Οκ, όλοι τη θέλουμε την κούπα. Το θέμα είναι, αν δεν την πάρουμε, τι γίνεται; Θα αρχίσουν πάλι εδώ μέσα κάποιοι να μιλάνε για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, για εγκλήματα, για "ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα" και άλλα τέτοια; Δεν αξίζει λίγο σεβασμό αυτή η ομάδα από τους "οπαδούς" της;karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 1:00 amΙσχύουν όσα λες και συμφωνώ, για την χαρά θα διαφωνήσω, προσωπικα χαίρομαι πολύ, είναι μια θαυμάσια βραδιά, που θα την θυμάμαι καιρό. Αλλά να με συχωρέσεις, θέλω και την κούπα, εκεί ναι θα βγω και στους δρόμους, ναι το ταξίδι μετράει πάνω από όλα, αλλά οκ το ταξίδι το κάναμε και πέρυσι και πρόπερσι, ε να δούμε τώρα και τον προορισμό τι λες;;;χιχιshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 12:51 amΠεριμενα περισσοτερη χαρα παντως εδω μεσα μετα απο μια τοσο μεγαλη προκριση και ισως την πιο καρυδατη μας.. Σπασαμε εδρα σε γκειμ 5,αποδωθηκε δικαιοσυνη απο αυτο που μας καναν στο 3ο ματς(πρωτη φορα στην ιστορια ομαδα κερδιζει 4/5 ματς για να περασει) και επιτελους δεν φτασαμε να χασουμε με μπαζερ μπιτερ,δεν θα το αντεχα παλι.
Ο μπαρτζωκας εκει καπου τον χειμωνα ελεγε οτι στηριζει τον μακισικ,ο σακ του το ξεπληρωσε..
Ο μιλου ο χοντρος ο παλαιμαχος ο τα κανω πανω μου στα κρισιμα DOUBLE DOUBLE
o παπ ειναι ο αρχηγος που μας αξιζει
Μπαρτζωκας coach of the decade πρεπει να παρει οχι coach of the year..Εχει παει σε 3ο φ4 σερι με γκος μακισικ και σικμα..τι να λεμε τωρα,και 5 τραυματιες σε καθε ματς.
Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus
Συντονιστής: Captains
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
3
3

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού έχει γαλουχηθεί με κούπες και πρωτιές. Σου λέει, φτάνω τελικό με μικρό μπάτζετ. Ε με 2-3 μύρια έξτρα θα το έπαιρνα σίγουρα. Συν ότι θέλει να φτάσει τα 6 του Παναθηναϊκού για να μην μπορούν να τον πιάσουν οι πράσινοι συνοπαδοι. Από την μια αυτή η λογική είναι άδικη για αυτή την ομαδα. Από την άλλη μόνο έτσι προοδεύει ένας οργανισμος. Θα φτάσεις στην κορυφή, μόνο οταν στοχεύεις αυτή. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:04 pmΟκ, όλοι τη θέλουμε την κούπα. Το θέμα είναι, αν δεν την πάρουμε, τι γίνεται; Θα αρχίσουν πάλι εδώ μέσα κάποιοι να μιλάνε για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, για εγκλήματα, για "ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα" και άλλα τέτοια; Δεν αξίζει λίγο σεβασμό αυτή η ομάδα από τους "οπαδούς" της;karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 1:00 am
Ισχύουν όσα λες και συμφωνώ, για την χαρά θα διαφωνήσω, προσωπικα χαίρομαι πολύ, είναι μια θαυμάσια βραδιά, που θα την θυμάμαι καιρό. Αλλά να με συχωρέσεις, θέλω και την κούπα, εκεί ναι θα βγω και στους δρόμους, ναι το ταξίδι μετράει πάνω από όλα, αλλά οκ το ταξίδι το κάναμε και πέρυσι και πρόπερσι, ε να δούμε τώρα και τον προορισμό τι λες;;;χιχι
Βέβαια αυτή η λογική είναι και τελείως απλοϊκή. Τα λεφτά και οι μονάδες από μόνες τους δεν φέρνουν την ευτυχια. Και οι αντίπαλοι έχουν παικταραδες, και οι αντίπαλοι επενδύουν πολύ χρήμα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε ομαδάρα κι όμως έχασε το τροπαιο
2
2

-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Πάντα θα υπάρχει σεβασμός για την ομάδα αλλά Τι να τις κάνεις τις συμμετοχές αν γυρνάς με άδεια χέρια?lefpan έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:04 pmΟκ, όλοι τη θέλουμε την κούπα. Το θέμα είναι, αν δεν την πάρουμε, τι γίνεται; Θα αρχίσουν πάλι εδώ μέσα κάποιοι να μιλάνε για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, για εγκλήματα, για "ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα" και άλλα τέτοια; Δεν αξίζει λίγο σεβασμό αυτή η ομάδα από τους "οπαδούς" της;karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 1:00 am
Ισχύουν όσα λες και συμφωνώ, για την χαρά θα διαφωνήσω, προσωπικα χαίρομαι πολύ, είναι μια θαυμάσια βραδιά, που θα την θυμάμαι καιρό. Αλλά να με συχωρέσεις, θέλω και την κούπα, εκεί ναι θα βγω και στους δρόμους, ναι το ταξίδι μετράει πάνω από όλα, αλλά οκ το ταξίδι το κάναμε και πέρυσι και πρόπερσι, ε να δούμε τώρα και τον προορισμό τι λες;;;χιχι
1
1

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

Από το 2010 έως το 2023, τα τελευταία 13 χρόνια το έχουν πάρει 8 διαφορετικές ομάδες κάτι σημαίνει αυτόchainsaw έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:11 pmΟ μέσος οπαδός του Ολυμπιακού έχει γαλουχηθεί με κούπες και πρωτιές. Σου λέει, φτάνω τελικό με μικρό μπάτζετ. Ε με 2-3 μύρια έξτρα θα το έπαιρνα σίγουρα. Συν ότι θέλει να φτάσει τα 6 του Παναθηναϊκού για να μην μπορούν να τον πιάσουν οι πράσινοι συνοπαδοι. Από την μια αυτή η λογική είναι άδικη για αυτή την ομαδα. Από την άλλη μόνο έτσι προοδεύει ένας οργανισμος. Θα φτάσεις στην κορυφή, μόνο οταν στοχεύεις αυτή. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:04 pm
Οκ, όλοι τη θέλουμε την κούπα. Το θέμα είναι, αν δεν την πάρουμε, τι γίνεται; Θα αρχίσουν πάλι εδώ μέσα κάποιοι να μιλάνε για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, για εγκλήματα, για "ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα" και άλλα τέτοια; Δεν αξίζει λίγο σεβασμό αυτή η ομάδα από τους "οπαδούς" της;
Βέβαια αυτή η λογική είναι και τελείως απλοϊκή. Τα λεφτά και οι μονάδες από μόνες τους δεν φέρνουν την ευτυχια. Και οι αντίπαλοι έχουν παικταραδες, και οι αντίπαλοι επενδύουν πολύ χρήμα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε ομαδάρα κι όμως έχασε το τροπαιο
Δεν παίζουμε μόνοι μας στην Ευρωλίγκα,.
0
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
SleeperMonk έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:29 pmΠάντως για το παιχνίδι με ρεαλ αφήνω εδώ αυτό
Όσοι ξέρουν, ξέρουν

0
Το τελευταίο δεν το έχω δει από φίλους του Ολυμπιακού και συμφωνώ μαζί σου, το final four είναι ένας στόχος από μόνος του, αλλιώς θα υπήρχαν 17 αποτυχημένες ομάδες κάθε χρονιά.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:04 pmΟκ, όλοι τη θέλουμε την κούπα. Το θέμα είναι, αν δεν την πάρουμε, τι γίνεται; Θα αρχίσουν πάλι εδώ μέσα κάποιοι να μιλάνε για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, για εγκλήματα, για "ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα" και άλλα τέτοια; Δεν αξίζει λίγο σεβασμό αυτή η ομάδα από τους "οπαδούς" της;karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 1:00 am
Τώρα στα υπόλοιπα, άδικο είχαμε? Ο σχεδιασμός το καλοκαίρι έβγαζε μάτι ότι δεν τσουλάει και χωρίς τις διορθωτικές κινήσεις Πετρούσεβ και Ράιτ κυρίως, δεν νομίζω λογικός άνθρωπος να πιστεύει ότι θα βρισκόμασταν εδώ.
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ δεν θα βρισκόμασταν αλλά λέμε για κακό σχεδιασμό, όταν το pool του καλοκαιριου ήταν κυριολεκτικά άδειο. Περιμέναμε Ναν μέχρι μέσα Οκτώβρη ξέρω γω; Στο 4 υπήρχε ο Μίροτιτς και ο Χουάντσο ας πούμε; Προσπαθήσαμε να κάνουμε το μεγάλο κόλπο με τζειμς και δεν μας βγήκε.sardanapalos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 6:50 pmΤο τελευταίο δεν το έχω δει από φίλους του Ολυμπιακού και συμφωνώ μαζί σου, το final four είναι ένας στόχος από μόνος του, αλλιώς θα υπήρχαν 17 αποτυχημένες ομάδες κάθε χρονιά.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:04 pm
Οκ, όλοι τη θέλουμε την κούπα. Το θέμα είναι, αν δεν την πάρουμε, τι γίνεται; Θα αρχίσουν πάλι εδώ μέσα κάποιοι να μιλάνε για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, για εγκλήματα, για "ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα" και άλλα τέτοια; Δεν αξίζει λίγο σεβασμό αυτή η ομάδα από τους "οπαδούς" της;
Τώρα στα υπόλοιπα, άδικο είχαμε? Ο σχεδιασμός το καλοκαίρι έβγαζε μάτι ότι δεν τσουλάει και χωρίς τις διορθωτικές κινήσεις Πετρούσεβ και Ράιτ κυρίως, δεν νομίζω λογικός άνθρωπος να πιστεύει ότι θα βρισκόμασταν εδώ.
(άσε που όλοι οι παίχτες που χτυπήσαμε ή που είχαν προταθεί στα social media πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν αρχίσει προετοιμασία για τα εθνικά τους πρωταθλήματα)
Στο μεταξύ ο Μπαρτζώκας έλεγε σε κάθε ευκαιρία οτι τσεκάρουμε την αγορά και αν βρεθεί κάτι που να φέρει κάτι στην ομάδα θα το κάνουμε.
Εν τέλει έτσι έγινε, παρουσιάστηκε η ευκαιρία του Πετρουσεφ και τον τσιμπήσαμε (να με συμπαθάτε αλλα για εμένα είναι σημαντικότερη προσθήκη απο Ραιτ).
Βλέποντας την σεζόν, πιστεύω οτι Μπαρτζώκας πράγματι είχε στον νου του να πάρει παίχτη στο 4-5 και περίμενε την καταλληλη στιγμή. Μετά είχαμε τραυματισμό Μιλουτίνοφ και μας έκατσε το λαχείο. Διότι είναι μια μεταγραφη τελείως εκτός προγράμματος, που έφερε άμεσο αποτέλεσμα.
Μην ξεχνάμε οτι είμασταν και νοσοκομείο, κάτι που κανένας δεν μπορεί να προβλέψει.
Θελω να καταλήξω στο εξής, όσοι λέγαμε υπομονή, δεν ήταν γιατί θεωρούσαμε οτι η post-season πήγε καλά, αλλά γιατί ο οργανισμός έχει αποδείξει οτι έχει τεχνογνωσία και ξέρει να προσαρμόζεται. Αυτό, κατα την γνώμη μου, λέγεται εμπιστοσύνη.
Αντι αυτού ακούγαμε μέχρι και οτι οι αγγελόπουλοι μας έφαγαν τα λεφτα για τα διαρκείας, και να ξεχάσουμε final-4 κτλ.
2
2

- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω παντως σαν ολυμπιακος εχω ζησει τρελες συγκινησεις αυτα τα 3 χρονια,ειμαι μεσα παντα στα μεγαλα γεγονοτα,εχω παιξει μπασκετ που θαυμαζει ολη η ευρωπη και ολα αυτα με μπατζετ 10εκ..Οκ εχουμε φαει και 2 τρελες απογοητευσεις που ενω ειμαστε μπροστα χανουμε με μπαζερ μπιτερ,και αυτα μες στο παιχνιδι ειναι..Rebedierdos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:33 pmΠάντα θα υπάρχει σεβασμός για την ομάδα αλλά Τι να τις κάνεις τις συμμετοχές αν γυρνάς με άδεια χέρια?
Αν ηθελα απλα να σηκωνω κουπες θα γινομουν ρεαλ η τσσκα που με τα 40εκ μπατζετ ειναι λογικο να τις παιρνουν..
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γράάάάάφαμε το καλοκαίρι, γράάάάφαμε.SleeperMonk έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 7:05 pmΘελω να καταλήξω στο εξής, όσοι λέγαμε υπομονή, δεν ήταν γιατί θεωρούσαμε οτι η post-season πήγε καλά, αλλά γιατί ο οργανισμός έχει αποδείξει οτι έχει τεχνογνωσία και ξέρει να προσαρμόζεται.
2
1
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ό,τι δεν είναι άσπρο δεν είναι κατ' ανάγκην μαύρο...Rebedierdos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:33 pmΠάντα θα υπάρχει σεβασμός για την ομάδα αλλά Τι να τις κάνεις τις συμμετοχές αν γυρνάς με άδεια χέρια?lefpan έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:04 pm
0
I never thought there were corners in time
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Και μάλλον θα συνεχίσουμε να γράφουμεεεε και να γράφουμεεεεnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 7:17 pmΓράάάάάφαμε το καλοκαίρι, γράάάάφαμε.SleeperMonk έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 7:05 pmΘελω να καταλήξω στο εξής, όσοι λέγαμε υπομονή, δεν ήταν γιατί θεωρούσαμε οτι η post-season πήγε καλά, αλλά γιατί ο οργανισμός έχει αποδείξει οτι έχει τεχνογνωσία και ξέρει να προσαρμόζεται.

1
1

-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Προσπαθείς να Δημιουργησεις εντυπώσεις. Καταρχήν το μπάτζετ δεν είναι 10 εκ ευρώ. Επίσης κάνεις δεν εγγυάται ότι με 40 εκ θα πάρεις κούπα όπως έγινε πολλάκις με την ΤΣΣΚΑ όπως και με τον ΟΣΦΠ τις εποχές Τσίλντρες Κλέιζα κλπ κλπ .shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 7:08 pmεγω παντως σαν ολυμπιακος εχω ζησει τρελες συγκινησεις αυτα τα 3 χρονια,ειμαι μεσα παντα στα μεγαλα γεγονοτα,εχω παιξει μπασκετ που θαυμαζει ολη η ευρωπη και ολα αυτα με μπατζετ 10εκ..Οκ εχουμε φαει και 2 τρελες απογοητευσεις που ενω ειμαστε μπροστα χανουμε με μπαζερ μπιτερ,και αυτα μες στο παιχνιδι ειναι..Rebedierdos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 09, 2024 5:33 pm
Πάντα θα υπάρχει σεβασμός για την ομάδα αλλά Τι να τις κάνεις τις συμμετοχές αν γυρνάς με άδεια χέρια?
Αν ηθελα απλα να σηκωνω κουπες θα γινομουν ρεαλ η τσσκα που με τα 40εκ μπατζετ ειναι λογικο να τις παιρνουν..
0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα.