Συμφωνούμε, αν ψάξεις προηγούμενα ποστ μου, έχω πει ότι η Μπαρτσελόνα θα ήταν πολύ καλύτερο αντάμωμα. Τέλοσπάντων, ούτως ή άλλως η Φενέρ θα το σηκώσει, οπότε δεν έχει και πολλή σημασία.Airman έγραψε: ↑Τετ Μάιος 07, 2025 10:25 am
Φίλε, προσωπικά εκτιμώ ότι η Μπαρτσελόνα θα ήταν πολύ πιο συμβατός αντίπαλος για την ομάδα σας.
Οχι ότι ο ΟΣΦΠ δεν είναι καλύτερος από τη Μονακό. Είναι. Απλά παίζει με μία ομάδα που έχει απύθμενη δόση αθλητικότητας σε κάποιες θέσεις και παίζει και ο κόουτς απέναντι στον Σπανούλη, το οποίο γεννά μια ίντριγκα ακριβώς για το γεγονός που αναφέρεις. Και πιθανότατα αυτό γεννά και μία πίεση.
Euroleague Playoffs AS Monaco (4) vs (5) FC Barcelona
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Airman
- Reactions: 833
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω την ίδια αίσθηση φιλτατε και νομίζω ότι είναι και η καλύτερη ομάδα από τις τέσσερις.... πολύ καλή δουλειά από τον Σάρας, αρκετά καλά γκαρντ, φοβερές λύσεις στο 3-4 και επικό καμουφλάρισμα στην φαινομενική αδυναμία του εν λόγω ρόστερ που είναι στην θέση 5.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 08, 2025 6:43 pmΣυμφωνούμε, αν ψάξεις προηγούμενα ποστ μου, έχω πει ότι η Μπαρτσελόνα θα ήταν πολύ καλύτερο αντάμωμα. Τέλοσπάντων, ούτως ή άλλως η Φενέρ θα το σηκώσει, οπότε δεν έχει και πολλή σημασία.Airman έγραψε: ↑Τετ Μάιος 07, 2025 10:25 am
Φίλε, προσωπικά εκτιμώ ότι η Μπαρτσελόνα θα ήταν πολύ πιο συμβατός αντίπαλος για την ομάδα σας.
Οχι ότι ο ΟΣΦΠ δεν είναι καλύτερος από τη Μονακό. Είναι. Απλά παίζει με μία ομάδα που έχει απύθμενη δόση αθλητικότητας σε κάποιες θέσεις και παίζει και ο κόουτς απέναντι στον Σπανούλη, το οποίο γεννά μια ίντριγκα ακριβώς για το γεγονός που αναφέρεις. Και πιθανότατα αυτό γεννά και μία πίεση.
0
- golitog7
- Reactions: 1824
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σάρας πράγματι έχει κάνει όργια φέτος. Δεν τον συμπαθώ καθόλου για πολλούς λόγους αλλά δεν μπορούμε να μην του το αναγνωρίσουμε. Με τραυματισμούς κομβικών παικτών στα γκαρντ και μέτρια πεντάρια πήγε τρένο όλη τη χρονιά και έπαιξε και ωραίο μπάσκετ. Δλδ αν μιλάμε εμείς (Παο Οσφπ) για ελείψεις τι να πει και αυτός. Πήγε και πήρε τον 37χρονο γίγαντα Μακκόλουμ που ήταν ένα βήμα πριν την απόσυρση και κάνει μάγια. Αυτά για την RS. Το φ4 είναι άλλο πράγμα και εκεί πιστεύω ότι οι φραουλόκαρδοι κουμανταδόροι του (Γκούντουριτς, Μπάλντγουιν) δεν μπορούν να κουβαλήσουν και θα χάσουν στον ημιτελικό.
0