Ρε φίλε, πραγματικά κι εγώ έτσι το θυμάμαι από πέρυσι. Πολύς κόσμος έλεγε ότι χωρίς τον Ναν ο Παναθηναϊκός με το ζόρι θα έμπαινε οκτάδα, και τότε οι Παναθηναϊκοί τους έκραζαν γιατί τάχα το έλεγαν μόνο για να μειώσουν τη συνεισφορά του Σλούκα. Τώρα που βολεύει το αφήγημα για MVP, ακούμε το άλλο άκρο: ότι χωρίς τον Ναν η ομάδα θα πάλευε για play-in.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Σάβ Απρ 12, 2025 7:11 pmΜας λες ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Ναν είναι μια ομάδα του σωρού. Κάτι τέτοια λέγαν διάφοροι (οπαδοί του Ολυμπιακού κυρίως) μέσα στη χρονιά φέτος ή και πέρυσι, και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι (θα) συμφωνούσες. Τώρα όμως σε βολεύει το συγκεκριμένο επιχείρημα για να δείξεις το μέγεθος της επιρροή του παίκτη.![]()
Ο Ναν φέτος είναι ακόμα καλύτερος, δεν το συζητάμε — αλλά και πέρυσι έκανε απίστευτα πράγματα.
Προσωπικά, όποιος και να το πάρει το MVP, θα είναι δίκαιο. Απλώς έχω την αίσθηση ότι αν το πάρει ο Βεζένκοφ, θα τον βαραίνει λίγο. Αν είσαι 2 φορες MVP χωρίς καμία κούπα, αρχίζει και φαίνεται λίγο… περίεργο. Και δεν μου βγάζει ότι είναι ο τύπος που αντέχει τέτοια πίεση, τουλάχιστον σαν χαρακτήρας.