Milwaukee Bucks (1) vs Miami Heat (8)

Συντονιστής: Captains

Winner

Bucks
7
70%
Heat
3
30%

Σύνολο ψήφων: 10
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 27, 2023 8:04 am

Προς στιγμήν νόμιζα πως βλέπω τον Παναθηναϊκό του Ραντονιτς κόντρα στους Xιτ,μιας και η μία ομάδα φόραγε άσπρα πράσινα... Μετά συνειδητοποίησα πως ηταν οι Μπακς... Πραγματικά αυτά που κάνανε στο τέλος για να χάσουν το παιχνίδι δεν τα έκανε ούτε ο Παναθηναϊκός επί Ραντονιτς.Με διαφορά υπέρ τους,μέσα στην έδρα τους,με Λοβ Λαουρι Αντεμπαγιο να βγαίνουν έξω με φάουλ,και κατάφεραν να χάσουν το παιχνίδι, δεχόμενοι αυτό το αστείο καλάθι στα 2"(που έχει κάνει φάουλ ο Μπάτλερ βέβαια).
Μπουντενχοζλερ...ασχολιαστος.
ΥΓ:Γιάννης 10/23 βολές και στο τέλος αντι να πάρει εκείνος την προσπάθεια,έψαξε με την μια να δώσει την μπάλα...
ΥΓ2:Τζίμι Μπάτλερ σαν Μάικλ Τζόρνταν.Τεραστιος παίκτης και ηγέτης.
ΥΓ3:Το ότι πόνταρα και έχασα ένα σεβαστό ποσό στο live στον άσσο των μπακς είναι τυχαίο γεγονός και δεν παίζει κανένα ρόλο στα σχόλιά μου 😄

abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 27, 2023 8:30 am

Εντωμεταξύ αυτό το sport24 το χαβά του, καλά αυτός ο Χάρης Σταύρου, κάπου τον πήρε το μάτι μου χθες να λέει στον Καβαλιεράτο ότι θα περάσουν με 4-3 οι Μπακς.
Το sport24 λοιπόν ανεβάζει θέμα με τίτλο Τα χάιλαιτς της συγκλονιστικής εμφάνισης του Γιάννη όπου είχε 38 πόντους και 20 ριμπάουντ....
Χωρίς σχόλιο...
Είχε επίσης 10/23 βολες, 7 λάθη και -8 στο +/-. Δεν παίζει άμυνες στο τέλος πάνω στον Μπάτλερ (πάλι), δεν παίρνει την τελευταία επίθεση.
Τα παιδιά στο sport24 ή είναι χαζοί, ή παίρνουν χαρτζιλίκι, δεν εξηγείται αλλιώς.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Πέμ Απρ 27, 2023 8:43 am

32-16 σκορ τέταρτου δεκαλέπτου για τους Χιτ με αποτέλεσμα να πάνε σε παράταση όπου και κρίθηκε το παιχνίδι.

Νομίζω ότι ο κύκλος του Μπαντ έκλεισε, υπάρχει ο Νερς ελεύθερος εκτός άλλων, αυτό το μπάσκετ που παίζουν τα ελάφια είναι εδω και χρόνια βαρετό και προβλέψιμο, τους σώζει απλα η mvp απόδοση του Γιάννη

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Απρ 27, 2023 8:43 am

abovetherim έγραψε:
Πέμ Απρ 27, 2023 8:30 am
Εντωμεταξύ αυτό το sport24 το χαβά του, καλά αυτός ο Χάρης Σταύρου, κάπου τον πήρε το μάτι μου χθες να λέει στον Καβαλιεράτο ότι θα περάσουν με 4-3 οι Μπακς.
Το sport24 λοιπόν ανεβάζει θέμα με τίτλο Τα χάιλαιτς της συγκλονιστικής εμφάνισης του Γιάννη όπου είχε 38 πόντους και 20 ριμπάουντ....
Χωρίς σχόλιο...
Είχε επίσης 10/23 βολες, 7 λάθη και -8 στο +/-. Δεν παίζει άμυνες στο τέλος πάνω στον Μπάτλερ (πάλι), δεν παίρνει την τελευταία επίθεση.
Τα παιδιά στο sport24 ή είναι χαζοί, ή παίρνουν χαρτζιλίκι, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ενταξει, γενικοτερα το sport24 "καλομεταχειριζειται" πολυ τον Γιαννη ,και οχι μονο αυτο, γενικα στα μεγαλα μεσα δεν θα διαβασεις ποτε κατι αρνητικο,ολα τα σχολια για το προσωπο του ειναι διθυραμβικα,πολλες φορες και υπερβολικα.
Τα νουμερα του σημερα ηταν εντυπωσιακα,αν δεις το 38-20,αλλα λενε την μιση αληθεια.Οι επιλογες του στο τελος ηταν αθλιες,ακομα και η πασα που κανει στο τελος της 4ης περιοδου μολις πηρε το αμυντικο ριμπαουντ (αν θυμαμαι καλα στον Μιντλετον,στο 115-113) ηταν τραγικη,θα μπορουσε να χαθει η κατοχη.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Απρ 27, 2023 8:44 am

Σουταραν 30 περισσοτερες βολες.
Ειχαν την μπαλα στα τελευταια δευτερολεπτα και δεν εκαναν καν σουτ.
Ο Κλοουν προπονητης τους τελειωσε το ματς με 2 ταιμ αουτ στην καβα.
Μαλλον τα ηθελε να κρατησει για του χρονου.
Μεγαλη ξεφτιλα.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions:

Πέμ Απρ 27, 2023 8:52 am

Αυτά που δε μπορώ μετά από αποκλεισμούς των Μπακς:
1)Τα απανωτά μοιρολόγια στις αθλητικές σελίδες από όλους τους δημοσιογράφους "Γιάννη ψηλά το κεφάλι", "Θα το πάρεις του χρόνου mvp μας" κλπ κλπ λες και μιλάς με οπαδούς στη κερκίδα ή με συγγενείς του.
2)Την απορία πολλών στον αποκλεισμό λες κι οι Μπακς είναι καμιά ομαδάρα που κάνει πάρτι με τους αντιπάλους, ενώ έχει δυο παίκτες όλους κι όλους κι οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν.
3)Πως παραμένει ακόμα στο πάγκο αυτός ο μυρωδιάς που χουν για κόουτς

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Πέμ Απρ 27, 2023 9:04 am

Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα δεν παρουσιάζουν απλά το άθλημα όπως στον υπόλοιπο κόσμο όπου είναι οι "πωλητές" του αθλήματος.

Στην Ελλάδα θέλουν να αποδείξουν ότι το ξέρουν καλύτερα από όλους και να έχουν την ίδια λάμψη με τον νικητή.

Θα πρόσθετα και τις αναρθρες κραυγές στην μετάδοση με γκρίνια για διαιτησία όσο φοράνε φουστανέλα

Με τραγελαφικα αποτελέσματα

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions:

Πέμ Απρ 27, 2023 9:17 am

shtarkws έγραψε:
Πέμ Απρ 27, 2023 9:04 am
Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα δεν παρουσιάζουν απλά το άθλημα όπως στον υπόλοιπο κόσμο όπου είναι οι "πωλητές" του αθλήματος.

Στην Ελλάδα θέλουν να αποδείξουν ότι το ξέρουν καλύτερα από όλους και να έχουν την ίδια λάμψη με τον νικητή.

Θα πρόσθετα και τις αναρθρες κραυγές στην μετάδοση με γκρίνια για διαιτησία όσο φοράνε φουστανέλα

Με τραγελαφικα αποτελέσματα
Τα 3/4 από δαύτους είναι κι εντεταλμένη υπηρεσία που πρέπει να γράφουν και προς 1 κατεύθυνση.....Να κουκουλώνουν τα αρνητικά μη θιχτεί και κάποιος και χαθεί κάνα 20ρικο και να διατυμπανίζουν τα καλά!Ούτε πολιτική να ήταν.....

Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Απρ 27, 2023 10:07 am

Οι μπασκετικοί (μάλλον αθλητικοί θα έλεγα καλύτερα) δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι κάτι που πονάει, ιδίως όταν μιλάμε για ΝΒΑ. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Γιάννη, κάποτε κάποιος χαρακτήρισε τον Trae Young πως είναι για τα πανηγύρια..... Υπεροψία και άγνοια, ότι χειρότερο δηλαδή.

Όσον αφορά τον Γιάννη τώρα, δεν θα ήθελα να πω ότι τα έχω ξαναπεί.... αλλά τα έχω ξαναπεί. Ο Giannis Antetokounmpo μπασκετμπολίστας δύσκολα χαρακτηρίζεται, ουδεμία σχέση με Jokic, Doncic, Tatum, James. Είναι καλός (προφανώς) αλλά όχι για κάτοχος δύο MVP, ούτε για 15ος (αν θυμάμαι καλά) all-time great που τον είχε κατατάξει το espn. Επίσης, το έχω γράψει και έφαγα κράξιμο, το γράφω ξανά: o Γιάννης ΔΕΝ μπορεί στα δύσκολα. Είναι απλό και φαίνεται.

FIBA sucks!
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Απρ 27, 2023 10:24 am

Μορφή έγραψε:
Οι μπασκετικοί (μάλλον αθλητικοί θα έλεγα καλύτερα) δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι κάτι που πονάει, ιδίως όταν μιλάμε για ΝΒΑ. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Γιάννη, κάποτε κάποιος χαρακτήρισε τον Trae Young πως είναι για τα πανηγύρια..... Υπεροψία και άγνοια, ότι χειρότερο δηλαδή.

Όσον αφορά τον Γιάννη τώρα, δεν θα ήθελα να πω ότι τα έχω ξαναπεί.... αλλά τα έχω ξαναπεί. Ο Giannis Antetokounmpo μπασκετμπολίστας δύσκολα χαρακτηρίζεται, ουδεμία σχέση με Jokic, Doncic, Tatum, James. Είναι καλός (προφανώς) αλλά όχι για κάτοχος δύο MVP, ούτε για 15ος (αν θυμάμαι καλά) all-time great που τον είχε κατατάξει το espn. Επίσης, το έχω γράψει και έφαγα κράξιμο, το γράφω ξανά: o Γιάννης ΔΕΝ μπορεί στα δύσκολα. Είναι απλό και φαίνεται.
Και τι χαρακτηριζεται?Ποδοσφαιριστης,βολειμπολιστας?Συγγνωμη αλλα αυτο το σχολιο ειναι αντιστοιχο με καποια σχολια που γινονται εναντιον του Λεμπρον τα οποια σε ενοχλουν και μιλας για προκατειλλημενα ποστ κλπ.
Μιλαμε για εναν dominant παικτη,δικαιοτατα εχει 2 MVP. Μπορει ολοι να συμφωνουμε στο οτι δεν εχει την pure μπασκετικη στοφα οσων προανεφερες, αλλα μην το παρακανουμε. Οσο για το αν μπορει στα δυσκολα,μια χαρα εβαλε 50αρα στους Σανς και πηρε το δαχτυλιδι(που σημειωτεον,και εγω πιστευω οτι δεν ειναι ο παικτης ηγετης αντιστοιχος των μεγαλων που εχει γνωρισει το αθλημα,αλλο αυτο και αλλο η ισοπεδωση)

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Απρ 27, 2023 10:33 am

Μέγα φιάσκο ο αποκλεισμός για τους Bucks. Όσο καλοστημένοι και overachievers εμφανίστηκαν σε αυτή την σειρά οι Heat, το 4-1 από την 8η ομάδα της περιφέρειας είναι φιάσκο.

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σίγουρα το έχει ο Bud. Όχι μόνο για το πως διαχειρίστηκε τα παιχνίδια (με αποκορύφωμα τα αρκετά προπονητικά λάθη χτες), αλλά και για την ελλειπή προετοιμασία για αυτά όπως φάνηκε. Κανένα ουσιαστικό πλάνο αντιμετώπισης του Butler και η ομάδα του στα κρίσιμα ήταν λίγη πνευματικά και προβλέψιμη. Υποτίθεται κιόλας ο Crowder ήρθε (και όχι για ευκαταφρόνητα ανταλλάγματα) με στόχο να προσθέσει σκληράδα στην άμυνα εν'οψει play-offs, και είτε ήταν εκτός κλίματος είτε εκτός rotation. Πόσο χειρότερος θα ήταν πάνω στο Butler από τους υπάρχοντες στο Game 4 και το Game 5;

abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 27, 2023 10:38 am

Ίσως είναι λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός "δεν είναι μπασκετμπολίστας". Εγώ καταλαβαίνω πως το λες, τα συζητούσαμε πριν από το προηγούμενο ματς και μάλιστα κι εμένα μου την έπεσαν. Είναι dominant ναι, όπως ήταν ο Σακίλ λόγω σωματικών προσόντων. Αν θες να σε βοηθήσω, ο Χακίμ ήταν μπασκετμπολίστας ναι, ο Σακίλ δεν ήταν.
Ξαναλέω, καταλαβαίνω πως το λες, μπορώ να το πω κάποιος αλλιώς. Αν ο Γιάννης με τα μπασκετικά skills που έχει ήταν 1.98-2.02, θα έπαιζε μπάσκετ και θα ήταν αυτός που είναι; Πιθανότητα όχι. Ο Τζόρνταν, ο Κόμπι, ο Λεμπρον είναι, όπως θα ήταν και ο Ντουράντ αν ήταν 2.04 και όχι 2.08-2.10.
Και θα επαναλάβω ότι δεν έχει βελτιώσει σχεδόν τίποτα στο παιχνίδι του, τα τελευταία 3-4-5 χρόνια.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Απρ 27, 2023 10:38 am

Αυτό είναι μάλλον τέλος εποχής και ο κύκλος του Bud φαίνεται να κλείνει.
Παρά τα όποια προβλήματα που είχαν, χωρίς τα προπονητικά εγκλήματα στα 2 τελευταία οι Μπακς θα ήταν μπροστά 3-2 ή έστω στο 2-3.

Έχουν μερικές κρίσιμες αποφάσεις το καλοκαίρι με τον Lopez να μένει ελεύθερος και τον Middleton να έχει player option.
Ο Middleton που ήταν βασικό κομμάτι στο 2021 τώρα στα 32 έχει ξεκινήσει την πτώση και μάλλον δεν θα ξαναείναι ποτέ όπως ήταν τότε.
Ο Jrue πολύ καλός για να είναι το νούμερο 3 αλλά όχι νούμερο 2.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν καταφέρουν κάπως να πάρουν έναν σουπερστάρ έστω δίνοντας Middleton, Jrue δαχτυλίδι δεν ξαναβλέπουν.
Ο Γιάννης δεν βλέπω να ζητάει trade αλλά το 2025 που έχει player option αν δεν έχουν καταφέρει να πάρουν έναν σταρ ακόμα σε καλή ηλικία βλέπω να φεύγει.
Θα είναι στα 30 του με 3-4 τοπ χρόνια ακόμα για να πάει σε contender να χτυπήσει και άλλο δαχτυλίδι.
Μορφή έγραψε:

Είναι λίγο άδικο έως υπερβολικό θα έλεγα, δεδομένου ότι στην σειρά έπαιζε τραυματίας στα 2 που έπαιξε και έχει πάρει και finals mvp. Εκεί ήταν που καταρρίφθηκε το ότι δεν μπορεί στα δύσκολα και δεν είναι παίκτης playoffs. Όπως και πέρσι που με τον Middleton τραυματία πάλευε μόνος με τους Celtics.
Για James θα συμφωνήσω, για Tatum όχι αλλά δεν το βρίσκω παράλογο να έχει κάποιος τέτοια άποψη.
Ο Jokic και ο Doncic όμως ενω έχουν μεγαλύτερο μπασκετικό ταλέντο, σε συνολικό impact σε μια ομάδα πολύ αμφιβάλλω ότι είναι καλύτεροι, ειδικά για τον Doncic. Αλλά και ο Jokic, ίδια ηλικία με τον Γιάννη είναι και στα playoffs έχει κάνει πολύ λιγότερα.

Αυτό δεν αλλάζει ότι ήταν πολύ χειρότερος από αυτό που περιμένεις από έναν τέτοιου επιπέδου παίκτη σε αυτά τα 2 παιχνίδια που έπαιξε.

Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Απρ 27, 2023 10:44 am

j-kidd13 έγραψε:
Και τι χαρακτηριζεται?Ποδοσφαιριστης,βολειμπολιστας?Συγγνωμη αλλα αυτο το σχολιο ειναι αντιστοιχο με καποια σχολια που γινονται εναντιον του Λεμπρον τα οποια σε ενοχλουν και μιλας για προκατειλλημενα ποστ κλπ.
Μιλαμε για εναν dominant παικτη,δικαιοτατα εχει 2 MVP. Μπορει ολοι να συμφωνουμε στο οτι δεν εχει την pure μπασκετικη στοφα οσων προανεφερες, αλλα μην το παρακανουμε. Οσο για το αν μπορει στα δυσκολα,μια χαρα εβαλε 50αρα στους Σανς και πηρε το δαχτυλιδι(που σημειωτεον,και εγω πιστευω οτι δεν ειναι ο παικτης ηγετης αντιστοιχος των μεγαλων που εχει γνωρισει το αθλημα,αλλο αυτο και αλλο η ισοπεδωση)
Δεν νομίζω πως ισοπέδωσα κάτι, ούτε είπα ότι δεν είναι καλός ή ότι δεν άξιζε ένα MVP. Για να το θέσω λοιπόν καλύτερα, δεν τον λες ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ μπασκετμπολίστα, κοινώς, δεν έχει την αντίληψη των παραπάνω που ανέφερα. Όσο για τη πενηντάρα στους τελικούς, ήταν επική αλλά όχι αρκετή για να ονομαστεί και "clutch παίκτης". Αυτό χτίζεται με το χρόνια, και ο Γιάννης απέχει ακόμη πολύ από να δημιουργήσει μία τέτοια legacy. Μπορεί μελλοντικά να το καταφέρει, αλλά έως τώρα απέχει.

Όσο για τον αν ήταν προκατειλημένο το σχόλιο μου σαν αυτά που έχουν γραφτεί για τον LeBron, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ξεχάσει κάτι από αυτά που έχει προσφέρει.

FIBA sucks!
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Απρ 27, 2023 10:56 am

Μορφή έγραψε:
Πέμ Απρ 27, 2023 10:44 am
j-kidd13 έγραψε:
Δεν νομίζω πως ισοπέδωσα κάτι, ούτε είπα ότι δεν είναι καλός ή ότι δεν άξιζε ένα MVP. Για να το θέσω λοιπόν καλύτερα, δεν τον λες ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ μπασκετμπολίστα, κοινώς, δεν έχει την αντίληψη των παραπάνω που ανέφερα. Όσο για τη πενηντάρα στους τελικούς, ήταν επική αλλά όχι αρκετή για να ονομαστεί και "clutch παίκτης". Αυτό χτίζεται με το χρόνια, και ο Γιάννης απέχει ακόμη πολύ από να δημιουργήσει μία τέτοια legacy. Μπορεί μελλοντικά να το καταφέρει, αλλά έως τώρα απέχει.

Όσο για τον αν ήταν προκατειλημένο το σχόλιο μου σαν αυτά που έχουν γραφτεί για τον LeBron, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ξεχάσει κάτι από αυτά που έχει προσφέρει.
Σε αυτο το πλαισιο δεν θα διαφωνησω.

Επισης, ξεχασα να αναφερω πριν το τραγικο φαουλ που κανει στο σουτ του Στρους. Δεν χρειαζοταν να κανει βηματα προς τον Στρους,ηταν σουτ απο μακρυα,αρκουσε να σηκωθει απλα με τα 2,13 του για να του εμποδισει την ευκολη εκτελεση,ουτως η αλλως το σουτ ηταν κακο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος j-kidd13 την Πέμ Απρ 27, 2023 11:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “2022-2023 Regular Season + Playoffs”