Euroleague 2024-2025 Playoff Offtopic

Συντονιστής: Captains

balkanwarrior

junior
Reactions: 204
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 12, 2025 9:18 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 7:11 pm
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 7:05 pm

Ξέρουμε με δεδομένα ότι πέρσι ο οσφπ χωρίς τον Σάσα πηγε στο φαιναλ 4, ενώ πέρσι ο παο πριν έρθει ο Ναν πήγαινε για φούντο. Φέτος στο 1 ματς που έλειπε ο Ναν φάγαμε 50αρα.
Μας λες ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Ναν είναι μια ομάδα του σωρού. Κάτι τέτοια λέγαν διάφοροι (οπαδοί του Ολυμπιακού κυρίως) μέσα στη χρονιά φέτος ή και πέρυσι, και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι (θα) συμφωνούσες. Τώρα όμως σε βολεύει το συγκεκριμένο επιχείρημα για να δείξεις το μέγεθος της επιρροή του παίκτη. :wink:
Ρε φίλε, πραγματικά κι εγώ έτσι το θυμάμαι από πέρυσι. Πολύς κόσμος έλεγε ότι χωρίς τον Ναν ο Παναθηναϊκός με το ζόρι θα έμπαινε οκτάδα, και τότε οι Παναθηναϊκοί τους έκραζαν γιατί τάχα το έλεγαν μόνο για να μειώσουν τη συνεισφορά του Σλούκα. Τώρα που βολεύει το αφήγημα για MVP, ακούμε το άλλο άκρο: ότι χωρίς τον Ναν η ομάδα θα πάλευε για play-in.

Ο Ναν φέτος είναι ακόμα καλύτερος, δεν το συζητάμε — αλλά και πέρυσι έκανε απίστευτα πράγματα.

Προσωπικά, όποιος και να το πάρει το MVP, θα είναι δίκαιο. Απλώς έχω την αίσθηση ότι αν το πάρει ο Βεζένκοφ, θα τον βαραίνει λίγο. Αν είσαι 2 φορες MVP χωρίς καμία κούπα, αρχίζει και φαίνεται λίγο… περίεργο. Και δεν μου βγάζει ότι είναι ο τύπος που αντέχει τέτοια πίεση, τουλάχιστον σαν χαρακτήρας.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος balkanwarrior την Σάβ Απρ 12, 2025 9:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 12, 2025 9:25 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 9:07 pm
Λοιπόν , αφού έχουνε λυθεί όλα τα λοιπά μπασκετικά θέματα, πρέπει να προκύψει και καινούριο πεδίο αντιπαράθεσης, για το ποιος πρέπει να είναι ο mvp της κανονικής περιόδου…….από αυτά που διαβάζω πάντως ( όχι μόνο εδώ, γενικά μιλάω) και χωρίς παρεξηγήσεις, σαν να έχουνε αυξηθεί επικίνδυνα αυτοί που αντί να παρακολουθούν και να απολαμβάνουν το πραγματικό μπάσκετ, προτιμούν να Θεωρούν σαν προέκταση της ***** τους την επικράτηση της ΟΜΑΔΑΡΑΣ είτε σε ατομική είτε σε ομαδική διάκριση!!! Κατά τα άλλα, βγαίνουμε και όλοι μέσα στην υποκρισία, θέλουμε και Ελληνικό τελικό τρομάρα μας!!!! Για να μην το κουράζω άλλο, κατ’ εμέ λοιπόν:
1) MVP περιόδου ασυζητητί ο Shorts…….κουβαλούσε ομάδα με κάτι Γιάντουνεν , Ουατάρα και Σή!!! Ούτε Φουρνιέδες, ούτε Σλούκηδες, ούτε Ταβάρες είχε από δίπλα του για support team…….και 1.74m παρακαλώ!!). Αυτόν ψήφισα εγώ, ασχέτως το PIR και την τελική κατάταξη της Paris B.C.
2) Σταθερότερος παίκτης στην Ευρώπη και ευλογία για κάθε ομάδα ο Βεζένκοφ……μην λέμε και εδώ τα αυτονόητα!
3) Καλύτερος παίκτης συνολικά που παίζει στην Ευρωλίγκα ο Ναν!
……that’s my opinion………..Καλό ΣΚ σε όλους και ΗΡΕΜΙΑ!!!
Καταρχάς δεν ΠΡΕΠΕΙ να προκύψει κανένα πεδίο αντιπαράθεσης, ο καθένας γράφει ότι γουστάρει εδώ, δεν σε ανάγκασε κανείς να συμμετάσχεις στη συζήτηση, ούτε θα πάθουμε τίποτα αν δεν μάθουμε την αποψάρα σου επί του θέματος. Οπότε αφού είσαι υπεράνω όλων αυτών θα μπορούσες να μην γράψεις καν... Μαλλον εσύ δεν είσαι ΗΡΕΜΟΣ.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 632
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 12, 2025 9:29 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 7:27 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 7:09 pm
Να ξεκινήσω λέγοντας πως ψήφισα Σάσα για MVP. Τώρα αν ο Ναν είχε 30 πόντους μέσο όρο ή κάποια άλλη στατιστική ανωμαλία, να το συζητούσα, αλλά τώρα που είναι σχετικά κοντά τα νούμερα μεταξύ αυτών των δύο τότε γνώμη μου πως είναι καλό να υπάρχει μία συνέπεια σε ποιόν δίνεται το βραβείο. Αυτή η συνέπεια είναι: "Στον καλύτερο παίκτη της καλύτερης ομάδας".

Βάζω όμως και έναν μικρό αστερίσκο. Με το τωρινό φορμάτ της Ευρωλίγκας θα μπορούσε κάποιος να πει πως η πρώτη θέση δεν έχει και την μεγαλύτερη σημασία. Αν πχ ήταν όπως στο πρωτάθλημα που ο πρώτος θα είχε πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς τότε 100% να συμφωνούσα. Όμως τώρα ο αντικειμενικός σκοπός των ομάδων είναι να είναι στην πρώτη τετράδα. Αν λάβουμε αυτό υπόψη, ίσως κάποιος να μπορούσε να επιχειρηματολογήσει υπέρ του καλύτερου παίκτη οποιασδήποτε ομάδας της τετράδας, ειδικά αν μιλάμε για 1-2 νίκες διαφορά.
Η 2η παράγραφος σου τα λέει όλα. Πέρσι δηλαδή δεν αξιζε ο Mike James το MVP επειδή η Μονακο δεν βγήκε 1η? Επίσης να πούμε πως ο Σάσα διαπρέπει λόγω και του συστήματος του Οσφπ, στον Παο πχ δεν θα έκανε τα ίδια. Ο Ναν όπου κι αν έπαιζε θα έβγαζε μάτια.
O Ναν προφανώς θα έβγαζε μάτια σε όποια ομάδα είχε την ελευθερία να κάνει ότι θέλει στην επίθεση. Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίχτης στην EL επιθετικά .

Αλλά αν είναι αυτό το κριτήριο τότε κάποια χρόνια πριν θα έπρεπε να βγαίνει ο Langford και όχι ο Γιουλ πχ

Επίσης αν μιλάμε για impact καθώς αναφέρθηκε ότι ο πάο χωρίς Nαν είναι ομάδα οριακά για play off (κάτι με το οποίο προσωπικά διαφωνώ) τότε μάλλον χάνει το MVP από Σορτς. Πολύ μεγάλο το impact του Ναν , μεγαλύτερο του Σορτς.

Οπότε νομίζω το πιο consistent είναι ο καλύτερος παίχτης της καλύτερης ομάδας της RS. Σάσα από εμένα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Απρ 12, 2025 9:34 pm

ο 3ος με τον 7ο ειναι δυο νικες αποσταση οποτε δεν το λες τρελο οτι χωρις τον ναν θα ειχε 2 νικες λιγοτερες..Βεβαια οταν λειπει ενας παικτης κανουν στεπ απ οι υπολοιποι..και το ροστερ του παο ειναι καλυτερο και απο της φενερ ακομα και χωρις ναν. Αυτο που σκεφτηκα τωρα ειναι..αν ο ναν επαιζε στην παρι θα ειχε την ιδια εικονα η παρι? Νομιζω πως οχι επειδη ο σορτς ανεβασε ολους τους παικτες γυρο του με την παρουσια του..ο ναν παλι πρωτος σκορερ θα εβγαινε αλλα απλα θα μιλουσαμε ολοι για αυτον και το τι παικταρας ειναι και οχι για την ομαδα.

Ενα στατιστικο παντως για το σασα που δεν ειδα να γραφετε ειναι οτι ειχε σε ολα τα ματς διψηφιο αριθμο ποντων αλλα και πιρ..κατι που δεν εχει ξαναγινει ποτε στην ευρωλιγκα αποτι γραφαν..οποτε εχει και το consistency

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1397
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Απρ 12, 2025 10:04 pm

balkanwarrior έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 9:18 pm
Σάβ Απρ 12, 2025 7:11 pm

Μας λες ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Ναν είναι μια ομάδα του σωρού. Κάτι τέτοια λέγαν διάφοροι (οπαδοί του Ολυμπιακού κυρίως) μέσα στη χρονιά φέτος ή και πέρυσι, και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι (θα) συμφωνούσες. Τώρα όμως σε βολεύει το συγκεκριμένο επιχείρημα για να δείξεις το μέγεθος της επιρροή του παίκτη. :wink:
Ρε φίλε, πραγματικά κι εγώ έτσι το θυμάμαι από πέρυσι. Πολύς κόσμος έλεγε ότι χωρίς τον Ναν ο Παναθηναϊκός με το ζόρι θα έμπαινε οκτάδα, και τότε οι Παναθηναϊκοί τους έκραζαν γιατί τάχα το έλεγαν μόνο για να μειώσουν τη συνεισφορά του Σλούκα. Τώρα που βολεύει το αφήγημα για MVP, ακούμε το άλλο άκρο: ότι χωρίς τον Ναν η ομάδα θα πάλευε για play-in.

Ο Ναν φέτος είναι ακόμα καλύτερος, δεν το συζητάμε — αλλά και πέρυσι έκανε απίστευτα πράγματα.

Προσωπικά, όποιος και να το πάρει το MVP, θα είναι δίκαιο. Απλώς έχω την αίσθηση ότι αν το πάρει ο Βεζένκοφ, θα τον βαραίνει λίγο. Αν είσαι 2 φορες MVP χωρίς καμία κούπα, αρχίζει και φαίνεται λίγο… περίεργο. Και δεν μου βγάζει ότι είναι ο τύπος που αντέχει τέτοια πίεση, τουλάχιστον σαν χαρακτήρας.
Αυτή τη συζήτηση θυμάμαι κι εγώ, η οποία πολύ σωστά λες ότι γινόταν με αφορμή τον Σλούκα και χρησιμοποιούνταν το συγκεκριμένο επιχείρημα αλλά από την ανάποδη. Εντάξει, καλό είναι να υπάρχει μια στοιχειώδης συνέπεια σ' αυτά που λέγονται και γράφονται...

Πάντως για το θέμα του πως πρέπει να αναδεικνύεται ο MVP κλίνω περισσότερο προς αυτό που γράφει ο nikolas_asteri, δηλαδή ότι είναι πιο σωστό να επιλέγεται ο "καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα" χωρίς να αποκλείονται οι περιπτώσεις όπου "υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες τύπου όλοι οι παίκτες της πρώτης ομάδας έχουν από 10 πόντους μέσο όρο και ένας τύπος στην 2η έχει 30". Στην προκειμένη η συνολική απόδοση του Βεζένκοφ ανταποκρίνεται μια χαρά σε αυτό το κριτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση όπου τα νούμερα του θα ήταν πιο μέτρια, θα συζητούσαμε σε άλλη βάση για το αυτονόητο δικαίωμα του Ναν ή του Σορτς ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη με αξιοπρόσεκτα νούμερα να κερδίσει το τίτλο του MVP.

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Απρ 12, 2025 10:19 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 9:25 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Λοιπόν , αφού έχουνε λυθεί όλα τα λοιπά μπασκετικά θέματα, πρέπει να προκύψει και καινούριο πεδίο αντιπαράθεσης, για το ποιος πρέπει να είναι ο mvp της κανονικής περιόδου…….από αυτά που διαβάζω πάντως ( όχι μόνο εδώ, γενικά μιλάω) και χωρίς παρεξηγήσεις, σαν να έχουνε αυξηθεί επικίνδυνα αυτοί που αντί να παρακολουθούν και να απολαμβάνουν το πραγματικό μπάσκετ, προτιμούν να Θεωρούν σαν προέκταση της ***** τους την επικράτηση της ΟΜΑΔΑΡΑΣ είτε σε ατομική είτε σε ομαδική διάκριση!!! Κατά τα άλλα, βγαίνουμε και όλοι μέσα στην υποκρισία, θέλουμε και Ελληνικό τελικό τρομάρα μας!!!! Για να μην το κουράζω άλλο, κατ’ εμέ λοιπόν:
1) MVP περιόδου ασυζητητί ο Shorts…….κουβαλούσε ομάδα με κάτι Γιάντουνεν , Ουατάρα και Σή!!! Ούτε Φουρνιέδες, ούτε Σλούκηδες, ούτε Ταβάρες είχε από δίπλα του για support team…….και 1.74m παρακαλώ!!). Αυτόν ψήφισα εγώ, ασχέτως το PIR και την τελική κατάταξη της Paris B.C.
2) Σταθερότερος παίκτης στην Ευρώπη και ευλογία για κάθε ομάδα ο Βεζένκοφ……μην λέμε και εδώ τα αυτονόητα!
3) Καλύτερος παίκτης συνολικά που παίζει στην Ευρωλίγκα ο Ναν!
……that’s my opinion………..Καλό ΣΚ σε όλους και ΗΡΕΜΙΑ!!!
Καταρχάς δεν ΠΡΕΠΕΙ να προκύψει κανένα πεδίο αντιπαράθεσης, ο καθένας γράφει ότι γουστάρει εδώ, δεν σε ανάγκασε κανείς να συμμετάσχεις στη συζήτηση, ούτε θα πάθουμε τίποτα αν δεν μάθουμε την αποψάρα σου επί του θέματος. Οπότε αφού είσαι υπεράνω όλων αυτών θα μπορούσες να μην γράψεις καν... Μαλλον εσύ δεν είσαι ΗΡΕΜΟΣ.
Οκ αρχηγόπουλο, όπως νομίζεις!! Συγγνώμη για την αποψάρα μου και αν προσβλήθηκες αδερφέ!

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1723
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Κυρ Απρ 13, 2025 12:25 am

Airman έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 3:46 pm
golitog7 έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 2:32 pm
Για τον Αταμαν πάντως όσο καλή γνώμη έχω για τα νοκ αουτ τόσο κακή έχω για τις σειρές.

Για να φτάσεις στα νοκ άουτ που περιγράφεις, θα πρέπει να περάσεις από μία σειρά...

Το έκανε και στις 3 ευρωλίγκες που πήρε....Η ιστορία τα λέει αλλιώς δηλαδή για το αν είναι καλός στις σειρές ή όχι. :drunk:
Πέρυσι έχασε καθαρά στη μάχη των πάγκων και στην προετοιμασία της ομάδας για τη σειρά. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο καλύτερος παίκτης της άλλης ομάδας και δεν παίζανε σε ουδέτερο θα πέρναγε η Μακάμπι. Εγώ αυτό αλίευσα από τη σειρά βλέποντας την. Την άλλη φορά πέρασε κερδίζοντας το νοσοκομείο την Αρμανι. Επίσης και στο πρωτάθλημα θεωρώ ότι πάλι δεν ετοίμασε καλά την ομάδα και βρέθηκε να χάνει 2-0. Μετά γύρισε γιατι κλαταρε ο Μιλου και έμεινε χωρίς ψηλό ο Οσφπ. Προσωπικά δεν μ γεμίζει το μάτι στην προετοιμασία, ιδωμεν

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1723
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Κυρ Απρ 13, 2025 12:30 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 7:00 pm
Σάβ Απρ 12, 2025 6:59 pm

To PIR είναι το βασικό κριτήριο για την ανάδειξη του MVP και έχει θεσπιστεί εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα, δεν είναι κάτι καινούριο που εμφανίστηκε πρόσφατα, πόσο μάλλον για να αδικήσει τον Ναν. :cool:

Εδώ είναι το ατομικά και ομαδικά στατιστικά για τη φετινή RS στην Ευρωλίγκα. Ο Βεζένκοφ είναι πρώτος σε PIR (24,5), τρίτος σε μ.ο. πόντων (20,2) και τέταρτος σε μ.ο. ριμπάουντ (6,6).
Και ο Ναν πρώτος σε πόντους, πρώτος σε εύστοχα τρίποντα ανά ματς, 5ος σε PIR και ξαναλέω βγάλε τον Ναν από την ομάδα του και πες μου τι θα γίνει και κάνε το αντίστοιχο με τον Σάσα.
Με το τελευταίο κριτήριο είναι ο Σορτς. Ξεκάθαρα όμως. Χωρίς αυτόν η Παρί θα ήταν 15η και τώρα έχει ελπίδες για φ4

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2528
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Απρ 13, 2025 1:24 am

Slow horses και JohnnyPao δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός που απαγορεύει στους χρήστες του φόρουμ να γράφουν την άποψη τους, όποια κι αν είναι αυτή, αν δεν παραβαίνει τους κανονισμούς του φόρουμ. Αν θέλετε μπορείτε να σχολιάσετε γιατί συμφωνείτε ή διαφωνείτε με κάποιον και όχι να γράφετε ότι κάποιου η άποψη είναι μπαρούφες ή να μην σχολιάζει αν δεν του αρέσει :peace:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921

Κυρ Απρ 13, 2025 8:24 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 7:05 pm
Σάβ Απρ 12, 2025 7:04 pm

Δεν ξέρω τι θα γίνει. Με αν και υποθέσεις δεν γράφεται ιστορία, γι' αυτό βασιζόμαστε στα δεδομένα.
Ξέρουμε με δεδομένα ότι πέρσι ο οσφπ χωρίς τον Σάσα πηγε στο φαιναλ 4, ενώ πέρσι ο παο πριν έρθει ο Ναν πήγαινε για φούντο. Φέτος στο 1 ματς που έλειπε ο Ναν φάγαμε 50αρα.
η διαφορα ειναι οτι ο παο ειχε 12 νεους παιχτες και οτι θα επαιρνε ξενο αν δεν ηταν ο ναν θα ηταν καποιος δηλαδη παιζαμε με εναν ξενο λιγοτερο και μαλιστα με καποιον που θα ηταν το πρωτο βιολι στην ομαδα

οποτε φαντασου περυσι τον οσφπ διχως τον κανααν η τον πητερς

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Απρ 13, 2025 8:51 am

Slow horses 7 έγραψε:

Οπως εχω γραψει απο παντα ειναι αδιανοητο για την κοινη λογικη ο Mvp να βγαινει απο ομαδα που ΔΕΝ θα ειναι στο φ4

κανονικα το βραβειο θα επρεπε να δινοταν πριν το φ4 και του Mvp του φ4 μετα τον τελικο οπως γινεται

αυτο που κανουν οτι δινουν το βραβειο σε παιχτη που η ομαδα του δεν εχει παει καν φ4 το συγκρινω στην γελοιοτητα με το να εδιναν τον Mvp του φ4 απτην ομαδα που θα εβγαινε 4η σε αυτο

οπως και η πρωτη 5αδα θα πρεπει να ειναι μονο απο παιχτες απο ομαδες του φ4
στην δευτερη ας βαλουν οποιον θελουν

αν θελουν βγαλουν και αλλα βραβεια οπως του πιο επιδραστικου παιχτη και οτι ολο σκαρφιστουν τζαμπα ειναι τα βραβεια ειναι ετσι και αλλιως

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Κυρ Απρ 13, 2025 9:01 am

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 8:51 am
Slow horses 7 έγραψε:

Οπως εχω γραψει απο παντα ειναι αδιανοητο για την κοινη λογικη ο Mvp να βγαινει απο ομαδα που ΔΕΝ θα ειναι στο φ4

κανονικα το βραβειο θα επρεπε να δινοταν πριν το φ4 και του Mvp του φ4 μετα τον τελικο οπως γινεται

αυτο που κανουν οτι δινουν το βραβειο σε παιχτη που η ομαδα του δεν εχει παει καν φ4 το συγκρινω στην γελοιοτητα με το να εδιναν τον Mvp του φ4 απτην ομαδα που θα εβγαινε 4η σε αυτο

οπως και η πρωτη 5αδα θα πρεπει να ειναι μονο απο παιχτες απο ομαδες του φ4
στην δευτερη σε χύτραας βαλουν οποιον θελουν

αν θελουν βγαλουν και αλλα βραβεια οπως του πιο επιδραστικου παιχτη και οτι ολο σκαρφιστουν τζαμπα ειναι τα βραβεια ειναι ετσι και αλλιως
Παντού έτσι γίνεται και στο NBA ακόμα, αφού είναι βραβείο για την κανονική περίοδο, τι σχέση έχουν οι αγώνες της επόμενης φάσης; Δεν θα ήταν λογικό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Απρ 13, 2025 9:45 am

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 9:01 am

Παντού έτσι γίνεται και στο NBA ακόμα, αφού είναι βραβείο για την κανονική περίοδο, τι σχέση έχουν οι αγώνες της επόμενης φάσης; Δεν θα ήταν λογικό.
ε αυτο λεω δεν θα επρεπε να ειναι ετσι οπως ειναι θα επρεπε να ειναι οπως το γραφω για να ειναι πιο δικαιο

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Κυρ Απρ 13, 2025 9:58 am

το ερώτημα είναι εάν η θέση της ομάδας θα πρέπει να επηρεαζει το βραβείο του MVP. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση ως προς αυτό. είναι προσωπικό.

Για μένα το να τερματίζεις 8/18 δε το λες και επίτευγμα .. δε θα το έδινα στον Shorts, και ας έκανε παπάδες ...

Mεταξυ Ναν και Σασα τώρα ...ο Ναν είναι πιο εντυπωσιακός παίχτης και λογικά καλύτερος συνολικά , αλλά ο Σασα με τη σταθερότητα του , την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο , το efficiency του το κερδίζει στο νήμα για φέτος.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Απρ 13, 2025 10:15 am

slok έγραψε:
Κυρ Απρ 13, 2025 9:58 am
το ερώτημα είναι εάν η θέση της ομάδας θα πρέπει να επηρεαζει το βραβείο του MVP. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση ως προς αυτό. είναι προσωπικό.

Για μένα το να τερματίζεις 8/18 δε το λες και επίτευγμα .. δε θα το έδινα στον Shorts, και ας έκανε παπάδες ...

Mεταξυ Ναν και Σασα τώρα ...ο Ναν είναι πιο εντυπωσιακός παίχτης και λογικά καλύτερος συνολικά , αλλά ο Σασα με τη σταθερότητα του , την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο , το efficiency του το κερδίζει στο νήμα για φέτος.
προφανως και θα πρεπει να παιζει ρολο η θεση μιας ομαδας

ο Mvp πρεπει να βγαινει απτις ομαδες που εχουν παει φ4

αλλο να κανεις παπαδες με την αλμπα και αλλο με τον παο

φαντασου αντιστοιχα σαν να παιρνει το Mvp ενας παιχτης της καρδιτσα στην α1 που θα βαζει 40 ποντους σε καθε παιχνιδι
αστειο

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”