Χαχαχαχα γιατί να σε βαρέσω;nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Σεπ 19, 2023 11:39 pmΛοιπόν εδώ και σχεδόν δυο εβδομάδες ακούω πολύ προσεκτικά όλα τα τραγούδια που ανεβάζεις Αλεξ. Στα καλά της φάσης (κλασσικά) υπάρχουν πολλοί ποιητές εκεί έξω στον χώρο. Υπάρχουν στιχοι που πραγματικά κόβουν σαν ξυράφι.
*Αλλά*
Δεν ξέρω πως να το θέσω σωστά, αλλά νομίζω η χιπχοπ δεν μου αρέσει γιατί είναι «αργή» μουσική και συνήθως (μη βαρέσεις) τα samples από πίσω μου είναι λίγο meh. Δεν ξέρω ακριβώς τι μας κάνει να μας αρέσει ένα είδος μουσικής παραπάνω από κάποιο άλλο, αλλά ακούγοντας χιπχοπ δεν έχω αυτή την «ησυχία» στην καρδιά μου που έχω όταν ακούω skank beats ή blast beats στα τύμπανα.
Εκτιμώ την προσπάθεια παρ’ολα αυτά.
Ισχύει ότι το χιπ χοπ (μέχρι πρόσφατα και δηλαδή όσα ανέβασα) στηρίζεται κυρίως στην ποίηση και σε μερικούς το σωστό πάτημα στο μπιτ που το κάνει πιο ωραίο.
Και εντάξει είναι οκ να μην σου αρέσει (με τον ίδιο τρόπο), ακόμα και έτσι σε συμπαθώ

Ίσως και εγώ το έθεσα λίγο επιτακτικά και συγνώμη, δεν ήθελα να σε πιέσω να ακούσεις, ούτε να σε βάλω να δίνεις feedback, πιο πολύ αφορμή ήταν για να ανεβάζω κανένα χιπ χόπι που μέσα έχει ρήμα.