Μουσική
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και δεν τους ήξερα, θα πως ότι τους ήξερα γιατί δεν μου αρέσει να με πιάνουν αδιάβαστο.
Λοιπόν: ΠΟλύ καλό άλμπουμ όντως, το ακούω εδώ και χρόνια, δεν ξέρω πως ξεχάστηκα και δεν το πάσαρα.

Παράτήρηση νάμπερ 1: Υπάρχει θεματική για το ελληνικό ροκ-.
Παρατήρηση βου: Πως όταν πάμε σε ένα μπαρ, μαζί με το ξύδι μας βάζουν ( οι σωστοί οι μπαροιδιοκτήτες) πατατάκια ή ξυροκάρπια, ε, κι εδώ νομίζω ότι δεν πάει έτσι σκέτο κάτω. Το θέλει το άσιντ του.
Με όλα αυτά, περιμένω και τον "Χίπστερ"¨να μας τη βγει από τα αριστερά, εκεί που δεν το περιμένουμε.
Ή αλλιώς " Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα".

1
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ok, είναι και παμπάλαιο, βέβαια, σχεδόν της προϊστορικής εποχής!basket72 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 18, 2023 11:50 pmΑν και δεν τους ήξερα, θα πως ότι τους ήξερα γιατί δεν μου αρέσει να με πιάνουν αδιάβαστο.
Λοιπόν: ΠΟλύ καλό άλμπουμ όντως, το ακούω εδώ και χρόνια, δεν ξέρω πως ξεχάστηκα και δεν το πάσαρα.![]()
Παράτήρηση νάμπερ 1: Υπάρχει θεματική για το ελληνικό ροκ-.
Παρατήρηση βου: Πως όταν πάμε σε ένα μπαρ, μαζί με το ξύδι μας βάζουν ( οι σωστοί οι μπαροιδιοκτήτες) πατατάκια ή ξυροκάρπια, ε, κι εδώ νομίζω ότι δεν πάει έτσι σκέτο κάτω. Το θέλει το άσιντ του.
Με όλα αυτά, περιμένω και τον "Χίπστερ"¨να μας τη βγει από τα αριστερά, εκεί που δεν το περιμένουμε.
Ή αλλιώς " Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα".![]()
Όμως, ρε φίλε, σκέψου τι παίζανε οι άνθρωποι στην Ελλάδα το '73, όταν κάτι αντίστοιχο παιζόταν έξω από πολύ λίγα γκρουπς.
Και, επίσης, σκέψου τι ακούγαμε εμείς, 15άρηδες το '73, και τι ακούνε οι σημερινοί 15άρηδες (εννοώ, τι τους προσφέρεται για να ακούσουν).
Νομίζω πως είμαστε ταυτόχρονα ευλογημένοι και καταραμένοι (και όχι μόνο από μουσικής απόψεως, βέβαια).
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει τον καταλυτικό ρόλο στην άνθιση των γραμμάτων, τεχνών και διανόησης, τον έπαιξε η επανάσταση του ΄67. Το καθεστώς που έδωσε φωνή σε όσους δεν είχαν. Που έφτιαξε δρόμους. Που έφτιαξε ξενοδοχεία και βίλες των ηγετών του στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.
Που μας είχε ήσυχους να κοιμόμαστε με ανοικτά παράθυρα, ενιότε και με ανοικτή την πόρτα. Που χάρισε την Κύπρο στους Τούρκος, γιατί ήταν ανοιχτοχέρηδες και πίστευαν στην καλή γειτνίαση.
Ατελείωτος ο κατάλογος.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψυχεδελικά χωρίς Σιδερένια πεταλούδα δεν γίνεται.
Ούτε χωρίς Συλλέκτες.
Κοντά σε αυτά κι η εκτελεσάρα του you keep me hangin' on (το ακούσαμε και από την κακάσχημη
Kim wilde- με πιάνει μια λίμπιντο) των Supremes (σεβασμός στα κορίτσια αυτά) από τους Vanilla Fudge.
* Για τα άσιντ κλπ τα είπαμε και χθες. Κάποια πράγματα δεν πάνε έτσι κάτω.
Ούτε χωρίς Συλλέκτες.
Κοντά σε αυτά κι η εκτελεσάρα του you keep me hangin' on (το ακούσαμε και από την κακάσχημη

* Για τα άσιντ κλπ τα είπαμε και χθες. Κάποια πράγματα δεν πάνε έτσι κάτω.

2
2