Group C : SRB - SSD - PUR - USA
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1624
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ειναι σκληροι και δεν ειναι αθλητικοι. Για αυτο τους κερδιζουν ευκολα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 8:09 pmΟμάδα μετρίων Ευρωλίγκα των είναι με τον Γιοκιτς που δεν παίζει για μβπ και τον τίμιο νβαερ Μπογκντα.. για αυτό τους κερδίζουν ευκολαReaper έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 8:07 pmΟπως εχω ξαναπει, δεν υπαρχει πιο ευκολη "μεγαλη" ομαδα αντιπαλος για τις ΗΠΑ εδω και 10+ χρονια απ'τη Σερβια.
Περιπατο οπου τους πετυχουν. Ειναι λογω στιλ παιχνιδιου; Αυστραλια, Καναδας, Γερμανια, ισως ακομα και η Γαλλια, θα παλεψουν παραπανω αν παιξουν με τις ΗΠΑ.
Η Αυστραλια εχει εναν ελπιδοφορο ΝΒΑer (Giddey) 5-6 ΝΒΑ full ρολιστες και διαφορους αλλους που παιζουν στο πρωταθλημα αυστραλιας και Ιαπωνιας και τους κοντραρουν.
Οι Σουδανοι εχουν μερικους ΝΒΑ ρολιστες τυπου στην ακρη του παγκου (JT Thor, Gabriel που πλεον ειναι Ευρωλιγκα & C. Jones Jr που βρισκεται κυριως στην g-league) και εφτυσαν αιμα να τους κερδισουν.
Κοινο χαρακτηριστικο των παραπανω? Αρκετα εως πολυ αθλητικοι και πολυ σκληροι.
1
1

-
- Reactions: 203
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Magic
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να αστειεύεσαι ή να το ξανασκεφτείς...Ο Joker είναι από τους πιο επιδραστικούς επιθετικά σέντερ στην ιστορία για να μην πουμε Ο ΠΙΟ επιδραστικός. Σε στυλ Φίμπα έμαθε μπάσκετ. That said, o Πάου θρύλος και εκπληκτικός σέντερ επιθετικά και αμυντικά. Μεσα στους 5 αγαπημένους μου σέντερ νομίζω.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 8:10 pmΔεν το έχει τόσο ατομικά σε στυλ ΦΙΜΠΑ. Πολύ λιγότερο επιδραστικος επιθετικα
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος whoever81 την Κυρ Ιούλ 28, 2024 8:43 pm, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το μπάσκετ στα διεθνή είναι πιο δύσκολο. Οι πραγματικά καλοί παίχτες παίζουν και στα 2 επίπεδα. Ο Γιόκιτς προφανώς παίζει καλά και στα διεθνή αλλά δεν είναι στο επίπεδο Γκαζόλ και Νοβίτσκι! Στο NBA κάνει παπάδες. Ο Γιάννης χθες έκανε πλάκα στους Καναδούς σταρ. Ούτε αυτό έχει κάνει ακόμα ο Γιόκιτς στα διεθνή! Καλά κάτι Γκαζολιάδες στη Γαλλία στον ημιτελικό ή τον αποκλεισμό της Ισπανίας από Νοβίτσκι το 2005 δεν τα βλέπει καν όπως παίζει στα διεθνή! Μέχρι τώρα παρουσία σχολιάζω γιατί έχει χρόνια ακόμα!
4
2
1
1

-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναφέρεται σε διεθνείς διοργανώσεις ο φίλος και νομίζω ότι δεν έχει άδικο. Έχε κάνει φοβερές εμφανίσεις με την Ισπανία ο Γκασόλ, με αποκορύφωμα το Ευρωμπάσκετ του 2015 , που το πήρε μόνος του. Δεν συγκρίνει την πορεία τους στο ΝΒΑ.whoever81 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 8:36 pmΕλπίζω να αστειεύεσαι ή να το ξανασκεφτείς...Ο Joker είναι από τους πιο επιδραστικούς επιθετικά σέντερ στην ιστορία για να μην πουμε Ο ΠΙΟ επιδραστικός. Σε στυλ Φίμπα έμαθε μπάσκετ. That said, o Πάου θρύλος και εκπληκτικός σέντερ επιθετικά και αμυντικά. Μεσα στους 5 αγαπημένους μου σέντερ νομίζω.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 8:10 pm
Δεν το έχει τόσο ατομικά σε στυλ ΦΙΜΠΑ. Πολύ λιγότερο επιδραστικος επιθετικα
1
1

-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5
- coach blue
- Reactions: 1367
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις: