Euroleague Round 8, Panathinaikos vs Zalgiris
Συντονιστής: Captains
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 3961
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το μονο θετικο οτι πριν λιγο καιρο με τετοιες απογοητευτικες εμφανισεις θα ειχαμε χασει απτο ημιχρονοSoupamantar έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 15, 2023 11:26 pmΗ ομάδα σήμερα έπαιξε χάλια.
Ο προπονητής κακό κοουτσάρισμα.
Το ΟΑΚΑ, η ατμόσφαιρα δε μου άρεσε ούτε αυτή.
Βασικά σήμερα δε μου άρεσε τίποτα, πέρα απ τον Γκράντ και τη νίκη, πάμε παρακάτω !!
ενα παιχνιδι που δεν αξιζει να θυμομαστε για κανενα λογο
απτα χειροτερα του αταμαν επισης
1
1

-
- Reactions: 1211
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- pan24
- Reactions: 2435
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κρατάμε τη νίκη και τίποτα άλλο.
Η επίθεση κάκιστη με περισσότερα λάθη από ασσίστ, βασικά έδειξε ότι έδειχνε μέχρι πριν την Άλμπα.
Παραλίγο να αυτοκτονήσουμε, τουλάχιστον το πήραμε και προχωράμε.
Βέβαια τα 38 λεπτά του Μήτογλου και τα 35 του Γκριγκόνις είναι λίγο θέμα με δεδομένο ότι παίζουμε μεθαύριο.
Η επίθεση κάκιστη με περισσότερα λάθη από ασσίστ, βασικά έδειξε ότι έδειχνε μέχρι πριν την Άλμπα.
Παραλίγο να αυτοκτονήσουμε, τουλάχιστον το πήραμε και προχωράμε.
Βέβαια τα 38 λεπτά του Μήτογλου και τα 35 του Γκριγκόνις είναι λίγο θέμα με δεδομένο ότι παίζουμε μεθαύριο.
0
- Djole77
- Reactions: 36
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάει πουθενά. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Ο Μήτογλου ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Ο ναν απογοήτευση αλλά αναμενόμενο να θέλει τον χρόνο του.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 15, 2023 11:24 pmΣυμπαγές σύνολο η Ζαλγίκρις αλλά έχει παιχτάκια πέραν κάνα 2. Δεν είναι ομάδα 8άδας.Ο ΠΑΟ έχει δυνατή ομάδα και θα χτυπήσει φέτος την πρόκριση στο φάιναλ 4.
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω που το στηρίζεις αυτό. Θα πρέπει να βελτιωθεί δραματικά για να πει ότι έχει αξιώσεις για φάιναλ φορ από φέτος, το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Καλό θα είναι να έχουν στόχο τα πλέι οφ και βλέπουμε.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 15, 2023 11:24 pmΣυμπαγές σύνολο η Ζαλγίκρις αλλά έχει παιχτάκια πέραν κάνα 2. Δεν είναι ομάδα 8άδας.Ο ΠΑΟ έχει δυνατή ομάδα και θα χτυπήσει φέτος την πρόκριση στο φάιναλ 4.
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Ισχύει, διότι έχει βρει σταθερές, όπως ο Μήτογλου και ο Γκράντ, μένει να σταθεροποιηθούν και οι υπόλοιποι στην απόδοση τους.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 15, 2023 11:28 pmτο μονο θετικο οτι πριν λιγο καιρο με τετοιες απογοητευτικες εμφανισεις θα ειχαμε χασει απτο ημιχρονοSoupamantar έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 15, 2023 11:26 pmΗ ομάδα σήμερα έπαιξε χάλια.
Βασικά σήμερα δε μου άρεσε τίποτα, πέρα απ τον Γκράντ και τη νίκη, πάμε παρακάτω !!
Ο Γκριγκόνις δεν ήταν καλός σήμερα, αλλα λόγω απουσιών (Παπαπέτρου, Χουάντσο) έπαιξε 35 λεπτά ..
Χρειάζεται παίκτης εκεί .
1
1

-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 15, 2023 11:28 pmτο μονο θετικο οτι πριν λιγο καιρο με τετοιες απογοητευτικες εμφανισεις θα ειχαμε χασει απτο ημιχρονοSoupamantar έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 15, 2023 11:26 pmΗ ομάδα σήμερα έπαιξε χάλια.
Πλέον κερδίζουμε και τέτοια ματς.
1
1