Τζόγος, Αλκοόλ και άλλοι εθισμοί
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό θέλει τόμους ανάλυση, όχι σελίδες...big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:09 pmA κι επίσης, ο μεγαλύτερος εθισμός της εποχής...αυτό το μαραφέτι με το οποίο ποσταρουμε τις τελευταίες ώρες![]()
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μενα το 16-8, 12-12 δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, δεν τελειώνει το γλυκογόνο εκτός αν έχεις έντονη δραστηριότητα, δεν μπαίνεις σε κετωση, δεν ξεκινάει η αυτοφαγια. Μόνο σαν τρόπο να περιορίσεις τα γεύματα και κατά συνέπεια τις θερμίδες. Όπως είπε και ο Σακ είναι αποδεδειγμένο ότι το θερμιδικό έλλειμμα είναι το μόνο πουνσε κάνει μα χάσεις βάρος.
Για το 72ωρο αν το αποφασίσεις μην πας απευθείας, ξεκινά με 1 μέρα μερικές φορές, μετά στην 2η να δεις πως σε επηρεάζει και μετά στις 3.
Δεν περίμενα πάντως όταν αναφερα το fasting στο θέμα ότι θα είχε τόσους εδώ μέσα που ενδιαφέρονται.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω πιο πολυ κανω διατροφη για αθλητικη αποδοση παρα για υγεια..ωστοσο το πιο δυσκολο σε ολο αυτο ειναι το μαγειρεμα,εγω ειμαι και περιεργος,δεν μπορω ουτε να τρωω ιδια γευματα σερι ουτε να φτιαξω κοτοπουλο και να το ζεσταινω.Επισης το εντερο μου δεν αντεχει βρωμες τσια και τετοια.Με μια κουταλια βρωμης εχω παει στο φεγγαρι..SbioTech έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:00 pmΓια το εξω ρε φίλε είπαμε. 90% του χρόνου μας whole foods ώστε να μην πειράζει το 10%shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 5:46 pmΑν κάποιος θέλει να κάνει φαστινγκ αλλά δεν μπορεί χωρίς πρωινό ή δουλεύει οικοδομή ξέρω γώ μπορεί να κόψει το βραδινό το ίδιο πράγμα είναι.
Αυτό το να κόψεις τις επεξεργασμένες τροφές εκτός και είσαι συνταξιούχος ή έχεις μάγειρα και επίσης δεν έχεις κοινωνική ζωή ώστε να μην βγαίνεις έξω για φαγητό δεν γίνεται ..
Το να φτιάξω δυο καρβέλια ψωμί μια φορά την εβδομάδα παίρνει μισή ώρα ασχολία και 1 ωρα στο φούρνο. Αντίστοιχα το πρωινό μου δεν εχει kellogs και τέτοια, αλλα λιναροσπορο chia και βρώμη.
Ειλικρινά, το ψωμί και οι σφολιατες είναι συνήθως το δύσκολο εκτός αν τρως πατατάκια, μπισκότα και αλλα τέτοια ωραία. Για σνακ εχω ξηρούς καρπούς, σφολιατες και αλλαντικα δεν αγγίζω, φτιάχνω το ψωμί μου, αποφεύγω μακαρόνια προτιμώ πατάτα ή γλυκοπατάτες.
Ουτε μάγειρα εχω φίλε, εχω οικογένεια, δουλεύω κι εγώ και η σύζυγος φουλ. Απλως είναι μια απόφαση που εχω παρει να θυσιάσω κάποια πράγματα για κάποια αλλα. Ναι είναι θελκτικο στις 11:30 να χτυπήσω ζαμπονοτυροπιτα αλλα την αντικαθιστώ με ενα μήλο ή ενα γιαουρτι
Ουτε μαγκιά είναι ούτε τίποτα. Επιλογή είναι.
αλλο ενα προβλημα που εχω ειναι οτι ειμαι 1.92 95 κιλα και κανω κροσφιτ..για να κρατιεμαι και να μην γινω κενυατης δρομεας πρεπει να τρωω 3500-4χιλ θερμιδες.. Αν δεν βαλω μεσα μακαρονια φυστικοβουτυρα ψωμια και τετοια δεν μαζευονται.
επισης τα ολικης αλεσης χωρις να το εχω ψαξει ιδιαιτερα ξερω οτι απλα εχουν περισσοτερες φυτικες ινες..δεν εχουν καμια αλλη διαφορα.Τι τρως ασπρα μακαρονια τι ολικης αλεσης το ιδιο και το αυτο.Μαρκετινγκ ειναι περισσοτερο οπως τα high protein..η μαστιγα με τα high protein που κοροιδευουν τον κοσμο πρεπει να σταματησει.
Οποτε για να καταληξω..Το θεωρω πολυ δυσκολο να μπορει να κοψει καποιος τις επεξεργασμενες τροφες..οχι οτι δεν γινεται αλλα θελει μεγαλη προσπαθεια.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο