ΗΠΑ vs Σερβία - SF - Paris 2024

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
TakeshyKurosawa1

nba
Reactions: 1056
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:14 pm

Το πάλεψαν και η ψαλίδα όσο πάει και κλείνει.. Άλλον έναν Μπογκντάνοβιτς να είχαν οι Σέρβοι και θα το έπαιρναν. Κρίμα! Μεγάλο ματς! Ούτε οι Γάλλοι θα πέσουν εύκολα γιατί έχουν ναρκοπέδιο στη ρακέτα!

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:15 pm

ας στειλουν ανθοδεσμη οι αμερικανοι στον γεροπεσιτς που τους χαρισε το χρυσο

0
TakeshyKurosawa1

nba

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:20 pm

Τώρα θα χάσουν και το χάλκινο οι Σέρβοι. Το άδειασμα μετά από ημιτελικό με USA. Βλέπω νίκη Γερμανών σχετικά άνετη!

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3755
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:21 pm

polykos έγραψε:
Πέμ Αύγ 08, 2024 9:10 pm
Από μένα τρελό σεβασμό στον πεσιτς. Και χωρίς καμία έννοια κριτικής, θα ήθελα να μάθω από τον ίδιο γιατί δεν πήρε αλλά 8 λεπτά από τον Αλέξη.
Είχα προβλέψει +4 των Σέρβων, ο γκουντοριτς μου το έστειλε μήνυμα, αυτός που έχασε το πέναλντι, άστα διαολο :wave:
Συμφωνώ. Πήρε το ρίσκο με τον Jokic σχεδόν σαραντάλεπτο και μέχρι το παρά ένα του βγήκε. Ο Avramovic είχε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση και στο παιχνίδι με την Αυστραλία, οπότε εικάζω ότι δεν πρέπει να είχε άλλες δυνάμεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 192
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:23 pm

ssoulliss έγραψε:
Πέμ Αύγ 08, 2024 9:02 pm
Gino_Bill έγραψε:
Πέμ Αύγ 08, 2024 8:50 pm
10 πόντοι έλειπαν απ τους Σέρβους, οι Αμερικάνοι πάλι 95 έβαλαν :)

Κρίμα γιατί το άξιζαν αλλά τα φτυσαν στο τέλος, έκαναν και μια δυο μεγάλες φάσεις οι διαγαλαξιακοί των ου εσ α και τελείωσε. Θα χει ενδιαφέρον ο μικρός τελικός, απογοητευμένοι κόντρα σε κλαταρισμένους να δούμε ποιος θα το πάρει.

Α και μια λαμπάδα στον Κάρι, πάλι καλά είναι απ τους κοντούς δεν θα ξοδευτούν.
Συμφωνώ απόλυτα! Πιστεύω ότι οι Σέρβοι απόψε θα μείνουν άϋπνοι από την στεναχωρια τους και είναι πιθανόν να καταλήξουν τέταρτοι. Προσωπικά κόντρα στο ρεύμα του φόρουμ χάρηκα ιδιαίτερα για τον Curry σήμερα και την απόδοση του, διότι όπως λες αν δεν ήταν αυτός ίσως το ματσάκι να είχε βαρέσει λήξη από νωρίς (αλά Αργεντινή το 2004).

Πάντως και οι Γάλλοι θα τους βάλουν δύσκολα.
Δεν έχω σχολιάσει ποτέ γραφόμενα δημοσιογράφων αλλά ο μόνος που δεν το 'δε σήμερα είναι γνωστός μπασκετικός που εργάζεται σε σαιτ με ιταλικό όνομα που έγραψε το επικ "οι Αμερικάνοι χάνουν γιατί ο Κάρι έκανε το ματς τσίρκο στην αρχή με τα τρίποντά του". Εύστοχος.

Το πιστεύεις θα τους δυσκολέψουν οι Γάλλοι? Εγώ τους έχω για ψιλοπέριπατο, με περισσότερο ενδιαφέρον θα δω μικρό τελικό που νομίζω θα σκυλιάσουν και οι δύο για το χάλκινο.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

allstar
Reactions: 1711
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:26 pm

Τα πάτε όλα παίδες! Για τις ΗΠΑ το πήραν τα 3 γερόντια και ο νατουραλιζέ τους. Ο Edwards, o Booker, o Tatum, κλπ έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο των μεγάλων (κι αν φτάσουν). Δύσκολα τα επόμενα χρόνια για τους Αμερικάνους νιώθω... Τι 9/14 τρίποντα ρε Curry? Θα μας τρελάνεις? Triple double στο μεταξυ ο 40χρονος LeBron. Πολύ κρίμα για τους Σέρβους, βλέπαμε το ματς με την κοπέλα μου (δεν βλέπει μπάσκετ ποτέ) και υποστηρίζαμε τη Σερβία λες και παίζει η Ελλάδα! Ντροπή στα γαλλακια που στο 2ο ημίχρονο το γύρισαν και υποστήριζαν τους Αμερικάνους. Ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει τα πολλά τελευταία χρόνια, εκπληκτικό!

Καμία απτις δύο ομάδες του τελικού δεν ειναι εκεί με την αξία της. Και οι δύο έφτασαν ως εκεί με σπρώξιμο, διαιτησία τουλάχιστον 60-40, ο πραγματικός τελικός είναι το Σερβία/Γερμανία. Τέλος πάντων, στην ελληνική ομοσπονδία να πάρουν μπλοκάκι μπας και πάρουν χαμπάρι γιατί οι Σέρβοι φτάνουν μέχρι εκεί που φτάνουν, γιατί ξέρουν όλοι να σουταρουν κι ας μην έχουν την ελληνική ψυχή και τη σπαρτιατική άμυνα...

Κρίμα που ο Dobric έχασε το ελεύθερο, ο Micic πήρε πολύ τραβηγμένα σουτ και ο Πεσιτς ξέχασε τελείως τον Avramovic στη 4η περίοδο, αν τον είχε μέσα μπορεί να είχε πάρει το ματς. Να πω και για μια τελευταία φορά πόσο καψούρα είναι ο Bogdanovic! O αγαπημένος μου FIBA παίχτης. Απτον Jokic περίμενα περισσότερα σε τετοιο ματς, καλός ήταν αλλά όχι εξαιρετικός. Αλλά οκ, δεν άντεξαν οι Σέρβοι μέχρι το τέλος.

ΥΓ. Στον Petrusev που έπαιξε 25 λεπτά απέναντι στη Team USA πως θα του πει ο Μπαρτζώκας ότι του χρόνου θα παίζει 10-15 λεπτά πίσω απτον Vezenkov?

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions: 1534
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου, C.Anthony
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:27 pm

Gino_Bill έγραψε:

Το πιστεύεις θα τους δυσκολέψουν οι Γάλλοι? Εγώ τους έχω για ψιλοπέριπατο, με περισσότερο ενδιαφέρον θα δω μικρό τελικό που νομίζω θα σκυλιάσουν και οι δύο για το χάλκινο.
Κι εγώ θεωρώ ότι θα κερδίσουν πιο εύκολα τη Γαλλία. Οι Γάλλοι έχουν ψηλούς αλλά μέτρια γκαρντ. Νομίζω πως δε θα δούμε άλλη ματσαρα σαν τη σημερινή.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3755
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:28 pm

Gino_Bill έγραψε:
ssoulliss έγραψε:
Πέμ Αύγ 08, 2024 9:02 pm

Συμφωνώ απόλυτα! Πιστεύω ότι οι Σέρβοι απόψε θα μείνουν άϋπνοι από την στεναχωρια τους και είναι πιθανόν να καταλήξουν τέταρτοι. Προσωπικά κόντρα στο ρεύμα του φόρουμ χάρηκα ιδιαίτερα για τον Curry σήμερα και την απόδοση του, διότι όπως λες αν δεν ήταν αυτός ίσως το ματσάκι να είχε βαρέσει λήξη από νωρίς (αλά Αργεντινή το 2004).

Πάντως και οι Γάλλοι θα τους βάλουν δύσκολα.
Δεν έχω σχολιάσει ποτέ γραφόμενα δημοσιογράφων αλλά ο μόνος που δεν το 'δε σήμερα είναι γνωστός μπασκετικός που εργάζεται σε σαιτ με ιταλικό όνομα που έγραψε το επικ "οι Αμερικάνοι χάνουν γιατί ο Κάρι έκανε το ματς τσίρκο στην αρχή με τα τρίποντά του". Εύστοχος.

Λογικά οι Ουσαίοι θα μπουν ψιλιασμένοι και αποφασισμένοι αλλά δεν έχουν προπονητή τον coach K ο οποίος μετά από τέτοια καρδιοχτύπια του άρχιζε στα :@#$: και τον άκουγαν ευλαβικά. Από την άλλη οι Γάλλοι έχουν άμυνα, μέγεθος, έδρα και είναι απόλυτα πετυχημένοι θα παίξουν χωρίς άγχος και ότι βγει.

0
Andre_Miller

Reactions: 23
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:33 pm

Ο Κάρυ έκανε το μοναδικό του καλό παιχνίδι στο τουρνουά όταν πράγματι χρειαζότανε.
Οι Σέρβοι μάλλον δεν ήταν όσο εύστοχοι θα έπρεπε για να κερδίσουν στο τέλος, Γιόκιτς είχε 0/6 τρίποντα με πολλά ελεύθερα, ο Μίσιτς και αυτός έχασε σουτ που θα μπορούσαν να μπουν στο τέλος.
Η Γαλλία μπορεί να τους κοντράρει αν κλείσει τη ρακέτα, οι Αμερικανοί είναι σχετικά άστοχοι στο τρίποντο και ο ΓουεμπαΚόμπρα :mrgreen: παίξει πιο συγκρατημένα στην επίθεση.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

allstar
Reactions: 1711
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:39 pm

Νομίζω δίνεται και η απάντηση σε όσους το έχουν απορία για το αν σε τέτοια τουρνουά είναι πιο χρήσιμοι παιχτες αμυντικοί ογκόλιθοι όπως ο Γουοκαπ ή παιχτες με σουτ όπως ο Ντόρσεϊ. Πέθανε το πεδουλακικο μπάσκετ, δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν κάτω από τους 65 πόντους και να βάλεις εσύ 66 για να κερδίσεις σε αυτο το επίπεδο. Δεν είναι μομφή προς τους φίλους του οσφπ αυτό, άλλωστε και οι δύο παιχτες που αναφέρω είναι παιχτες της ομαδας τους.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 463
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:41 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Αύγ 08, 2024 9:39 pm
Νομίζω δίνεται και η απάντηση σε όσους το έχουν απορία για το αν σε τέτοια τουρνουά είναι πιο χρήσιμοι παιχτες αμυντικοί ογκόλιθοι όπως ο Γουοκαπ ή παιχτες με σουτ όπως ο Ντόρσεϊ. Πέθανε το πεδουλακικο μπάσκετ, δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν κάτω από τους 65 πόντους και να βάλεις εσύ 66 για να κερδίσεις σε αυτο το επίπεδο. Δεν είναι μομφή προς τους φίλους του οσφπ αυτό, άλλωστε και οι δύο παιχτες που αναφέρω είναι παιχτες της ομαδας τους.
Χρειάζονται και οι δυο τυποι παικτών..και επειδη καλο ειναι να μιλαμε συγκεκριμενα αν στη θεση του Μωραΐτη ηταν ο Σλούκας θα ηταν πιο δυνατη επιθετικα η Εθνικη χωρις να χανει στην αμυνα

3
3 Εικόνα
polykos

euroleague
Reactions: 606

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:43 pm

Κι επειδή έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω ότι η εκμάθηση συστημάτων είναι κακό, σήμερα ότι καλό πέτυχαν οι Σέρβοι ήταν μετά από άψογη εκτέλεση συστημάτων, με κερασάκι την υψηλή τεχνική στο σουτ και την απαράμιλλη ταχύτητα στη πάσα.

5
5 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions: 1534
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου, C.Anthony
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:47 pm

polykos έγραψε:
Πέμ Αύγ 08, 2024 9:43 pm
Κι επειδή έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω ότι η εκμάθηση συστημάτων είναι κακό, σήμερα ότι καλό πέτυχαν οι Σέρβοι ήταν μετά από άψογη εκτέλεση συστημάτων, με κερασάκι την υψηλή τεχνική στο σουτ και την απαράμιλλη ταχύτητα στη πάσα.
Σωστοτατος, αλλά για να εκτελέσεις το σύστημα πρέπει να ξέρεις τα βασικά. Αυτό νομίζω ότι εννοούν και τα παιδιά.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

senior
Reactions: 573

Πέμ Αύγ 08, 2024 9:55 pm

Στο 90% των συστηματων της σερβιας η μπαλα περναει απο τον γιοκιτς :wink:

Ναι ετσι φτιαχνεις καλα συστηματα :D

Αυτο για να καταλαβουμε πως μια ομαδα χωρις iso παικτη ( που εχουμε λυσσαξει ) οπως η σερβια μπορει να γαζωνει στην επιθεση .

Ακομα και η εθνικη μας αν ο γιαννης ειχε καλυτερη δημιουργια και διαβασμα παιχνιδιου θα ηταν 2- 3 επιπεδα πανω .

5
5 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

nba

Πέμ Αύγ 08, 2024 10:15 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Αύγ 08, 2024 9:55 pm
Στο 90% των συστηματων της σερβιας η μπαλα περναει απο τον γιοκιτς :wink:

Ναι ετσι φτιαχνεις καλα συστηματα :D

Αυτο για να καταλαβουμε πως μια ομαδα χωρις iso παικτη ( που εχουμε λυσσαξει ) οπως η σερβια μπορει να γαζωνει στην επιθεση .

Ακομα και η εθνικη μας αν ο γιαννης ειχε καλυτερη δημιουργια και διαβασμα παιχνιδιου θα ηταν 2- 3 επιπεδα πανω .
Έχει καλούς σουτέρ ενώ εμείς δεν έχουμε. Αυτοί αν τους βγάλεις ελεύθερους τα βάζουν.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Paris 2024 - Basketball Tournament”