Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- Airman
- Reactions: 837
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως και να έρθει πάντως μία ενδεχόμενη σειρά ΟΣΦΠ - Ρεάλ, δηλαδή ακόμα και αν η ελληνική ομάδα κάνει το 3-0, είναι λίγο αμήχανο να τερματιζεις πρώτος μετά από 34 αγώνες απέναντι σε καλούς αντιπάλους και να σου κάθεται η Ρεάλ ως 8η.... δηλαδή είναι άδικο. Άσχετα του πως εμφανίζεται η Ρεάλ, είναι η Ρεάλ Οκ... καταθέτει στο παρκέ πάνω από 10 ευρωπαϊκούς τίτλους.
2
2

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρα ματσαρισμα ειναι η Ρεαλ (αν ερθει) και μια ευγενικη υπενθυμιση οτι η πρωτη θεση στη κανονικη περιοδο ειναι μια μπουρδα και το μονο που εχει ενα καποιο νοημα ειναι το πλεονεκτημα. Την αποκλειεις και παιρνεις το αιμα σου πισω για το 2023 (που λεει ο λογος βεβαιως, αλλα τελος παντων), χανεις και απλα δεν σου αξιζει να εισαι final4 οποτε μετα καθεσαι και ασχολείσαι με τα λαθη σου και δικαιως.
Δε θα παραμερισουν οι αλλοι για να παρουμε τη κουπα παντως ουτε νομιζω να υπαρχει καποιος που θα προτιμουσε τη Ρεαλ σε μονο ματς.
Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται.
Δε θα παραμερισουν οι αλλοι για να παρουμε τη κουπα παντως ουτε νομιζω να υπαρχει καποιος που θα προτιμουσε τη Ρεαλ σε μονο ματς.
Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται.
4
4

-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά να πω πως αν η Ρεάλ εμφανίσει το ίδιο πρόσωπο την Παρασκευή (διόλου απίθανο) , την βλέπω εύκολα εκτός.
Δεύτερον, τα play off και γενικά οι σειρές παιχνιδιών δεν είναι θέμα τύχης και 9.5/10 θα περάσει η καλύτερη ομάδα , οπότε μικρή σημασία έχει ποιος θα είναι ο αντίπαλος.
Θέλω να πω , πως δεν γίνεται να θέτεις ως στόχο το τρόπαιο και ταυτόχρονα να πιστεύεις πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να σου πάρει 3 παιχνίδια και μάλιστα έχοντας μειονέκτημα.
Αν μιλούσαμε για την διαδικασία του F4 τότε ναι , τα ακούω αυτά περί "φανέλας" και "μπαρουτοκαπνισμένων" παικτών.
Δεύτερον, τα play off και γενικά οι σειρές παιχνιδιών δεν είναι θέμα τύχης και 9.5/10 θα περάσει η καλύτερη ομάδα , οπότε μικρή σημασία έχει ποιος θα είναι ο αντίπαλος.
Θέλω να πω , πως δεν γίνεται να θέτεις ως στόχο το τρόπαιο και ταυτόχρονα να πιστεύεις πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να σου πάρει 3 παιχνίδια και μάλιστα έχοντας μειονέκτημα.
Αν μιλούσαμε για την διαδικασία του F4 τότε ναι , τα ακούω αυτά περί "φανέλας" και "μπαρουτοκαπνισμένων" παικτών.
3
3

- yawn.brigade
- Reactions: 528
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο πανηγυρισμός στο δρόμο είναι μια απλή, κοινή έκφραση σαν το "δε πετάω τη σκούφια μου", δε το είπα κυριολεκτικά.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 12:51 amΣτο δρόμο να πανηγυρίσεις βγαίνεις μόνο αν πάρεις την Ευρωλίγκα. Και με τη Μπάγερν να πέσεις, πάλι δε θα βγεις στο δρόμο. Από εκεί και πέρα, πέρσι η ομάδα δεν ήταν αρκετά καλή για να πάρει τον τίτλο, κακά τα ψέματα. Αν το έπαιρνε θα επρόκειτο περί ληστείας. Πρόπερσι έπαιξε έναν τελικό στον οποίο είχε τον έλεγχο και κάποιες κακές αποφάσεις στο τέλος, σε συνδυασμό με το κρεμασμένο σουτ του Γιουλ και το χαμένο σουτ του Σλούκα, κόστισαν τον τίτλο. Αλλά το να κάθεσαι και να σκαλίζεις το παρελθόν δεν ξέρω τί νόημα έχει. Φέτος ο Ολυμπιακός έχει δείξει ως τώρα, αν όχι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα, σίγουρα μια από τις 3 καλύτερες. Σημαίνει αυτό ότι έχει καταφέρει κάτι; Όχι. Έχει περάσει στο Final Four; Όχι. Για να πάει στο Final Four πρέπει να παίξει μπάσκετ, τί να κάνουμε. Πάντα έτσι ήταν. Και στο κάτω κάτω είναι σειρά 5 αγώνων. Αν δε μπορείς να κερδίσεις τη φετινή Ρεάλ σε σειρά 5 αγώνων δεν αξίζεις και την Ευρωλίγκα. Τόσο απλά.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 12:34 amεγώ παιδιά δε τα καταλαβαίνω αυτά τα "θα μπούμε υποψιασμένοι", "θα ξορκίσουμε τον κακό μας δαίμονα" και θα είμαστε πιο έτοιμοι στο φάιναλ 4 κτλ
3 σερί χρονιές αυτό συνέβη, παίξαμε 5 παιχνίδια σε σειρές μέχρις εσχάτων, μας βγήκε η ψυχή για να πάμε στα φάιναλ 4 και πήγαμε και τα χάσαμε.
τη Ρεάλ δε τη θέλω γιατί σε παιχνίδια που σχεδόν σίγουρα θα είναι κλειστά θα αντιμετωπίζουμε την πιο μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα της Ευρώπης. πέρυσι φιναλίστ, πρόπερσι πρωταθλήτρια με τους ίδιους πάνω κάτω παίκτες, ε δε θα βγω στο δρόμο να πανηγυρίσω που (λογικά) θα παίξουμε με αυτούς στα πλέιοφ.
το σκάλισμα του παρελθόντος και το ματσάρισμα με τη Ρεάλ δε συνδέονται μεταξύ τους στο ποστ μου, το πρώτο έγινε ως απάντηση στα σχόλια ότι θα μας κάνει καλό ένας δύσκολος αντίπαλος και για τη Ρεάλ εξηγώ ακριβώς το λόγο που δε τη θέλω : ότι σε κλειστά παιχνίδια, όπως συνήθως είναι τα πλέιοφ, αποτελεί την πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις.
εννοείται ότι πρέπει να παίξουμε μπάσκετ για να πάμε στο φάιναλ 4, εννοείται και ότι όλοι οι αντίπαλοι θα είναι δύσκολοι. από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι προτιμήσεις και εγώ προτιμώ να μην είναι η Ρεάλ η αντίπαλος μας.
0
-
- Reactions: 178
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά προτιμήσεις σαφώς και υπάρχουν, αλλά όταν πηγαίνεις για τον τίτλο δε μπορείς να φοβάσαι καμία ομάδα σε σειρά αγώνων και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 1:11 amο πανηγυρισμός στο δρόμο είναι μια απλή, κοινή έκφραση σαν το "δε πετάω τη σκούφια μου", δε το είπα κυριολεκτικά.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 12:51 am
Στο δρόμο να πανηγυρίσεις βγαίνεις μόνο αν πάρεις την Ευρωλίγκα. Και με τη Μπάγερν να πέσεις, πάλι δε θα βγεις στο δρόμο. Από εκεί και πέρα, πέρσι η ομάδα δεν ήταν αρκετά καλή για να πάρει τον τίτλο, κακά τα ψέματα. Αν το έπαιρνε θα επρόκειτο περί ληστείας. Πρόπερσι έπαιξε έναν τελικό στον οποίο είχε τον έλεγχο και κάποιες κακές αποφάσεις στο τέλος, σε συνδυασμό με το κρεμασμένο σουτ του Γιουλ και το χαμένο σουτ του Σλούκα, κόστισαν τον τίτλο. Αλλά το να κάθεσαι και να σκαλίζεις το παρελθόν δεν ξέρω τί νόημα έχει. Φέτος ο Ολυμπιακός έχει δείξει ως τώρα, αν όχι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα, σίγουρα μια από τις 3 καλύτερες. Σημαίνει αυτό ότι έχει καταφέρει κάτι; Όχι. Έχει περάσει στο Final Four; Όχι. Για να πάει στο Final Four πρέπει να παίξει μπάσκετ, τί να κάνουμε. Πάντα έτσι ήταν. Και στο κάτω κάτω είναι σειρά 5 αγώνων. Αν δε μπορείς να κερδίσεις τη φετινή Ρεάλ σε σειρά 5 αγώνων δεν αξίζεις και την Ευρωλίγκα. Τόσο απλά.
το σκάλισμα του παρελθόντος και το ματσάρισμα με τη Ρεάλ δε συνδέονται μεταξύ τους στο ποστ μου, το πρώτο έγινε ως απάντηση στα σχόλια ότι θα μας κάνει καλό ένας δύσκολος αντίπαλος και για τη Ρεάλ εξηγώ ακριβώς το λόγο που δε τη θέλω : ότι σε κλειστά παιχνίδια, όπως συνήθως είναι τα πλέιοφ, αποτελεί την πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις.
εννοείται ότι πρέπει να παίξουμε μπάσκετ για να πάμε στο φάιναλ 4, εννοείται και ότι όλοι οι αντίπαλοι θα είναι δύσκολοι. από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι προτιμήσεις και εγώ προτιμώ να μην είναι η Ρεάλ η αντίπαλος μας.
0
- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγώ ακόμα και σε αυτό διαφωνώ, όλες οι προκρίσεις μας ήταν οριακές, κρίθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι και θα μπορούσαν εύκολα να είχαν στραβώσει. ακόμη και ο Παναθηναϊκός που το σήκωσε πέρυσι έφτυσε αίμα για να περάσει τη Μακάμπι η οποία δεν είχε καν έδρα.georbap έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 1:10 amΘέλω να πω , πως δεν γίνεται να θέτεις ως στόχο το τρόπαιο και ταυτόχρονα να πιστεύεις πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να σου πάρει 3 παιχνίδια και μάλιστα έχοντας μειονέκτημα.
βλέποντας τα ζευγάρια των φετινών πλέιοφ πραγματικά δε βρίσκω κάποια ομάδα για την οποία να μπορώ να πω ότι είναι αδύνατο να πάει στο φάιναλ 4 και άρα δε μπορώ να πω και ποιες είναι σίγουρα οι καλύτερες.
εκ του αποτελέσματος οι καλύτερες θα είναι αυτές που θα τα καταφέρουν αλλά αν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα ας μας τις πει κάποιος από τώρα.
1
1

- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δε φοβάμαι καμία ομάδα, φαβορί μας θεωρώ και με τη Ρεάλ. απλά είναι κάποια πράγματα που όπως το βλέπω εγώ της δίνουν πλεονέκτημα σε σχέση με τις Παρί - Μπάγερν. πρώτα απ' όλα η εμπειρία σε ζόρικες καταστάσεις όπως προανέφερα αλλά και το ότι θεωρώ πιο εύκολο να κάνουμε διπλό στο Παρίσι ή στο Μόναχο παρά στη Μαδρίτη αν γίνει καμιά στραβή στο ΣΕΦ.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 1:19 amΚαλά προτιμήσεις σαφώς και υπάρχουν, αλλά όταν πηγαίνεις για τον τίτλο δε μπορείς να φοβάσαι καμία ομάδα σε σειρά αγώνων και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 1:11 am
ο πανηγυρισμός στο δρόμο είναι μια απλή, κοινή έκφραση σαν το "δε πετάω τη σκούφια μου", δε το είπα κυριολεκτικά.
0
- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία. Να το θέσω αλλιώς;yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 1:23 amεγώ ακόμα και σε αυτό διαφωνώ, όλες οι προκρίσεις μας ήταν οριακές, κρίθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι και θα μπορούσαν εύκολα να είχαν στραβώσει. ακόμη και ο Παναθηναϊκός που το σήκωσε πέρυσι έφτυσε αίμα για να περάσει τη Μακάμπι η οποία δεν είχε καν έδρα.georbap έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 1:10 amΘέλω να πω , πως δεν γίνεται να θέτεις ως στόχο το τρόπαιο και ταυτόχρονα να πιστεύεις πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να σου πάρει 3 παιχνίδια και μάλιστα έχοντας μειονέκτημα.
βλέποντας τα ζευγάρια των φετινών πλέιοφ πραγματικά δε βρίσκω κάποια ομάδα για την οποία να μπορώ να πω ότι είναι αδύνατο να πάει στο φάιναλ 4 και άρα δε μπορώ να πω και ποιες είναι σίγουρα οι καλύτερες.
εκ του αποτελέσματος οι καλύτερες θα είναι αυτές που θα τα καταφέρουν αλλά αν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα ας μας τις πει κάποιος από τώρα.
Πόσες φορές (εύκολα ή δύσκολα) , έχεις δει σειρά παιχνιδιών που δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα ή τέλος πάντων έμεινες με αυτή την αίσθηση;
Πρόσεξε, δεν κρίνω εδώ αν ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟ ή Φενέρ κλπ. είναι καλύτεροι από το ζευγάρι τους, γιατί αν αποκλειστούν προφανώς και δεν είναι.
Αντιθέτως σε μονά παιχνίδια μπορώ εύκολα να θυμηθώ δεκάδες περιπτώσεις που τελειώνοντας το ματς θεωρούσα ότι αυτός που αποκλείστηκε, αδικήθηκε από την διαδικασία του όλα ή τίποτα σε ένα 40λεπτο.
Αν λοιπόν αποκλειστείς σε σειρά παιχνιδιών, αυτό σημαίνει ότι απλά δεν άξιζες να προχωρήσεις και αυτό ισχύει όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.
Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό που γράφω.
3
3

-
- Reactions: 787
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ουφ……δεν ήθελα με τίποτα, μα με την καμία όμως την Παρί!!!! Το τόνιζα εδώ και ένα μήνα συνέχεια, οπότε ευτυχώς (για μένα πάντα μιλάω) όποιος άλλος και να έρθει ούτε κρύο ούτε ζέστη!! Έπεσε η Ρεάλ? Οκ, Ούτε βασκανίες χρειάζονται, ούτε συζητήσεις περί γκαντεμιάς, ούτε άλλα μεταφυσικά! Παίζεις με την όγδοη της κατάταξης, ενώ τερμάτισες πρώτος, τώρα…….το αν σου λείπουν Γκαρντ, οι ψηλοί μας δεν ανταποκρίνονται κτλ………sorry αλλά να βρούμε τρόπο να το λύσουμε!!! Άλλωστε εμείς κάναμε και τις επιλογές των παικτών ( τις ευπάθειες τις κοιτάμε άραγε?) και εμείς είμαστε αυτοί που πιθανόν υπερφορτώνουμε παίκτες σε ανούσια ματς πρωταθλήματος , αλλά αγοράζουμε και Μενσάδες!!! Καμία δικαιολογία, λοιπόν……οφείλεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο φάιναλ Φορ εφέτος να πάς, με βάση και την επένδυση που έγινε. Το να το πάρεις, θα συμφωνήσω είναι εξαρτώμενο από χίλιους δυό διαφορετικούς παράγοντες, γιατί όλα κρίνονται σε 80 λεπτά σε 48 ώρες!!!! Όμως όχι δικαιολογίες άλλες…….οφείλεις σαν πρώτος της κανονικής περιόδου, είτε την φετινή 8η Ρεάλ είτε την 9η Μπάγερν να την περάσεις από πάνω……..αλλιώς ΑΠΟΤΥΧΑΜΕΝ ΚΥΡΙΟΙ!!!
1
1

-
- Reactions: 787
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
- Melikertis
- Reactions: 0
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ήμουνα Ολυμπιακός δε θα ήθελα να παίξω στα play off με μία ομάδα που έχει 40% στο τρίποντο, οπότε καλώς κέρδισε η Παρί την Ρεάλ.
Η Μπάγερν έχει αποδείξει όλη τη χρονιά ότι είναι δυνατή στην έδρα της.
Αν όμως μία ομάδα μπορεί έστω και μία νίκη στο ΣΕΦ, αυτή είναι η Ρεάλ.
Στο ερώτημα Ρεάλ ή Μπάγερν σε σειρά αγώνων, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά στην Μπάγερν μέσα από τη ρακέτα αν είναι υγιείς οι δύο ψηλοί του. Απέναντι στην Ρεάλ θα πρέπει να τρέξει πολύ στην επίθεση.
Αν και βλέπω μία τάση οι περισσότεροι να προτιμούν την Ρεάλ (η μεγάλη της αδυναμία στην transition άμυνα φάνηκε και απέναντι στην Παρί), εγώ θα προτιμούσα ξεκάθαρα την Μπάγερν λόγω ισχύος του Ολυμπιακού στο ζωγραφιστό.
Το ερώτημα λοιπόν είναι αν θες σε σειρά αγώνων να παίξεις απέναντι σε μία ομάδα που είναι streaky στο σουτ και έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στη Λίγκα (Ρεάλ), ή απέναντι σε μία ομάδα που έχει επιθετικό ταλέντο αλλά είναι soft κάτω από το καλάθι και η άμυνα της είναι κάτω του μετρίου (Μπάγερν)?
Ο Ολυμπιακός με όποια και να τύχει είναι το ακλόνητο φαβορί.
Θα του δώσει τρελό ψυχολογικό boost για τη συνέχεια το να περάσει μία ομάδα σαν την Ρεάλ.
Η Μπάγερν έχει αποδείξει όλη τη χρονιά ότι είναι δυνατή στην έδρα της.
Αν όμως μία ομάδα μπορεί έστω και μία νίκη στο ΣΕΦ, αυτή είναι η Ρεάλ.
Στο ερώτημα Ρεάλ ή Μπάγερν σε σειρά αγώνων, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά στην Μπάγερν μέσα από τη ρακέτα αν είναι υγιείς οι δύο ψηλοί του. Απέναντι στην Ρεάλ θα πρέπει να τρέξει πολύ στην επίθεση.
Αν και βλέπω μία τάση οι περισσότεροι να προτιμούν την Ρεάλ (η μεγάλη της αδυναμία στην transition άμυνα φάνηκε και απέναντι στην Παρί), εγώ θα προτιμούσα ξεκάθαρα την Μπάγερν λόγω ισχύος του Ολυμπιακού στο ζωγραφιστό.
Το ερώτημα λοιπόν είναι αν θες σε σειρά αγώνων να παίξεις απέναντι σε μία ομάδα που είναι streaky στο σουτ και έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στη Λίγκα (Ρεάλ), ή απέναντι σε μία ομάδα που έχει επιθετικό ταλέντο αλλά είναι soft κάτω από το καλάθι και η άμυνα της είναι κάτω του μετρίου (Μπάγερν)?
Ο Ολυμπιακός με όποια και να τύχει είναι το ακλόνητο φαβορί.
Θα του δώσει τρελό ψυχολογικό boost για τη συνέχεια το να περάσει μία ομάδα σαν την Ρεάλ.
0
Λευτεριά στους Flat Earthers, παρ' όλο που η γη είναι τριγωνική