Επειδή οι βιβλιοθήκες μου έχουν γεμίσει ως πάνω ήρθε η ώρα για ένα ξεσκαρτάρισμα (ε, εννοώ μια διαλογή) των βιβλίων.
Γνωρίζω το metabook και το χρησιμοποιώ αρκετά για αγορές αλλά προσωπικά δεν μ' αρέσει η κουλτούρα του να πουλάω τα μεταχειρισμένα (ούτε οι content creators αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) μου πράγματα και ακόμα περισσότερο τα βιβλία, προτιμώ να δίνω ότι δεν χρειάζομαι.
Και γιατί όχι στο basketforum, λοιπόν. Η κατάσταση των βιβλίων είναι από πολύ καλή ως ταλαιπωρημένα, αναλόγως και την παλαιότητα του και ποτέ δεν τα πρόσεχα ιδιαίταρα αλλά δεν λείπουν σελίδες, ούτε ειναι σκισμένα. Αν διαλέξει κάποιος βιβλία, λίγο υπομονή γιατί πιθανόν να κάνω μερικές μέρες να τα στείλω.
Αυτή είναι μια πρώτη λίστα και θα την συμπληρώνω:
«Η Θεραπεία» του Sebastian Fitzek- Δώθηκε
«Τουρκία-Μοντέλο Αυταρχικού Κράτους»-Halil Karveli
«Πανδημία» του Daniel Kalla-Δώθηκε
«Το Ωραιότερο Διήγημα του Κόσμου»-Κίπλινγκ-Δώθηκε
«Άνθρωποι από Χαρτί» του Γουίλιαμ Γκόλντινγκ
«Ο Νέος Εκλεκτός» και «Οι Έψιλον» του Νικολάου
«Κόκκινος Δράκος» του Thomas Harris
«Ο Προφήτης» του EthanCross-Δώθηκε
«Γάμος στις Φλόγες» του Δημήτρη Βλαχοπάνου
«Νύχτες Τρόμου» του Dean Koontz
“Perfect Day”, «Η Μάρτα Κοιμάται», «Καλό μου Παιδί» Romy Hausmann
«Εν Ψυχρώ» του Τρούμαν Καπότε-Δώθηκε
Γνωρίζω το metabook και το χρησιμοποιώ αρκετά για αγορές αλλά προσωπικά δεν μ' αρέσει η κουλτούρα του να πουλάω τα μεταχειρισμένα (ούτε οι content creators αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) μου πράγματα και ακόμα περισσότερο τα βιβλία, προτιμώ να δίνω ότι δεν χρειάζομαι.
Και γιατί όχι στο basketforum, λοιπόν. Η κατάσταση των βιβλίων είναι από πολύ καλή ως ταλαιπωρημένα, αναλόγως και την παλαιότητα του και ποτέ δεν τα πρόσεχα ιδιαίταρα αλλά δεν λείπουν σελίδες, ούτε ειναι σκισμένα. Αν διαλέξει κάποιος βιβλία, λίγο υπομονή γιατί πιθανόν να κάνω μερικές μέρες να τα στείλω.
Αυτή είναι μια πρώτη λίστα και θα την συμπληρώνω:
«Η Θεραπεία» του Sebastian Fitzek- Δώθηκε
«Τουρκία-Μοντέλο Αυταρχικού Κράτους»-Halil Karveli
«Πανδημία» του Daniel Kalla-Δώθηκε
«Το Ωραιότερο Διήγημα του Κόσμου»-Κίπλινγκ-Δώθηκε
«Άνθρωποι από Χαρτί» του Γουίλιαμ Γκόλντινγκ
«Ο Νέος Εκλεκτός» και «Οι Έψιλον» του Νικολάου
«Κόκκινος Δράκος» του Thomas Harris
«Ο Προφήτης» του EthanCross-Δώθηκε
«Γάμος στις Φλόγες» του Δημήτρη Βλαχοπάνου
«Νύχτες Τρόμου» του Dean Koontz
“Perfect Day”, «Η Μάρτα Κοιμάται», «Καλό μου Παιδί» Romy Hausmann