Brooklyn Nets

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 18, 2023 3:35 am

Ότι χειρότερο έχω δει φέτος το νετς-σπερς. Χωρίς ιρβινγκ και ντουραντ είναι ο ορισμός της παιδικής χαράς το ματσάκι. Οποίος πάρει ριμπάουντ βάζει το κεφάλι κάτω, τρέχει απέναντι, κάνει μια ποικιλία, το χάνει και παίρνει σειρά ο επόμενος :drunk:

0
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 263
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Τετ Ιαν 18, 2023 5:29 am

Χαχα, ήμουν από τους "τυχερούς" που το παρακολούθησαν σχεδόν όλο (έχω φύγει εδώ και 5 λεπτά). Τέτοιο ρεσιτάλ αστοχίας και άναρχου μπάσκετ συνδυαστικά πρώτη φορά βλέπω σε αγώνα NBA. Και εντάξει οι Σπερς το περιμένουμε ότι (και) φέτος δεν θα είναι ανταγωνιστικοί (πού είναι εκείνες οι εποχές της τριάδας?) αλλά οι Νετς κάνουν ακόμα χειρότερη εμφάνιση!

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιαν 18, 2023 12:25 pm

taraboura έγραψε:
Τετ Ιαν 18, 2023 5:29 am
Χαχα, ήμουν από τους "τυχερούς" που το παρακολούθησαν σχεδόν όλο (έχω φύγει εδώ και 5 λεπτά). Τέτοιο ρεσιτάλ αστοχίας και άναρχου μπάσκετ συνδυαστικά πρώτη φορά βλέπω σε αγώνα NBA. Και εντάξει οι Σπερς το περιμένουμε ότι (και) φέτος δεν θα είναι ανταγωνιστικοί (πού είναι εκείνες οι εποχές της τριάδας?) αλλά οι Νετς κάνουν ακόμα χειρότερη εμφάνιση!
Εγώ δεν άντεξα, πήγα για ύπνο :lol:

Για τους Σπερς ναι το περιμένουμε, κάτι τέτοιο παίζουν φέτος γενικά. Οι Νετς χωρίς ιρβινγκ και ντουραντ είναι μισή ομάδα. Με κάρυ και Γουόρεν να τραβάνε σκορ είναι τραγικά κακή ή επίθεση, κι ενώ ο σιμμονς συνέρχεται κάπως για την ώρα είναι παίκτης των 10 πόντων. Παίζουν καλή άμυνα, αλλά χωρίς τους σταρς μενούν πολύ χαμηλά στην επίθεση. Ο Ιρβινγκ δεν ξέρω πόσο θα μείνει εκτός, ο Ντουραντ αν δεν κάνω λάθος θα γυρίσει σε καμία 10αρια μέρες. Δεν νομίζω να χάσουν ιδιαίτερο έδαφος, και οι μπακς άλλωστε χωρίς Γιάννη και μιντλεετον παίζουν.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “2022-2023 Regular Season + Playoffs”