Semi Final F4: Olympiacos vs Monaco

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6546
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 23, 2025 12:49 am

σκεφτομουν τωρα ποιοι θα ναι ανιωθοι στο φ4...αυτοι που πιστευω δεν θα επηρρεαστουν και θα μπουν με το μαχαιρι στα δοντια..

Βιλντοζα-οχι οτι δεν θα κανει παλι λαθη αλλα δεν τον κοβω οτι θα ναι αγχωμενος,το πηρε και περσι.
Λι-αυτος ειναι στον κοσμο του ακομα δεν εχει καταλαβει την πιεση
Μακισικ-δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει αλλα στα φ4 τον θυμαμαι απο τους λιγους που δεν μασαγαν
Πιτερς-ο ανθρωπος ρομποτ
Μιλου-αυτος ειναι κλασικος σταρχιδιστης..μεχρι και να τα χει τσουξει πριν παιζει :D
Ραιτ-το παιδι ειναι βαρεμμενο πηγαινε καρφι πανω στον ταβαρες..λογικα δεν ειναι σε φορμα αλλα γενικα δεν νιωθει

Φουρνιε-βεζε πιστευω η που θα μπουν χεσμενοι η που θα τους μπουν τα πρωτα σουτ και θα πανε τρενο.Αυτοι με το περισσοτερο αγχος αλλα και βαρος στις πλατες..Για μενα το χω πει απο πριν υπογραψει ο γαλλος..Αυτος ειναι που θα σου φερει την ευρωλιγκα.Αν κουβαλησει αυτος δεν το χανουμε

Γουοκαπ-φαλ- Απο δηλωσεις τους που ειδα φανηκε σαν να βαρεθηκαν να μην το παιρνουν και να ερχονται αποφασισμενοι..μενει να το δουμε βεβαια αυτο,ειναι και οι δυο που μπορει να σε καψουν αν δεν ειναι στην μερα τους..τον φαλ βεβαια πιο πολυ τον φοβαμαι για τελικο παρα με την μονακο που την εχει..

Για τον γκος δεν ξερω δεν μπορω να τον ψυχολογησω..εχει παρει ενα φ4,ισως φευγει κιολας..μπορει να κατεβει πολυ χαλαρος και ζα μαν φου.

Γενικα μου βγαζει ωραιο vibe η ομαδα...ο μπαρτζωκας μου φαινεται μονο οτι πρεπει λιγο να χαλαρωσει..δεν προκειται να γινει λλα ελπιζω να εχει καθαρο μυαλο.

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 23, 2025 2:09 am

Το παν θα είναι η πνευματική ετοιμότητα.

Θέλω να δω την ομάδα να μπαίνει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, όπως στο game 1 με την Ρεάλ.

Θέλω να δω Φουρνιέ - Βεζένκοφ ψύχραιμους, ακόμα και αν δεν τους μπαίνουν τα σουτ.

Δεν θέλω να δω χαμένες βολές, χαζά λάθη και γενικά χεράκια να τρέμουν. Κυρίως αυτό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2248
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Μάιος 23, 2025 2:17 am

όσο πλησιάζει η ώρα έχω αρκετό άγχος ομολογώ

είναι και το 0/5 συνεχόμενα Φ4 σε μια δεκαετία που με στοιχειώνει ( 0/3 με Μπαρτζώκα - 0/2 με Σφαιρόπουλο )

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 568

Παρ Μάιος 23, 2025 6:53 am

Το ολο ερωτημα σε αυτο το παιχνιδι ειναι πως θα ανταπεξελθει η Μονακο στην ασφυκτικη αμυνα του Ολυμπιακου. Και για ποσο χρονο...
Αν δεν αντεξει, ολα θα γινουν πιο ευκολα.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1092
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 23, 2025 8:39 am

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 2:17 am
όσο πλησιάζει η ώρα έχω αρκετό άγχος ομολογώ

είναι και το 0/5 συνεχόμενα Φ4 σε μια δεκαετία που με στοιχειώνει ( 0/3 με Μπαρτζώκα - 0/2 με Σφαιρόπουλο )
Να σου πως αντιμετωπίζω το άγχος εγώ, θεωρώ ότι δεν θα πάρουμε το F4, για πιο λόγο;; Δεν θα το αναλύσω αλλά δεν το πιστεύω ότι θα γυρίσουμε με την κούπα ….ε λοιπόν επειδή ακριβώς θεωρώ ότι θα το χάσουμε είμαι και πιο χαλαρός και δε με αγχώνει τόσο….αν φυσικά το πάρουμε θα χαρώ πολύ με τρέλα!!!! Με λίγα λόγια προετοιμάζω ψυχολογικά τον εαυτό μου για το χειρότερο ώστε ότι στραβή και να συμβεί να μην με πάρει από κάτω.

Όπως το είπες 0 στα 5 F4 μέσα σε μια δεκαετία….τι να πω ελπίζω να μην γίνουν 0 στα 6….

Για να το γράψω και αλλιώς με έχει προσωπικά πάρει από κάτω μετά από τα 3 τελευταία F4, ε πόσο πιο κάτω να πέσω ψυχολογικά,;;;; Τι διαφορά θα κάνει το 0 στα 4 από το 0 στα 3? Το μόνο που δεν μας έχει συμβεί ακόμα είναι να χάσουμε στον τελικό απο τον Παναθηναικο με mvp τον Σλουκα, ε αν συμβεί και αυτό θα έχουμε πιάσει τον απόλυτο πάτο ψυχολογικά οπότε την νέα χρονιά μονο προς τα πάνω θα πάμε, χειρότερα δεν γίνεται έτσι και αλλιώς…

0
assistant

nba
Reactions: 1698
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Μάιος 23, 2025 9:50 am

Εγω θα κανω την προβλεψη οτι θα νικησουμε σχετικα ανετα....δεν εχει πολλα οπλα στη φαρετρα του ο Σπανουλης.....με Στραζελ και Τζειμς και Οκομπο πιστευω θα δουμε πολλα ποσταρισματα των κοντων για να τους φθειρουμε...4αρι δεν εχουν,στον Μπλοσομγκειμ σουταρει απο πανω ο Βεζε.....η αθλητικοτητα τους δεν ειναι εκει που ηταν πριν 2 χρονια με Μπραουν,Ντοντα,Λοιντ στα καλα του κτλ....

Η μονη περιπτωση να μας βαλουν δυσκολα ειναι να αρχισει πολυ ευστοχα στα picknpop ο Ταις που δεν το χει κανει ομως μες στη χρονια....του Τζειμς θα του βγαλουν τη γλωσσα οι 3-4 που θα πεσουν πανω του και θα κλειθει να παρει σημαντικες αποφασεις ο Οκομπο με τα συνηθη αποτελεσματα....

Νικη με + 7 ποντους η προβλεψη μου...

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1142
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Μάιος 23, 2025 10:36 am

Καθαρίστε τις οθόνες σας παιδιά καμιά ώρα πριν τον αγώνα. Πιάνει. Έχω ισχυρό feeling, θα κάνει ματσάρα ο Φουρνιέ!

2
2 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1822
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Μάιος 23, 2025 11:03 am

Εγώ έχω κακό προαίσθημα για σήμερα :(

Ετοιμάστε πλερέζες

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1227
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Μάιος 23, 2025 11:18 am

Η προβλεψη μου ειναι οτι θα περασουμε στο τελικο. δεν χρειαζεται να κανει το παιχνιδι της ζωης του ο φουρνιε αρκει να ειναι θετικος και σχετικα ευστοχος. Αν η αμυνα ειναι μπετον επιθετικα εχουμε πλουραρισμο να σηκωσουν αλλοι το βαρος.
Θεωρω οτι ο παναθηναικος για να περασει απο την αλλη πρεπει να κανει το παιχνιδι της ζωης του ο Ναν.
πολυ πιο ετοιμη η φενερ απο περσι, ενω ο Παο και λογω απουσιας Λεσορ ειναι ενα κλικ χειροτερος.

Προβλεπω Ολυμπιακο - Φενερ τελικο και να γινεται σφαγη για την κουπα.
Βεβαια με βαση τα οσα εχουμε δει τον παναθηναικο τον ματσαρουμε καλυτερα απ'οτι τη Φενερ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1092
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μάιος 23, 2025 12:12 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 11:18 am
Η προβλεψη μου ειναι οτι θα περασουμε στο τελικο. δεν χρειαζεται να κανει το παιχνιδι της ζωης του ο φουρνιε αρκει να ειναι θετικος και σχετικα ευστοχος. Αν η αμυνα ειναι μπετον επιθετικα εχουμε πλουραρισμο να σηκωσουν αλλοι το βαρος.
Θεωρω οτι ο παναθηναικος για να περασει απο την αλλη πρεπει να κανει το παιχνιδι της ζωης του ο Ναν.
πολυ πιο ετοιμη η φενερ απο περσι, ενω ο Παο και λογω απουσιας Λεσορ ειναι ενα κλικ χειροτερος.

Προβλεπω Ολυμπιακο - Φενερ τελικο και να γινεται σφαγη για την κουπα.
Βεβαια με βαση τα οσα εχουμε δει τον παναθηναικο τον ματσαρουμε καλυτερα απ'οτι τη Φενερ.
Αν ήταν να κάνω μια πρόβλεψη θα έλεγα και εγώ τελικός Ολυμπιακός-Φενέρ άλλα μάλλον βλέπω να το σηκώνει η Φενέρ...σε κάθε περίτπωση σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού.....

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 745

Παρ Μάιος 23, 2025 12:38 pm

Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ δυνατή πρώτη περίοδο και θα πάρουμε κεφάλι στο σκορ όπως στο πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ. Μετά κάπου θα μας κάνουν μια αντεπίθεση εκεί με την second unit μέσα και το ματς θα πάει ισόπαλο στο ημίχρονο. 3η περίοδο θα είμαστε κοντά μέχρι που λίγο πριν τελειώσει θα γίνει ένα μπαμ και θα πάρουμε κεφάλι 7-8 πόντων και στην 4η περίοδο θα ανοίξει και άλλο η διαφορά.

Βλέπω Φαλ να οργιάζει σήμερα, Γκός να είναι μηχανή, Σάσα mvp με απίστευτα νούμερα. Ο Πίτερς θα είναι πολύ καλός επίσης και ο Φουρνιέ μάλλον θα ξεκινήσει άστοχος, αλλά θα βάλει κρίσιμα σουτ προς το τέλος.

Οι υπόλοιποι βλέπω να πίνουν θάλασσα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 23, 2025 12:41 pm

Εγώ παραδόξως έχω 0 άγχος.. ίσως στο μυαλό μου δεν χωράει ότι μπορούμε να χάσουμε από αυτή την Μονακό..εγώ τον μόνο τρόπο που βλέπω να χάνουμε είναι να μην κατέβουμε στο γήπεδο,να χουμε πάλι 40% βολές και 5% τρίποντα

Είμαι πολύ περίεργος πως θα μα παίξει άμυνα με τζειμς οκομπο στραζελ κτλ αλλά και στην ρακέτα ενώ άμα βάλει τους εργάτες μέσα πως θα σκοράρουν πάνω από 70π

Έχουν η δαντελένιους παίκτες η μπεντστζηδες

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2966
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 23, 2025 12:45 pm

Δεν χάνει ο Ολυμπιακός σήμερα. Ακόμα και (πολύ) καλά να μην παίξει, δεν έχει παίκτες η Μονακό να πάρουν αυτό το ματς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στον πλουραλισμό και στην εμπειρία. Ο Παπανικολάου μόνος του πρέπει να έχει την τριπλάσια εμπειρία από τέτοια ματς απ'όσο όλη η Μονακό μαζί.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 23, 2025 12:51 pm

Η Μονακό θεωρώ έχει εμπειρία είναι τόσα χρόνια οι ίδιοι παίκτες έχουν ξαναπαίξει φ4 αλλά και πόσα πλέι οφ..προφανώς εμείς έχουμε περισσότερη αλλά δεν θεωρώ ότι θα παίξει κάποιο ρόλο..δεν είναι όπως το 23 που τους πιάσαμε στον ύπνο

Εχω την εντύπωση ότι δεν θα είναι και ντέρμπι το ματς.. θα τους καθαρίσουμε από νωρίς

Καλά έτσι και χάσουμε φανταστείτε τι γκρίνια θα ρίξω :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2966
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 23, 2025 12:57 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 12:51 pm
Καλά έτσι και χάσουμε φανταστείτε τι γκρίνια θα ρίξω :roofl:
Ε όλα γίνονται σε μονό παιχνίδι αλλά θα είναι μεγάλη έκπληξη.

0
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”