Από το free intertet σέ ένα κόσμο συνδρομών

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 15, 2025 11:33 pm

Ναι, έχω ακούσει κάποια ικανοποιητικά προς καλά λόγια για Tidal, από φορουμ ροκοχεβιμεταλλαδων :P

Δεν έχω κάνει έρευνα ακόμα αν αξίζει η αλλαγή

Αν και πιστεύω αξίζει, οι σποτιφαιδες έχουν ξεφύγει και προωθούν ΑΙ μουσική, από μόνο του κατάπτυστο όταν υπάρχουν εκατομμύρια ταλαντούχοι άνθρωποι εκεί έξω

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Σεπ 15, 2025 11:36 pm

Ας γράψω κάποιες σκέψεις μου για τις υπηρεσίες streaming ψυχαγωγικού περιεχομένου. Είναι μια μοντέρνα εκδοχή του video club. Είναι θετικό που υπάρχουν καθώς διαθέτουν μπόλικο υλικό. Το Netflix ο λόγος που έκανε επιτυχία ήταν η φθηνή τιμή που είχαν τα αρχικά πακέτα συνδρομών, το binge watching μοντέλο που ήταν καινοτόμο και η παγκόσμια επέκταση που έκανε. Αφού απέκτησε εκατομμύρια συνδρομητές, οι μητρικές εταιρείες των κινηματογραφικών στούντιο έφτιαξαν δικές του υπηρεσίες για να πάρουν κομμάτι από την πίτα. Η Warner Bros. Discovery έχει το HBO Max, η Walt Disney Company το Disney Plus, η Paramount Skydance έχει το Paramount Plus και η Comcast (η μητρική της Universal) Peacock. Η Amazon για το Prime Video έχει αλλάξει αρκετές στρατηγικές, με την πιο πρόσφατη να είναι μετά την εξαγορά της MGM. Η Apple κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί μπήκε στο κόλπο, μάλλον δεν ήξεραν τι να κάνουν τα τεράστια κέρδη που διαθέτουν. Αστειεύομαι φυσικά, για τα λεφτά μπήκαν. Οι περισσότερες υπηρεσίες είναι ζημιογόνες. Οι μόνες που έχουν κέρδη είναι το Netflix, το Disney Plus και το HBO Max. Ο λόγος που οι χάνουν χρήματα είναι τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύουν για το περιεχόμενο και κυρίως δεν έχουν παγκόσμια επέκταση και αυτό έχει ως συνέπεια να μην έχουν μεγάλο αριθμό συνδρομητών. Από το τελευταίο κριτήριο εξαιρείται το Apple TV αλλά δεν έχει να κάνει με το μοντέλο συνδρομών. Για όσους δεν γνωρίζουν όταν κάποιος αγοράζει κάποιο προϊόν της Apple αποκτάει δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο και οι επί πληρωμή συνδρομητές είναι μερικές χιλιάδες. Βέβαια η εταιρεία δεν ανακοινώνει τον αριθμό. Δεν τη νοιάζει και πολύ αφού είναι η εταιρεία με τα μεγαλύτερα ταμειακά διαθέσιμα. Το μόνο στούντιο που δεν διαθέτει streaming είναι η Sony.

Είναι σωστό αυτό που αναφέρει ο nikolas_asteri για τις αποκλειστικότητες αλλά αυτό πλέον έχει αλλάξει, κυρίως στο κομμάτι το ταινιών. Πλέον οι περισσότερες εταιρείες κάνουν licensing στους ανταγωνιστές τους, με το Netflix να έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό γίνεται επειδή οι εταιρείες έχουν κανονικά έσοδα. Π.χ το The Batman που είναι της WB και ήταν μόνο στο HBO Max και το στούντιο είχε εικονικά έσοδα. Τι εννοώ. Η WBD έδινε λεφτά στην Warner Bros. Pictures ως license fee αλλά από τη μία τσέπη έφευγε και στην άλλη έμπαινε. Για κάποιο διάστημα η ταινία ήταν διαθέσιμη και στο Netflix και αυτό έφερε έσοδα στην εταιρεία. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά Superstore που είναι στο Disney Plus ενώ η διανομή ανήκει στην Universal TV. Όμως το Peacock έχει παρουσία μόνο στις Η.Π.Α. Στην Αμερική βέβαια τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς έχουν μεγαλύτερο αριθμό υπηρεσιών streaming όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά και για live tv, αθλητικά κλπ. Και αυτό έχει ως συνέπεια να κάνουν budles όπως γίνεται με τα καλωδιακά κανάλια. Σε μερικά χρόνια όμως δεν θα υπάρχουν αρκετές αφού η αγορά δεν μπορεί να αντέξει τόσες πολλές. Και μεγάλη ευθύνη θα έχουν οι ίδιες εταιρείες που αυξάνουν συνεχώς τις τιμές και η απληστία θα τους φάει. Η πλάκα στην Αμερική είναι ότι την πρωτοκαθεδρία έχει το YouTube. Έχει και αυτό τη δική του, το YouTube TV που κυρίως προσφέρει καλωδιακά κανάλια αλλά και Παναμερικανικής εμβέλειας. Το ίδιο ισχύει και για τον κινηματογράφο. Πλέον τα κανονικά εισιτήρια έχουν τιμές που ζεματάνε, μιλάμε πάντα για τα mutliplex. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Για όσους δεν γνωρίζουν τα στούντιο παίρνουν ένα ποσοστό από το κάθε εισιτήριο. Τα μεγάλα στούντιο έχουν συμφωνία με τις αλυσίδες κινηματογράφων 50%-50%, 55%-45%. Ας πούμε ένα απλό εισιτήριο στην Αμερική έχει 14 δολάρια, τα επτά πάνε στην τσέπη του στούντιο και τα άλλα επτά στην εταιρεία που έχει τον κινηματογράφο. Αν δεν πέσουν οι τιμές προβλέπεται ζοφερό το μέλλον της βιομηχανίας. Οι κινηματογράφοι πρέπει να βρουν και άλλους τρόπους για να αυξήσουν τα έσοδα τους, το ίδιο ισχύει και για τα στούντιο. Πλέον τα blockbuster δυσκολεύονται να ξεπεράσουν το ένα δις στο παγκόσμιο box office. Το κοινό επιλέγει τις ταινίες που θέλει να δει άμεσα αφού πλέον υπάρχουν το PVOD (η ενοικίαση και η αγορά είναι πιο συμφέρουσα σε σχέση με το εισιτήριο, ειδικά στην Αμερική) και οι υπηρεσίες streaming.

Οι υπηρεσίες streaming έχουν αλλάξει τις ζωές μας προς το καλύτερο είτε μιλάμε για πιο εύκολη πρόσβαση σε μεγαλύτερο περιεχόμενο είτε για τον τρόπο που βλέπουμε ένα πρόγραμμα (δεν έχει σημασία αν είναι ζωντανά ή on demand), αλλά και προς το χειρότερο καθώς το κόστος της ψυχαγωγίας έχουν εκτοξευθεί. Κάποτε το σινεμά ήταν ένα προσιτό μέσο διασκέδασης.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Σεπ 15, 2025 11:51 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Κάποτε το σινεμά ήταν ένα προσιτό μέσο διασκέδασης.
Μέσα των 00ς είχε 2-for-1 τις Τετάρτες στα Village με 7 ευρώ. Νομίζω στις αρχές ήταν 2-for-1 και το pop corn ξέρω γώ. Εκείνη την περίοδο πρέπει να ήμουν *κάθε* εβδομάδα σινεμά, πρέπει να είχα δει ό,τι σκουπίδι κυκλοφορούσε. Όταν ήμουν ΝΥ και ήθελα να πάω σινεμά ήξερα ότι θα φύγει *πανεύκολα* το 30ρικο. Για πλάκα. Ένα σινεμά στη Santa Barbara πάντως είχε τιμές ανάλογα με τη μέρα ώρα οπότε μπορούσα να πηγαίνω φθηνά Τρίτη μεσημέρι :D

Για μένα πάντως είναι εξωφρενικό να θέλεις να δεις μία ταινία του 80 νόμιμα και να θέλει το Prime 5 ευρώ ενοικίαση. Ε όχι, συγγνώμη.

Επίσης πρέπει να ψάξω να βρω τι γίνεται με ένα φαινόμενο που με έχει αρρωστήσει. Βλέπω μία original σειρά σε κάποια πλατφόρμα και ενω περιμένω πως και πως την επόμενη σεζόν, μαθαίνω ότι απλά την έκοψαν. Μου έχει τύχει 2-3 φορές με Lockwood and Co, Locke and Key και άλλες. Πολύ σπαστικό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Σεπ 15, 2025 11:55 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Επίσης πρέπει να ψάξω να βρω τι γίνεται με ένα φαινόμενο που με έχει αρρωστήσει. Βλέπω μία original σειρά σε κάποια πλατφόρμα και ενω περιμένω πως και πως την επόμενη σεζόν, μαθαίνω ότι απλά την έκοψαν. Μου έχει τύχει 2-3 φορές με Lockwood and Co, Locke and Key και άλλες. Πολύ σπαστικό.
Μεγάλο αγκάθι

όπως και το ότι παλιότερα έβγαινε μια σεζόν ανά έτος. Τώρα ανα 2-3

έχω ξεχάσει τι έχει γίνει σε stranger things, alice in borderland κλπ

Για αυτό και δεν ξαναβλέπω εν εξελίξει σειρά . Έχει καταντήσει αηδία

Μόνο το Reacher στο Prime σεβάστηκε λίγο το κοινό και βγάζει ανα έτος

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 16, 2025 12:04 am

nikolas_asteri έγραψε:
Αυτό γίνεται επειδή οι σειρές έχουν μεγάλο κόστος και δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός θεατών ώστε η εκάστοτε υπηρεσία streaming να ανάψει το πράσινο φως για νέα σεζόν. Πλέον δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, σκορπούσαν κάποτε ένα σκασμό λεφτά. Κάποτε το Netflix έσωζε ακυρωμένες σειρές από τα αμερικανικά κανάλια αλλά αυτό έχει να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια. Πάντως το Locke and Key είχε φινάλε. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix είναι σειρές που έχουν κοστίσει φθηνά είτε προέρχονται από licensing. Π.χ Το παιχνίδι του Καλαμαριού, Suits.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 16, 2025 12:14 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Σεπ 15, 2025 11:55 pm
Μεγάλο αγκάθι

όπως και το ότι παλιότερα έβγαινε μια σεζόν ανά έτος. Τώρα ανα 2-3

έχω ξεχάσει τι έχει γίνει σε stranger things, alice in borderland κλπ

Για αυτό και δεν ξαναβλέπω εν εξελίξει σειρά . Έχει καταντήσει αηδία

Μόνο το Reacher στο Prime σεβάστηκε λίγο το κοινό και βγάζει ανα έτος
Είναι ακόμη αρνητικό των υπηρεσιών streaming. Όσες σειρές (κυρίως) κάνουν πάταγο οι ηθοποιοί τους γίνονται περιζήτητοι. Π.χ η Millie Bobby Brown πριν το Stranger Things έπαιζε σε διάφορες σειρές από παιδί αλλά το μπαμ ήρθε με το Stranger και παίζει σε διάφορες ταινίες, εδώ το Netflix της έδωσε δικό της franchise το Enola Holms. Το ίδιο ισχύει με την Jenna Ortega με το Wednesday και την Sydney Sweeney με το Euphoria. Παρότι είναι σειρά του HBO είναι διαθέσιμο on-demand στο HBO Max. Αυτό υπήρχε από παλιά, ο Bruce Willis μόλις έγινε σταρ με το Die Hard το Moonlighting πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 16, 2025 12:23 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Σεπ 15, 2025 11:33 pm
Ναι, έχω ακούσει κάποια ικανοποιητικά προς καλά λόγια για Tidal, από φορουμ ροκοχεβιμεταλλαδων :P

Δεν έχω κάνει έρευνα ακόμα αν αξίζει η αλλαγή

Αν και πιστεύω αξίζει, οι σποτιφαιδες έχουν ξεφύγει και προωθούν ΑΙ μουσική, από μόνο του κατάπτυστο όταν υπάρχουν εκατομμύρια ταλαντούχοι άνθρωποι εκεί έξω
το tidal και το apple music εχουν και καλυτερη ποιοτητα ηχου..(lossless) To spotify για καποιον περιεργο λογο δεν εχει..βεβαια πρεπει να εχεις καλα ακουστικα/ηχεια και καλο αφτι για να το παρεις πρεφα,αν ακους απο κινητο η λαπτοπ δεν θα δεις διαφορα.

Επειδη τις εχω δοκιμασει ολες τις πλατφορμες και ακουω και σχεδον ολα τα ειδη μουσικης..δυσκολα δεν θα βρεις το τραγουδι που θες,εκει που εγω εκνευριζομαι και γυριζω παλι στο σποτι ειναι ο αλγοριθμος..Στα αλλα μπορει να ακους iron maiden ξερω γω και να στο γυρισει σε ελενη φουρειρα..μου σπαγε πολυ τα νευρα οποτε το αφηνα να παιζει χωρις να διαλεγω εγω τραγουδια,ενω και λιστες δεν εχουν καλες συνηθως.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Σεπ 16, 2025 1:24 am

nikolas_asteri έγραψε:
mixalisgate7 έγραψε:
Κάποτε το σινεμά ήταν ένα προσιτό μέσο διασκέδασης.
Μέσα των 00ς είχε 2-for-1 τις Τετάρτες στα Village με 7 ευρώ. Νομίζω στις αρχές ήταν 2-for-1 και το pop corn ξέρω γώ. Εκείνη την περίοδο πρέπει να ήμουν *κάθε* εβδομάδα σινεμά, πρέπει να είχα δει ό,τι σκουπίδι κυκλοφορούσε. Όταν ήμουν ΝΥ και ήθελα να πάω σινεμά ήξερα ότι θα φύγει *πανεύκολα* το 30ρικο. Για πλάκα. Ένα σινεμά στη Santa Barbara πάντως είχε τιμές ανάλογα με τη μέρα ώρα οπότε μπορούσα να πηγαίνω φθηνά Τρίτη μεσημέρι :D

Για μένα πάντως είναι εξωφρενικό να θέλεις να δεις μία ταινία του 80 νόμιμα και να θέλει το Prime 5 ευρώ ενοικίαση. Ε όχι, συγγνώμη.

To στρίμινγκ αργά ή γρήγορα θα σκοτώσει τις σειρές.

Δεν είναι απλά οτι ξαφνικά τις κόβουν... αυτό άλλωστε γινόταν και στην τηλεόραση (όσοι είδαν firefly ξέρουν τον πόνο).
Το χειρότερο είναι ότι έχουν κάνει τις σεζόν 6-8 επεισόδια... και η επόμενη σεζόν στην καλύτερη έρχεται 2 χρόνια μετά στην χειρότερη 3 χρόνια μετά.

Οι εποχές που βλέπαμε σειράρες με 24+ επεισόδια την σεζόν και την επόμενη χρονιά καπάκια έβγαινε η 2η σεζόν έχουν φύγει ανεπιστρεπτί.

Λεφτά να έχουμε να πετάμε είναι η φάση. 1-2 καλές σειρές/ταινίες, 3-4 που οριακά βλέπονται και χιλιάδες σκουπίδια κάθε χρόνο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 16, 2025 3:12 am

επειδη τωρα οι σειρες εχουν μεσα πολλα εφε πχ stranger things,wednesday,wicher κτλ αυτα που φτιαχνει το νετφλιξ δλδ θελουν πολυ επεξεργασια και δουλεια δεν γινεται να βγουν σε ενα χρονο..κοστιζουν εντωμεταξυ ακραια λεφτα..Αν ειναι καποια σαν το breaking bad θα μπορουσε αλλα δεν νομιζω οτι τους συμφερει να βγαλουν πανω απο 10 επεισοδια..Γενικα παντως εκει στον κοβιντ πρεπει να διαλυθηκε η φαση,δεν θυμαμαι να εχω δει και πολλα της προκοπης..στο ενα χερι μετριουνται και εχουν περασει 5 χρονια..

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 16, 2025 3:35 am

Πριν από μερικά χρόνια το Netflix είχε φιλοσοφία περιεχόμενο να ναι και ότι να, ναι. Γι' αυτό το λόγο ξόδευε ένα κάρο χρήματα σε σειρές και ταινίες χωρίς να το νοιάζει η ποιότητα, σε δημιουργούς και τους έκλεινε με first look (δεν υπάρχει ακριβής μετάφραση στα ελληνικά, ένα στούντιο έχει προτεραιότητα σ' ένα πρότζεκτ και δεν του αρέσει ο δημιουργός μπορεί να πουλήσει κάπου αλλού) και αποκλειστικές συμφωνίες και ηθοποιούς. Όταν άρχισε να χάνει για πρώτη φορά συνδρομητές την περίοδο της πανδημίας, σταδιακά αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική και να συμμαζεύει τα κόστη ορισμένων πρότζεκτ και να μην δίνει το πράσινο φως για ανανεώσεις σε σειρές αν δεν έχουν ικανοποιητικό κοινό σε συνάρτηση πάντα με το συνολικό μπάτζετ. Φυσικά το Netflix συνεχίζει να επενδύει μία περιουσία αλλά προσπαθεί να το κάνει με όσο περισσότερη προσοχή γίνεται.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Σεπ 16, 2025 9:00 am

Πολλά ενδιαφέροντα διαφορετικά θέματα.
Για τις σειρές εν τω μεταξύ με ενοχλούν κι εμένα αυτά τα 3 που αναφέρθηκαν. Οι σεζόν που αργούν, οι σειρές που κόβονται με απότομο φινάλε και τις σεζόν που ξεχειλώνουν τις σεζόν (οι περισσότερες που πάνε καλά).

Πάντως η ουσία είναι ότι μας έχει γίνει ανάγκη να καταναλώνουμε γενικώς.
Είναι ανάγκη να βλέπουμε ιταλικο, ισπανικό, αγλλικο και δεν ξέρω τι άλλο ποδόσφαιρό; Είναι ανάγκη να μπορούμε να δούμε όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκα, να έχουμε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις σειρές που υπάρχουν και όλοι αυτοί οι αγώνες και οι σειρές να είναι πάντα διαθέσιμες;
Παλιότερα στο CL ήταν 6 αγώνες συν προημιτελικά, ημιτελικά, τελικός 9 αγώνες μάξιμουμ και έχουμε φτάσει στο έως 17 ανα δεν κάνω λάθος.
Στην Ευρωλίγκα φτάσαμε από τους 30-31 αγώνες μάξιμου στους 45.

Στις σειρές δεν το συζητώ, το Netflix μας έδωσε την δυνατότητα να βλέπουμε λίγο ένα επεισόδιο, να το σταματάμε και όταν δούεμ κάποια σειρά που μας αρέσει να το κάνουμε μονοκοπανιά. Αυτό σκοτώνει ένα μέρος της ευχαρίστησης του να παρακολουθείς μια σειρά, το να περιμένεις ένα νέο επεισόδιο.

Παρ' όλο τον κατακερματισμό έχουμε πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο από ποτέ και ζητάμε συνεχώς περισσότερο γιατί αυτό που υπάρχει δεν μας καλύπτει. Οι creators σε Youtube, tiktok κλπ είναι υποχρεωμένοι ουσιαστικά να παράγουν συνεχώς νέο και νέο προϊόν.

Το ίδιο το ίντερνετ ζωντανό ακόμα ή και νεκρό, δεν ξέρω γίνεται πάντως φτωχότερο, μπορούμε να δούμε την εξέλιξη της ιστοσελίδας quora, την πτώση των φόρουμ, το ολοένα και λιγότερο περιεχόμενο σε γραπτό λόγο.
Ακούγομαι πεσιμιστής λίγο;
Δεν θέλω να καταλήξω απαραίτητα κάπου, πιο πολύ σκόρπιες σκέψεις κάνω αυτήν την στιγμή.
Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα το CL που περιμέναμε να δούμε αυτούς τους 6 αγώνες στους ομίλους (αν και δεν βλέπω ποδόσφαιρό πλέον, η Ευρωλίγκα μ' αρέσει αλλά έχει αρχίσει να γίνεται ρουτίνα με τόσους αγώνες, θα προτιμούσα κι εκεί λιγότερους. Σειρές έχω πάρα πολύ καιρό να ενθουσιαστώ με κάποια, δεν έβλεπα και πολλές ποτέ αλλά κοιτάζω τις αγαπημένες μου και πάνε χρόνια πίσω (ΟΖ, Fringe, House, Breaking Bad)

Θα πω και μια ιστορία όπως συνηθίζω που και που, κάναμε μια εκδήλωση στην Αθήνα πολύ παλιότερα και μαζεύαμε δώρα για να βάλουμε λαχνούς, είχα περάσει από τις τότε εκδόσεις Καζαντζάκη και βρισκόταν εκεί ο ίδιος ο τότε εκδότης, ο οποίος μου δήλωσε ότι θεωρεί λάθος να δίνει τα βιβλία για τέτοιες περιπτώσεις γιατί αυτός που θα τα πάρει δεν θα τα εκτιμήσει αλλά πρέπει να "ιδρώσει" για να τα αποκτήσει. Τελικά κατέληξα και με δώρο για την λαχειοφόρο και με την διατριβή του Καζαντζάκη επί του Νίτσε για μένα με προσωπική αφιέρωση, μάλλον συμπάθησε τον ...άξεστο βάρβαρο. Το σκέφτομαι από τότε αρκετές φορές όταν βλέπω τι έχω μαζέψει στο reader μου σε Ελληνικά και αγγλόφωνα βιβλία, ότι ίσως είχε δίκιο.
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Σεπ 15, 2025 3:34 pm
Πεθαμένο αυτό btw. Ublock origin Lite πλέον.
Είναι αλήθεια βέβαια και δεν είναι δυστυχώς το ίδιο,εκτός αν χρησιμοποιείς Firefox.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Σεπ 18, 2025 10:26 am

Απάντηση

Επιστροφή στο “Pop Culture”