Group B: FRA - GER - JPN - BRA
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πολυ κριμα για τους γιαπωνεζους ..
Εχασα το "καλο" ριπλευ, αλλα στο λαηβ κ σε οσα εδειξαν μετα, μου φανηκε 100% χωρις φαουλ το τριποντο του γαλλου στο τελος της κανονικης διαρκειας ..
ΥΓ - Ξερει κανεις αν στο eurosport μεσω βονταφον tv (σε υπολογιστη ή app) μπορουμε να επιλεξουμε αγγλικη μεταδοση? Δεν το εβρισκα με τιποτα..
ΥΓ2 - Η βονταφον tv δινει δωρεαν ενα μηνα για "δοκιμη" κ εχει μεσα το eurosport. Εγω ετσι γραφτηκα κ το βλεπω. Εχει αυτοματη ανανεωση πανω στο μηνα αλλα μπορεις να ακυρωσεις πιο πριν.
Εχασα το "καλο" ριπλευ, αλλα στο λαηβ κ σε οσα εδειξαν μετα, μου φανηκε 100% χωρις φαουλ το τριποντο του γαλλου στο τελος της κανονικης διαρκειας ..
ΥΓ - Ξερει κανεις αν στο eurosport μεσω βονταφον tv (σε υπολογιστη ή app) μπορουμε να επιλεξουμε αγγλικη μεταδοση? Δεν το εβρισκα με τιποτα..
ΥΓ2 - Η βονταφον tv δινει δωρεαν ενα μηνα για "δοκιμη" κ εχει μεσα το eurosport. Εγω ετσι γραφτηκα κ το βλεπω. Εχει αυτοματη ανανεωση πανω στο μηνα αλλα μπορεις να ακυρωσεις πιο πριν.
1
1

- reignman
- Reactions: 3190
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εκανε και βηματα στην προσποιηση.belalik έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 8:26 pmΠολυ κριμα για τους γιαπωνεζους ..
1
1

- kojito
- Reactions: 2705
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Γάλλοι σε πολύ κακή κατάσταση φέτος το καλοκαίρι γενικά, ειδικά στην επίθεση. Από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μετάλλιο αυτή την στιγμή φαίνεται να υπολείπεται σε σχέση με ΗΠΑ, Καναδά, Σερβία, ενώ και από Αυστραλία, Ισπανία, Γερμανία δεν θα έλεγα ότι είναι εμφανώς καλύτερη. Για να μην πω στα ίδια, ίσως και χειρότερη. Αν είχαν έναν καλό ψηλό ακόμα οι Γιαπωνέζοι, θα μπορούσαν να το πάρουν το ματσάκι. Αυτός ο Hawkinson καλός παίκτης, απορώ πως δεν τον έχει τσιμπήσει καμία ομάδα Eurocup ή Euroleague ακόμα.
1
1