Παρί – Μιλάνο, 21:30
Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025
Μονακό – Φενερμπαχτσέ, 20:00
Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, 20:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βίρτους Μπολόνια, 21:15
Μπασκόνια – Μπάγερν, 21:30
Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν, 21:45
Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025
Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου, 21:15
Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας, 21:30
Παρτιζάν – Αναντολού Εφές, 21:45
H αγωνιστική ξεκινά σήμερα Τρίτη με το παιχνίδι Παρί-Μιλάνο.
5 αγωνιστικές πριν το τέλος ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση του στα play off και κατά μεγάλο μέρος την πρώτη θέση, ενώ με μια νίκη ακόμα εξασφαλίζει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας.
Η Φενέρ φαίνεται να έχει το προβάδισμα επίσης για την δεύτερη θέση.
O Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα για την τρίτη θέση αλλά έχει χάσει απο την Μονακό στο ΟΑΚΑ και παίζουν μαζί την προτελευταία αγωνιστική.
Η Μονακό επίσης δύσκολα θα πέσει κάτω από την 4η θέση και μετά ο χαμός.
Μέχρι την 13 θέση και την Ζαλγκίρις η διαφορά είναι πολυ μικρές, Ζαλγκίρις είναι πιθανότατα εκτός και δική μου εκτίμηση το ίδιο και η Παρί, ενώ επίσης θεωρώ πως η Μπάγερν με 2 νίκες διαφορά από την 11η θέση δεν θα κινδυνεύσει αν και έχει αρκετά ντέρμπι.
Μένει να δούμε ποια από τις Εφές, Ρεάλ, Παρτιζάν, Μιλάνο, Ερυθρός και Μπάρτσα (την βάζω και αυτή μέσα με το πρόγραμμα που έχει) θα μείνει εκτός 10άδας.
Παρί-Μιλάνο, Μονακό-Φενέρ, Παρτιζάν-Εφές φαίνονται τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια, ενώ δεν θα με παραξενέψει να γίνει καμία "κηδεία" σε ένα από τα Ρεάλ-Βιλερμπάν, Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις.
Στα 2 ματς των Ελληνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός δεν νομίζω να διακινδυνεύσει να βάλει τον Γκος μέσα να παίξει, τουλάχιστον όχι μεγάλο διάστημα, οπότε ευκαιρία να προσπαθήσει η ομάδα να βοηθήσει τον Λι να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Άλμπα θα θελήσει να ξεσπάσει και δεν νομίζω να μπορεί η Άλμπα να τον απειλήσει σοβαρά στο ΟΑΚΑ.
Σχόλια για την αγωνιστική.