Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1431
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 09, 2024 2:47 pm

Οι οπαδοι δυσκολο εως ακατορθωτο. η διοικηση ομως του ολυμπιακου μια χαρα μπορει να ανταποκριθει χωρις τοξικοτητα σε τελικο ευρωλιγκας. του Παο δεν μπορει με τιποτα. ακομα και χτες ο DPG ηταν ο γνωστος πετωντας μπηχτη(κρατηθηκε μην πει τιποτα αλλο) γι αυτους που περασαν και δεν μπορει να βρει εισιτηρια. Οι Αγγελοπουλοι σε τοσες προκλησεις και σε πολεμο στον Μπαρτζωκα απαντανε μονο οταν παρατραβαει το πραγμα και χωρις να βριζουν και να αισχρολογουν.
καποιοι φιλοι μου ολυμπιακοι μου ειπαν ωχ τωρα τι κανουμε με την Ρεαλ?
και τους απαντησα το ωχ πρεπει να το λεει η Ρεαλ που περασαμε εμεις και οχι η Μπαρτσελονα.θα την καθαριζε σαν αυγο.
Με μας ξερει οτι θα εχει ξυλο και αιμα.ακομα και αν δεν παιξουμε καλα.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:02 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 11:49 am
Είχα να ζήσω με τόση ένταση ένα παιχνίδι πολύ καιρό, από πέρυσι μάλλον.

Τα έχουμε πει τα περισσότερα, αλλά να κάνω μερικές επισημάνσεις.
Ο Μιλού έπαιξε κανονικά μόνο στα 2 τελευταία παιχνίδια, σε 1 καθόλου και σε 2 ελάχιστα.
Ο Παπανικολάου επίσης έπαιξε μόνο στα 2 τελευταία παιχνίδια.
Ο Μακκίσικ είχε το ψηλότερο pir στην σειρά (σ' εμένα το λέω που θα θέλω να τον αντικαταστήσουμε πάλι στην αρχή της σεζόν), ο ΜΙλού το ψηλότερο pir ανά λεπτό συμμετοχής.
Ο Πετρούσεφ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Ράιτ εντυπωσίασε στο τρίτο παιχνίδι.

Στα ανησυχητικά είναι η απόδοση του Γουόκαπ , νομίζω ότι ο πρώτοςδεν ήταν ο αμυντικός εξολοθρευτής που έχουμε συνηθίσει, είχε προφανώς το πρόβλημα με την μέση του που τον επηρέασε ενώ σούταρε και χάλια από το τρίποντο, για να δούμε αν κρατάει τις καλές του εμφανίσεις για το Φ4.
Ο Φαλ επίσής δεν εντυπωσίασε, δεν ήταν αρνητικός απλώς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να βρει χώρους στην ρακέτα.
Για τον Καναάν δεν το βόλεψε καθόλου η σειρά, δεν του βγάλαμε καθόλου τρίποντα με καλές προϋποθέσεις, του δώσαμε να κρατήσει μπάλα και να ντριμπλάρει που το προσπάθησε αλλά δεν είναι το στοιχείο του και παρ' όλα αυτά ήταν εξαιρετικός αμυντικός, νομίζω τον αδικούμε λίγο.
Νομίζω ότι οι δύο μας σταθερές (λίγο πάνω λίγο κάτω) ήταν οι Μακκισικ/Γκος στην σειρά. Στα υπόλοιπα ματς έβγαιναν άλλοι κάθε φορά, αλλά νομίζω η ουσία είναι ότι πάντα ένιωθες να έχει τον έλεγχο και να έχει πάντα, για 40' μια 5αδα που παίζει κατό τα κατό άμυνα, αποφασίζει μαζί άψογα τι ρυθμό θα επιβάλλει και κάποια λίγα λεπτά σκοράρει κιόλας πολύ. Και αυτό χωρίς Γουόκαπ στην ουσία και με καλό Φαλ μόνο σε μικρά διαστήματα. Και σε αυτό το πλαίσιο, όλοι έδωσαν *κάτι* και ήταν μέρος του συνόλου.

Πραγματικά δε ξέρεις με ποιους θα ξεκινήσει ή παίξει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα από τους 6 ψηλούς που έχει και τους 5 που θα έχει λογικά μαζί τελικά. Ούτε υπέγραφα κάπου υπεύθυνα ότι δεν θα δούμε Μπραζντέικις ή Ναζ με την Ρεαλ. Θα πάει με ψηλά σχήματα και Πίτερς στο 3 ή παρά τα πολλά 4αρια σε χαμηλό σχήμα με Παπ στο 4; Παρά τα πολλά 5αρια Πετρούσεφ ή Σίκμα στο 5;

Με εμφάνιση όπως η χτεσινή ή στο game 2, δεν κερδίζεις Ρεαλ βέβαια.
Με Ρεαλ θέλει οπωσδήποτε Θωμά ρομπότ και θέλει να βρεις έναν ακόμα που θα τραμπουκίσει τον Καμπάτσο όταν δεν θα του βγουν 2-3 φάσεις και θα εκνευρίζεται. Γκος; Κανααν; Λάρε; Ναζ; ο Λούντζης παρά είναι γλυκούλης για κάτι τέτοιο.

Και θέλει οπωσδήποτε τα δουλεμένα σουτ από τα 7 μέτρα να παρθούν σαν να εξαρτάται όλη η πλάση από αυτό, και να μπουν. Παπ, Κανααν, Πίτερς, Λαρε, Μακκισικ, Γκος, Θωμάς θα βρεθούν σε θέση που αν δεν το σκεφτούν 2η φορά θα το παστελώσουν απλά.

Ε και θέλει το μπασκετόμυαλο ο Φίλιππος να πάρει 1-2 ύπουλα φάουλ από τον Ταβάρες την κατάλληλη στιγμή.

Για Θωμά δε ξέρω τι συμβαίνει με την μέση του, ξέρω όμως ότι το πόδι του ακόμα πρήζετε μετά από κάθε ματς. Λογικά το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνει θεραπεία και κρατιέται μέχρι τότε. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να είναι ο καλός Θωμάς στον ημιτελικό, αλλά με ακραία καταπόνηση θα πρέπει να βρούμε και άλλες λύσεις για τον τελικό.

0
Vasiliki37

junior
Reactions: 147
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:02 pm

Είμαι από αυτούς τους ρομαντικούς, που επιδιώκω να βγάζω ηθικά διδάγματα από τον αθλητισμό. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός, έχει δώσει το παράδειγμα για πολλά από αυτά τα τελευταία χρόνια. Και ειδικότερα ο Μπαρτζώκας, ο οποίος έχει πετύχει να είναι πιο δημοφιλής και από τους παίχτες και όχι τυχαία. Δεν χρειάζεται να είσαι ο πιο ταλαντούχος για να πετύχεις και να διακριθείς. Όσες φορές και αν πέσεις, πρέπει να σηκωθείς. Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς και καμία αποτυχία δεν πρέπει να σε βάζει κάτω. Και πόσα ακόμα θα μπορούσα να σκεφτώ. Όλα αυτά είναι που κάνουν την αγάπη μου για αυτή την ομάδα ακόμα μεγαλύτερη. Πιστεύω πολύ στη νίκη με τη Ρεάλ, εφόσον οι παίχτες, με τη βοήθεια και του Μπαρτζώκα, έχουν το χρόνο να ανασυνταχθούν ψυχολογικά και μπουν στον αγώνα with the eya of the tiger και χωρίς φόβο. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει μόνο εκτίμηση και ευχαριστώ να δώσουμε στην ομάδα και να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι για εμάς η ομάδα είναι ήδη πετυχήμένη και θα τη στηρίξουμε ακόμα και σε ενδεχόμενο ήττας.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7131
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:07 pm

Η ρεαλ παντως απο εκει που παιζει φιλικα εδω και 3 μηνες ξαφνικα θα βρεθει σε ρινγκ με τον ροκυ μπαλμποα..Δεν ξερω αν θα νικησουμε αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα τους βγαλουμε το λαδι.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:11 pm

Quincy έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 2:23 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 1:32 pm

Πολύ σπάνια μιλάω για την διαιτησία αλλά το 2012 μας στέρησαν έναν τρομερό τελικό. Βασικά είναι λάθος η έκφραση γιατί τελικά έγινε ένας τρομερός τελικός, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ από άποψη αντιπαλότητας.
Ήταν όντως τραγικά τα σφυρίγματα σ εκείνη την τελευταία κατοχή της ΤΣΣΚΑ. Αλλά δεν κόστισαν τόσο αφού ο Τεόντοσιτς έχασε και τις δυο βολές (ball don't lie φάση) και ο ΠΑΟ είχε την τελευταία επίθεση με 6-7 δευτ
Δεν ηταν μονο η τελευταια κατοχη.Πιο πριν ο Τεοντοσιτς κανει επαναφορα απο εξω και μπαινει στο παρκε ξεκαθαρα πατωντας τη γραμμη του αουτ και σκοραρει για το 65-64 της ΤΣΣΚΑ. Και αν το πιασεις απο την αρχη εχουν γινει σημεια και τερατα. Αλλα αυτο βεβαια δεν εχει σχεση με το παρον τοπικ.

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:12 pm

shaq7 έγραψε:
Η ρεαλ παντως απο εκει που παιζει φιλικα εδω και 3 μηνες ξαφνικα θα βρεθει σε ρινγκ με τον ροκυ μπαλμποα..Δεν ξερω αν θα νικησουμε αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα τους βγαλουμε το λαδι.
Η τέχνη του πολέμου είναι η φετινή σεζόν, όπως και να κάτσει τελικά.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3366
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:17 pm

shaq7 έγραψε:
Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί *εφόσον* καταφέρει και περιορίσει τον Καμπάτσο. Αν γίνει αυτό ο Παπανικολάου τρώει κάτι Χεζόνιες για πρωινό και ο Μιλού θα καταπιεί τον Ταβάρες που κάνει αρκετά μέτρια χρονιά. Δεν είμαι εντελώς σίγουρος για την αντιμετώπιση του Γιαμπουσέλε αλλά κάτι θα σκαρφιστεί ο Μπαρτζώκας. Μόνος του ο Μούσα δεν παίρνει το ματς. Καλώς τα παιδιά :D

0
Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2612
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:24 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί *εφόσον* καταφέρει και περιορίσει τον Καμπάτσο. Αν γίνει αυτό ο Παπανικολάου τρώει κάτι Χεζόνιες για πρωινό και ο Μιλού θα καταπιεί τον Ταβάρες που κάνει αρκετά μέτρια χρονιά. Δεν είμαι εντελώς σίγουρος για την αντιμετώπιση του Γιαμπουσέλε αλλά κάτι θα σκαρφιστεί ο Μπαρτζώκας. Μόνος του ο Μούσα δεν παίρνει το ματς. Καλώς τα παιδιά :D
Τον Ταβάρες δεν μπορεί να τον ''καταπιεί'' κανένας σέντερ, μόνο να τον περιορίσει. Γενικά η Ρεάλ είναι το φαβορί με όποιον και να παίξει.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:28 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 3:24 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Τον Ταβάρες δεν μπορεί να τον ''καταπιεί'' κανένας σέντερ, μόνο να τον περιορίσει. Γενικά η Ρεάλ είναι το φαβορί με όποιον και να παίξει.
Εδώ θα'μαστε να κάνουμε recap.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:35 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ουτε ο Μπαρτζωκας δεν πρεπει να αντιμετωπιζει ετσι τον ημιτελικο με την Ρεαλ :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:46 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 3:35 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Ουτε ο Μπαρτζωκας δεν πρεπει να αντιμετωπιζει ετσι τον ημιτελικο με την Ρεαλ :lol:
Από το καλοκαίρι -scripta manent- έχω πει ότι τα φαβορί για Φ4 είναι: Ρεάλ, Ολυμπιακός, Φενέρ και...Παρτιζάν. Οκ είχαμε μία μικρή αστοχία αλλά φαβορί για κούπα είχα Ρεάλ (πρωτίστως) και Ολυμπιακό. Γενικά μου βγαίνουν (σχετικά καλά) αυτά που πίστευα (αν και θεωρούσα ότι ο Παναθηναικός θα αγκομαχήσει για 8ος...είπαμε, είχαμε μερικές αστοχίες).

Τώρα που συναντιούνται τα (κατ'εμέ) φαβορί, ο Ολυμπιακός μου δίνει την εντύπωση πολύ σκληρότερης ομάδας και με ένα γραμμάτιο να ξοφλήσει. Τι να σου πώ; Ένα παιχνίδι είναι και όλα γίνονται, αλλά αυτό πιστεύω.

0
Εικόνα
Vasiliki37

junior
Reactions: 147
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Πέμ Μάιος 09, 2024 3:49 pm

Πόση αγάπη για τον Μπαρτζώκα ρε γαμώτο. Δείτε χαρά! Σαν μικρό παιδί κάνει. Ο,τι μαλακία έχει κάνει κάτι καιρούς δεν μπορώ να του την κρατήσω. Ο τύπος εκτός από προπονητάρα, είναι και ο,τι πιο αληθινό έχει περάσει σε χαρακτήρα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7131
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 09, 2024 4:04 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
εγω τον μουσα φοβαμαι περισσοτερο..βασικα μετα την δικη μας κακη επιθετικη βραδια..Το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος δεν μπορει να τους πατησει,θα παει ντερμπι το ματς και εχουν τους καλυτερους παικτες για τα κρισιμα δυστυχως.. ο ταβαρες και περσι μετρια χρονια εκανε αλλα θα τον βαλουν κατω απο την ρακετα θα μας παιξουν ζωνη παλι και να δω ποιος θα βαλει 3π..

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Μάιος 09, 2024 4:06 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 4:04 pm
nikolas_asteri έγραψε:

εγω τον μουσα φοβαμαι περισσοτερο..βασικα μετα την δικη μας κακη επιθετικη βραδια..Το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος δεν μπορει να τους πατησει,θα παει ντερμπι το ματς και εχουν τους καλυτερους παικτες για τα κρισιμα δυστυχως.. ο ταβαρες και περσι μετρια χρονια εκανε αλλα θα τον βαλουν κατω απο την ρακετα θα μας παιξουν ζωνη παλι και να δω ποιος θα βαλει 3π..
Τα ίδια ακριβώς λέγατε και για την Μπάρτσα πάντως :roll: Καταλαβαίνω απόλυτα την στάση "πάμε βήμα βήμα, το κεφάλι κάτω" κλπ, τα ίδια κάνω με τον Παναθηναικό. Για άλλες ομάδες είναι πιο εύκολο να είσαι πιο χαλαρός με τα μεγάλα λόγια :D

Κι εγώ πιστεύω ότι ο Μούσα είναι τρομερός παίκτης (από τους αγαπημένους μου στην EL) αλλά όλα ξεκινάνε από τον Καμπάτσο (που για μένα είναι MVP για φέτος).

0
Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μάιος 09, 2024 4:45 pm

Με Ρεάλ είμαστε δύσκολα λόγο τουβλαρισματος. Θα μας παίξει ζώνη και αν τα στέλνουμε σίδερο προφανώς και δεν μπορούμε να κρατήσουμε την Ρεάλ στους 65 πόντους όσο καλή άμυνα και να έχουμε. Η άμυνα ζώνης πέρσι ήταν αστεία και έδινε πολλά ελεύθερα σουτ αλλά τα χάναμε .

Και στη σειρά με την Μπαρτσελόνα σουταραμε με 26% που είναι πολύ χαμηλό

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”