Brooklyn Nets
Συντονιστής: Captains
- taraboura
- Reactions: 263
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχα, ήμουν από τους "τυχερούς" που το παρακολούθησαν σχεδόν όλο (έχω φύγει εδώ και 5 λεπτά). Τέτοιο ρεσιτάλ αστοχίας και άναρχου μπάσκετ συνδυαστικά πρώτη φορά βλέπω σε αγώνα NBA. Και εντάξει οι Σπερς το περιμένουμε ότι (και) φέτος δεν θα είναι ανταγωνιστικοί (πού είναι εκείνες οι εποχές της τριάδας?) αλλά οι Νετς κάνουν ακόμα χειρότερη εμφάνιση!
0
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν άντεξα, πήγα για ύπνοtaraboura έγραψε: ↑Τετ Ιαν 18, 2023 5:29 amΧαχα, ήμουν από τους "τυχερούς" που το παρακολούθησαν σχεδόν όλο (έχω φύγει εδώ και 5 λεπτά). Τέτοιο ρεσιτάλ αστοχίας και άναρχου μπάσκετ συνδυαστικά πρώτη φορά βλέπω σε αγώνα NBA. Και εντάξει οι Σπερς το περιμένουμε ότι (και) φέτος δεν θα είναι ανταγωνιστικοί (πού είναι εκείνες οι εποχές της τριάδας?) αλλά οι Νετς κάνουν ακόμα χειρότερη εμφάνιση!

Για τους Σπερς ναι το περιμένουμε, κάτι τέτοιο παίζουν φέτος γενικά. Οι Νετς χωρίς ιρβινγκ και ντουραντ είναι μισή ομάδα. Με κάρυ και Γουόρεν να τραβάνε σκορ είναι τραγικά κακή ή επίθεση, κι ενώ ο σιμμονς συνέρχεται κάπως για την ώρα είναι παίκτης των 10 πόντων. Παίζουν καλή άμυνα, αλλά χωρίς τους σταρς μενούν πολύ χαμηλά στην επίθεση. Ο Ιρβινγκ δεν ξέρω πόσο θα μείνει εκτός, ο Ντουραντ αν δεν κάνω λάθος θα γυρίσει σε καμία 10αρια μέρες. Δεν νομίζω να χάσουν ιδιαίτερο έδαφος, και οι μπακς άλλωστε χωρίς Γιάννη και μιντλεετον παίζουν.
1
1