Η οπαδική βία στην Ελλάδα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 09, 2023 4:08 pm

Κάπου εδώ να πούμε πως η σήμανση πήγε να συλλέξει στοιχεία (φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος, δείγματα DNA κλπ) 3-4 ώρες ΑΦΟΥ είχε περάσει συνεργείο του δήμου και είχε γυαλίσει το σημείο με πιεστικά :)

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Αύγ 09, 2023 4:18 pm

Quincy έγραψε:
Τετ Αύγ 09, 2023 4:08 pm
Κάπου εδώ να πούμε πως η σήμανση πήγε να συλλέξει στοιχεία (φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος, δείγματα DNA κλπ) 3-4 ώρες ΑΦΟΥ είχε περάσει συνεργείο του δήμου και είχε γυαλίσει το σημείο με πιεστικά :)
Έτσι γίνονται σωστά οι δουλειές. Όπως όταν έπρεπε να εξετάσουν γιατί οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, πόσες φορές και γιατί, το αμάξι είχε πάει για παλιό σίδερα μέσα σε 48 ώρες με συνοπτικές διαδικασίες και δεν υπήρχε αντικείμενο προς εξέταση.

Μαφιοβαλκάνια με προβιά κράτους είμαστε.

Ελλάδα, Βέμπο μου και Μέριλιν Μονρόε, Ελλάδα, Ελύτη μου και Έντγκαρ Άλαν Πόε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Αύγ 09, 2023 5:14 pm

Κατανοώ το αναφαίρετο δικαίωμα όλων στην υπεράσπιση, αλλά ήθελα να'ξερα, αυτόν τον Κούγια, δεν τον τρώει η ψυχούλα του να ανακατεύεται με ό,τι κατακάθι κυκλοφορεί;

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Αύγ 09, 2023 6:28 pm

Να πω και εγώ τη χαζομάρα μου. Δεν υπάρχει διάθεση λύσης του προβλήματος γιατί εξυπηρετούνται συμφέροντα. Με μια πολιτική αλά Θάτσερ στο κομμάτι το οπαδικο θα το είχαμε διορθώσει χρόνια τώρα. Έγιναν άνθρωποι οι Άγγλοι οπαδοί, ποιοι οι Άγγλοι που πρώτα σε μαχαιρωναν και μετά σε ρωτούσαν τι ομάδα είσαι. Και αν ήσουν συνοπαδος σου χτύπαγαν την πλατουλα φιλικά(αφού την είχες φάει ) και σου έλεγαν "πες το τόση ώρα ρε αδερφέ, έλα πάμε για μπύρες δεν έχεις τίποτα".
Από την στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση για λύση θα έχουμε κάθε φορά και έναν Μιχάλη. Και όχι η απάντηση συμβαίνει και στον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι επιχείρημα , κοιτάμε και διορθώνουμε τη δική μας καμπούρα και δεν κοιτάμε να πούμε νααα κοίτα γίνεται πχ και στη Γαλλία.

Για εμένα είναι απλό ξηλωμα των γαλονάτων της αστυνομίας, ξηλωμα του αρμόδιου υπουργού.
Ρίξε μια 3αρα χρόνια αποκλεισμό σε όλες τις ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (και της εθνικής ναι θα την πάρει και αυτήν η μπάλα ) , κόψε τηλεοπτική κάλυψη, έσοδα ,στοιχηματικές, μπαν μεταγραφών εξωτερικού για επίσης μια 3ετια , δέσμευση των ήδη υπαρχόντων προέδρων να μείνουν στις ομάδες τουλάχιστον μέχρι το πέρας της τιμωρίας (γιατί αυτοί και αν φέρουν ευθύνη ) και η ομάδα που φαίνεται ότι βοήθησε τους Κροάτες υποβιβασμό στη μικρότερη δυνατή κατηγορία. Για κάθε παράβαση ή συνέχεια επεισοδίων προσθέτεις +2 χρόνια στις παραπάνω ποινές. Ή θα γίνουν άνθρωποι ή δεν θα έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν θέλει ημίμετρα εδώ και ποινές χάδια.

Αλλά είπαμε δεν υπάρχει η διάθεση για να γίνουν αυτά.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Αύγ 09, 2023 6:42 pm

papp7 έγραψε:
Να πω και εγώ τη χαζομάρα μου. Δεν υπάρχει διάθεση λύσης του προβλήματος γιατί εξυπηρετούνται συμφέροντα. Με μια πολιτική αλά Θάτσερ στο κομμάτι το οπαδικο θα το είχαμε διορθώσει χρόνια τώρα. Έγιναν άνθρωποι οι Άγγλοι οπαδοί, ποιοι οι Άγγλοι που πρώτα σε μαχαιρωναν και μετά σε ρωτούσαν τι ομάδα είσαι. Και αν ήσουν συνοπαδος σου χτύπαγαν την πλατουλα φιλικά(αφού την είχες φάει ) και σου έλεγαν "πες το τόση ώρα ρε αδερφέ, έλα πάμε για μπύρες δεν έχεις τίποτα".
Από την στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση για λύση θα έχουμε κάθε φορά και έναν Μιχάλη. Και όχι η απάντηση συμβαίνει και στον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι επιχείρημα , κοιτάμε και διορθώνουμε τη δική μας καμπούρα και δεν κοιτάμε να πούμε νααα κοίτα γίνεται πχ και στη Γαλλία.

Για εμένα είναι απλό ξηλωμα των γαλονάτων της αστυνομίας, ξηλωμα του αρμόδιου υπουργού.
Ρίξε μια 3αρα χρόνια αποκλεισμό σε όλες τις ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (και της εθνικής ναι θα την πάρει και αυτήν η μπάλα ) , κόψε τηλεοπτική κάλυψη, έσοδα ,στοιχηματικές, μπαν μεταγραφών εξωτερικού για επίσης μια 3ετια , δέσμευση των ήδη υπαρχόντων προέδρων να μείνουν στις ομάδες τουλάχιστον μέχρι το πέρας της τιμωρίας (γιατί αυτοί και αν φέρουν ευθύνη ) και η ομάδα που φαίνεται ότι βοήθησε τους Κροάτες υποβιβασμό στη μικρότερη δυνατή κατηγορία. Για κάθε παράβαση ή συνέχεια επεισοδίων προσθέτεις +2 χρόνια στις παραπάνω ποινές. Ή θα γίνουν άνθρωποι ή δεν θα έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν θέλει ημίμετρα εδώ και ποινές χάδια.

οποιος τα κάνει αυτά , έσβησε από τον χάρτη την επόμενη ημέρα

εδώ δεν είναι Αγγλία

εδώ είναι " Νόμος είναι το δίκιο του Λαμπράκη " ( Ή Μαρινάκη , ή Μελισαννίδη ή Γιαννακόπουλου καταλάβατε το πνεύμα )

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Αύγ 09, 2023 6:50 pm

Coach Periklis έγραψε:
papp7 έγραψε:

εδώ δεν είναι Αγγλία

εδώ είναι " Νόμος είναι το δίκιο του Λαμπράκη " ( Ή Μαρινάκη , ή Μελισαννίδη ή Γιαννακόπουλου καταλάβατε το πνεύμα )
Συνεπώς το παίρνουμε απόφαση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς οι άτυχοι που θα βρεθούμε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Αύγ 09, 2023 7:02 pm

papp7 έγραψε:
Τετ Αύγ 09, 2023 6:50 pm
Coach Periklis έγραψε:

εδώ δεν είναι Αγγλία

Συνεπώς το παίρνουμε απόφαση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς οι άτυχοι που θα βρεθούμε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή
κοίτα , δεν ξέρω ποιοί είναι οι λόγοι που στην Αγγλία δεν κώλωσε η Θατσερ και τους πέρασε πριονοκορδέλα και η ελιτ δεν την έστειλε σε κανένα λιμάνι τσιμεντωμένη αφού τους κατέστρεψε οικονομικά

Δεν ξέρω τι διαφορετικό συνέβη τότε ή τι διαφορετικό έχει ο αγγλικός λαός

εδώ αυτό που λες απλά δεν γίνεται και το ξέρεις και το ξέρω και το ξέρουμε

Πριν βγει ο λαος στον δρόμο θα βγει ο Μαρινάκης και ο Μελισανίδης. Και σε ένα μήνα θα πέσει η κυβέρνηση στην χειρότερη. Στην καλύτερη δεν εκλέγεται ξανά ποτέ και πουθενά

έχω λάθος κάπου ;

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 662
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Αύγ 09, 2023 7:18 pm

Να με συμπαθάτε λίγο αλλά η Thatcher δεν έσωσε κανένα ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Ας είναι καλά δύο άνθρωποι ένας δικαστής και ένα επιχειρηματίας. Ποσώς την ενδιέφερε , για το τι θα γίνει με τα θύματα της βίας. Παρομοιώς καρφάκι δεν του καίγεται, του συνεχιστή της σήμερα στην Ελλάδα. Όλα αυτά που γράφετε και είναι σωστά σαν τοποθετήσεις απέχουν από αυτό που συνέβει. Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε να αφήσει τους Κροάτες ανενόχλητους να δράσουν στην Ελλάδα, το ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ επέλεξε και δυστυχώς την πλήρωσε ένας άνθρωπος.

https://www.news247.gr/sunday-edition/i ... 17587.html

Για όσους επισης θυμούνται το 2011 αν δεν κάνω λάθος έπαιξε η Ελλάδα με την Κροατία προκριματικά του Euro. Ήταν τελικός αφού με νίκη περνάγαμε εμείς, αλλιώς οι Κροάτες. Σε καιρό μνημονίων, με μια κυβέρνηση που είχε γίνει μπάχαλο, εν μέσω κοινωνικής αντίδρασης πολλάπλάσιας από σήμερα, κατεύθασαν 2-3.000 Κροάτες (στρατός κυριολεκτικά) και από ότι θυμάμαι δεν κουνήθηκε φύλλο. Αν δεν κάνω λάθος είχαν προηγηθεί τα πολύ σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ιταλίας-Σερβίας στη Γένοβα και πιθανότατα να ήμασταν ψιλιάσμένοι, όπως και να έχει η τότε κυβέρνηση έκανε άλλη επιλογή από τη σημερινή.
:sorry:

3
3 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 09, 2023 7:19 pm

Καλά τα λέμε τώρα, αλλά δεν θυμάμαι κανένα μετά την εν ψυχρό δολοφονία του Άλκη από τους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ να βγαίνει και να ζήτα την αποπομπή του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα, όπως τώρα ζητούν την αποπομπή της Δυναμό Ζάγκρεμπ από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Εδώ ακόμα και τώρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανεβάζουν πανό συμπαράστασης στους δολοφόνους και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σφυρίζει αδιάφορα. Και η πολιτεία (ΕΠΟ) κάνει ότι δεν βλέπει.

Και για να το χαλαρώσουμε και λίγο, λέτε ο οπαδός του ΠΑΟ (με το κατάστημα εστίασης στους Αμπελόκηπους) που έχει συλληφθεί, να είναι ο σουβλαντζης από τη θύρα 13 που είχες τσακωθεί με τον dpg. :argument:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1879
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 09, 2023 9:21 pm

Στην Αγγλια η δουλεια εγινε οταν οι ιδιοκτητες των ομαδων αποφασισαν να φτιαξουν την Πρεμιερ Λιγκ, με το σκεπτικο "παιδια παμε να βγαλουμε λεφτα".

SkySports, νεα σταδια, χoρηγοι, promotion στο εξωτερικο, αργοτερα social media και αλλα πολλα.

Και ειχαν αμεσως δει οτι ολο αυτο το κολλσιαιοι οικονομικο project δεν υπηρχε περιπτωση να προχωρησει οσο η Αγγλια συνεχιζε να εχει το στερεοτυπο των μεθσιμενων χουλιγκαν που δερνονται και σφαζονται.

Ετσι οι ομαδες ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ σε μεγαλο βαθο απεβαλλαν απ το γηπεδο αυτα τα ατομα, εδιναν τις καμερες στην αστυνομια, απαγορευσαν την εισοδο σε αυτους τους χουλιγκαν (εκει γινονται κανονικοι ελεγχει ποιος μπαινει στο γηπεδο και τι εχει μαζι του).

Επισης στην Αγγλια υπαρχουν νομοι που ειναι αμειλικτοι στη σωματικη βια: αν ριξεις μια γροθια σε καβγα σε παμπ (δε μιλαω καν για μαχαιρια, λοστους και συμπλοκες χουλιγκαν) μπορει να πας 20 μερες μεσα και να εχεις ποινικο μητρωο. Οχι "οριστηκε η δικη σε 3 χρονια, πηραμε 3-4 αναβολες, τρωμε 3 μηνες με αναστολη και προστιμο πρωτοδικα και μεχρι την εφεση εχει παραγραφει το αδικημα" - που ειναι λιγο πολυ αυτο που γινεται για απειρες υποθεσεις στην Ελλαδα.

Στην Ελλαδα δεν υπαρχει η διαθεση να σπασουν αβγα, διοτι οι προεδροι προτιμουν να εχουν τους χουλιγκαν για διαφορες εξυπηρετησεις παρα να βελτιωσουν το προϊον, γιατι οι πολιτικοι φοβουνται να δυσαρεστησουν τους ιδιοκτητες ομαδων, γιατι η δικαιοσυνη δε λειτουργει, γιατι το κρατος λειτουργει με τη νοοτροπια "να παρει καποιος αλλος την καυτη πατατα, οχι να βγαλω εγω το φιδι απ την τρυπα, γιατι να κατσω εγω να μπλεξω, ελα μορε παμε και οπου βγει".

Η Ελλαδα δεν πρεπει να συγκρινεται με καμια Αγγλια. Πρεπει να συγκρινεται απο ευρωπαϊκες χωρες με την Αλβανια και απο μη ευρωπαϊκες με την Αιγυπτο.

4
4 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
AlexD

nba

Τετ Αύγ 09, 2023 9:37 pm

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι χρήσιμοι για εξυπηρετήσεις οι χούλιγκαν και για αυτό τους συντηρούν ελεύθερους και... χούλιγκαν.

Νομίζω όσο το σκέφτομαι ότι έχω την υποψία πως και το συγκεκριμένο περιστατικό εξυπηρέτηση ήταν, με σκοπό μετατάξεις στην αστυνομία.

Ειχαν γίνει πρόσφατα και ένα μήνα μετά είχαν ξανά γίνει. Τώρα γίνονται πάλι.

Πόλεμος μαφιόζων για το ποιος θα έχει δικούς του ανθρώπους στο κεφάλι της αστυνομίας μου κάνει όλο αυτό, έτσι δηλαδή εξηγείται κάπως το εσκεμμένο του πράγματος (και η τόση προβολή στα μέσα ενώ φθείρεται η κυβέρνηση που κατά τα άλλα την υποστηρίζουν).
Αν είχαμε την υπομονή να ξεχωρίσουμε ποια μέσα υπερπροβάλουν το θέμα και ποια το κρύβουν, ίσως να έβγαζε νόημα αυτή η υπόθεση που κάνω και τότε θα ξέραμε ποιος ολιγαρχης έχει καλύτερο έλεγχο της αστυνομίας :hoho:

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 14, 2023 1:31 am

Τα τόπικ αυτά έχουν περισσότερη βαρύτητα όταν... δεν είναι επίκαιρα.

Γιατί εκεί το "τραγικό" ταυτίζεται με την ετυμολογική του ρίζα. Και σηματοδοτεί μια ζωή κουτσουρεμένη για τους οικείους των θυμάτων της μισαλλοδοξίας. Και μια ζωή χαμένη για νέα παιδιά που ίσα που προλάβαν να πάρουν τζούρα από τη ζωή εκεί έξω....

Η οπαδική βία όχι μόνο εξυπηρετεί την εξουσία (υπό την τρέχουσα οργάνωση της παραγωγής)αλλά είναι παρεπόμενό της.

Όπως άλλωστε και η πρέζα και τα συναφή της.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Αύγ 16, 2023 1:56 pm

https://www.ethnos.gr/Politics/article/ ... adikhsbias

Οι λέσχες των οργανωμένων οπαδών θα κλείσουν. Κάθε ομάδα θα έχει έναν μόνο σύνδεσμο με έδρα την επίσημη ΠΑΕ.
Η Αστυνομία θα ελέγχει τους οργανωμένους φιλάθλους και ειδικά στις θύρες που δημιουργούν προβλήματα.
Ο έλεγχος μεταπίπτει από τα security των ΠΑΕ στην Αστυνομία.
Ενδεχομένως να κλείσουν θύρες των οργανωμένων οπαδών.
Υστατο μέτρο να αποβληθούν οι ελληνικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Παρατηρητήριο βίας σε συνεργασία με την UEFA και των κρατών μελών.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Τετ Αύγ 16, 2023 2:30 pm

AlexD έγραψε:
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι χρήσιμοι για εξυπηρετήσεις οι χούλιγκαν και για αυτό τους συντηρούν ελεύθερους και... χούλιγκαν.

Νομίζω όσο το σκέφτομαι ότι έχω την υποψία πως και το συγκεκριμένο περιστατικό εξυπηρέτηση ήταν, με σκοπό μετατάξεις στην αστυνομία.

Πόλεμος μαφιόζων για το ποιος θα έχει δικούς του ανθρώπους στο κεφάλι της αστυνομίας μου κάνει όλο αυτό, έτσι δηλαδή εξηγείται κάπως το εσκεμμένο του πράγματος (και η τόση προβολή στα μέσα ενώ φθείρεται η κυβέρνηση που κατά τα άλλα την υποστηρίζουν).
Αν είχαμε την υπομονή να ξεχωρίσουμε ποια μέσα υπερπροβάλουν το θέμα και ποια το κρύβουν, ίσως να έβγαζε νόημα αυτή η υπόθεση που κάνω και τότε θα ξέραμε ποιος ολιγαρχης έχει καλύτερο έλεγχο της αστυνομίας :hoho:
Προ μηνών ο Βασίλης Ρουμπέτης, οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, καταδικασμένος ως συνεργός της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου και εκτελεστής της Greek Mafia, δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μέσα σε ένα αυτοκίνητο (Mercedes) του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου.
https://xekinima.org/greek-mafia-ektele ... athooseis/
Ο Ρουμπέτης κυκλοφορούσε στο γήπεδο Καραϊσκάκη με κάρτα διαπίστευσης δίπλα στον Β. Μαρινάκη.

Παράλληλα, κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν τους Γ. Αλαφούζο, Γ. Κομπότη και Β. Ρουμπέτη να μιλάνε και να γελάνε σαν παλιοί καλοί φίλοι στα επίσημα του γηπέδου της Λειβαδιάς. Ενώ οι οπαδοί της Θύρας 7 ανέβασαν πανό στη μνήμη του μαφιόζου Ρουμπέτη στο ΣΕΦ. Κανένας δεν το κατέβασε και κανένας δεν συνελήφθη.
https://www.protagon.gr/epikairotita/st ... 4342774165
Αυτοί όλοι μίλησαν για τη βια στα ελληνικά γήπεδα; :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

5
5 Εικόνα
AlexD

nba

Τετ Αύγ 16, 2023 5:32 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Αύγ 16, 2023 2:30 pm
AlexD έγραψε:

Προ μηνών ο Βασίλης Ρουμπέτης, οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, καταδικασμένος ως συνεργός της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου και εκτελεστής της Greek Mafia, δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μέσα σε ένα αυτοκίνητο (Mercedes) του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου.
https://xekinima.org/greek-mafia-ektele ... athooseis/
Ο Ρουμπέτης κυκλοφορούσε στο γήπεδο Καραϊσκάκη με κάρτα διαπίστευσης δίπλα στον Β. Μαρινάκη.

Παράλληλα, κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν τους Γ. Αλαφούζο, Γ. Κομπότη και Β. Ρουμπέτη να μιλάνε και να γελάνε σαν παλιοί καλοί φίλοι στα επίσημα του γηπέδου της Λειβαδιάς. Ενώ οι οπαδοί της Θύρας 7 ανέβασαν πανό στη μνήμη του μαφιόζου Ρουμπέτη στο ΣΕΦ. Κανένας δεν το κατέβασε και κανένας δεν συνελήφθη.
https://www.protagon.gr/epikairotita/st ... 4342774165
Αυτοί όλοι μίλησαν για τη βια στα ελληνικά γήπεδα; :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:
Ναι ναι, για 5η φορά "κλείνουν οι σύνδεσμοι" οπότε όλα θα πάνε καλά. Θα περάσει λίγος καιρός, θα κάνει λίγη συννεφιά και τσουπ! Θα αρχίσουν να πέφτουν πάλι όλοι απ τα σύννεφα στο επόμενο μπραφ.

Τώρα αυτή η προπαγάνδα με τον ΣΚΑΙ είναι καθαρός λαϊκισμός. Αφού οι άνθρωποι είπαν ότι τους είχε παραπεσει κάπου το θωρακισμένο και δεν ήξεραν που είναι, δεν είχε προσέξει κανείς ότι λείπει. Πήγε και εκπρόσωπος του καναλιού και διαβεβαίωσε τις αρχές, όλα καλά. :roll:

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pop Culture”