Euroleague Round 2: Olympiacos vs Barcelona

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6891
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 13, 2023 1:54 am

Αν ο φαλ μπορει να παιξει ενα τιμιο 15λεπτο εχουμε αρκετες πιθανοτητες να κερδισουμε.. ο μιλου μονος του με τον γουιλι και τον βεσελι και ηδη σκασμενος δεν θα τα βγαλει περα..

Να δουμε και τον μπραζ που θα παρει αρκετο χρονο αν την παλευει..μιας και θα παιξει η αυτος η ο παπ στο 4..εχω την εντυπωση οτι καλυτερα θα στεκεται απο τον κωστα απεναντι σε τοσο αθλητικους παικτες.

Και στους κοντους η μπαρτσα δεν ειναι ασχημα..εχει σατορανσκι λαπρο γιοκου αμπρινες καλινιτς..Θα πρεπει να κανουμε πολυ σοβαρο και μελετημενο ματς για να κερδισουμε θεωρω η να πυροβολανε ολοι με 50% και τρελανουν τον μπιλι παλι :lol:

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 13, 2023 9:07 am

Δύσκολο το σημερινό ματς κατά την γνώμη μου. Πάμε από το οριακή νίκη αν πάνε όλα καλά, στο βαριά ήττα αν πάνε όλα στραβά.

Με πιο πιθανό σενάριο να χάσουμε σχετικά άνετα με 10π πχ.

Ο Μιλου δεν πρέπει να παίξει πάλι πολύ, ενώ και ο Φαλ δεν θα μπορεί να δώσει φαντάζομαι πάρα πολλά. Ο Πίτερς αναγκαστικά θα παίξει 30'+, βάλει δεν βάλει τα σουτ.
Ο Παπ επίσης δεν πρέπει να παίξει πάλι τόσο, ούτε ο Γουόκαπ. Πράγμα που κάνει τις απουσίες Γκος/Μακκισικ σημαντικές.

Γιατί σημαίνει ότι για να έχουμε ελπίδες να μείνουμε στο ματς ΧΩΡΙΣ να ρισκάρουμε τραυματισμό θα πρέπει να παίξει καλά ΚΑΙ ο Λούντζης για να δώσει ανάσες στον Θωμά ΚΑΙ ένας εκ των Λαρε/Μπραζ για να ξεκουράσει Παπ, ο οποίος έτσι και αλλιώς θα πάρει κάποιο χρόνο στο 4.

Γνώμη μου είναι ότι αν το ματς πάει άσχημα, καλύτερα να μην επιβαρύνει Γουόκαπ/Παπ/Μιλου και να δώσει χρόνο σε Λούντζη/Μπραζ/Τανούλη.

Για Λαρεντζάκη συμφωνώ ότι θα μπει συγκεντρωμένος σήμερα και ελπίζω να πάρει αρκετό χρόνο.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Οκτ 13, 2023 9:11 am

Αν εμφανιστεί και σήμερα τόσο ασοβαρος ο λαρετζακης θα είναι δύσκολα τα πράγματα στα γκαρντ δίχως Γκος. Περιμένω ντέρμπι λόγω έδρας, πρώτο ματς της σεζόν στο σεφ κλπ. Αν ήταν στην Ισπανία το παιχνίδι δεν θα έδινα μεγάλες πιθανότητες στον οσφπ

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3652
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Οκτ 13, 2023 11:20 am

Αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος δεν παθαίνουν τίποτα οι παίκτες επειδή θα παίξουν παραπάνω. Έχουν μεσολαβήσει 5 μέρες από τον τελευταιό αγώνα. Μια χαρά πολύ χρόνο θα παίξει και ο Γουόκαπ και ο Παπανικολάου και ο Μιλού και πιθανότατα ο Πίτερς. ο Φαλ δεν πρόκειται να παίξει τόσο πολύ μετά από τέτοια αποχή, αν παίξει 10-12 λεπτά θα είναι μια χαρά για να ξεκουράσει τον Μιλού μέσα στον αγώνα να μην φτάσει στα τελευταία λεπτά σκασμένος.
Μπορεί το δίδυμο Βέσελι- Ερναγκόμεθ να είναι πολύ ισχυρό αλλά νομίζω ότι σπάνια παίζουν ταυτόχρονα οπότε είναι θέμα πόσο θα μπορέσομε να κρατήσουμε τον Μιλού φρέσκο είτε με τον Φαλ είτε με τον Σίκμα και να μην μας πάρει η Μπάρτσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ.
Εγώ νομίζω ότι η μπασκετική λογική λέει ότι μέσα στο ΣΕΦ την παρούσα χρονική στιγμή εμείς είμαστε το φαβορί.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 560
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Οκτ 13, 2023 11:34 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 13, 2023 11:20 am
Αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος δεν παθαίνουν τίποτα οι παίκτες επειδή θα παίξουν παραπάνω. Έχουν μεσολαβήσει 5 μέρες από τον τελευταιό αγώνα. Μια χαρά πολύ χρόνο θα παίξει και ο Γουόκαπ και ο Παπανικολάου και ο Μιλού και πιθανότατα ο Πίτερς. ο Φαλ δεν πρόκειται να παίξει τόσο πολύ μετά από τέτοια αποχή, αν παίξει 10-12 λεπτά θα είναι μια χαρά για να ξεκουράσει τον Μιλού μέσα στον αγώνα να μην φτάσει στα τελευταία λεπτά σκασμένος.
Μπορεί το δίδυμο Βέσελι- Ερναγκόμεθ να είναι πολύ ισχυρό αλλά νομίζω ότι σπάνια παίζουν ταυτόχρονα οπότε είναι θέμα πόσο θα μπορέσομε να κρατήσουμε τον Μιλού φρέσκο είτε με τον Φαλ είτε με τον Σίκμα και να μην μας πάρει η Μπάρτσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ.
Εγώ νομίζω ότι η μπασκετική λογική λέει ότι μέσα στο ΣΕΦ την παρούσα χρονική στιγμή εμείς είμαστε το φαβορί.
O Sikma είναι εκτός, το ίδιο και ο McKissic και ο Goss. Θα πρέπει να καλύψει στο 4 και ο Παπανικολάου, ίσως και ο βίκινγκ. Λίγο που χάζεψα το προηγούμενο ματς της Barcelona, φάνηκε αρκετά πιο απελευθερωμένη και σίγουρα πιο ευχάριστη στο μάτι σε σχέση με πέρυσι. Ίσως είναι και λίγο αφελής βέβαια που θα μας φανεί χρήσιμο. Είναι και άπειρος ο Grimau, μπορεί να τον πιάσει κότσο ο Β. Η άμυνα της Efes απ' ότι φαίνεται βέβαια δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης, έφαγε και χθες μια άνετη 100άρα. Μια χαρά είναι το ρόστερ τους πάντως, χωρίς χτυπητές αδυναμίες. Κάτι οι απουσίες μας, κάτι το ότι ο Brazdeikis λογικά δεν θα μπορεί να βοηθήσει πολύ μιας και θα ναι το πρώτο του παιχνίδι, θα έδινα ελαφρύ προβάδισμα στην Barcelona.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Οκτ 13, 2023 11:44 am

Sokos έγραψε:
Παρ Οκτ 13, 2023 11:34 am
O Sikma είναι εκτός, το ίδιο και ο McKissic και ο Goss. Θα πρέπει να καλύψει στο 4 και ο Παπανικολάου, ίσως και ο βίκινγκ. Λίγο που χάζεψα το προηγούμενο ματς της Barcelona, φάνηκε αρκετά πιο απελευθερωμένη και σίγουρα πιο ευχάριστη στο μάτι σε σχέση με πέρυσι. Ίσως είναι και λίγο αφελής βέβαια που θα μας φανεί χρήσιμο. Είναι και άπειρος ο Grimau, μπορεί να τον πιάσει κότσο ο Β. Η άμυνα της Efes απ' ότι φαίνεται βέβαια δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης, έφαγε και χθες μια άνετη 100άρα. Μια χαρά είναι το ρόστερ τους πάντως, χωρίς χτυπητές αδυναμίες. Κάτι οι απουσίες μας, κάτι το ότι ο Brazdeikis λογικά δεν θα μπορεί να βοηθήσει πολύ μιας και θα ναι το πρώτο του παιχνίδι, θα έδινα ελαφρύ προβάδισμα στην Barcelona.
Ναι, για τον Σίκμα δίκιο έχεις ξεχάστηκα. Εγώ πιστεύω ότι και ο Μπραζντέικις θα βοηθήσει παρ' ότι πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη όπως ίσως θα κατάλαβες είμαι φύση αισιόδοξος. Να δεχτώ την άποψη ότι είναι ελαφρώς φαβορί η Μπάρτσα αν και συνεχίζω να πιστεύω σ' εμάς, πάντως ξεκάθαρο φαβορί δεν είναι, ούτε πάμε στο ΣΕΦ για να χάσουμε.

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1446
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Οκτ 13, 2023 2:11 pm

Εγω πιστευω οτι ο ολυμπιακος θα παει καπως ετσι σημερα

Γουοκαπ Λουντζης
Κανααν Λαρεντζακης
Παπανικολαου Μπραζντεικις λαρεντζακης
Πιτερς Παπανικουλαου
Μιλου Φαλ

Δεν θεωρω οτι θα βαλει τον λιθουανο στο 4 ουτε φυσικα τανουλη

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Παρ Οκτ 13, 2023 2:18 pm

Εικόνα
Υ.Γ.
Dedalos, you lead us... :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Παρ Οκτ 13, 2023 2:54 pm

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2023
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Οκτ 13, 2023 8:59 pm

0
tarp7

allstar
Reactions: 2134

Παρ Οκτ 13, 2023 9:28 pm

Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πολλά λάθη κακή αμυνα

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2722
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Οκτ 13, 2023 9:37 pm

Πρέπει να έχουμε φάει 3 ή 4 καλάθια στο πρώτο δεκάλεπτο με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή high low ή τάισμα του ψηλού στην πλάτη του αμυντικού. Ακόμα κι όταν παίζουμε καλή άμυνα οι Ισπανοί βρίσκουν τα τρίποντα. Βάζουν τα πάντα σήμερα.

Η Μπαρτσελόνα μας έχει διαβάσει καλά και ανεβάζει αρκετά ψηλά την άμυνα της με σκοπό να εμποδίσει τον Walkup να πάρει πικ από τον Μιλουτίνοφ ή να τον ταϊσει με καλή γωνία πάσας, και εφ'οσον δεν έχουμε καλό spacing ή παίκτες που να μπορούν να βάλουν την μπάλα στο παρκέ αυτό θα είναι πρόβλημα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Οκτ 13, 2023 9:38 pm

Και πολύ καλή η άμυνα της Μπάρτσα ως τώρα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2304
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Οκτ 13, 2023 9:44 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Οκτ 10, 2023 4:09 pm
το έχω ήδη κάψει στο μυαλό μου το ματς

καλοδεχούμενη η νίκη αλλά προτρέχει η υγεία και να κοιτάς μακροπρόθεσμα
Ο,τι είπα

Πάμε ήδη παρακάτω, είμαστε τραγικοί και δεν αλλάζει με τέτοιο Παπ και Λαρεντζάκη

Μονή νίκη να μείνουν όλοι υγιείς

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Παρ Οκτ 13, 2023 9:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
tarp7

allstar
Reactions: 2134

Παρ Οκτ 13, 2023 9:44 pm

Η φανερή η έλλειψη παίκτη με κάθετο παιχνίδι που θα μας τραβήξει στο σκορ και η αμυνα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”