Σελίδα 1 από 1

Portland Trail Blazers

Δημοσιεύτηκε: Δευ Οκτ 03, 2022 9:05 pm
από SteveNashidis
Εικόνα

Τι θα δούμε φέτος:
Πέρσι είχαμε την ατυχία να χάσουμε από τα παρκέ τον Λιλαρντ για αρκετό διάστημα . Εν τη απουσία του, οι Σιμονς και Λιτλ ξεκίνησαν δειλά δειλά να μονοπωλούν το λιγοστό ενδιαφέρον για μια ομάδα που ήταν πριν 3 χρόνια ο σκληρός αντίπαλος που ήθελες να αποφύγεις στον πρώτο γύρο των οφς.
Oμως το front office αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα γιατί η χημεία της ομάδας βάλτωσε στο διδυμο Λιλαρντ-Μακόλουμ, το οποίο δίδυμο δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις. Τα τρέιντ που βρήκε το FO των Πορτλαντ κρίνονται ψιλοτραγικά για κάποιον αλλά ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσεις το franchise παρά να το βαλτώνεις. Η δυναμική του ρόστερ δεν σου δίνει την εικόνα ότι θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω από 30 νίκες. Ο Λίλαρντ όμως που χαραμίζεται εκεί μπορεί να τους οδηγήσει τουλάχιστον μεχρι το play-in tournament. Δεν ξέρω τις ψυχολογικές αντοχές του. Αλλά ο στόχος της προσέλκυσης κάποιου σούπερ σταρ ( όπως φανερά δημοσίευσε ο Λιλαρντ για τον Ντουράντ) είναι λίγο άκομψος με βάση τα assets της ομάδας.
Μετριότης εν ολίγης.

Depth Chart :
PG: D. Lillard, A. Simons, G.Payton II, B. Williams
SG: J. Hart, K.Johnson, I.Miller, J.Rhoden
SF: W. Iwundu, N.Little, J. Winslow, S Sharpe, J. Walker
PF: J. Grant, T. Watford, G.Brown III, D.Cacok
C: J. Nurkic, O. Sarr, D. Eubanks

Ο Σταρ: Dame Time η οποία απειλείται από την Tyler Time αν συνεχίσουν τον κατήφορο οι Πορτλαντ.


Στόχος/Πρόβλεψη : Play In Tournament / 35-47

Re: Portland Trail Blazers

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 23, 2022 10:26 pm
από ssoulliss
Αυτό το "παλιόπαιδο" ο Lillard δείχνει να είναι σε καταπληκτική κατάσταση, ήταν απολαυστικός σήμερα :shot: .

Εκεί στο Portland έχουν φροντίσει να τον θωρακίσουν με τίμιους ρολίστες, όμως χρειάζεται τουλάχιστον 1 ακόμη να βοηθάει στο σκορ ειδικά όταν ο Dame θα είναι εκτός ή σε μέτρια βραδυά. Ο rookie τους σήμερα ο Sharpe, #6 του draft, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο όμως λογικά θα βρει χρόνο αφού το ρόστερ είναι φτωχό σε ταλέντο. Ο Nurkic είναι κώνος στην άμυνα, ενώ στην επίθεση σήμερα είδε τον ουρανό σφοντύλι από τα μπλοκ του Davis.

Re: Portland Trail Blazers

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 27, 2022 9:39 pm
από ssoulliss
Το λιγότερο 3 εβδομάδες δηλαδή εκτός, κρίμα :sad: ειχε ξεκινήσει καλά.


Re: Portland Trail Blazers

Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 03, 2023 12:35 pm
από ssoulliss
Για τους λάτρεις των συμπτώσεων ο προηγούμενος μεγάλος αστέρας που ζήτησε ανταλλαγή μη θέλωντας άλλο να μείνει στο Portland ήταν ο Drexler το Φεβρουάριο του 1995. Και οι δύο είχαν συμπληρώσει 11 χρόνια στην ομάδα και τον δωδέκατο αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν, επίσης ο Drexler πήγε στους Rockets όπου κατέκτησε τότε το πρωτάθλημα την ίδια ώρα που οι Blazers όχι μόνο δεν κατέρρευσαν αλλά κατάφεραν να μπουν στα play-offs. Για την ιστορία επίσης λίγα χρόνια αργότερα οι Blazers έφτιαξαν ομάδα τίτλου ή τους jail Blazers όπως τους έλεγαν και σκόνταψαν μόνο στους Lakers των Kobe-O'Neil και στο lock-out.

Επομένως οι "συμπτώσεις" ΄λενε ότι η επόμενη ομάδα του Lillard θα πάρει άμεσα πρωτάθλημα και οι Blazers θα αναγεννηθούν σύντομα. :D