραζουν γιατι κατι βλεπουν.Και πιστευω πως εδω πολλα παιδια, εχουν ασχοληθει με το σπορ,εστω και σε μικρη ηλικια, εχουν παιξει σε ομαδες, ειτε μικροι, ειτε και πιο μεγαλοι,και ασχολουνται με τον μπασκετικο παναθηναικο,γιατι ειναι φαν και του αθληματος καθεαυτου,και οχι μονο επειδη ειναι το μπασκετικο τμημα της ομαδας που υποστηριζουν.Αρα σκαμπαζουν 2-3 πραγματα παραπανω απο τον κλασικο μεσο φιλαθλο του Παναθηναικου που ειναι κυριως ποδοσφαιρικος.
Για το ματς με την Παρι, τα ειπαμε,ηταν τρομερα ευστοχοι οι Γαλλοι, αλλα ο Παναθηναικος τους επετρεψε να ζεσταθουν, να βαλουν τα 2-3 πρωτα,και μετα να βλεπουν το καλαθι σαν βαρελι.Οταν μπαινεις στο παιχνιδι και δεχεσαι σερι καλαθια με το καλημερα,επειδη δεν κανεις επιθετικη αμυνα σε μια ομαδα που ξερεις πως παιζει,τα ιδια τραβηξες και στην Γαλλια που εχασες,ξερεις πως παιζουν,οτι σουταρουν πολυ κλπ,και δεχεσαι 33 ποντους στην εδρα στο πρωτο δεκαλεπτο,ε φταις και εσυ που με το καλημερα τους επετρεψες να βρουν ρυθμο.Αυτοι μπηκαν και με τη μια αρχισαν να τα βαζουν γιατι δεν ειχαμε καλη περιφερειακη αμυνα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Απρ 13, 2025 3:54 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 3:45 pm
Μα δε γίνεται να αλλάζεις άποψη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δηλαδή αν π.χ. ο Οσμάν είναι άστοχος και κακός σε ένα παιχνίδι και τον πω "παλτό" κλπ., και στο επόμενο βάλει 20 πόντους και αρχίσω τα "παικτάρα" κλπ., ναι, θα θεωρήσω τον εαυτό μου "κωλοτούμπα". Γιατί; Γιατί απλούστατα έβγαλα ένα βιαστικό συμπέρασμα για έναν παίκτη κρίνοντας από έναν αγώνα αντί να περιμένω για να έχω μια πιο πλήρη εικόνα.
Μόνο που δεν είπες αυτό πιο πάνω. Είπες "στην αρχή" και "αργότερα". Να πω εδώ πως είναι αρκετά σύνηθες όταν κάποιος σε ρωτάει λίγο πιο συγκεκριμένα πράγματα να αρχίσεις να κουνάς το τέρμα. Μπορεί να μην το κάνεις επίτηδες (δεν σου προσάπτω δόλο), απλά σου το επισημαίνω γιατί το ίδιο έγινε και την προηγούμενη φορά που είχαμε κάποιον μεγάλο διάλογο.

Επίσης μπορεί κάποιος να πει "Ήταν κακός σήμερα ο χ παίκτης". Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρεί πως είναι κακός. Μπορείς να έχεις γνώμη και για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Για παράδειγμα, πλέον έχουμε δείγμα αρκετών παιχνιδιών και λέμε ότι η ομάδα δεν παίζει καλή άμυνα. Κάτι με το οποίο συμφωνεί και *ο ίδιος ο προπονητής*. Δηλαδή πληροί τα δικά σου κριτήρια για μια πιο στέρεα γνώμη. Όμως η δική σου στάση είναι να πεις για το *ένα* ματς με τη Μονακό (εδώ δηλαδή δεν κοιτάς την πλήρη εικόνα που επικαλείσαι) και ότι δεν λέμε για τις αδυναμίες της Εφες και της Ρεάλ ( :shock: :shock: ) λες και έχει κάποια σημασία.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Κυρ Απρ 13, 2025 4:00 pm

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 3:38 pm

Ένα ένα:
"ο Οσμάν είναι περιττός" -> αυτό είναι λάθος εξαρχής γιατί δεν είχαμε ένα τριάρι της προκοπής
"δε σταυρώνει τρίποντο" -> αυτό μπορεί να είναι αντικειμενική αλήθεια και δεν αντικρούει τίποτα από τα παρακάτω.

Ο Οσμάν ξεκίνησε αρκετά άσχημα και βρήκε τα πατήματα του αργότερα στη χρονιά. Οπότε δεν είναι παράλογο να έλεγε κάποιος ότι είναι "παλτό" στην αρχή και να τον αποθεώνει μετά. Άλλαξε η απόδοση, άλλαξε και η γνώμη. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο. Παράλογο θα ήταν να έλεγε ότι ο Οσμάν είναι κακός στην αρχή *και να συνεχίσει να το λέει* ώστε να μην είναι "κωλοτούμπας".

Παρ'όλα αυτά αυτό το σχόλιο είναι κάπως άκυρο γιατί εδώ μιλάμε για την κριτική της ομάδας ως σύνολο και όχι ξεχωριστούς παίκτες.
Μα δε γίνεται να αλλάζεις άποψη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δηλαδή αν π.χ. ο Οσμάν είναι άστοχος και κακός σε ένα παιχνίδι και τον πω "παλτό" κλπ., και στο επόμενο βάλει 20 πόντους και αρχίσω τα "παικτάρα" κλπ., ναι, θα θεωρήσω τον εαυτό μου "κωλοτούμπα". Γιατί; Γιατί απλούστατα έβγαλα ένα βιαστικό συμπέρασμα για έναν παίκτη κρίνοντας από έναν αγώνα αντί να περιμένω για να έχω μια πιο πλήρη εικόνα.
Eδω εχει δικιο ο billys, ειδικα για τον Οσμαν,για τον οποιο εγραψα απο την αρχη οτι ειναι σουπερ προσθηκη και εχει οσα χρειαζεται η ομαδα,και θυμαμαι πολυ καλα τα ποστ οταν αρχισε η σεζον,που αντικειμενικα δεν ηταν καλος και λιγο πολυ πηγαμε να τον βγαλουμε παλτο,και εγω εγραφα οτι θελει υπομονη,ειναι νωρις ακομα,λειπει ποσα χρονια στο nba και θελει χρονο να προσαρμοστει ξανα στην ευρωπη κλπ,και διαβαζαμε ποστ οτι θα χαλασει την χημεια,δεν κολλαει,αυτος ειναι ο παικταρας που μας λεγανε κλπ.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 13, 2025 4:01 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 3:54 pm
BillyPao έγραψε:
Μόνο που δεν είπες αυτό πιο πάνω. Είπες "στην αρχή" και "αργότερα". Να πω εδώ πως είναι αρκετά σύνηθες όταν κάποιος σε ρωτάει λίγο πιο συγκεκριμένα πράγματα να αρχίσεις να κουνάς το τέρμα. Μπορεί να μην το κάνεις επίτηδες (δεν σου προσάπτω δόλο), απλά σου το επισημαίνω γιατί το ίδιο έγινε και την προηγούμενη φορά που είχαμε κάποιον μεγάλο διάλογο.

Επίσης μπορεί κάποιος να πει "Ήταν κακός σήμερα ο χ παίκτης". Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρεί πως είναι κακός. Μπορείς να έχεις γνώμη και για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Για παράδειγμα, πλέον έχουμε δείγμα αρκετών παιχνιδιών και λέμε ότι η ομάδα δεν παίζει καλή άμυνα. Κάτι με το οποίο συμφωνεί και *ο ίδιος ο προπονητής*. Δηλαδή πληροί τα δικά σου κριτήρια για μια πιο στέρεα γνώμη. Όμως η δική σου στάση είναι να πεις για το *ένα* ματς με τη Μονακό (εδώ δηλαδή δεν κοιτάς την πλήρη εικόνα που επικαλείσαι) και ότι δεν λέμε για τις αδυναμίες της Εφες και της Ρεάλ ( :shock: :shock: ) λες και έχει κάποια σημασία.
Με συγχωρείς, αλλά δεν έχω χρόνο για να γράψω μια μακροσκελή απάντηση τώρα. Κάποια στιγμή όμως θα γράψω τη γνώμη μου σχετικά με το ποστ που είχες γράψει τις προάλλες "Η γνώμη σου δεν είναι γνώση", είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και μπράβο από μένα για την επιλογή. :)

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 13, 2025 4:26 pm

Ο billy κυρίως, προσπαθεί (ίσως και κάνα δυο ακόμα σε μικρότερο βαθμό - βάζω και το εαυτό μου μέσα) να μην είναι γκρινιάρης χωρίς λόγο. Προσπαθεί επίσης να δει λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής μπασκετάκι είναι, όχι κάτι σήμα τιμο για τη ζωή σου! Το θέμα είναι σαν χο πω θα πρέπει να σε γεμίζει και να σου δημιουργεί ευχαρίστηση (όσο ευρο είναι εφικτό) παρά να σε στρεσάρει και να σου ρίχνει τη ψυχολογία. Επίσης προσπαθεί να διέξοδο μια ψήφο εμπιστοσύνης στο τιμ, που έφεραν μέσα σε κάτι μηνες από την προτελευταία θέση της λίγκας, στην 7η κούπα. Ιδίως αυτός ο ταβερνιάρης ο κοουτς που τα τελευταία χρόνια έχει σαρώσει τις κούπες. Κάτι θα ξέρει καλύτερα από εμάς, ακόμα και μυρωδιάς να είναι, κάτι θα βλέπει περισσότερο στις προπονήσεις.
Τώρα αν κάποια στιγμή ο billy υπερβάλει, Ε και τι έγινε, όλοι το έχουμε κάνει. Μην του την πέφτετε όλοι. Την αγαπάει την ομάδα. Φόρουμ είναι, απόψεις ανταλλάσουμε, δεν γι έτσι να συμφωνούμε μόνο. Εγώ πχ έχω σκάλωμα με την άμυνα ή ο τουλουμπας τον παπαγιανη και τον Λιθουανό. Ας το δούμε λίγο πιο χαλαρά το θέμα. Έχουμε προβλήματα στην κανονική ζωή, δεν μας λείπουν για να ψάχνουμε καινούργια :peace:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Απρ 13, 2025 8:58 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 12:45 pm
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ εξαρτάται πάρα πολύ από τον Ναν. Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Δεν παίζει ιδιαίτερα καλά και κερδίζει επειδή ο Ναν ρίχνει 25άρες και πάνω σταθερά.
ολες οι ομαδες εχουν 1 η 2 παιχταραδες που βασιζονται παρα πολυ πανω τους

το κομμουνιστικο μπασκετ απετυχε :welcome:

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 13, 2025 11:24 pm

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 4:00 pm
BillyPao έγραψε:

Eδω εχει δικιο ο billys, ειδικα για τον Οσμαν,για τον οποιο εγραψα απο την αρχη οτι ειναι σουπερ προσθηκη και εχει οσα χρειαζεται η ομαδα,και θυμαμαι πολυ καλα τα ποστ οταν αρχισε η σεζον,που αντικειμενικα δεν ηταν καλος και λιγο πολυ πηγαμε να τον βγαλουμε παλτο,και εγω εγραφα οτι θελει υπομονη,ειναι νωρις ακομα,λειπει ποσα χρονια στο nba και θελει χρονο να προσαρμοστει ξανα στην ευρωπη κλπ,και διαβαζαμε ποστ οτι θα χαλασει την χημεια,δεν κολλαει,αυτος ειναι ο παικταρας που μας λεγανε κλπ.
Αυτο ψιλοισχυει γιατι και εγω που ειμαι Ολυμπιακος ελεγα οτι ειναι τελειο φιτ και κανει πολυ καλα κατι που δεν ειχε ο Παο οτι τρεχει το γηπεδο και δινει σταθερα σκορ απο τη θεση 3. Λιγοι ηταν οι φιλοι Παναθηναικοι που υποστηριζαν αυτην την αποψη. Οι περισσοτεροι παντως δεν τον εβγαλαν παλτο απλα πιστευαν οτι θα διαταραζε τις ισορρόπιες(φοβοντουσαν εναν καινουργιο Κλαιμπερν)

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 19, 2025 1:17 pm

Για να δούμε τον Λορεντζο φέτος στα play off.Περσι έκανε παπάδες.Αν δεν βοηθήσει δεν νομίζω να αντέξει ο Σλουκας.Καθοριστικοτατη η βοήθεια του.(αν βοηθησει).

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 19, 2025 1:26 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Σάβ Απρ 19, 2025 1:17 pm
Για να δούμε τον Λορεντζο φέτος στα play off.Περσι έκανε παπάδες.Αν δεν βοηθήσει δεν νομίζω να αντέξει ο Σλουκας.Καθοριστικοτατη η βοήθεια του.(αν βοηθησει).
Δεν είναι και τόσο απαραίτητος ο Λορεντζο στη σειρά..

Στον ασο θα παίζει 20-25 λεπτά ο Σλουκας και τα υπόλοιπα 15-20 ο Γκραντ. Στο "2" θα παίζει 32 λεπτά μέσο όρο ο Ναν και τα υπόλοιπα 8 θα μένουν ουσιαστικά για τον Μπράουν. Στο "3" θα παίρνει 24 λεπτά ο Οσμαν, 6 λεπτά ο Καλαϊτζάκης και το 10λεπτο που απομένει ο Γκραντ για σχήματα με τρία γκαρντ. Σημασία έχει να κάνει step up σίγουρα ο Osman, όπως και ο Σλούκας. Στους ψηλούς θέλω να δω τι θα κάνουν οι Μήτογλου και Yurtseven. Ο Χουαντσο είναι σούπερ αμυντικός γενικά με μοναδική αδυναμία το low post, άρα εδώ ο Ντίνος θα είναι κομβικός στην αντιμετώπιση του Σμιτς. Ο Λορένζο πιο πολύ για τον εαυτό του θα παίξει, αν είναι καλος θα αποτελέσει το κερασάκι στη τούρτα, αν όχι... τι είχαμε τι χάσαμε. Απλά αν δεν παίξει ΟΥΤΕ τώρα μετά από τέτοια σεζόν δεν ξέρω τι απαιτήσεις θα μπορει να έχει το καλοκαίρι.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 19, 2025 1:31 pm

Πάντως η σειρά αυτή μου θυμίζει την αντίστοιχη που είχαμε δώσει με τη Φενερ το 2016. Τότε υπήρχε μια ομάδα που τα είχε σαρώσει όλα στο παρελθόν αλλά πλέον είχε μείνει για καιρό μακριά από τους τίτλους ή έστω μια πρόκριση στο Φαιναλ 4 (Παο τότε, Εφες σήμερα). Και από την άλλη είχαμε μια νέα δύναμη στο μπάσκετ που για κόουτς είχε το "πρόσωπο" επί χρόνια της αντίπαλης ομάδας (Φενερ με Ζοτς τότε, Παο με Αταμαν σήμερα). Όλοι θεωρούσαμε τότε πως ο Ζοτς όντας συγκινημένος ίσως χάσει κάποια τακτικά σημεία του ματς και τον χτυπήσουμε εκεί, αντιθέτως με στυγνή επαγγελματικοτητα ο Ζοτς τότε μας διέλυσε έτσι θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει και ο Αταμαν φέτος στη πρώην ομάδα του.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 21, 2025 1:13 pm

Η σειρά με την Εφές λογικά θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες για τον ΠΑΟ. Προβλέπω 3-2 υπέρ του ΠΑΟ γιατί έχουν χάσει την κυριαρχία στο 5 που είχαν πέρσι επί Λεσόρτ. Ναι ο Ναν είναι καλύτερος, ναι ο Οσμαν μεγάλη προσθήκη και ο Χουάντσο παίζει όπως με την Ισπανία πλέον.. Αλλά έχετε χάσει την κυριαρχία στο 5. Δεν ξέρω αν μπορεί να το εκμεταλλευτεί αρκετά η Εφές..
Στη σειρά με τη Μακάμπι πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο + που είχατε το Λεσόρτ εναντίον Ριβέρο και Νίμπο που πιστεύω τους δημιούργησε ψυχολογικά όποτε τον βλέπουν.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 21, 2025 1:16 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 19, 2025 1:31 pm
Πάντως η σειρά αυτή μου θυμίζει την αντίστοιχη που είχαμε δώσει με τη Φενερ το 2016. Τότε υπήρχε μια ομάδα που τα είχε σαρώσει όλα στο παρελθόν αλλά πλέον είχε μείνει για καιρό μακριά από τους τίτλους ή έστω μια πρόκριση στο Φαιναλ 4 (Παο τότε, Εφες σήμερα). Και από την άλλη είχαμε μια νέα δύναμη στο μπάσκετ που για κόουτς είχε το "πρόσωπο" επί χρόνια της αντίπαλης ομάδας (Φενερ με Ζοτς τότε, Παο με Αταμαν σήμερα). Όλοι θεωρούσαμε τότε πως ο Ζοτς όντας συγκινημένος ίσως χάσει κάποια τακτικά σημεία του ματς και τον χτυπήσουμε εκεί, αντιθέτως με στυγνή επαγγελματικοτητα ο Ζοτς τότε μας διέλυσε έτσι θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει και ο Αταμαν φέτος στη πρώην ομάδα του.
Εντελώς διαφορετική σειρά. Αυτοί έπεσαν πάνω σας με μειονέκτημα επειδή έλειπε ο σταρ της διοργάνωσης Μπογκντάνοβιτς. Είσασταν άτυχοι τότε που πέσατε πάνω τους. Μας κέρδισαν όλους άνετα όταν έπαιξαν πλήρεις με Μπόγκντα και Ούντο.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Δευ Απρ 21, 2025 1:21 pm

Αν δεν σκοράρει αρκετά ο Γιουρτσε λογικό είναι να πρέπει να βάλουν αυτούς τους πόντους οι κοντοί.τα 4αρια μας πρέπει να κρατήσουν πολλές δυνάμεις γιατί θα πέσει πολύ ξύλο στην ρακετα 4-5 αγωνες.
Πρέπει να μπουν ζεστά όλοι οι κοντοί με εναλλαγές για να αντέξουν.Δεν είναι 2 ματς.
Λορεντζο βελουδινε χορευτή ξύπνα και χορεψε😜.Κάνε κέφι παιχταρα μου!!!!!!
Μην τα περιμένουμε πάλι όλα από Σλουκα έλεος γαμωτο!!!!!Άνθρωπος είναι, όχι υπερανθρωπος!!!!!

Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions:

Δευ Απρ 21, 2025 1:49 pm

Καλά ο Σλουκας φέτος μέχρι στιγμής δε το έχει βρει καθολου, με περσινό Σλουκα έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε, τώρα σχετικά με Λορέντζο δε ξερω κατα ποσο θα του δώσει τοσο χρόνο ο Αταμαν ώστε να κάνει παπάδες.

Για να συμβεί αυτό είτε πρεπει να είναι ο Σλουκας χωμα η να μη τραβήξει ο Γκραντ.
Αν ωστόσο στα πρώτα λεπτά που σίγουρα θα παρει, είναι ο κανονικός Μπράουν τότε πολύ πιθανό να παίξει αρκετά.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Δευ Απρ 21, 2025 2:53 pm

Η πρόβλεψη/διαίσθηση μου είναι οτι η Εφές θα κάνει break στο ΟΑΚΑ και θα δυσκολέψει πολύ η υπόθεση πρόκριση.
Ο καλός Παναθηναικός,σαφώς μπορεί να νικήσει στην Τουρκία,τουλάχιστον ενα ματς,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα παρουσιαστεί ο καλός Παναθηναϊκός που απαιτείται για να γίνει διπλό στην έδρα της Εφές,η οποία έχει ποιοτικό υλικό και κυρίως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.Πρέπει να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης στα εκτός έδρας ματς.Μακάρι να βγω λάθος και να περάσουμε στο f4, ωστόσο θα έλεγα οτι είμαι κάπως απαισιόδοξος για την έκβαση της σειράς.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2024-2025”