Semi Final 4 - Fenerbahce vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3270
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Airman
- Reactions: 833
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Απύθμενα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην κατά τη γνώμη μου καλύτερη ομάδα της λίγκας. Εξαιρετικό adapt και από τον Σάρας φέτος, ο οποίος έχει βελτιωθεί πολύ σε επίπεδο τακτικής. Ασταμάτητα Post-ups, ελευθερία στα γκαρντ αλά Αταμάν και κυρίως ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά σε διαφορετικούς ρυθμούς. Απαισιοδοξώ, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστώ, πράγμα αρκετά σύνηθες 

1
1

-
- Reactions: 266
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Φενερ ήταν η καλητερη ομάδα που πέρασε απ το ΟΑΚΑ φέτος που νικήσαμε με βλακεία του Χεις στα τελευταίο δευτερόλεπτο.
Τώρα σε Φ4 ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μια που δεν έχει την απαιτούμενη σκληράδα για τέτοια ματς, μια που ο Πάναθηναικος μεταμορφώνεται σε do or die ματς πιστεύω θα γύρει την πλάστιγγα προς εμάς.
Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ο Λεσορ να πάρει κάποια λεπτά ειδικά άμα στραβώσει το ματς.
Τώρα σε Φ4 ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μια που δεν έχει την απαιτούμενη σκληράδα για τέτοια ματς, μια που ο Πάναθηναικος μεταμορφώνεται σε do or die ματς πιστεύω θα γύρει την πλάστιγγα προς εμάς.
Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ο Λεσορ να πάρει κάποια λεπτά ειδικά άμα στραβώσει το ματς.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1705
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ δυσκολο παιχνιδι,η Φενερ ειναι η πιο δυσκολοκαταβλητη ομαδα της διοργανωσης,φετος ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με περσυ. Ο καλος Παναθηναικος,δεν περναει απλα την Φενερ,αλλα παιρνει τον τιτλο.Το ερωτημα ειναι,θα δουμε τον καλο Παναθηναικο?Ποσες φορες τον ειδαμε φετος?
Ενα ματς ειναι βεβαια, που παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες,ψυχολογια,σε τι "μερα" θα βρεθουν οι παικτες,κλπ.
Αν ο Λεσορ μπορει να βοηθησει ουσιαστικα, εστω και 10 λεπτα,μιλαμε σε αλλη βαση.
Εγω παραμενω απαισιοδοξος,γιατι η ομαδα μου βγαζει οτι κατι λειπει για να τα καταφερει και φετος,αλλα μακαρι να διαψευστω.
Εννοειται πως αν παρουσιαστει ο καλος Παναθηναικος, θα περασει.
Ενα ματς ειναι βεβαια, που παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες,ψυχολογια,σε τι "μερα" θα βρεθουν οι παικτες,κλπ.
Αν ο Λεσορ μπορει να βοηθησει ουσιαστικα, εστω και 10 λεπτα,μιλαμε σε αλλη βαση.
Εγω παραμενω απαισιοδοξος,γιατι η ομαδα μου βγαζει οτι κατι λειπει για να τα καταφερει και φετος,αλλα μακαρι να διαψευστω.
1
1

- Airman
- Reactions: 833
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες, είναι ακριβώς η βάση που ορθά θέτεις. Αν και τα αποτελέσματά μας δεν απέχουν πολύ από την περσινή χρονιά, νομίζω ότι φέτος υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι η ομάδα προχωράει με το ζόρι, αγκομαχώντας, απλά και μόνο επειδή υπάρχει απύθμενο ταλέντο. Σε καμία περίπτωση δε βγάζει αυτόν τον 2-way χαρακτήρα που επέδειξε πέρυσι σε πολλά σημεία της σεζόν. Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι και απλά η αίσθησή μας, να είναι μία απάτη. Πέρυσι η ομάδα ήταν νεοσύστατη, ήμασταν ευχαριστημένοι με αυτά που βλέπαμε. Φέτος, είμαστε οι πρωταθλητές, έχουμε καλύψει θεωρητικά και όποιες αδυναμίες είχαμε, οπότε το αίσθημα ικανοποίησης μας ζητάει περισσότερα για να καλυφθεί. Θεωρητικά ναι, αν ο ΠΑΟ πιάσει κάτι κοντά στο ταβάνι των δυνατοτήτων που έχει αυτό το ρόστερ, θα περάσει.j-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 14, 2025 9:43 amΠολυ δυσκολο παιχνιδι,η Φενερ ειναι η πιο δυσκολοκαταβλητη ομαδα της διοργανωσης,φετος ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με περσυ. Ο καλος Παναθηναικος,δεν περναει απλα την Φενερ,αλλα παιρνει τον τιτλο.Το ερωτημα ειναι,θα δουμε τον καλο Παναθηναικο?Ποσες φορες τον ειδαμε φετος?
0
Πολυ δυσκολο παιχνιδι για τον ΠΑΟ ο οποιος δεν ειναι το φαβορι σε αυτον το ημιτελικο.
Για να κερδισει την φετινη πολυ δυνατη Φενερ θα πρεπει να κανει πολλα πραγματα καλα, και κυριως να περιορισει την επιθετικη της λειτουργια. Κατι που δεν ξερω αν μπορει να κανει με τους παιχτες που θα διαθετει.
Επιθετικα θεωρω πως ο ΠΑΟ θα λειτουργησει καλυτερα απο οτι με την Εφες, κατι που θα δωσει αερα στην ομαδα να παιξει πιο παθιασμενα και να κυνηγησει την νικη.
Το ποσο θα καταφερει η αμυνα της Φενερ να περιορισει τα επιθετικα ατου του ΠΑΟ αλλα και το αντθστροφο, αφου και ο ΠΑΟ θα παιξει αμυνα, θα ειναι καθοριστικο.
Ο κοσμος θα ειναι σημαντικος παραγοντας, ομως θα εχει και η Φενερ...
Μοιρασμενες οι πιθανοτητες για τις 2 ομαδες.
Η συμετοχη του Λεσορ αποτελει το μεγαλο ερωτηματικο απο καθε αποψη. Γιατι ακομα κι αν προλαβει, κανεις δεν ξερει πως θα ειναι.
Για να κερδισει την φετινη πολυ δυνατη Φενερ θα πρεπει να κανει πολλα πραγματα καλα, και κυριως να περιορισει την επιθετικη της λειτουργια. Κατι που δεν ξερω αν μπορει να κανει με τους παιχτες που θα διαθετει.
Επιθετικα θεωρω πως ο ΠΑΟ θα λειτουργησει καλυτερα απο οτι με την Εφες, κατι που θα δωσει αερα στην ομαδα να παιξει πιο παθιασμενα και να κυνηγησει την νικη.
Το ποσο θα καταφερει η αμυνα της Φενερ να περιορισει τα επιθετικα ατου του ΠΑΟ αλλα και το αντθστροφο, αφου και ο ΠΑΟ θα παιξει αμυνα, θα ειναι καθοριστικο.
Ο κοσμος θα ειναι σημαντικος παραγοντας, ομως θα εχει και η Φενερ...
Μοιρασμενες οι πιθανοτητες για τις 2 ομαδες.
Η συμετοχη του Λεσορ αποτελει το μεγαλο ερωτηματικο απο καθε αποψη. Γιατι ακομα κι αν προλαβει, κανεις δεν ξερει πως θα ειναι.
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε σύγκριση με πέρυσι, και οι 3 "σωματοφύλακες" βρίσκονται σε αμφιλεγόμενη κατάσταση.
Ο Λεσόρ άγνωστο αν θα παίξει και ρεαλιστικά δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά.
O Σλούκας φαίνεται να απέχει από την περσινή του τέτοια περίοδο δαιμονιώδη κατάσταση στο σκοράρισμα.
Ο Ναν κακός στα ματς με την Εφές (με εξαίρεση ένα ματς), ίσως ο Μπάνκι έδειξε το δρόμο για την εξουδετέρωσή του.
Στα καλά νέα: O Χουάντσο αποτελεί εσωτερική μεταγραφή, πάντα αποτελούσε αμυντικό ογκόλιθο, πλέον έχει αυτοπεποίθεση και στο σουτ του. Ο Οσμάν έκανε μεγάλη σειρά αγώνων με Εφές, ξεδιπλώνει το ταλέντο του ειδικότερα στο ανοιχτό γήπεδο (και αυτός πιστεύει περισσότερο στο σουτ του πλέον). Να βάλω στα θετικά και στον χαρακτήρα της ομάδας που έχει χτιστεί πλέον στο να κερδίζει τα do or die ματς.
Μπράουν,Γιουρτσεβέν αντιστοιχούν σε επίπεδο προσφοράς κάτι αντίστοιχο πάνω κάτω με Βιλντόζα,Μπάλτσε πέρυσι, καμμία διαφορά.
Δεν είναι η περσινή Φενέρ, σημαντικά βελτιωμένη. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι δεν έχουν τίποτε σπουδαίο στα σέντερ, εκεί που μας σημαδεύει η μισή Euroleague.
Άμα είναι να τα συνοψίσω κάπου, θα έβαζα μάλλον την ζυγαριά στο αρνητικό. Αλλά δεδομένου πως συνήθως είμαι απαισιόδοξος, μπορεί να είναι καλός οιωνός αυτό.
Ο Λεσόρ άγνωστο αν θα παίξει και ρεαλιστικά δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά.
O Σλούκας φαίνεται να απέχει από την περσινή του τέτοια περίοδο δαιμονιώδη κατάσταση στο σκοράρισμα.
Ο Ναν κακός στα ματς με την Εφές (με εξαίρεση ένα ματς), ίσως ο Μπάνκι έδειξε το δρόμο για την εξουδετέρωσή του.
Στα καλά νέα: O Χουάντσο αποτελεί εσωτερική μεταγραφή, πάντα αποτελούσε αμυντικό ογκόλιθο, πλέον έχει αυτοπεποίθεση και στο σουτ του. Ο Οσμάν έκανε μεγάλη σειρά αγώνων με Εφές, ξεδιπλώνει το ταλέντο του ειδικότερα στο ανοιχτό γήπεδο (και αυτός πιστεύει περισσότερο στο σουτ του πλέον). Να βάλω στα θετικά και στον χαρακτήρα της ομάδας που έχει χτιστεί πλέον στο να κερδίζει τα do or die ματς.
Μπράουν,Γιουρτσεβέν αντιστοιχούν σε επίπεδο προσφοράς κάτι αντίστοιχο πάνω κάτω με Βιλντόζα,Μπάλτσε πέρυσι, καμμία διαφορά.
Δεν είναι η περσινή Φενέρ, σημαντικά βελτιωμένη. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι δεν έχουν τίποτε σπουδαίο στα σέντερ, εκεί που μας σημαδεύει η μισή Euroleague.
Άμα είναι να τα συνοψίσω κάπου, θα έβαζα μάλλον την ζυγαριά στο αρνητικό. Αλλά δεδομένου πως συνήθως είμαι απαισιόδοξος, μπορεί να είναι καλός οιωνός αυτό.
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Η φενερ σιγουρα δεν ηταν η καλυτερη ομαδα φετος. Αυτη ηταν ο Ολυμπιακος και για αυτο τερματισε πρωτος παρα τους παμπολους τραυματισμους μεσα στη χρονια. Και η Φενερ ειχε τραυματισμους δεν αντιλεγω αλλα ηταν επιλογη της να επιλεξει να μην εχει πολλους γκαρντ ή εναν καλο σεντερ καιβαυτο εγινε και απο την αρχη της χρονιας και δεν ειχε τοσους πολλους μαζεμενους οσο ο Ολυμπιακος.
Νικησε δυο φορες τον Ολυμπιακο μια στο πρωτο παιχνιδι που ακομη ψαχνοταν και μια μετα απο 9 σερι νικες οπου σε καποια φαση θα υπηρχε χαλαρωση. Εχασε δυο φορες απο τον Παο, δυο φορες απο μονακ. Εχασε με 30 ποντους εντος απο Μονακο, 20 εντος απο ερυθρο 30 σχεδον απο μπαρτσελονα εκτος, 20 απο μακαμπι. Την σταθεροτητα που την βλεπετε; Δηλαδη εχασε ο Παο χωρις ναν απο εφες με 20 ποντους και τι δεν ακουσαμε. Εχασε ο Ολυμπιακος με 10 απο ερυθρο και τον απαξιωναμε για βδομαδες.
Εγω περισσοτερο αλλοπροσαλη ομαδα βλεπω που αν δεν της μπουν τα τριποντα χανει και απο τη μπασκονια(το εκανε και αυτο φετος).
Εγω δεν βλεπω πως ο σοβαρος παο δεν θα της βαλει 20 στο κεφαλι. Αν ο Παο ειναι αυτος της εφες και η Φενερ της μπουν τα σουτ οπως τη σειρα με την Παρι(δεν το πιστευω) μονο τοτε εχει ελπιδες ρεαλιστικα.
Αλλα για να τα λεμε σωστα. Σε καθε μονο παιχνιδι ολα τα προγνωστικα πανε περιπατο. 50-50 θα δωσω καθαρα και μονο για αυτο καθως αν παμε βαση λπγικης εκει παω ξεκαθαρα στον Παο
Νικησε δυο φορες τον Ολυμπιακο μια στο πρωτο παιχνιδι που ακομη ψαχνοταν και μια μετα απο 9 σερι νικες οπου σε καποια φαση θα υπηρχε χαλαρωση. Εχασε δυο φορες απο τον Παο, δυο φορες απο μονακ. Εχασε με 30 ποντους εντος απο Μονακο, 20 εντος απο ερυθρο 30 σχεδον απο μπαρτσελονα εκτος, 20 απο μακαμπι. Την σταθεροτητα που την βλεπετε; Δηλαδη εχασε ο Παο χωρις ναν απο εφες με 20 ποντους και τι δεν ακουσαμε. Εχασε ο Ολυμπιακος με 10 απο ερυθρο και τον απαξιωναμε για βδομαδες.
Εγω περισσοτερο αλλοπροσαλη ομαδα βλεπω που αν δεν της μπουν τα τριποντα χανει και απο τη μπασκονια(το εκανε και αυτο φετος).
Εγω δεν βλεπω πως ο σοβαρος παο δεν θα της βαλει 20 στο κεφαλι. Αν ο Παο ειναι αυτος της εφες και η Φενερ της μπουν τα σουτ οπως τη σειρα με την Παρι(δεν το πιστευω) μονο τοτε εχει ελπιδες ρεαλιστικα.
Αλλα για να τα λεμε σωστα. Σε καθε μονο παιχνιδι ολα τα προγνωστικα πανε περιπατο. 50-50 θα δωσω καθαρα και μονο για αυτο καθως αν παμε βαση λπγικης εκει παω ξεκαθαρα στον Παο
3
3

- Dimitris L
- Reactions: 72
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτη η δηλωση ειναι σε φαση ας τον γκαντεμιασουμε τον επταστερο

λες και παιζουμε φιναλ4 με την μονακο ας πουμε, του νεοφωτιστου σπανουλη του γερο καλαθη του οχι πραιμ τζειμς και του παπαγιαννη

ο ολυμπιακος ειναι απο τωρα τελικο και περιμενει τον αντιπαλο για να το σηκωσει στα μουτρα του παο η της φενερ.. φετος ειναι υπερομαδα ο ολυμπιακος..

1
1

-
- Reactions: 762
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειρηνη ημιν αδερφια, και οι δυο ομαδες μας ειναι ηδη στον τελικο και μπραβο τους.Dimitris L έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 15, 2025 12:55 amαυτη η δηλωση ειναι σε φαση ας τον γκαντεμιασουμε τον επταστερο![]()
λες και παιζουμε φιναλ4 με την μονακο ας πουμε, του νεοφωτιστου σπανουλη του γερο καλαθη του οχι πραιμ τζειμς και του παπαγιαννη
ο ολυμπιακος ειναι απο τωρα τελικο και περιμενει τον αντιπαλο για να το σηκωσει στα μουτρα του παο η της φενερ.. φετος ειναι υπερομαδα ο ολυμπιακος..![]()
Τωρα μικρο, μεγαλο, οκ, θα τα βρουμε αυτα στη πορεια.
1
1

- Dimitris L
- Reactions: 72
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6566
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μιας και ειπανε οτι αυριο ο λεσορ θα κανει ομαδικη και εχει πιθανοτητες να παιξει στο φ4 εσας ποια η γνωμη σας?
Εμενα μου φαινεται οτι ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να κανει κακο κατι τετοιο παρα καλο..
Το βασικοτερο ειναι οπως λενε και οι γιατροι οτι εχει φοβο να ξανα τραυματιστει..αλλα ακομα και αγωνιστικα μπορει να κρινει το ματς αρνητικα αν μπει και του φυγει η μπαλα απο τα χερια 1-2 φορες,χασει 1-2 καλαθια σε 5 λεπτα μπορει να αλλαξει ολο το μομεντουμ.Μιλαμε για ματς ζωης θανατου.. Συνηθως παικτες που χουν να παιξουν τοσο καιρο ειναι εκτος τοπου και χρονου μολις μπουν..το ειδαμε προσφατα και εμεις με γουοκαπ-ραιτ..
Εμενα μου φαινεται οτι ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να κανει κακο κατι τετοιο παρα καλο..
Το βασικοτερο ειναι οπως λενε και οι γιατροι οτι εχει φοβο να ξανα τραυματιστει..αλλα ακομα και αγωνιστικα μπορει να κρινει το ματς αρνητικα αν μπει και του φυγει η μπαλα απο τα χερια 1-2 φορες,χασει 1-2 καλαθια σε 5 λεπτα μπορει να αλλαξει ολο το μομεντουμ.Μιλαμε για ματς ζωης θανατου.. Συνηθως παικτες που χουν να παιξουν τοσο καιρο ειναι εκτος τοπου και χρονου μολις μπουν..το ειδαμε προσφατα και εμεις με γουοκαπ-ραιτ..
0
- golitog7
- Reactions: 1824
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Γουόκαπ δεν ήταν καθόλου εκτός τόπου και χρόνου. Εμφανίστηκε πολύ καλύτερος απ ότι περίμενα και συνέβαλε καθοριστικά στο να περάσουμε τη Ρεάλ αναίμακτα. Σούπερ οργάνωση, ελάχιστα λάθη και καθοριστικές άμυνες.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 15, 2025 2:09 pmΜιας και ειπανε οτι αυριο ο λεσορ θα κανει ομαδικη και εχει πιθανοτητες να παιξει στο φ4 εσας ποια η γνωμη σας?
0