Κορυφαία Video Games που έχετε παίξει.

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2601
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 01, 2025 10:45 am

Πριν από κάνα χρόνο αγόρασα την παρακάτω φορητή κονσόλα μέσω Amazon :roll:

https://anbernic.com/products/rg-40xxv? ... 0175209729

Όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο την παίρνω μαζί μου και έρχονται οι αεροσυνοδοί και με ρωτάνε αν νιώθω καλά :cool:

3
3 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 313
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 01, 2025 11:16 am

GK_23 έγραψε:

Όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο την παίρνω μαζί μου και έρχονται οι αεροσυνοδοί και με ρωτάνε αν νιώθω καλά :cool:
Είναι από αυτές με τα προεγκατεστημένα παιχνίδια ε; Κάποτε κάναμε αμάν να τα παίξουμε και τώρα είναι όλα σε 1.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2601
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Ιούλ 01, 2025 11:37 am

steph.larry έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 11:16 am
GK_23 έγραψε:

Είναι από αυτές με τα προεγκατεστημένα παιχνίδια ε; Κάποτε κάναμε αμάν να τα παίξουμε και τώρα είναι όλα σε 1.
Έχει γύρω στα 5-6 χιλιάδες παιχνίδια και μπορείς να εγκαταστήσεις και επιπλέον.
Υπάρχουν οι οδηγίες στο manual αλλά δεν έχω ασχοληθεί καν :roll:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

Reactions: 37
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιούλ 01, 2025 2:24 pm

steph.larry έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 10:11 am
Θα πω επίσης ότι έχω φάει αμέτρητες μπαταρίες σε super mario στο original gameboy (ούτε καν το color), καθώς και στα pokemon red/blue, gold/silver. :banana:

Αλλά επειδή φοβάμαι μην αρπάξει ο berry καμιά ιντερνετική βίτσα και με κυνηγήσει εμένα τον τεντυμπόϊ των 90ς, θα ομολογήσω και τις άπειρες ώρες στο snes με duck hunt και super battletank, σε διαγωνισμό και co-op με τον big bro, τις ωρες που δε του έκλεβα το γουοκμαν για να λιώσω το φριστάϊλα γουακα-μακαφον. :roofl:
Εμένα έκαναν την χαζομάρα και μου είχαν πάρει και το light boy (για να βλέπω το βράδυ) και μετά αναρωτιόντουσαν γιατί δεν ξυπνάω το πρωί :roofl:

Αλλά το πρώτο πραγματικό, γερό λιώσιμο το είχα ρίξει στο playstation με το Metal Gear Solid, είχε βγει καμια 15αριά μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία και το τερμάτισα τις πρώτες 3 ημέρες.
Παίζει να έκανα σερί οκτάωρα χωρίς καν διάλλειμα για τουαλέτα.
Tην μάχη με τον psycho mantis ούτε και θυμάμαι πόσες φορές την έπαιξα... στην αρχή μου έλεγε ακριβώς ποια παιχνίδια παίζω και μου αρέσουν και μου είχε φύγει το καφάσι!!! Έλεγα ρεεεεεεεεεεε πως το ξέρει????????
Τελικά διάβαζε την κάρτα μνήμης lmfao
Σε κάποιο σημείο στη μάχη το χειριστήριο πέθαινε, αλλά το μυαλό μου είχε φάει τέτοιο σκάλωμα με το "ooooh so you like castlevania" κτλ που μου έλεγε που μου πήρε 5-6 ψόφους μέχρι να καταλάβω οτι υποτίθεται σε κάποιο σημείο με τις ψυχικές του δυνάμεις μου άλλαζε το χειριστήριο και το πήγαινε στο 2ο πορτ, οπότε έπρεπε να το βγάλω απο το 1ο και να το βάλω στο 2ο!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 313
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 01, 2025 2:51 pm

Knoxville έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 2:24 pm
steph.larry έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 10:11 am
Θα πω επίσης ότι έχω φάει αμέτρητες μπαταρίες σε super mario στο original gameboy (ούτε καν το color), καθώς και στα pokemon red/blue, gold/silver. :banana:

Αλλά επειδή φοβάμαι μην αρπάξει ο berry καμιά ιντερνετική βίτσα και με κυνηγήσει εμένα τον τεντυμπόϊ των 90ς, θα ομολογήσω και τις άπειρες ώρες στο snes με duck hunt και super battletank, σε διαγωνισμό και co-op με τον big bro, τις ωρες που δε του έκλεβα το γουοκμαν για να λιώσω το φριστάϊλα γουακα-μακαφον. :roofl:
Εμένα έκαναν την χαζομάρα και μου είχαν πάρει και το light boy (για να βλέπω το βράδυ) και μετά αναρωτιόντουσαν γιατί δεν ξυπνάω το πρωί :roofl:

Αλλά το πρώτο πραγματικό, γερό λιώσιμο το είχα ρίξει στο playstation με το Metal Gear Solid, είχε βγει καμια 15αριά μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία και το τερμάτισα τις πρώτες 3 ημέρες.
Παίζει να έκανα σερί οκτάωρα χωρίς καν διάλλειμα για τουαλέτα.
Tην μάχη με τον psycho mantis ούτε και θυμάμαι πόσες φορές την έπαιξα... στην αρχή μου έλεγε ακριβώς ποια παιχνίδια παίζω και μου αρέσουν και μου είχε φύγει το καφάσι!!! Έλεγα ρεεεεεεεεεεε πως το ξέρει????????
Τελικά διάβαζε την κάρτα μνήμης lmfao
Σε κάποιο σημείο στη μάχη το χειριστήριο πέθαινε, αλλά το μυαλό μου είχε φάει τέτοιο σκάλωμα με το "ooooh so you like castlevania" κτλ που μου έλεγε που μου πήρε 5-6 ψόφους μέχρι να καταλάβω οτι υποτίθεται σε κάποιο σημείο με τις ψυχικές του δυνάμεις μου άλλαζε το χειριστήριο και το πήγαινε στο 2ο πορτ, οπότε έπρεπε να το βγάλω απο το 1ο και να το βάλω στο 2ο!
Ναι, αυτό το boss fight έχει μείνει στην ιστορία του gaming για την καινοτομία και τη δυσκολία, για την εποχή του πάντα.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pop Culture”