Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:24 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:09 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:06 am
Τεράστια νίκη! Κέρδισε η πιο βαριά φανέλα! Κακό επίπεδο επιθετικά και από τους 2! Με Ρεάλ θέλουμε το τέλειο παιχνίδι!
Με Ρεάλ πάμε ρεαλιστικά με πιθανότητες όπως απένταντι στην (υποτίθεται) ψυλλιασμένη ΤΣΣΚΑ του Λονδίνου με Μεσίνα προπονητή και όχι τον κοιμήση Καζλάουσκας όπως λέγαμε τότε... Όποιος θυμάται, καταλαβαίνει...
Εκείνη η cska θα έτρωγε 20 πόντους από αυτή τη Ρεάλ! Είναι πολύ πιο δύσκολο ματς! Γενικά η Ρεάλ δεν έχει κόμπλεξ σε κανένα άθλημα.. Κάτι Τριαντάρες σε Ελ κλασικό σε φάιναλ 4 δεν ξεχνιούνται.. θέλει μεγάλο παιχνιδι.. δεν φτάνει άμυνα και σκληραδα.. θέλει τρίπτυχο ευστοχια-αμυνα-ριμπαουντ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3659
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:25 am

Να κάνω μια εύφημο μνεία στον συγκλονιστικό στην άμυνα Ρούμπιο, ήταν συγκλονιστικός.

Για μας δεν έχω λόγια, δεν ξέρω αν είμαστε άσουτοι, χωρίς skills, αν δυσκολευόμαστε στην επίθεση όταν μας σταματάνε την motion αλλά η ομάδα ήταν συγκλονιστική, έπαιξε απίστευτα στην άμυνα, προσπάθησαν όλοι, ο Καναάν ήταν εξαιρετικός πίσω, ήμασταν καλύτεροι στην σε όλη την σειρά και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το 5ο παιχνίδι και δίκαια περνάμε.
Για τον Γκριμάο, έστω ότι δεν είναι τοπ προπονητής, πάντως παρουσίασε μια ομάδα που διάβασε πολύ καλά την επίθεση του Ολυμπιακού, μας δυσκόλεψε απίστευτα την επίθεση μας, έδωσε στοχευμένα τρίποντα, έκλεισε την ρακέτα γενικά μας περιόρισε όσο νομίζω δεν το έχει κάνει άλλη ομάδα φέτος, τον αδικούμε νομίζω.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3194
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:25 am

Quincy έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:22 am
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:12 am
Δεν θέλω να το πάρετε περίεργα επειδή υποστηρίζω Παναθηναικό, αλλά όταν λέτε για τα επιτεύγματα του Μπαρτζώκα σήμερα δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε.

Το παιχνίδι το χρωστάει ο Ολυμπιακός στον Μιλού (κυρίως), στον Μακίσικ που ουσιαστικά πήρε το ματς με τον τσαμπουκά του στο τέλος και Παπ.

Πλιζ μην το πάρετε λάθος το ποστ, τον εκτιμάω τον Μπαρτζώκα και δεν λέω τίποτα αρνητικό για αυτόν αλλά δεν είδα να κάνει κάτι στο ματς σήμερα.
Ήταν καλό κοουτσάρισμα ρε συ. Εντόπισε τις αδυναμίες, πχ με τον Φαλ ήταν υπερβολικά προβλέψιμος ο ΟΣΦΠ

υπερβολικα προβλεψιμοι με φαλ ειμασταν γτ τα γκαρντ μας ουτε να στησουν ενα πικ εν ρολ μπορουν, αλλα ουτε να περασουν μια entry pass χωρις να το καταλαβει μεχρι και αδεσποτο γατι που γλαρωνει κατω απο τις κερκιδες.
οποτε το προσπαθησαμε ειχαμε 2 σεναρια. ή εκλεβαν την πασα ή παρατουσαν τον φαλ και πηγαινε νταμπλ στον χειριστη ο οποιος εχανε τα αυγα και τα πασχαλια.

ο φαλ ηταν ιδιαιτερα κακος και εφαγε πολυ abuse σε ολη τη σειρα

2
2 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2580
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:28 am

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:23 am
GK_23 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:15 am

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι τιτάνας του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η φανέλα της δεν ζυγίζει όσο αυτή των Ρεάλ, ΠΑΟ, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακού. Είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος loser σύλλογος, όσον αφορά το ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αυτή είναι μια επαναλαμβανόμενη πραγματικότητα και δεν μειώνει καθόλου την αποψινή επιτυχία του Ολυμπιακού.

Σε ένα do-or-die ματς μέσα στην έδρα της, κατόρθωσε να χάσει από έναν αντίπαλο που σούταρε 6/23 τρίποντα και 13/24 βολές και είχε 15/16 ασίστ προς λάθη. Δεν νομίζω οι παράγοντες και οι φίλαθλοί της να συμμερίζονται την άποψη πως "κάποιος έπρεπε να προκριθεί".
Προφανώς και είναι. Παίρνει ευρωπαϊκούς τίτλους, παίζει σε τελικούς και φάιναλ φορ από τη δεκαετία του '70. Έχουν φορέσει τη φανέλα της παιχταράδες. Αποκλείστηκε σήμερα και κάτι έγινε. Του χρόνου, του παραχρόνου και ούτω καθεξής πάλι εδώ θα είναι. Με το παρόν φορμάτ ο Παναθηναϊκός έχει συνεχόμενους αποκλεισμούς με πλεονέκτημα έδρας, δεν βρέθηκε κανένας να πει ότι είναι κομπλεξική ομάδα γιατί θα ήταν αστείο.
Ο Παναθηναϊκός δεν είχε όμως ούτε το μπάτζετ ούτε την ποιότητα της Μπαρτσελόνα, οπότε δε νομίζω ότι συγκρίνονται οι 2 περιπτώσεις. :sorry:

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1711
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:31 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:09 am

Με Ρεάλ πάμε ρεαλιστικά με πιθανότητες όπως απένταντι στην (υποτίθεται) ψυλλιασμένη ΤΣΣΚΑ του Λονδίνου με Μεσίνα προπονητή και όχι τον κοιμήση Καζλάουσκας όπως λέγαμε τότε... Όποιος θυμάται, καταλαβαίνει...
Εκείνη η cska θα έτρωγε 20 πόντους από αυτή τη Ρεάλ! Είναι πολύ πιο δύσκολο ματς! Γενικά η Ρεάλ δεν έχει κόμπλεξ σε κανένα άθλημα.. Κάτι Τριαντάρες σε Ελ κλασικό σε φάιναλ 4 δεν ξεχνιούνται.. θέλει μεγάλο παιχνιδι.. δεν φτάνει άμυνα και σκληραδα.. θέλει τρίπτυχο ευστοχια-αμυνα-ριμπαουντ
Άλλες εποχές, άλλα ήθη. Δεν διαφωνώ, η σημερινή Ρεάλ είναι ομαδάρα και σούπερ φαβορί στο φάιναλ φορ, είναι και defending champion. Δεν υποτιμούμε την καρδιά του πρωταθλητή.
BillyPao έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:28 am
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:23 am

Προφανώς και είναι. Παίρνει ευρωπαϊκούς τίτλους, παίζει σε τελικούς και φάιναλ φορ από τη δεκαετία του '70. Έχουν φορέσει τη φανέλα της παιχταράδες. Αποκλείστηκε σήμερα και κάτι έγινε. Του χρόνου, του παραχρόνου και ούτω καθεξής πάλι εδώ θα είναι. Με το παρόν φορμάτ ο Παναθηναϊκός έχει συνεχόμενους αποκλεισμούς με πλεονέκτημα έδρας, δεν βρέθηκε κανένας να πει ότι είναι κομπλεξική ομάδα γιατί θα ήταν αστείο.
Ο Παναθηναϊκός δεν είχε όμως ούτε το μπάτζετ ούτε την ποιότητα της Μπαρτσελόνα, οπότε δε νομίζω ότι συγκρίνονται οι 2 περιπτώσεις. :sorry:
Γειά σου ρε Μπίλι. Να που μια φορά το whataboutism (η συνήθεια που έγινε λατρεία) έχει πραγματικά βάση. Σου το δίνω :D :wink:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βήματα εκτός φάσης την Πέμ Μάιος 09, 2024 12:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

nikolas_asteri έγραψε:
Quincy έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:22 am

Ήταν καλό κοουτσάρισμα ρε συ. Εντόπισε τις αδυναμίες, πχ με τον Φαλ ήταν υπερβολικά προβλέψιμος ο ΟΣΦΠ, με τον Μιλου τουλάχιστον καθάριζε τα ριμπς, πάγκωσε το βασικό του 4αρι σε όλο το 2ο ημιχρονο και όταν έπρεπε να βγει ο Πετρούσεφ έβαλε τον Παπ εκεί, με τον Πιτερς το παιχνίδι θα είχε πιθανότατα χαθεί. Έβαλε τον Μακισικ στο 2 για να τον κρατήσει μέσα παρ ολο που πονούσε στην κυκλοφορία της μπάλας στο 2 γιατί ήταν τελικά ο παίκτης κλειδί της σειράς.

Η απειρία του Γκριμάου φάνηκε στο γκειμ 4, που το παράτησε και άραξε γιατί είχε το 5ο στο Παλαου. Γνώμη μου πως δεν πρέπει να το κάνεις ποτέ αυτό, ειδικά σε τόσο οριακή σειρά και να πας να παίξεις τα ρέστα σου στο τέλους όπου anything is possible που λέει κι ο Γκαρνετ
Μα προφανώς, είναι καλός προπονητής, απλά αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται λίγο πολύ "βασικά" :) Τεσπα, μπορεί να κάνω και λάθος.
Ίσως και να είναι βασικά ναι. Λέγαμε πάντως το μεσημέρι για τον Παρκερ που έβαζε μο 15π με 50%+ από το τρίποντο και σήμερα είχε μόλις 4 με 0/7 3pt. Θα μου πεις μπορεί να φταίει πως του έλειπε ο Παπ στα πρώτα 3 και το 4ο ήταν λίγο παιδική χαρά, αλλά και πάλι. Προετοίμασε σωστά την ομάδα.

Συμφωνώ κι εγώ πως η περιφέρεια του ΟΣΦΠ είναι η πιο ατάλαντη της 7αδας, για Μπασκονια δεν είμαι σίγουρος. Έπαιζε ωστόσο απέναντι σε μια ελιτ αμυντική περιφέρεια που την έκανε να μοιάζει ακόμα χειρότερη απ ότι είναι

0
tarp7

allstar
Reactions: 2134

nikolakias έγραψε:
Τετ Μάιος 08, 2024 11:22 pm
Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να περάσουμε F4 σε αυτήν την κατάσταση και να μας κάνει πλάκα η Ρεάλ ή να αποκλειστούμε ώστε να μην έχουν οι αφοί πάτημα να βγάλουν τη χρονιά επιτυχημένη για να μην αναγκαστούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...
Φέτος με τις προσθήκες έχουν βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη οι Αγγελόπουλοι. Μην είμαστε αχάριστοι, είμαστε τρεις φορές συνεχόμενα σε φ4, πολύ μεγάλη επιτυχία

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2134

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:33 am

Quincy έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Μα προφανώς, είναι καλός προπονητής, απλά αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται λίγο πολύ "βασικά" :) Τεσπα, μπορεί να κάνω και λάθος.
Ίσως και να είναι βασικά ναι. Λέγαμε πάντως το μεσημέρι για τον Παρκερ που έβαζε μο 15π με 50%+ από το τρίποντο και σήμερα είχε μόλις 4 με 0/7 3pt. Θα μου πεις μπορεί να φταίει πως του έλειπε ο Παπ στα πρώτα 3 και το 4ο ήταν λίγο παιδική χαρά, αλλά και πάλι. Προετοίμασε σωστά την ομάδα.

Συμφωνώ κι εγώ πως η περιφέρεια του ΟΣΦΠ είναι η πιο ατάλαντη της 7αδας, για Μπασκονια δεν είμαι σίγουρος. Έπαιζε ωστόσο απέναντι σε μια ελιτ αμυντική περιφέρεια που την έκανε να μοιάζει ακόμα χειρότερη απ ότι είναι
Έχουμε όμως την πιο ταλαντούχα ομάδα στους ψηλούς και μεγάλο βάθος που μόνο η Ρεάλ έχει. Επίσης κάποιοι που έλεγαν να φύγει ο Μιλουτινοφ μετανοείτε :obey:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3194
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:35 am

tarp7 έγραψε:
nikolakias έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να περάσουμε F4 σε αυτήν την κατάσταση και να μας κάνει πλάκα η Ρεάλ ή να αποκλειστούμε ώστε να μην έχουν οι αφοί πάτημα να βγάλουν τη χρονιά επιτυχημένη για να μην αναγκαστούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...
Φέτος με τις προσθήκες έχουν βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη οι Αγγελόπουλοι. Μην είμαστε αχάριστοι, είμαστε τρεις φορές συνεχόμενα σε φ4, πολύ μεγάλη επιτυχία
πανω απο 800 combined για φετος wright & petrusev δεν πηραν.
πανω απο κανα 250-300αρι ο mitrou δεν πηρε.

τωρα τι μπορει να παρουν σε ολοκληρο χρονο συμβολαιου απο του χρονου δεν ξερω. εξυπνες κινησεις ηταν οχι δαπανειρες. εδω ο ερυθρος που φετος δεν ειχε σχεδον καθολου μπατζετ ειπαν αν θυμαμαι καλα "η προταση που καναμε στον πετρουσεφ ηταν ιση με του ολυμπιακου"

εγω οταν πηγαινα σε back 2 back 2 back εκθεσεις με super cars δεν χαιρομουν που εφευγα με αναμνηστικο το προσπεκτους της εκθεσης :P .
ναι ωραιο ειναι να βρισκεσαι εκει... αλλα ειναι λιγο πιο ωραιο αν μπορεις και να παρεις κατι στο τελος.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:37 am

Μπορει καποιος να ξηγησει λιγο πιο αναλυτικα πως αντιμετωπισαμε την κυκλοφορια μπαλας της μπαρτσα με το τριποντο απο τις 45 μοιρες στη weak side; Μιλαμε για φαση που ετρωγε ο Ολυμπιακος τουλαχιστον 10 φορες σε καθε ματς. Σημερα δεν το ειδαμε καθολου περα ελαχιστων εξαιρεσεων.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:38 am

reignman έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:35 am
tarp7 έγραψε:

πανω απο 800 combined για φετος wright & petrusev δεν πηραν.
πανω απο κανα 250-300αρι ο mitrou δεν πηρε.

τωρα τι μπορει να παρουν σε ολοκληρο χρονο συμβολαιου απο του χρονου δεν ξερω. εξυπνες κινησεις ηταν οχι δαπανειρες. εδω ο ερυθρος που φετος δεν ειχε σχεδον καθολου μπατζετ ειπαν αν θυμαμαι καλα "η προταση που καναμε στον πετρουσεφ ηταν ιση με του ολυμπιακου"

εγω οταν πηγαινα σε back 2 back 2 back εκθεσεις με super cars δεν χαιρομουν που εφευγα με αναμνηστικο το προσπεκτους της εκθεσης :P .
ναι ωραιο ειναι να βρισκεσαι εκει... αλλα ειναι λιγο πιο ωραιο αν μπορεις και να παρεις κατι στο τελος.
Το σιγουρο ειναι οτι αυτη η παρεα που εχει δημιουργηθει την τελευταια 3ετια, αξιζει σαν επιστεγασμα μια κουπα.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3659
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:39 am

tarp7 έγραψε:
nikolakias έγραψε:
Είναι μια άποψη που λέει ότι μετράνε μόνο οι τίτλοι, εγώ νομίζω ότι μετράνε και οι στιγμές σαν τις αποψινές και οι νίκες σαν αυτή ότι και να γίνει στο F4 που δεν νομίζω σε κάθε περίπτωση καμία ομάδα να μας κάνει πλάκα. Ο Ολυμπιακός μας έχει χορτάσει με μεγάλες στιγμές, νίκες και συγκινήσεις με τον τρόπο που τις πετυχαίνει όσο δεν νομίζω καμία ομάδα να έχει χορτάσει τους φιλάθλους της και ας έχουμε "μόλις" τρία τρόπαια. Μου φαίνεται και λίγο άδικο να ξεγράφουμε και αυτήν την ομάδα από τώρα.

6
4 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3257
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:41 am

Quincy έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Προετοίμασε σωστά την ομάδα.
Συγγνώμη αλλά και σε αυτό θα διαφωνήσω. Τα στοιχειώδη αν έκανε ο Ολυμπιακός σήμερα θα είχε κερδίσει πολύ πιο άνετα. Γενικά νομίζω και οι 2 ομάδες μπήκαν ψυχολογικά απροετοίμαστες και γι'αυτό έχτισαν η κάθε μία από ένα βοηθητικό και είχαν χοντρικά 30 λάθη για 30 ασίστ. Ήταν σκυλομαχία το ματς και γι'αυτό πιστεύω ότι οι προπονητές δεν έπαιξαν πολύ ρόλο. Όποιος έβαζε 2 σουτ (που λέει ο λόγος) θα έπαιρνε και το ματς.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 989

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:41 am

Τέτοιο ξύλο μόνο στο Tekken. This is the Way και για το Final 4 ξεκάθαρα! Ακόμα και όταν οι κοντοί μας δεν σκοράρουν μαρκάρουν σαν τα σκυλιά.

Πραγματικά απίστευτο ότι χωρίς καθαρούς παικταραδες τύπου Ναν,Καμπατσο περάσαμε! Ο ορισμός της ομάδας ο Θρύλος μας.

Η Ρεάλ φαντάζει ότι χειρότερο στον ημιτελικό αλλά ένα ματς είναι. Πάμε για το όνειρο με Μακισικ και Μακισαινα στην εξέδρα !!

Α ρε Μπαρτζω!!!

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1104
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Πέμ Μάιος 09, 2024 12:44 am

Είμαι πολύ θολωμένος για να γράψω το οτιδήποτε άρα θα σταθώ μόνο στο εξής:

Καλώς ή κακώς το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που στην Ευρώπη κρίνεται Απρίλιο - Μάιο. Πόσες και πόσες περιπτώσεις ομάδων έχουμε δει που αρχές της σεζόν σέρνονταν και μετά αποκτούσαν momentum και πήγαιναν Final 4..;

Τα παραπάνω τα λέω για να είμαστε πάντα ψύχραιμοι και υπομονετικοί στην όποια κριτική.

Υ.Γ. Η πρόκριση σε Final 4 με αυτό το ρόστερ, μετά από αυτό το καλοκαίρι και υπό αυτές τις συνθήκες είναι το Magnum Opus του Μπαρτζώκα.

3
3 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”