Μικρός Τελικός Final 4 - Abu Dhabi
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3270
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 787
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Αδερφέ καλημέρα καταρχήν……οι απαντήσεις μου είναι 1) Ναι, 2) Κανένα, 3) Όχι. Όμως, ξενέρωσα τόσο πολύ με το χθεσινό, που ευτυχώς βρήκα και μεταπώλησα το εισιτήριο το δικό μου και του γιου μου σε δύο Τούρκους το πρωΐ και επιστρέφουμε αύριο μεσημέρι Αθήνα!! Μας αηδιάσανε όλους τόσο πολύ, που πραγματικά εγώ προσωπικά θέλω να δω μόνο ΝΒΑ για κανένα μήνα μπας και ηρεμήσω!!! Ούτε καν με ενδιαφέρει το αυριανό, ούτε καν μη σου πω και το πρωτάθλημα πλέον. Δεν είναι δυνατόν να προκαλεί σοκ σε όλες τις ομάδες , η παρουσία του κόσμου μας ( κοντά 5000 στην Αραβία,το διανοείται κανείς αυτό?) και να βλέπεις την πιο ΑΝΕΥΡΗ και Χ****ΝΗ) ομάδα , πλην του Γάλλου παικταρά όλων των εποχών……απλά δεν γίνεται!!!SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 10:47 amΟλυμπιακός - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Το πιο αδιάφορο παιχνίδι των δύο ομάδων;
Το πιο ενδιαφέρον ματς απ για μικρό τελικό;
Το παιχνίδι με την περισσότερη τηλεθέαση σε σχέση με τον τελικό;;
Σίγουρα όχι το ματσαρισμα που θα περίμενε κανείς.
3
3

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι ρε συ ποια τηλεθεαση; Παίζει να μην το δουν Ουτε οι μανάδες των παικτών αυτό. Ντοκιμαντέρ για τα υλικά της φωλιάς των blue footed boobies να βάλεις απέναντι μεγαλύτερη τηλεθέαση θα κάνει.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 10:47 amΟλυμπιακός - Παναθηναϊκός
2
2

-
- Reactions: 1067
- Προειδοποιήσεις:
1
- SteveNashidis
- Reactions: 3270
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στείλε καμία φωτογραφία από γήπεδο ή την πόλη να τις ανεβάσουμε στο σάιτSlow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 11:34 amΑδερφέ καλημέρα καταρχήν……οι απαντήσεις μου είναι 1) Ναι, 2) Κανένα, 3) Όχι. Όμως, ξενέρωσα τόσο πολύ με το χθεσινό, που ευτυχώς βρήκα και μεταπώλησα το εισιτήριο το δικό μου και του γιου μου σε δύο Τούρκους το πρωΐ και επιστρέφουμε αύριο μεσημέρι Αθήνα!! Μας αηδιάσανε όλους τόσο πολύ, που πραγματικά εγώ προσωπικά θέλω να δω μόνο ΝΒΑ για κανένα μήνα μπας και ηρεμήσω!!! Ούτε καν με ενδιαφέρει το αυριανό, ούτε καν μη σου πω και το πρωτάθλημα πλέον. Δεν είναι δυνατόν να προκαλεί σοκ σε όλες τις ομάδες , η παρουσία του κόσμου μας ( κοντά 5000 στην Αραβία,το διανοείται κανείς αυτό?) και να βλέπεις την πιο ΑΝΕΥΡΗ και Χ****ΝΗ) ομάδα , πλην του Γάλλου παικταρά όλων των εποχών……απλά δεν γίνεται!!!SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 10:47 amΟλυμπιακός - Παναθηναϊκός

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα μπει ο Καλαιτζακης, ο Ναζ και τα άλλα παιδιά να γράψουν κιναθτοινστο βιογραφικό τους ότι σκόραραν σε Φ4 που δεν πήγε ποτέ ξέρω γω ο Φανης.
Το μόνο ενδιαφέρον θανειναι αν φάει καμία διαφορά ο Ολυμπιακός χοντρη και πέσουν κορνεδες. Αλλά δε νοκιζω λογικα ο Αταμαν θα κατεβάσει τα τρίτα και θα βάλει το Σαρπ να κοουτσαρει με δεύτερο το Νέστορα.
Το μόνο ενδιαφέρον θανειναι αν φάει καμία διαφορά ο Ολυμπιακός χοντρη και πέσουν κορνεδες. Αλλά δε νοκιζω λογικα ο Αταμαν θα κατεβάσει τα τρίτα και θα βάλει το Σαρπ να κοουτσαρει με δεύτερο το Νέστορα.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ΟκSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:38 pmΣτείλε καμία φωτογραφία από γήπεδο ή την πόλη να τις ανεβάσουμε στο σάιτSlow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 11:34 am
Αδερφέ καλημέρα καταρχήν……οι απαντήσεις μου είναι 1) Ναι, 2) Κανένα, 3) Όχι. Όμως, ξενέρωσα τόσο πολύ με το χθεσινό, που ευτυχώς βρήκα και μεταπώλησα το εισιτήριο το δικό μου και του γιου μου σε δύο Τούρκους το πρωΐ και επιστρέφουμε αύριο μεσημέρι Αθήνα!! Μας αηδιάσανε όλους τόσο πολύ, που πραγματικά εγώ προσωπικά θέλω να δω μόνο ΝΒΑ για κανένα μήνα μπας και ηρεμήσω!!! Ούτε καν με ενδιαφέρει το αυριανό, ούτε καν μη σου πω και το πρωτάθλημα πλέον. Δεν είναι δυνατόν να προκαλεί σοκ σε όλες τις ομάδες , η παρουσία του κόσμου μας ( κοντά 5000 στην Αραβία,το διανοείται κανείς αυτό?) και να βλέπεις την πιο ΑΝΕΥΡΗ και Χ****ΝΗ) ομάδα , πλην του Γάλλου παικταρά όλων των εποχών……απλά δεν γίνεται!!!![]()
0
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή επιστροφή φίλε, ειλικρινά ούτε στον εχθρό δεν θα το ευχόμουν τέτοιο χουνέρι. Και εντάξει εμείς ήμασταν υποψιασμένοι ότι θα πιούμε τσάι, εσείς όμως, πραγματικά δεν το περίμενα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 11:34 amΑδερφέ καλημέρα καταρχήν……οι απαντήσεις μου είναι 1) Ναι, 2) Κανένα, 3) Όχι. Όμως, ξενέρωσα τόσο πολύ με το χθεσινό, που ευτυχώς βρήκα και μεταπώλησα το εισιτήριο το δικό μου και του γιου μου σε δύο Τούρκους το πρωΐ και επιστρέφουμε αύριο μεσημέρι Αθήνα!! Μας αηδιάσανε όλους τόσο πολύ, που πραγματικά εγώ προσωπικά θέλω να δω μόνο ΝΒΑ για κανένα μήνα μπας και ηρεμήσω!!! Ούτε καν με ενδιαφέρει το αυριανό, ούτε καν μη σου πω και το πρωτάθλημα πλέον. Δεν είναι δυνατόν να προκαλεί σοκ σε όλες τις ομάδες , η παρουσία του κόσμου μας ( κοντά 5000 στην Αραβία,το διανοείται κανείς αυτό?) και να βλέπεις την πιο ΑΝΕΥΡΗ και Χ****ΝΗ) ομάδα , πλην του Γάλλου παικταρά όλων των εποχών……απλά δεν γίνεται!!!SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 10:47 amΟλυμπιακός - Παναθηναϊκός
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ευχαριστώ ρε θηρίο……όμως όσο και να πονάει, η αλήθεια είναι ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα την συγκεκριμένη στιγμή!!! Sad but true, που λέγανε και οι μεγάλοι Metallicakein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:54 pmΚαλή επιστροφή φίλε, ειλικρινά ούτε στον εχθρό δεν θα το ευχόμουν τέτοιο χουνέρι. Και εντάξει εμείς ήμασταν υποψιασμένοι ότι θα πιούμε τσάι, εσείς όμως, πραγματικά δεν το περίμενα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 11:34 am
Αδερφέ καλημέρα καταρχήν……οι απαντήσεις μου είναι 1) Ναι, 2) Κανένα, 3) Όχι. Όμως, ξενέρωσα τόσο πολύ με το χθεσινό, που ευτυχώς βρήκα και μεταπώλησα το εισιτήριο το δικό μου και του γιου μου σε δύο Τούρκους το πρωΐ και επιστρέφουμε αύριο μεσημέρι Αθήνα!! Μας αηδιάσανε όλους τόσο πολύ, που πραγματικά εγώ προσωπικά θέλω να δω μόνο ΝΒΑ για κανένα μήνα μπας και ηρεμήσω!!! Ούτε καν με ενδιαφέρει το αυριανό, ούτε καν μη σου πω και το πρωτάθλημα πλέον. Δεν είναι δυνατόν να προκαλεί σοκ σε όλες τις ομάδες , η παρουσία του κόσμου μας ( κοντά 5000 στην Αραβία,το διανοείται κανείς αυτό?) και να βλέπεις την πιο ΑΝΕΥΡΗ και Χ****ΝΗ) ομάδα , πλην του Γάλλου παικταρά όλων των εποχών……απλά δεν γίνεται!!!
1
1

- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη αλήθεια ! Μεγάλοι κι οι Metallica !Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:58 pmΕυχαριστώ ρε θηρίο……όμως όσο και να πονάει, η αλήθεια είναι ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα την συγκεκριμένη στιγμή!!! Sad but true, που λέγανε και οι μεγάλοι Metallica
Αμφότεροι (πρασινοκόκκινοι) πήραμε αυτό που μας άξιζε. Περαστικά μας και καλή χώνευση

1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Reaper
- Reactions: 1879
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σημερα θα δειτε τον Βεζενκοφ να γραφει 25+, τα 3ποντα και τις βολες να μπαινουν, και τους δημοσιογραφους να γραφουν υμνους για τη διευρυνση του ρεκορ κοντρα στον αιωνιο σε ευρωπαϊκα ματς.
Σε κατι τετοια ανευ σημασιας σερι και στατιστικα ειναι καταπληκτικος ο Ολυμπιακος BC. Σε αυτα που μετρανε βεβαια, δηλαδη τις κουπες, τα γνωστα...
Σε κατι τετοια ανευ σημασιας σερι και στατιστικα ειναι καταπληκτικος ο Ολυμπιακος BC. Σε αυτα που μετρανε βεβαια, δηλαδη τις κουπες, τα γνωστα...
2
1
1

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Pavlitos Shkembi
- Reactions: 27
- Αγαπημένη θέση: SF, C
- Αγαπημένος παίκτης: Gabriel Jau Galvanini
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ελπίδα Πεταλουδών, Cleveland Cavaliers
- Προειδοποιήσεις:
0