Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 11:49 am
Είχα να ζήσω με τόση ένταση ένα παιχνίδι πολύ καιρό, από πέρυσι μάλλον.
Τα έχουμε πει τα περισσότερα, αλλά να κάνω μερικές επισημάνσεις.
Ο Μιλού έπαιξε κανονικά μόνο στα 2 τελευταία παιχνίδια, σε 1 καθόλου και σε 2 ελάχιστα.
Ο Παπανικολάου επίσης έπαιξε μόνο στα 2 τελευταία παιχνίδια.
Ο Μακκίσικ είχε το ψηλότερο pir στην σειρά (σ' εμένα το λέω που θα θέλω να τον αντικαταστήσουμε πάλι στην αρχή της σεζόν), ο ΜΙλού το ψηλότερο pir ανά λεπτό συμμετοχής.
Ο Πετρούσεφ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Ράιτ εντυπωσίασε στο τρίτο παιχνίδι.
Στα ανησυχητικά είναι η απόδοση του Γουόκαπ , νομίζω ότι ο πρώτοςδεν ήταν ο αμυντικός εξολοθρευτής που έχουμε συνηθίσει, είχε προφανώς το πρόβλημα με την μέση του που τον επηρέασε ενώ σούταρε και χάλια από το τρίποντο, για να δούμε αν κρατάει τις καλές του εμφανίσεις για το Φ4.
Ο Φαλ επίσής δεν εντυπωσίασε, δεν ήταν αρνητικός απλώς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να βρει χώρους στην ρακέτα.
Για τον Καναάν δεν το βόλεψε καθόλου η σειρά, δεν του βγάλαμε καθόλου τρίποντα με καλές προϋποθέσεις, του δώσαμε να κρατήσει μπάλα και να ντριμπλάρει που το προσπάθησε αλλά δεν είναι το στοιχείο του και παρ' όλα αυτά ήταν εξαιρετικός αμυντικός, νομίζω τον αδικούμε λίγο.
Νομίζω ότι οι δύο μας σταθερές (λίγο πάνω λίγο κάτω) ήταν οι Μακκισικ/Γκος στην σειρά. Στα υπόλοιπα ματς έβγαιναν άλλοι κάθε φορά, αλλά νομίζω η ουσία είναι ότι πάντα ένιωθες να έχει τον έλεγχο και να έχει πάντα, για 40' μια 5αδα που παίζει κατό τα κατό άμυνα, αποφασίζει μαζί άψογα τι ρυθμό θα επιβάλλει και κάποια λίγα λεπτά σκοράρει κιόλας πολύ. Και αυτό χωρίς Γουόκαπ στην ουσία και με καλό Φαλ μόνο σε μικρά διαστήματα. Και σε αυτό το πλαίσιο, όλοι έδωσαν *κάτι* και ήταν μέρος του συνόλου.
Πραγματικά δε ξέρεις με ποιους θα ξεκινήσει ή παίξει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα από τους 6 ψηλούς που έχει και τους 5 που θα έχει λογικά μαζί τελικά. Ούτε υπέγραφα κάπου υπεύθυνα ότι δεν θα δούμε Μπραζντέικις ή Ναζ με την Ρεαλ. Θα πάει με ψηλά σχήματα και Πίτερς στο 3 ή παρά τα πολλά 4αρια σε χαμηλό σχήμα με Παπ στο 4; Παρά τα πολλά 5αρια Πετρούσεφ ή Σίκμα στο 5;
Με εμφάνιση όπως η χτεσινή ή στο game 2, δεν κερδίζεις Ρεαλ βέβαια.
Με Ρεαλ θέλει οπωσδήποτε Θωμά ρομπότ και θέλει να βρεις έναν ακόμα που θα τραμπουκίσει τον Καμπάτσο όταν δεν θα του βγουν 2-3 φάσεις και θα εκνευρίζεται. Γκος; Κανααν; Λάρε; Ναζ; ο Λούντζης παρά είναι γλυκούλης για κάτι τέτοιο.
Και θέλει οπωσδήποτε τα δουλεμένα σουτ από τα 7 μέτρα να παρθούν σαν να εξαρτάται όλη η πλάση από αυτό, και να μπουν. Παπ, Κανααν, Πίτερς, Λαρε, Μακκισικ, Γκος, Θωμάς θα βρεθούν σε θέση που αν δεν το σκεφτούν 2η φορά θα το παστελώσουν απλά.
Ε και θέλει το μπασκετόμυαλο ο Φίλιππος να πάρει 1-2 ύπουλα φάουλ από τον Ταβάρες την κατάλληλη στιγμή.
Για Θωμά δε ξέρω τι συμβαίνει με την μέση του, ξέρω όμως ότι το πόδι του ακόμα πρήζετε μετά από κάθε ματς. Λογικά το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνει θεραπεία και κρατιέται μέχρι τότε. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να είναι ο καλός Θωμάς στον ημιτελικό, αλλά με ακραία καταπόνηση θα πρέπει να βρούμε και άλλες λύσεις για τον τελικό.