Εχεις μπαγιοκο να τους δωσεις? Γιατι αυτοι δεν ερχονται για την χαρα του παιχνιδιου.
Ο Λαρκιν ειδικα ... εσυ που βλεπεις και αλλα παιχνιδια περαν της ομαδας σου... εχεις δει πως δινει και την ψυχη του στους αγωνες που επαιζε με την τουρκια ε?
Συντονιστής: Captains
Εχεις μπαγιοκο να τους δωσεις? Γιατι αυτοι δεν ερχονται για την χαρα του παιχνιδιου.
Είχε δηλώσει ο Ντόρσει διαθέσιμος; Νομίζω είναι λίγο θολό όλο αυτό,πέρσι ξέρουμε σίγουρα ότι δεν ήταν, αλλά και να ήταν δεν θα αποτελούσε αυτός τη λύση,το είδαμε και το 2022.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 8:57 pmΗ εθνική μας έχασε σήμερα και προχθές επειδή έχει με διαβατήριο τον Γουοκαπ και οχι για παράδειγμα τον Λορενζο, είναι πολύ απλά τα πράγματα. Δεν χωράνε ασουτοι παιχτες σε μια ομάδα που βρίσκεται ο Καλάθης, ο Γιάννης κι ο Παπανικολάου, αμυντικούς έχουμε, εναν που να τη βάζει στο πλεχτό θέλαμε... Αφού ούτε ο Σλουκας, ούτε ο Ρογκαβόπουλος μπόρεσαν να έρθουν, ήταν έγκλημα που δεν επιλέχθηκε ο Ντόρσεϊ, ενώ είχε δηλώσει διαθέσιμος.
Δείτε μόνο πόσο άνοιξαν οι χώρο για τον Γιάννη και πόσο πιο εύκολα σκοραρε αφού είχε βάλει 2-3 σερί τρίποντα ο Τολιόπουλος, ενώ με το που μπήκε ξανά ο Γουοκαπ το πανηγύρι έληξε.
Είναι ακατανόητα για μένα τα τόσα πολλά λεπτά που δίνει ο Σπανουλης σε Λαρεντζάκη και Γουοκαπ αναλογικά με την εικόνα τους στο παρκέ, γενικά δεν τον βλέπω τον κόουτς να διαχειρίζεται τακτικά την ομάδα ιδιαίτερα καλύτερα από ότι έκανε ο Ιτουδης. Ελπίζω να μην έχει στο μυαλό του πως πρέπει να κάνει τα χατίρια στους παλιούς του συμπαίκτες και μελλοντικούς του παιχτες όταν αναλάβει τον ΟΣΦΠ.
Δεν έχω πρόβλημα με το να αποτελεί ο Γουοκαπ μια επιλογή για την εθνική, ειδικά απτη στιγμή που όπως λες ο Ντορσει δεν ειναι έμπιστος. Για φέτος όμως είχε δηλώσει πως θα μπορεί και θέλει να παίξει, προτιμήθηκε ο Γουοκαπ. Αν ο Καλάθης λείπει, εννοείται ο Γουοκαπ είναι απαραίτητος, αν ο Νικ όμως είναι στη 12αδα και λείπει ο Ρογκα κι ο Σλουκα, τότε ισχύει το αντίστροφο. Δεν είναι αμυντικό το πρόβλημα μας, τουβλαρουμε συνέχεια και δίνουμε τους άλλους την ευκαιρία να σκοραουν εύκολα στο τρανζισιον. Με έναν δεύτερο σουτερ πλην Τολιόπουλου θα ήταν όλα πολύ πιο εύκολα για όλους.pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 9:22 pmΕίχε δηλώσει ο Ντόρσει διαθέσιμος; Νομίζω είναι λίγο θολό όλο αυτό,πέρσι ξέρουμε σίγουρα ότι δεν ήταν, αλλά και να ήταν δεν θα αποτελούσε αυτός τη λύση,το είδαμε και το 2022.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 8:57 pmΗ εθνική μας έχασε σήμερα και προχθές επειδή έχει με διαβατήριο τον Γουοκαπ και οχι για παράδειγμα τον Λορενζο, είναι πολύ απλά τα πράγματα. Δεν χωράνε ασουτοι παιχτες σε μια ομάδα που βρίσκεται ο Καλάθης, ο Γιάννης κι ο Παπανικολάου, αμυντικούς έχουμε, εναν που να τη βάζει στο πλεχτό θέλαμε... Αφού ούτε ο Σλουκας, ούτε ο Ρογκαβόπουλος μπόρεσαν να έρθουν, ήταν έγκλημα που δεν επιλέχθηκε ο Ντόρσεϊ, ενώ είχε δηλώσει διαθέσιμος.
Δείτε μόνο πόσο άνοιξαν οι χώρο για τον Γιάννη και πόσο πιο εύκολα σκοραρε αφού είχε βάλει 2-3 σερί τρίποντα ο Τολιόπουλος, ενώ με το που μπήκε ξανά ο Γουοκαπ το πανηγύρι έληξε.
Είναι ακατανόητα για μένα τα τόσα πολλά λεπτά που δίνει ο Σπανουλης σε Λαρεντζάκη και Γουοκαπ αναλογικά με την εικόνα τους στο παρκέ, γενικά δεν τον βλέπω τον κόουτς να διαχειρίζεται τακτικά την ομάδα ιδιαίτερα καλύτερα από ότι έκανε ο Ιτουδης. Ελπίζω να μην έχει στο μυαλό του πως πρέπει να κάνει τα χατίρια στους παλιούς του συμπαίκτες και μελλοντικούς του παιχτες όταν αναλάβει τον ΟΣΦΠ.
Δηλαδή στο τωρινό ρόστερ αν αντί Γουόκαπ είχαμε Ντόρσει θα είχαμε καλύτερο σουτ αλλά αμυντική τρύπα. Ακόμα και με Καλάθη-Γουόκαπ έχουμε θέματα στην περιφερειακή άμυνα πόσο μάλλον με Ντόρσει.
Συν οτι και ο Ντόρσει έχει την φήμη ότι στα κρίσιμα εξαφανίζεται, δεν μιλάμε για κανέναν φονιά. Και το 2022 πέταγε φωτιές στους ομίλους,στα 2 νοκ άουτ τον ψάχναμε.
Τώρα αν πιάσουμε γενικά το θέμα των νατουραλιζέ, ναι αν είχαμε έναν Ναν ή έναν Τζέιμς ή έναν Πάντερ ή έναν Χάουαρντ θα ήμασταν καλύτερα. Αλλά αυτοί θα ήθελαν να το κάνουν; Πόσους Αμερικανούς θα βρεις πρόθυμους να χάσουν 1-2 μήνες από τις διακοπές τους για να παίξουν για μια άλλη χώρα τσάμπα ή σχεδόν τσάμπα;
Γουστάρει. Σε μια συνέντευξη περσι πριν το παγκόσμιο και σε ξένο δημοσιογραφο είχε πει "Θέλω να παίξω με την εθνική αλλά θα πρέπει να διαλέξουν μεταξύ κάποιων παικτών οπότε δεν ξέρω αν θα είμαι εκεί". Το είχα βάλει κι εδώ στο φόρουμ το βίντεο θυμαμαιCoach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 9:33 pmπαιδιά τον ρωτήσατε τον Ντορσει αν γουστάρει ;;
Εγώ θυμάμαι να παίζει εθνική μόνο τη χρονιά που ήθελε και τελικά βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ
έχει παίξει το 2019 και το 2022
δεν ενδιαφέρεται το παιδί . Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι αν ήθελε θα ήταν μέλος της ομάδας με την ποιότητα του που δεν μας περισσεύει