Παντως σιγουρα πρωτος τους στοχος ειναι τα μποξακια..Εχω ακουσει για τυπο που εκανε αυτην την δουλεια και εβγαζε εκατομμυρια..τον πιασαν εξαφανιστηκε για κανα χρονο και πλεον ειναι εξω και συνεχιζει την ιδια δουλεια.
Σύνδεση ΑΦΜ με IP και πρόστιμα σε όσους κατεβάζουν, καταναλώνουν και διακινούν περατικό περιεχόμενο
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6566
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
την ip με το αφμ λογικα ειναι ευκολο να την ταυτοποιησουν..Στον παροχο δινεις το αφμ σου οποτε οταν εντοπισει οτι μια ip κανει κατι παρανομο απλα κοιτανε απο που προερχεται..Ακομα και να εχει αλλαξει επειδη δεν ειναι σταθερη παλι θα σε βρουν.
Παντως σιγουρα πρωτος τους στοχος ειναι τα μποξακια..Εχω ακουσει για τυπο που εκανε αυτην την δουλεια και εβγαζε εκατομμυρια..τον πιασαν εξαφανιστηκε για κανα χρονο και πλεον ειναι εξω και συνεχιζει την ιδια δουλεια.
0
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαβάζοντας τον νόμο καλύτερα πάντως, δεν νομίζω πως αφορα την θέαση μέσω streaming...
- αναμεταδίδει
- εγγράφει
- αναπαράγει, εν όλω ή εν μέρει
- προβαίνει σε διανομή με πώληση ή με άλλους τρόπους
- μεταδίδει με κάθε μέσο και τρόπο
- παρουσιάζει στο κοινό με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της κατ’ αίτηση μετάδοσης
- κατέχει
- αποκτά πρόσβαση με κατοχή παράνομου εξοπλισμού ή λογισμικού, με ή χωρίς σκοπό διανομής
- γενικά εκμεταλλεύεται παράνομα
Σε κανένα από τα παραπάνω δεν εμπίπτει η θεάση μέσω streaming.
Αντίθετα, περιλαμβάνει ξεκάθαρα την θέαση με box.
- αναμεταδίδει
- εγγράφει
- αναπαράγει, εν όλω ή εν μέρει
- προβαίνει σε διανομή με πώληση ή με άλλους τρόπους
- μεταδίδει με κάθε μέσο και τρόπο
- παρουσιάζει στο κοινό με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της κατ’ αίτηση μετάδοσης
- κατέχει
- αποκτά πρόσβαση με κατοχή παράνομου εξοπλισμού ή λογισμικού, με ή χωρίς σκοπό διανομής
- γενικά εκμεταλλεύεται παράνομα
Σε κανένα από τα παραπάνω δεν εμπίπτει η θεάση μέσω streaming.
Αντίθετα, περιλαμβάνει ξεκάθαρα την θέαση με box.
1
1

- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα από εκεί χάνουν τρελά λεφτά οι πάροχοι, από τα κουτάκια που αναμεταδίδουν τα κανάλια τους. Ουσιαστικά εκεί έχουν έναν πελάτη που το ψήνει να βάλει συνδρομητική και αντί να τα σκάσει σε αυτούς, σκάει τα μισά σε τύπους με κουτάκια. Σου λένε αν φάνε πρόστιμο 10-20 τέτοιοι πελάτες και το δημοσιοποιήσω θα τους φέρω σε μένα. Τώρα πως θα έρθει ο άλλος σε αυτούς αν δεν του περισσεύουν να τους σκάει τουλάχιστον ένα 50αρι τον μήνα δεν τους απασχολεί.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 11:20 pmτην ip με το αφμ λογικα ειναι ευκολο να την ταυτοποιησουν..Στον παροχο δινεις το αφμ σου οποτε οταν εντοπισει οτι μια ip κανει κατι παρανομο απλα κοιτανε απο που προερχεται..Ακομα και να εχει αλλαξει επειδη δεν ειναι σταθερη παλι θα σε βρουν.
Πάντως το να κατεβάσει κάποιος ένα manga που δεν θα το βρει πουθενά στην χώρα ή καμιά ταινία δεν νομίζω να τους καίει κιόλας και ξέρουν ότι αυτός που θα το κάνει θα βάλει VPN και δεν θα τον βρουν εύκολα.
Btw, Γερμανία τι ισχύει; Τόσο αυστηρά είναι εκεί;
0
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η mullvad π.χ δεν κραταει καν logs οπως και η proton που προς το παρον εχει παραδοσει logs μονο για πολυ σκληρους εγκληματιες με ενταλμα της Ελβετικης κυβερνησης.
Το Ελλαδισταν μας ουτε του Nord και της Surfshark τα δεδομενα δεν θα παρει στα χερια της, ποσο μαλλον της proton ή της mullvad lol.
η πλειοψηφια παντως οσων streamαρουν ή πειρατευουν δεν θα αγοραζαν ουτε θα ειχαν συνδρομη οχι απο αποψη, αλλα γιατι δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν και δεν μπορουν να τα πληρωσουν.
Οσοι εχουν μποξακια και ειναι στην παραπανω κατηγορια και δεν ξερουν πως να σεταρουν vpn πανω στο router/modem τους απλα θα αρχισουν να streamαρουν, απο τα 10 και τα 15 ευρω να πας στα 30 δεν ειναι αστειο ποσο για εναν ανθρωπο με το κατωτατο εισοδημα.
Το Ελλαδισταν μας ουτε του Nord και της Surfshark τα δεδομενα δεν θα παρει στα χερια της, ποσο μαλλον της proton ή της mullvad lol.
για να χασεις λεφτα θα πρεπει να τα επαιρνες πρωτα.Μα από εκεί χάνουν τρελά λεφτά οι πάροχοι, από τα κουτάκια που αναμεταδίδουν τα κανάλια τους. Ουσιαστικά εκεί έχουν έναν πελάτη που το ψήνει να βάλει συνδρομητική και αντί να τα σκάσει σε αυτούς, σκάει τα μισά σε τύπους με κουτάκια. Σου λένε αν φάνε πρόστιμο 10-20 τέτοιοι πελάτες και το δημοσιοποιήσω θα τους φέρω σε μένα. Τώρα πως θα έρθει ο άλλος σε αυτούς αν δεν του περισσεύουν να τους σκάει τουλάχιστον ένα 50αρι τον μήνα δεν τους απασχολεί.
η πλειοψηφια παντως οσων streamαρουν ή πειρατευουν δεν θα αγοραζαν ουτε θα ειχαν συνδρομη οχι απο αποψη, αλλα γιατι δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν και δεν μπορουν να τα πληρωσουν.
Οσοι εχουν μποξακια και ειναι στην παραπανω κατηγορια και δεν ξερουν πως να σεταρουν vpn πανω στο router/modem τους απλα θα αρχισουν να streamαρουν, απο τα 10 και τα 15 ευρω να πας στα 30 δεν ειναι αστειο ποσο για εναν ανθρωπο με το κατωτατο εισοδημα.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Τρί Απρ 01, 2025 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
παντως λογικα δεν τους νοιαζει τοσο να γραψουν εμας αλλα να πιασουν αυτους που τα μοιραζουν..Απο πισω ειναι η νοβα με την κοσμοτε (θα κανει και ο μαρινακης τωρα) και θελουν απλα να μην υπαρχουν τα παρανομα μποξακια,οχι να ριξουν 750ρια στον απλο πολιτη..θεωρω πως αν και το κρατος αρχιζει να βαραει προστιμα θα του γυρισει μπουμερανγκ.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην παίρνεις και όρκο πως οι περισσότεροι από όσους έχουν bοxακια τα χρησιμοποιούν λόγω οικονομικής δυσπραγίας.reignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 11:30 pmΗ mullvad π.χ δεν κραταει καν logs οπως και η proton που προς το παρον εχει παραδοσει logs μονο για πολυ σκληρους εγκληματιες με ενταλμα της Ελβετικης κυβερνησης.
για να χασεις λεφτα θα πρεπει να τα επαιρνες πρωτα.Μα από εκεί χάνουν τρελά λεφτά οι πάροχοι, από τα κουτάκια που αναμεταδίδουν τα κανάλια τους. Ουσιαστικά εκεί έχουν έναν πελάτη που το ψήνει να βάλει συνδρομητική και αντί να τα σκάσει σε αυτούς, σκάει τα μισά σε τύπους με κουτάκια. Σου λένε αν φάνε πρόστιμο 10-20 τέτοιοι πελάτες και το δημοσιοποιήσω θα τους φέρω σε μένα. Τώρα πως θα έρθει ο άλλος σε αυτούς αν δεν του περισσεύουν να τους σκάει τουλάχιστον ένα 50αρι τον μήνα δεν τους απασχολεί.
Μια χαρά υπάρχουν οικογένειες με αξιοπρεπέστατα εισοδήματα που έχουν τέτοια μηχανήματα.
Απλά το (σχεδόν) τσάμπα είναι πάντα πιο γλυκό...
1
1

- reignman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως οσους ξερω δεν το κανουν για το χαβα τους, αλλα επειδη δεν μπορουν οικονομικα να το αντεξουν.
Εγω το εκανα παλιοτερα γιατι δεν ειχα αρκετο εισοδημα.
Πλεον το κανω μονο με videogames. Περαν του οτι εχουν ξεφυγει οι τιμες τους (απο τα 50ε για ΑΑΑ παιχνιδια εχουμε παει πλεον σε 60-70+), πολλα ειναι τιγκα στο DEI και το καλο γραψιμο τοσο της ιστοριας οσο και των χαρακτηρων παει περιπατο... και επειδη πλεον με τους paid reviewers γινεται ακομα πιο δυσκολο να καταλαβεις πoιο game σου κανει ή οχι, πρωτα το πειρατευω παιζω κανα 3ωρακι και αν μου κανει το αγοραζω. Αν δεν μου κανει απλα φευγει uninstall, δεν χαλαω το χρονο μου σε πατατιες απλα επειδη ειναι "τσαμπα". Ο χρονος μου αξιζει περισσοτερο.
Εχω βεβαια και 1 συνδρομη να τρεχει διαρκως στο xbox gamepass και μια που αναλογα τι παιζει εναλλασσεται μεταξυ ubisoft connect & ea app.
Εγω το εκανα παλιοτερα γιατι δεν ειχα αρκετο εισοδημα.
Πλεον το κανω μονο με videogames. Περαν του οτι εχουν ξεφυγει οι τιμες τους (απο τα 50ε για ΑΑΑ παιχνιδια εχουμε παει πλεον σε 60-70+), πολλα ειναι τιγκα στο DEI και το καλο γραψιμο τοσο της ιστοριας οσο και των χαρακτηρων παει περιπατο... και επειδη πλεον με τους paid reviewers γινεται ακομα πιο δυσκολο να καταλαβεις πoιο game σου κανει ή οχι, πρωτα το πειρατευω παιζω κανα 3ωρακι και αν μου κανει το αγοραζω. Αν δεν μου κανει απλα φευγει uninstall, δεν χαλαω το χρονο μου σε πατατιες απλα επειδη ειναι "τσαμπα". Ο χρονος μου αξιζει περισσοτερο.
Εχω βεβαια και 1 συνδρομη να τρεχει διαρκως στο xbox gamepass και μια που αναλογα τι παιζει εναλλασσεται μεταξυ ubisoft connect & ea app.
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά όταν γράφω ότι χάνουν λεφτά, κυρίως εννοώ ότι χάνουν κόσμο που κάτω από προϋποθέσεις θα τα έδινε σε αυτούς, αντί για κουτάκι. Κατά τα άλλα ναι συμφωνώ ότι η πλειοψηφία όσων πληρώνουν κουτάκια δεν έχουν τα επιπλέον λεφτά για να τα δώσουν σε Cosmote ή Nova.reignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 11:30 pmγια να χασεις λεφτα θα πρεπει να τα επαιρνες πρωτα.Μα από εκεί χάνουν τρελά λεφτά οι πάροχοι, από τα κουτάκια που αναμεταδίδουν τα κανάλια τους. Ουσιαστικά εκεί έχουν έναν πελάτη που το ψήνει να βάλει συνδρομητική και αντί να τα σκάσει σε αυτούς, σκάει τα μισά σε τύπους με κουτάκια. Σου λένε αν φάνε πρόστιμο 10-20 τέτοιοι πελάτες και το δημοσιοποιήσω θα τους φέρω σε μένα. Τώρα πως θα έρθει ο άλλος σε αυτούς αν δεν του περισσεύουν να τους σκάει τουλάχιστον ένα 50αρι τον μήνα δεν τους απασχολεί.
Τώρα το αν οι εταιρείες το γνωρίζουν, επειδή δουλεύω 15 χρόνια σε αρκετά μεγάλες εταιρείες, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι πολλοί directors και πάνω, που κάθε μήνα καθαρίζουν τουλάχιστον ένα 5χιλιαρο στην τσέπη δεν έχουν και μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα. Νομίζουν ότι οι πιο πολλοί πελάτες το κάνουν επειδή ενώ τα έχουν τα λεφτά δεν θέλουν να δώσουν τα επιπλέον 20-30€ κάθε μήνα σε αυτούς καθώς έχουν βολευτεί με το φθηνότερο κουτάκι και όχι επειδή δεν τους περισσεύουν να τα δώσουν.
Μου έχει τύχει να είμαι σε meeting που αποφασίζουν αυξήσεις τιμής σε κάποιο προϊόν που δεν το λες και πρώτιστη ανάγκη για τον κόσμο έξω, δεν ειναι δλδ γάλα και ψωμί, και περιμένουν να μην πέσει πολύ η κατανάλωση και παράλληλα να αυξηθούν τα έσοδα. Στο τέλος, πέφτει η καταλάνωση, τα έσοδα παραμένουν σχεδόν σταθερά αφού την πτώση της κατανάλωσης την εξισορροπεί η αυξημένη τιμή και μετά μας πρήζουν με νέα μίτινγκ για το τι φταίει και ο κόσμος δεν αγοράζει.

2
2

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
επειδη το χουν κατι φιλοι μου που ειναι ευκαταστατοι και μαλιστα καποιοι πληρωνουν μαζι και νοβα για να βλεπουν αθλητικα..ειναι η ευκολια οτι ανοιγεις ενα κουτακι τα χει ολα μεσα,μπαινεις βλεπεις..οχι να κανεις 10 συνδρομες να ψαχνεις που εχει την ταινια που θες κτλ.Επισης μπορεις να δεις και την ταινια /σειρα πριν κυκλοφορησει στα ελληνικα συνδρομητικα.
κατι αλλοι ειναι για το στοιχημα..παιζουν κατι β γουαδελουπης /3 τοπικο γαλλιας κτλ και παραδοξως ακομα και αυτα τα βρισκουν στο μποξακι.
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω εχω boxaki απο Κυπρο κιολας το οποιο το χω απο τον καιρο που ημουν στο εξωτερικο γιατι η γυναικα μου ηθελε ελληνικη τηλεοραση ωστε να νιωθει κατι απο πατριδα.
Δεν καταφερα να δω ουτε και μια φορα ποδοσφαιρο ή μπασκετ με αξιοπρεπεια γιατι παντα κολλαγε και μου εσπαγε τα νευρα οποτε πληρωμα συνδρομες και δεν νομιζω να μην γινεται το ιδιο και εδω καμια δυο φορες που δοκιμασα να βαλω κυπριακο ποδοσφαιρο οποτε με επισκεφτηκε ο αδελφος μου.
Εχω συνδρομη σε netflix, prime, disney και cosmote και εκοψα τη euroleague tv μετα το πακετο της cosmote με την νοβα.
Ο λογος που το κραταω ειναι ξεκαθαρα γιατι βαζω καμια φορα στον μικρο μου κινουμενα σχεδια της δικιας μου γενιας (dragonball και σια) που περιεχει μεσα στο βιντεοκλαμπ και δεν τα εχει καμια πλατφορμα ή για καμια ταινια ή σειρα που δεν υπαρχει στις πλατφορμες γιατι τα σαιτ με τις διφημισεις μου σπανε τα νευρα.
Απο οτι φαινεται θα το κοψουμε το boxaki στον μικρο
Δεν καταφερα να δω ουτε και μια φορα ποδοσφαιρο ή μπασκετ με αξιοπρεπεια γιατι παντα κολλαγε και μου εσπαγε τα νευρα οποτε πληρωμα συνδρομες και δεν νομιζω να μην γινεται το ιδιο και εδω καμια δυο φορες που δοκιμασα να βαλω κυπριακο ποδοσφαιρο οποτε με επισκεφτηκε ο αδελφος μου.
Εχω συνδρομη σε netflix, prime, disney και cosmote και εκοψα τη euroleague tv μετα το πακετο της cosmote με την νοβα.
Ο λογος που το κραταω ειναι ξεκαθαρα γιατι βαζω καμια φορα στον μικρο μου κινουμενα σχεδια της δικιας μου γενιας (dragonball και σια) που περιεχει μεσα στο βιντεοκλαμπ και δεν τα εχει καμια πλατφορμα ή για καμια ταινια ή σειρα που δεν υπαρχει στις πλατφορμες γιατι τα σαιτ με τις διφημισεις μου σπανε τα νευρα.
Απο οτι φαινεται θα το κοψουμε το boxaki στον μικρο
0
- ssoulliss
- Reactions: 662
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω την εντύπωση ότι ο πάροχος δεν έχει το δικαίωμα να δώσει την IP στο κράτος, χωρίς να ενημερωθεί ο πελάτης/πολίτης. Το πιθανότερο είναι ότι το κράτος θα ζητήσει από τους πολίτες να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους. Το γράφω με επιφύλαξη αυτό.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 11:20 pmτην ip με το αφμ λογικα ειναι ευκολο να την ταυτοποιησουν..Στον παροχο δινεις το αφμ σου οποτε οταν εντοπισει οτι μια ip κανει κατι παρανομο απλα κοιτανε απο που προερχεται..Ακομα και να εχει αλλαξει επειδη δεν ειναι σταθερη παλι θα σε βρουν.
Το mullvad αν δεν κάνω λάθος είναι σουηδικό, το οποίο σημαίνει ακόμη πιο αυστηρα προσωπικά δεδομένα. Νομίζω το nord είναι ελβετικό.reignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 11:30 pmΗ mullvad π.χ δεν κραταει καν logs οπως και η proton που προς το παρον εχει παραδοσει logs μονο για πολυ σκληρους εγκληματιες με ενταλμα της Ελβετικης κυβερνησης.

1
1

- reignman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν καποιος ενδιαφερομενος τυπου εταιρια διαχειρισης πνευματικης ιδιοκτησιας μπορει να αποδειξει οτι καποιο IP address χρησιμοποιηθηκε για "κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας" (π.χ. επειδη συνδεθηκε σε seeder - δόλωμα-honeypot seed- που τρέχει η ίδια η εταιρια) θα μπορει να ζητησει απο τον σχετικο παροχο τα στοιχεια του πελατη που υποτιθεται παρανομησε.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 12:01 amΈχω την εντύπωση ότι ο πάροχος δεν έχει το δικαίωμα να δώσει την IP στο κράτος, χωρίς να ενημερωθεί ο πελάτης/πολίτης. Το πιθανότερο είναι ότι το κράτος θα ζητήσει από τους πολίτες να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους. Το γράφω με επιφύλαξη αυτό.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 11:20 pmτην ip με το αφμ λογικα ειναι ευκολο να την ταυτοποιησουν..Στον παροχο δινεις το αφμ σου οποτε οταν εντοπισει οτι μια ip κανει κατι παρανομο απλα κοιτανε απο που προερχεται..Ακομα και να εχει αλλαξει επειδη δεν ειναι σταθερη παλι θα σε βρουν.
Το mullvad αν δεν κάνω λάθος είναι σουηδικό, το οποίο σημαίνει ακόμη πιο αυστηρα προσωπικά δεδομένα. Νομίζω το nord είναι ελβετικό.reignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 11:30 pmΗ mullvad π.χ δεν κραταει καν logs οπως και η proton που προς το παρον εχει παραδοσει logs μονο για πολυ σκληρους εγκληματιες με ενταλμα της Ελβετικης κυβερνησης.
Το Ελλαδισταν μας ουτε του Nord και της Surfshark τα δεδομενα δεν θα παρει στα χερια της, ποσο μαλλον της proton ή της mullvad lol.![]()
Δεν θα υπαρχει κάποιο database που θα αντιστοιχει ip με AΦΜ δηλαδη οπως αφηνουν να αιωρειται διαφοροι τεχνοΑΡΔ.
1
1

- coach blue
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4409
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δηλαδη θα παρακολουθουν εκατ Ip ολη μερα καθε μερα?shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 9:42 pmΟι παροχοι θα παρακολουθουν τις κινησεις σου και μολις δουν οτι εκανες κατι παρανομο θα το στελνουν απευθειας οτι ο χρηστης με αφμ ταδε εκανε αυτο και αυτο..Πως δεν ειναι παρανομο βεβαια να σε παρακολουθουν οι παροχοι δεν εχω ιδεα.Επισης στην ελλαδα δεν εχουμε σταθερη ip..αλλα λογικα θα σου φωτογραφιζουν οτι εκεινη την περιοδο εκανες αυτο.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 8:24 pmδηλαδη για να καταλαβω παρακολουθω ενα παιχνιδι απο ενα σαιτ που ειναι ρωσικο και αλλαζει καθε 3 και λιγο ντομειν
θα στειλει η αστυνομια ειδοποιηση σε αυτους να τους δωσουν τις ip και μετα θα πανε στον εισαγγελεα και θα κανουν αρση απορρητου για να ταυτοποιησουν τον χρηση?
μπραβο πρεπει να καταπολεμηθει η σκληρη εγκληματικοτητα![]()
και αντε πες οτι βλεπουν οτι μπηκα στην πειρατικη σελιδα που θα ξερουν οτι πατησα το λινκ και ειδα το παιχνιδι ας πουμε
και αντε πες οτι τα εκαναν ολα αυτα θα στελνουν καθε μερα χιλιαδες Ip στον εισαγγελεα για να διαταξει αρση απορρητου?
0