Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Μάιος 09, 2024 5:04 pm

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 1:00 am
shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:51 am
Περιμενα περισσοτερη χαρα παντως εδω μεσα μετα απο μια τοσο μεγαλη προκριση και ισως την πιο καρυδατη μας.. Σπασαμε εδρα σε γκειμ 5,αποδωθηκε δικαιοσυνη απο αυτο που μας καναν στο 3ο ματς(πρωτη φορα στην ιστορια ομαδα κερδιζει 4/5 ματς για να περασει) και επιτελους δεν φτασαμε να χασουμε με μπαζερ μπιτερ,δεν θα το αντεχα παλι.

Ο μπαρτζωκας εκει καπου τον χειμωνα ελεγε οτι στηριζει τον μακισικ,ο σακ του το ξεπληρωσε..
Ο μιλου ο χοντρος ο παλαιμαχος ο τα κανω πανω μου στα κρισιμα DOUBLE DOUBLE
o παπ ειναι ο αρχηγος που μας αξιζει

Μπαρτζωκας coach of the decade πρεπει να παρει οχι coach of the year..Εχει παει σε 3ο φ4 σερι με γκος μακισικ και σικμα..τι να λεμε τωρα,και 5 τραυματιες σε καθε ματς.
Ισχύουν όσα λες και συμφωνώ, για την χαρά θα διαφωνήσω, προσωπικα χαίρομαι πολύ, είναι μια θαυμάσια βραδιά, που θα την θυμάμαι καιρό. Αλλά να με συχωρέσεις, θέλω και την κούπα, εκεί ναι θα βγω και στους δρόμους, ναι το ταξίδι μετράει πάνω από όλα, αλλά οκ το ταξίδι το κάναμε και πέρυσι και πρόπερσι, ε να δούμε τώρα και τον προορισμό τι λες;;;χιχι
Οκ, όλοι τη θέλουμε την κούπα. Το θέμα είναι, αν δεν την πάρουμε, τι γίνεται; Θα αρχίσουν πάλι εδώ μέσα κάποιοι να μιλάνε για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, για εγκλήματα, για "ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα" και άλλα τέτοια; Δεν αξίζει λίγο σεβασμό αυτή η ομάδα από τους "οπαδούς" της;

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Πέμ Μάιος 09, 2024 5:07 pm

80sLover έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 1:02 am
Πιστευω με Ρεαλ φετος χωρις Σλουκα και Βεζενκοφ δεν εχει ο ΟΣΦΠ πιθανοτητες πανω απο 10%.
Ανετα θα κανει η Ρεαλ το Μπακ του Μπακ
Κλάιν!!!

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μάιος 09, 2024 5:11 pm

lefpan έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Ισχύουν όσα λες και συμφωνώ, για την χαρά θα διαφωνήσω, προσωπικα χαίρομαι πολύ, είναι μια θαυμάσια βραδιά, που θα την θυμάμαι καιρό. Αλλά να με συχωρέσεις, θέλω και την κούπα, εκεί ναι θα βγω και στους δρόμους, ναι το ταξίδι μετράει πάνω από όλα, αλλά οκ το ταξίδι το κάναμε και πέρυσι και πρόπερσι, ε να δούμε τώρα και τον προορισμό τι λες;;;χιχι
Οκ, όλοι τη θέλουμε την κούπα. Το θέμα είναι, αν δεν την πάρουμε, τι γίνεται; Θα αρχίσουν πάλι εδώ μέσα κάποιοι να μιλάνε για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, για εγκλήματα, για "ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα" και άλλα τέτοια; Δεν αξίζει λίγο σεβασμό αυτή η ομάδα από τους "οπαδούς" της;
Ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού έχει γαλουχηθεί με κούπες και πρωτιές. Σου λέει, φτάνω τελικό με μικρό μπάτζετ. Ε με 2-3 μύρια έξτρα θα το έπαιρνα σίγουρα. Συν ότι θέλει να φτάσει τα 6 του Παναθηναϊκού για να μην μπορούν να τον πιάσουν οι πράσινοι συνοπαδοι. Από την μια αυτή η λογική είναι άδικη για αυτή την ομαδα. Από την άλλη μόνο έτσι προοδεύει ένας οργανισμος. Θα φτάσεις στην κορυφή, μόνο οταν στοχεύεις αυτή. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Βέβαια αυτή η λογική είναι και τελείως απλοϊκή. Τα λεφτά και οι μονάδες από μόνες τους δεν φέρνουν την ευτυχια. Και οι αντίπαλοι έχουν παικταραδες, και οι αντίπαλοι επενδύουν πολύ χρήμα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε ομαδάρα κι όμως έχασε το τροπαιο

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 09, 2024 5:29 pm

Πάντως για το παιχνίδι με ρεαλ αφήνω εδώ αυτό

Όσοι ξέρουν, ξέρουν

8
1 Εικόνα 6 Εικόνα 1 Εικόνα
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 09, 2024 5:33 pm

lefpan έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Πάντα θα υπάρχει σεβασμός για την ομάδα αλλά Τι να τις κάνεις τις συμμετοχές αν γυρνάς με άδεια χέρια?

1
1 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Πέμ Μάιος 09, 2024 5:50 pm

chainsaw έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 5:11 pm
lefpan έγραψε:

Ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού έχει γαλουχηθεί με κούπες και πρωτιές. Σου λέει, φτάνω τελικό με μικρό μπάτζετ. Ε με 2-3 μύρια έξτρα θα το έπαιρνα σίγουρα. Συν ότι θέλει να φτάσει τα 6 του Παναθηναϊκού για να μην μπορούν να τον πιάσουν οι πράσινοι συνοπαδοι. Από την μια αυτή η λογική είναι άδικη για αυτή την ομαδα. Από την άλλη μόνο έτσι προοδεύει ένας οργανισμος. Θα φτάσεις στην κορυφή, μόνο οταν στοχεύεις αυτή. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Βέβαια αυτή η λογική είναι και τελείως απλοϊκή. Τα λεφτά και οι μονάδες από μόνες τους δεν φέρνουν την ευτυχια. Και οι αντίπαλοι έχουν παικταραδες, και οι αντίπαλοι επενδύουν πολύ χρήμα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε ομαδάρα κι όμως έχασε το τροπαιο
Από το 2010 έως το 2023, τα τελευταία 13 χρόνια το έχουν πάρει 8 διαφορετικές ομάδες κάτι σημαίνει αυτό
Δεν παίζουμε μόνοι μας στην Ευρωλίγκα,.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Μάιος 09, 2024 5:57 pm

SleeperMonk έγραψε:

Όσοι ξέρουν, ξέρουν
:secret: White Mamba :secret:

0
sardanapalos
Reactions:

Πέμ Μάιος 09, 2024 6:50 pm

lefpan έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Το τελευταίο δεν το έχω δει από φίλους του Ολυμπιακού και συμφωνώ μαζί σου, το final four είναι ένας στόχος από μόνος του, αλλιώς θα υπήρχαν 17 αποτυχημένες ομάδες κάθε χρονιά.

Τώρα στα υπόλοιπα, άδικο είχαμε? Ο σχεδιασμός το καλοκαίρι έβγαζε μάτι ότι δεν τσουλάει και χωρίς τις διορθωτικές κινήσεις Πετρούσεβ και Ράιτ κυρίως, δεν νομίζω λογικός άνθρωπος να πιστεύει ότι θα βρισκόμασταν εδώ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 09, 2024 6:58 pm

SleeperMonk έγραψε:

Όσοι ξέρουν, ξέρουν
οτι καλυτερο εχω δει ,εκλαψα :roofl:

0
SleeperMonk

senior

Πέμ Μάιος 09, 2024 7:05 pm

sardanapalos έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 6:50 pm
lefpan έγραψε:

Το τελευταίο δεν το έχω δει από φίλους του Ολυμπιακού και συμφωνώ μαζί σου, το final four είναι ένας στόχος από μόνος του, αλλιώς θα υπήρχαν 17 αποτυχημένες ομάδες κάθε χρονιά.

Τώρα στα υπόλοιπα, άδικο είχαμε? Ο σχεδιασμός το καλοκαίρι έβγαζε μάτι ότι δεν τσουλάει και χωρίς τις διορθωτικές κινήσεις Πετρούσεβ και Ράιτ κυρίως, δεν νομίζω λογικός άνθρωπος να πιστεύει ότι θα βρισκόμασταν εδώ.
Ρε συ δεν θα βρισκόμασταν αλλά λέμε για κακό σχεδιασμό, όταν το pool του καλοκαιριου ήταν κυριολεκτικά άδειο. Περιμέναμε Ναν μέχρι μέσα Οκτώβρη ξέρω γω; Στο 4 υπήρχε ο Μίροτιτς και ο Χουάντσο ας πούμε; Προσπαθήσαμε να κάνουμε το μεγάλο κόλπο με τζειμς και δεν μας βγήκε.

(άσε που όλοι οι παίχτες που χτυπήσαμε ή που είχαν προταθεί στα social media πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν αρχίσει προετοιμασία για τα εθνικά τους πρωταθλήματα)

Στο μεταξύ ο Μπαρτζώκας έλεγε σε κάθε ευκαιρία οτι τσεκάρουμε την αγορά και αν βρεθεί κάτι που να φέρει κάτι στην ομάδα θα το κάνουμε.

Εν τέλει έτσι έγινε, παρουσιάστηκε η ευκαιρία του Πετρουσεφ και τον τσιμπήσαμε (να με συμπαθάτε αλλα για εμένα είναι σημαντικότερη προσθήκη απο Ραιτ).

Βλέποντας την σεζόν, πιστεύω οτι Μπαρτζώκας πράγματι είχε στον νου του να πάρει παίχτη στο 4-5 και περίμενε την καταλληλη στιγμή. Μετά είχαμε τραυματισμό Μιλουτίνοφ και μας έκατσε το λαχείο. Διότι είναι μια μεταγραφη τελείως εκτός προγράμματος, που έφερε άμεσο αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάμε οτι είμασταν και νοσοκομείο, κάτι που κανένας δεν μπορεί να προβλέψει.

Θελω να καταλήξω στο εξής, όσοι λέγαμε υπομονή, δεν ήταν γιατί θεωρούσαμε οτι η post-season πήγε καλά, αλλά γιατί ο οργανισμός έχει αποδείξει οτι έχει τεχνογνωσία και ξέρει να προσαρμόζεται. Αυτό, κατα την γνώμη μου, λέγεται εμπιστοσύνη.
Αντι αυτού ακούγαμε μέχρι και οτι οι αγγελόπουλοι μας έφαγαν τα λεφτα για τα διαρκείας, και να ξεχάσουμε final-4 κτλ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 09, 2024 7:08 pm

Rebedierdos έγραψε:
lefpan έγραψε:
Πάντα θα υπάρχει σεβασμός για την ομάδα αλλά Τι να τις κάνεις τις συμμετοχές αν γυρνάς με άδεια χέρια?
εγω παντως σαν ολυμπιακος εχω ζησει τρελες συγκινησεις αυτα τα 3 χρονια,ειμαι μεσα παντα στα μεγαλα γεγονοτα,εχω παιξει μπασκετ που θαυμαζει ολη η ευρωπη και ολα αυτα με μπατζετ 10εκ..Οκ εχουμε φαει και 2 τρελες απογοητευσεις που ενω ειμαστε μπροστα χανουμε με μπαζερ μπιτερ,και αυτα μες στο παιχνιδι ειναι..
Αν ηθελα απλα να σηκωνω κουπες θα γινομουν ρεαλ η τσσκα που με τα 40εκ μπατζετ ειναι λογικο να τις παιρνουν..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μάιος 09, 2024 7:17 pm

SleeperMonk έγραψε:
Θελω να καταλήξω στο εξής, όσοι λέγαμε υπομονή, δεν ήταν γιατί θεωρούσαμε οτι η post-season πήγε καλά, αλλά γιατί ο οργανισμός έχει αποδείξει οτι έχει τεχνογνωσία και ξέρει να προσαρμόζεται.
Γράάάάάφαμε το καλοκαίρι, γράάάάφαμε.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Rebedierdos έγραψε:
lefpan έγραψε:

Ό,τι δεν είναι άσπρο δεν είναι κατ' ανάγκην μαύρο...

0
SleeperMonk

senior

Πέμ Μάιος 09, 2024 7:18 pm

nikolas_asteri έγραψε:
SleeperMonk έγραψε:
Θελω να καταλήξω στο εξής, όσοι λέγαμε υπομονή, δεν ήταν γιατί θεωρούσαμε οτι η post-season πήγε καλά, αλλά γιατί ο οργανισμός έχει αποδείξει οτι έχει τεχνογνωσία και ξέρει να προσαρμόζεται.
Γράάάάάφαμε το καλοκαίρι, γράάάάφαμε.
Και μάλλον θα συνεχίσουμε να γράφουμεεεε και να γράφουμεεεε :D

1
1 Εικόνα
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 09, 2024 7:52 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 7:08 pm
Rebedierdos έγραψε:

εγω παντως σαν ολυμπιακος εχω ζησει τρελες συγκινησεις αυτα τα 3 χρονια,ειμαι μεσα παντα στα μεγαλα γεγονοτα,εχω παιξει μπασκετ που θαυμαζει ολη η ευρωπη και ολα αυτα με μπατζετ 10εκ..Οκ εχουμε φαει και 2 τρελες απογοητευσεις που ενω ειμαστε μπροστα χανουμε με μπαζερ μπιτερ,και αυτα μες στο παιχνιδι ειναι..
Αν ηθελα απλα να σηκωνω κουπες θα γινομουν ρεαλ η τσσκα που με τα 40εκ μπατζετ ειναι λογικο να τις παιρνουν..
Προσπαθείς να Δημιουργησεις εντυπώσεις. Καταρχήν το μπάτζετ δεν είναι 10 εκ ευρώ. Επίσης κάνεις δεν εγγυάται ότι με 40 εκ θα πάρεις κούπα όπως έγινε πολλάκις με την ΤΣΣΚΑ όπως και με τον ΟΣΦΠ τις εποχές Τσίλντρες Κλέιζα κλπ κλπ .

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”