Προολυμπιακό Τουρνουά 3 (GRE, SLO, CRO, NZL, DOM, EGY)
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss
- Reactions: 667
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Κροατία προκρίθηκε και περιμένει. Η Νεά Ζηλανδία με νίκη αύριο είναι πρώτη ενώ η Σλοβενία θέλει +10 για να περάσει, δεν της αρκεί η νίκη. Μπράβο στους Tall Blacks!!!

Στην τελευταία επίθεση οι Κρόατες άφησαν τον Νεοζηλανδό να βάλει το καλάθι, εκείνος δεν το έβαλε. Κάτα τη γνώμη μου από ένα σημείο και μετά δεν τους χάλαγε να πετάξουν έξω τη Σλοβενία.

Στην τελευταία επίθεση οι Κρόατες άφησαν τον Νεοζηλανδό να βάλει το καλάθι, εκείνος δεν το έβαλε. Κάτα τη γνώμη μου από ένα σημείο και μετά δεν τους χάλαγε να πετάξουν έξω τη Σλοβενία.
1
1

-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι λογικη εχει να στειλουν οι κροατες τη νεα ζηλανδια κοντρα στη ελλαδα και οχι τη σλοβενια;;λογικα θα ηθελαν δυσκολο ημιτελικό για εμας να μας βρουν κουρασμένους στον τελικο προκρισηςssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 7:33 pmΗ Κροατία προκρίθηκε και περιμένει. Η Νεά Ζηλανδία με νίκη αύριο είναι πρώτη ενώ η Σλοβενία θέλει +10 για να περάσει, δεν της αρκεί η νίκη. Μπράβο στους Tall Blacks!!!
Περαν του ο,τι πλεον κινδυνεύουν να βγουνε 2οι και να παιξουν ημιτελικό μ εμας
1
1

- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η λογική είναι ένας λιγότερος δυνατός αντίπαλος στα ημιτελικά. Τα ίδια κάνει και η Λεττονία στη Ρίγα αν το βλέπετεkostas1978 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 7:46 pmΤι λογικη εχει να στειλουν οι κροατες τη νεα ζηλανδια κοντρα στη ελλαδα και οχι τη σλοβενια;;λογικα θα ηθελαν δυσκολο ημιτελικό για εμας να μας βρουν κουρασμένους στον τελικο προκρισης
Περαν του ο,τι πλεον κινδυνεύουν να βγουνε 2οι και να παιξουν ημιτελικό μ εμας

0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- benchwarmer
- Reactions: 1548
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- GK_23
- Reactions: 2515
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Με το να χάσουν σήμερα οι Κροάτες άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να βγουν 2οι που ενδεχομένως σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κερδίσουν την Ελλάδα στα ημιτελικά και τη Σλοβενία στον τελικό. Στο τέλος του ματς ο Saric έφυγε αμέσως εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια, χωρίς να χαιρετήσει καν τους αντιπάλους. Δεν νομίζω ότι έχασαν επίτηδες οι Κροάτες, δεν έχει καμία λογική.
Εν τω μεταξύ μιλάμε λες και οι Κροάτες είναι καμιά ομάδα που δεν έχει κάνει choking ποτέ ξανά στο παρελθόν

Όχι, η Κροατία έχει προκριθεί σίγουρα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 8:02 pmΓιατί να είναι σίγουρο ότι περνάει η Κροατία? Δεν γίνεται να περάσουν Σλοβενία και Νέα Ζηλανδία?
Όπως τα γράφει ο bench πιο πάνω είναι τα σενάρια.
1
1

- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλτατε το πιθανότερο είναι να έχετε δίκαιο εσείς και εγώ να γράφω σενάριο επιστημονικής φαντασίας.GK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 8:39 pmΜε το να χάσουν σήμερα οι Κροάτες άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να βγουν 2οι που ενδεχομένως σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κερδίσουν την Ελλάδα στα ημιτελικά και τη Σλοβενία στον τελικό. Στο τέλος του ματς ο Saric έφυγε αμέσως εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια, χωρίς να χαιρετήσει καν τους αντιπάλους. Δεν νομίζω ότι έχασαν επίτηδες οι Κροάτες, δεν έχει καμία λογική.
Εν τω μεταξύ μιλάμε λες και οι Κροάτες είναι καμιά ομάδα που δεν έχει κάνει choking ποτέ ξανά στο παρελθόν

Εμένα το σημερινό μου θυμίζει αρκετά το Ελλάδα-Ρωσία του 2010, που και τότε δεν ήθελαν όλοι να κάτσουμε να χάσουμε- το κάναμε όμως. Τον Saric και τον Zubac τους έχω για σοβαρά παιδιά που παίζουν πάντα για τη νίκη, για τους υπόλοιπους έχω αμφιβολίες.

- Με όλο αυτό που συζητάμε, και ευθύνομαι εγώ σε αυτό

1
1

-
- Reactions: 1230
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2