Euroleague 2024-2025 Playoff Offtopic
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1500
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προβλέπω Final-4
Oσφπ (με οποίον πέσει εκτός Ρεάλ που λογικά θα πάει 7η θα περάσει ψιλοευκολα και το αξίζει λόγω 1ης θέσης)
Ρεάλ (Έχει ήδη αρχίσει και αγχώνεται ο Σάρας)
Παο (Είναι σε φόρμα η Έφες αλλά βλέπω στον Παο τα μάτια γυαλίζουν σα του Γκαμπριέλ στα σκοτάδια)
Μονακό (Η Barca δε νομίζω ότι την έχει σε 5 ματς σειρά)
Oσφπ (με οποίον πέσει εκτός Ρεάλ που λογικά θα πάει 7η θα περάσει ψιλοευκολα και το αξίζει λόγω 1ης θέσης)
Ρεάλ (Έχει ήδη αρχίσει και αγχώνεται ο Σάρας)
Παο (Είναι σε φόρμα η Έφες αλλά βλέπω στον Παο τα μάτια γυαλίζουν σα του Γκαμπριέλ στα σκοτάδια)
Μονακό (Η Barca δε νομίζω ότι την έχει σε 5 ματς σειρά)
0
- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι υποτιμάμε την φετινή Μπάρτσα και πόσο καλή είναι.
Της στοίχισε πολύ στην κατάταξη ότι κατάφερε να χάσει από Μπολόνια, Βιλερμπάν, Μπασκόνια, Ζαλγκίρις, Μιλάνο
Έχει όμως κερδίσει από 2 φορές Φενέρ, Μονακό, Εφές, και από μια φορά Παναθηναϊκό. Δηλαδή στα παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες στις πρώτες 6 θέσεις έχει 7/10 νίκες.
Δεν προκύπτει από κάπου ότι δεν μπορεί να νικήσει δυνατές ομάδες το αντίθετο. Δεν είμαι σίγουρος ότι το φαβορί σ' αυτήν την σειρά είναι η Μονακό.
Της στοίχισε πολύ στην κατάταξη ότι κατάφερε να χάσει από Μπολόνια, Βιλερμπάν, Μπασκόνια, Ζαλγκίρις, Μιλάνο
Έχει όμως κερδίσει από 2 φορές Φενέρ, Μονακό, Εφές, και από μια φορά Παναθηναϊκό. Δηλαδή στα παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες στις πρώτες 6 θέσεις έχει 7/10 νίκες.
Δεν προκύπτει από κάπου ότι δεν μπορεί να νικήσει δυνατές ομάδες το αντίθετο. Δεν είμαι σίγουρος ότι το φαβορί σ' αυτήν την σειρά είναι η Μονακό.
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3270
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2374
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Η Εφές είχε το ίδιο εκτός έδρας ρεκόρ με μας στην κανονική διάρκεια, 8 νίκες και 9 ήττες. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι είμαστε αρκετά κακοί εκτός έδρας (κάτι για το οποίο διαφωνώ), το ίδιο κακή είναι και η Εφές. Αν διαφυλάξουμε την έδρα μας θα περάσουμε, αλλά ακόμα και αν η Εφές κερδίσει ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ πιστεύω ότι και εμείς μπορούμε να της "σπάσουμε" την έδρα. Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φοβόμαστε την Εφές, δηλαδή η Εφές τι πρέπει να πει;nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Απρ 12, 2025 9:59 amΔυστυχώς ο παναθηναϊκός για χ,ψ λόγους που δεν ξέρω είναι αρκετά κακός εκτός έδρας. Αν περάσει θα είναι με 3-2 πιστεύω. Τώρα φυσικά μάντης δεν είμαι, ελπίζω να εμφανιστούμε σοβαροί στην άμυνα και όλα θα γίνουν.
2
2

-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Η εφες μπροστα στον Πληρη Ολυμπιακο, Παο και Φενερ ειναι επιεικως μετρια . Ναι εχει δυο παικτες με προσωπικοτητα οπως ο Λαρκιν και ο Πουαριε καθως ο τριτος που εκανε ματσαρες στα κρισιμα παιχνιδια στο τελος τραυματιστηκε. Εχειν´αιξτες με ταλεντο ναι αλλα μεχει εκει. Ο λαρκιν δεν ειναι οπως παλια και αν επειδη ειναι ο Λαρκιν(μεγαλος θαυμαστης του) μπορει να κανει ενα παιχνιδι με 25 ποντους αυτο σεν μπορει να το κανει συνεχομενα ενω ο Σασα, ο Φουρνιε, ο Ναν και ο Χειζ Ντειβις μπορουν
Εγω Βλεπω Ολυμπιακο, Φενερ, Παο και Μπαρτσελονα
Εγω Βλεπω Ολυμπιακο, Φενερ, Παο και Μπαρτσελονα
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπίλυ λέμε το *ακριβώς* ίδιο πράγμα απλά κλασικά επειδή είχε κάτι λίγο αρνητικό για τον Παναθηναικό έπρεπε κλασικά να έχεις κάποια στείρα ένσταση. Τώρα το αν διαφωνείς με τις εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας δεν έχει πάρα πολλή σημασία να σου πω την αλήθεια γιατί τα νούμερα εκεί είναι, απλά επιλέγεις να μην τα βλέπεις. Ξέρω θα πεις "γνώμη μου είναι, ανταλλαγή απόψεων κάνουμε" και άλλα κλασσικά.
Μόνο 5 ομάδες τελείωσαν με θετικό εκτός έδρας ρεκόρ:
1st - Olympiacos 11-6
2nd - Fenerbache 11-6
4th - Monaco 10-7
5th - Barcelona 9-8
10th - Crvena Zvezda 9-8
άρα από τις πρώτες 5, είμαστε οι χειρότεροι σε αυτό. Ναι οκ, θα μου πεις για τον μέσο όρο και θα συγκρίνεις τον Παναθηναικό με την Αλμπα και την Βίρτους οπότε "αντικειμενικά δεν είμαστε χειρότεροι από τον μέσο όρο" και δεν θα βγει πουθενά αυτή η κουβέντα.
3
2
1

-
- Reactions: 2374
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κακοί εκτός έδρας ήμασταν την εποχή του Πασκουάλ, όχι τώρα. Ακόμα και το 8-9 μπορεί να φαίνεται μέτριο, αλλά το ίδιο ρεκόρ έχει και η Εφές για την οποία όμως δε λες ότι είναι κακή εκτός έδρας. Επί της ουσίας όμως, που διαφωνείς στην πρόταση μου την οποία παραθέτεις;nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Απρ 12, 2025 11:13 amΜπίλυ λέμε το *ακριβώς* ίδιο πράγμα απλά κλασικά επειδή είχε κάτι λίγο αρνητικό για τον Παναθηναικό έπρεπε κλασικά να έχεις κάποια στείρα ένσταση. Τώρα το αν διαφωνείς με τις εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας δεν έχει πάρα πολλή σημασία να σου πω την αλήθεια γιατί τα νούμερα εκεί είναι, απλά επιλέγεις να μην τα βλέπεις. Ξέρω θα πεις "γνώμη μου είναι, ανταλλαγή απόψεων κάνουμε" και άλλα κλασσικά.
Μόνο 5 ομάδες τελείωσαν με θετικό εκτός έδρας ρεκόρ:
1st - Olympiacos 11-6
2nd - Fenerbache 11-6
4th - Monaco 10-7
5th - Barcelona 9-8
10th - Crvena Zvezda 9-8
άρα από τις πρώτες 5, είμαστε οι χειρότεροι σε αυτό. Ναι οκ, θα μου πεις για τον μέσο όρο και θα συγκρίνεις τον Παναθηναικό με την Αλμπα και την Βίρτους οπότε "αντικειμενικά δεν είμαστε χειρότεροι από τον μέσο όρο" και δεν θα βγει πουθενά αυτή η κουβέντα.
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είπα ότι είμαστε κακοί εκτός έδρας με αποτέλεσμα να μου φαίνεται δύσκολο το 3-0, 3-1 που είπε ο Χριστοφής. Γι'αυτό το λόγο πιστεύω πως αν περάσουμε θα είναι με 3-2 (κερδίζοντας τα ματς στην έδρα μας). Τι σχέση έχει το αν είναι η Εφες καλή ή κακή εκτός έδρας όταν εμείς έχουμε το καλύτερο ρεκόρ εντός στην Ευρωλίγκα; Αρνείσαι πεισματικά να αναγνωρίσεις (ενώ σου έχει επισημανθεί πολλές φορές) ότι στην προσπάθεια σου να υποστηρίξεις την ομάδα ή να αντικρούσεις κάτι αρνητικό που ακούστηκε για αυτή γράφεις ό,τι να'ναι ενω ζητάς από τους συνομιλητές σου να καλύψουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα απλά για να υπάρχει ισονομία στην κριτική. Δεν θέλω να κάνω κριτική στην Εφές, δεν με νοιάζει η Εφές, δεν είναι η ομάδα μου, να πάνε να πνιγούν (που λέει ο λόγος). Στην ομάδα μου κάνω κριτική γιατί ξέρω πως αν παρουσιαστεί όπως πρέπει και έχει δείξει ότι μπορεί τότε είναι μέσα στα 2-3 φαβορί για την κούπα. Εδώ χθες σε τρόλαρε ο τουλούμπας χθες για τις απουσίες και την τραγική μας εμφάνιση και νόμιζες ότι είναι σοβαρό επιχείρημα και έγραφες για "αυτονόητα"BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 12, 2025 11:27 amΚακοί εκτός έδρας ήμασταν την εποχή του Πασκουάλ, όχι τώρα. Ακόμα και το 8-9 μπορεί να φαίνεται μέτριο, αλλά το ίδιο ρεκόρ έχει και η Εφές για την οποία όμως δε λες ότι είναι κακή εκτός έδρας. Επί της ουσίας όμως, που διαφωνείς στην πρόταση μου την οποία παραθέτεις;

0