Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 09, 2024 7:52 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 7:17 pm
Rebedierdos έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 5:33 pm

Πάντα θα υπάρχει σεβασμός για την ομάδα αλλά Τι να τις κάνεις τις συμμετοχές αν γυρνάς με άδεια χέρια?
Ό,τι δεν είναι άσπρο δεν είναι κατ' ανάγκην μαύρο...
Θα συμφωνήσω , αλλά θα προσθέσω ότι το γκρι είναι παρηγοριά στον άρρωστο.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7151
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 09, 2024 8:03 pm

Rebedierdos έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 7:08 pm

εγω παντως σαν ολυμπιακος εχω ζησει τρελες συγκινησεις αυτα τα 3 χρονια,ειμαι μεσα παντα στα μεγαλα γεγονοτα,εχω παιξει μπασκετ που θαυμαζει ολη η ευρωπη και ολα αυτα με μπατζετ 10εκ..Οκ εχουμε φαει και 2 τρελες απογοητευσεις που ενω ειμαστε μπροστα χανουμε με μπαζερ μπιτερ,και αυτα μες στο παιχνιδι ειναι..
Αν ηθελα απλα να σηκωνω κουπες θα γινομουν ρεαλ η τσσκα που με τα 40εκ μπατζετ ειναι λογικο να τις παιρνουν..
Προσπαθείς να Δημιουργησεις εντυπώσεις. Καταρχήν το μπάτζετ δεν είναι 10 εκ ευρώ. Επίσης κάνεις δεν εγγυάται ότι με 40 εκ θα πάρεις κούπα όπως έγινε πολλάκις με την ΤΣΣΚΑ όπως και με τον ΟΣΦΠ τις εποχές Τσίλντρες Κλέιζα κλπ κλπ .
δεν ειναι 10 ειναι 12?μ.ο εβαλα αλλες ειναι και κατω απο 10.. την εποχη του κλειζα το πηρε η μπαρτσα με αντιστοιχο μπατζετ και ο παο με ακομα πιο ακριβο :roofl: Βαλε δες ποιες το εχουν παρει καθε χρονο και αν βγαλεις του ολυμπιακου και μια της μακαμπι ολες οι αλλες ηταν μεσα στο τοπ μπατζετ..οποτε αυτο που εχει καταφερει ο ολυμπιακος ειναι σπουδαιο κατορθωμα οσο και αν ποναει..

3
3 Εικόνα
Rebedierdos

senior

Πέμ Μάιος 09, 2024 9:07 pm

shaq7 έγραψε:
Rebedierdos έγραψε:

Προσπαθείς να Δημιουργησεις εντυπώσεις. Καταρχήν το μπάτζετ δεν είναι 10 εκ ευρώ. Επίσης κάνεις δεν εγγυάται ότι με 40 εκ θα πάρεις κούπα όπως έγινε πολλάκις με την ΤΣΣΚΑ όπως και με τον ΟΣΦΠ τις εποχές Τσίλντρες Κλέιζα κλπ κλπ .
δεν ειναι 10 ειναι 12?μ.ο εβαλα αλλες ειναι και κατω απο 10.. την εποχη του κλειζα το πηρε η μπαρτσα με αντιστοιχο μπατζετ και ο παο με ακομα πιο ακριβο :roofl: Βαλε δες ποιες το εχουν παρει καθε χρονο και αν βγαλεις του ολυμπιακου και μια της μακαμπι ολες οι αλλες ηταν μεσα στο τοπ μπατζετ..οποτε αυτο που εχει καταφερει ο ολυμπιακος ειναι σπουδαιο κατορθωμα οσο και αν ποναει..
Δεν νομίζω ότι πονάει κάποιος που ο ΟΣΦΠ τα καταφέρνει με χαμηλό μπάτζετ . Αντιθετως οι του ΟΣΦΠ θεωρώ ότι πονάνε περισσότερο διότι βλέπουν ότι με έναν παίκτη των 1.5 εκ τις προηγούμενες δύο χρονιές θα είχε τουλάχιστον άλλη μια κούπα.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2355
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 09, 2024 9:22 pm

Κοιτάξτε παιδιά , επειδή κι εγώ έχω τσακωθεί ( στα επιτρεπτά όρια του φόρουμ ) εδώ μέσα , είμαι γκρινιάρης είμαι κακομεθημενος οπαδός κλπ κλπ

Χθες ουσιαστικά έκανα την αυτοκριτική μου σαν οπαδός , αλλά θα συνεχίσω λίγο ακόμα αφού η κουβέντα πάει εκεί . Και καλώς πάει

Μετά την χθεσινή πρόκριση, εγώ είμαι καλυμμένος και συμφιλιώθηκα με πολλά που έγιναν φέτος . Θεωρώ ότι δίκαια και ξεκάθαρα διαγράφονται οι οποίες γνωστές αστοχίες

Προσοχή , το ένα δεν αναιρεί το άλλο . Ο σχεδιασμός ήταν κακός το καλοκαίρι έγιναν λάθη . Δεν χρειάζεται να σταθούμε στους λόγους. Ίσως ήταν αλαζονεία ίσως ήταν απλά λάθη . Έγιναν και δεν είχαμε άδικο, ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάσκετ να χορτάσουν τα μάτια μας

Νομίζω αυτό φαίνεται έμπρακτα και από τις κινήσεις του κοουτς, δεν χρειάζεται να τα πει με λόγια είναι τρομερά έμπειρος. Βλέπουμε την χρήση Μπραζ και Σικμα. Δεν κάνουν για Ολυμπιακό όχι γιατί δεν είναι καλοί παίκτες αλλά γιατί συμβαίνει κάποιες φορές

Το ότι ο οργανισμός συνολικά , ο προπονητής και οι παίκτες σαν προσωπικότητες μπόρεσαν και ανταπεξηλθαν είναι τρομακτικό επίτευγμα από μόνο του

Για να ολοκληρώσω, από πέρυσι 21 Μαϊου 2023 έως χθες 8 Μαϊου 2024 , ήμουν κι εγώ πολύ αυστηρός και κακομαθημένος οπαδός . Πιθανώς να συνεχίσω να είμαι γιατί το χούι δεν αλλάζει

Το κέρδος μετά από αυτό το Φ4 είναι η συνειδητοποίηση ότι βαριά φανέλα , μεγάλη ομάδα και όλα τα κλισέ ( που ισχύουν) σε κάνει η ΣΥΝΕΠΕΙΑ κι ας έχασες κούπες που μπορούσες να έχεις πχ 4 ευρωπαϊκά αντί για 3

Ε, παιδιά , ο Ολυμπιακός μας είναι μια συνεπής ομάδα εδώ και πολλά χρόνια . 9/15 Φ4 με Αγγελόπουλους από το 2009 με το φορμάτ αυτό ( περίπου) . Κανείς ποτέ δεν λέει κακό λόγο για τον Ολυμπιακό, τον σέβονται τον εκτιμάνε και δεν τον υποτιμούν

Ο Ολυμπιακός είναι σταθερά στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης γιατί είναι η συνέπεια τελικά είναι πιο σημαντική

Προσωπικά, σε σχέση με πέρυσι τουλάχιστον, είμαι καλυμμένος και μόνο που πήγα ξανά 3η συνεχόμενη φορά Φ4 . Ήταν ένα ιδιαίτερο σκληρό μάθημα ταπεινοφροσύνης το περσινό, δεν το έχω ξεπεράσει αλλά σε μαθαίνει να εκτιμάς ότι εξακολουθείς να είσαι εκεί στους καλύτερους

Οπότε κριτική θα κάνουμε πάντα γιατί οι απαιτήσεις σαφώς οδηγούν τον οργανισμό μπροστά, χωρίς μηδενισμους όμως και με πίστη και σεβασμό και στήριξη

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Μάιος 09, 2024 9:55 pm

Βραδιές σαν την χθεσινή και γενικά όλα τα ματς με Μπαρτσελονα, σαν το διπλό στο ΟΑΚΑ, σαν την διπλαρα μέσα στο κολασμένο Βελιγράδι με Παρτιζαν που έπαιζε το τομάρι της οπως και πολλες πολλες αλλες είναι όμορφες εμπειριες-αναμνήσεις που σου φτιάχνουν τις μερες και ομορφαίνουν λίγο την ανηφόρα της ζωής. Αυτές είναι εκεί και θα παραμένουν εκεί άσχετα με το αν στο τέλος το παίρνεις η δεν το παίρνεις. Αυτός είναι και ο λόγος που για μένα περισσότερη αξία έχει η ομάδα μου να είναι στον αφρό, να διατηρείται ψηλά και να μας προσφέρει τέτοιες βραδιές. Τώρα αν στο τέλος καταφέρει να το πάρει καλώς να έρθει αλλά φίλτατοι ο δρόμος έχει μεγαλύτερη αξία από τον προορισμό.

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Μάιος 09, 2024 10:39 pm

Rebedierdos έγραψε:
lefpan έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 7:17 pm

Ό,τι δεν είναι άσπρο δεν είναι κατ' ανάγκην μαύρο...
Ρε φιλάρα, υπάρχουν 18 ομάδες και η κούπα είναι μία, οι άλλοι 17 είναι "τίποτες".
Κι εμείς τα τελευταία 12 χρόνια έχουμε πάρει 2 κούπες κι έχουμε πάει άλλες 5 φορές σε Φ4, εκ των οποίων 3 σε τελικούς!
Τι, στο διάτανο, άλλο ζητάτε από μια ομάδα μικρομεσαίου οικονομικού μεγέθους;
Τότε, ας πάμε στο ΤσουΛου, να το σηκώνουμε κάθε χρόνο, μέχρι να ξεχαρμανιάσετε ορισμένοι!!!

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Πέμ Μάιος 09, 2024 10:44 pm

Rebedierdos έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δεν νομίζω ότι πονάει κάποιος που ο ΟΣΦΠ τα καταφέρνει με χαμηλό μπάτζετ . Αντιθετως οι του ΟΣΦΠ θεωρώ ότι πονάνε περισσότερο διότι βλέπουν ότι με έναν παίκτη των 1.5 εκ τις προηγούμενες δύο χρονιές θα είχε τουλάχιστον άλλη μια κούπα.
Δηλαδή, οι άλλες "πλούσιες" ομάδες που δεν παίρνουν την κούπα παρ' όλο το μεγάλο τους μπάτζετ, τι είναι; Μακάκες; Κι εμείς μάγκες;

0
Rebedierdos

senior

Πέμ Μάιος 09, 2024 11:04 pm

lefpan έγραψε:
Rebedierdos έγραψε:

Ρε φιλάρα, υπάρχουν 18 ομάδες και η κούπα είναι μία, οι άλλοι 17 είναι "τίποτες".
Κι εμείς τα τελευταία 12 χρόνια έχουμε πάρει 2 κούπες κι έχουμε πάει άλλες 5 φορές σε Φ4, εκ των οποίων 3 σε τελικούς!
Τότε, ας πάμε στο ΤσουΛου, να το σηκώνουμε κάθε χρόνο, μέχρι να ξεχαρμανιάσετε ορισμένοι!!!
Εσύ μπορεί να είσαι ικανοποιημένος με πορείες εγώ όμως θέλω να βλέπω κούπες ψηλά. Όλα τα άλλα είναι αδιάφορα και δεν μένουν στην ιστορία. Τόσο περίεργο είναι να το αποδεχτείς?

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3690
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μάιος 09, 2024 11:09 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 10:44 pm
Rebedierdos έγραψε:

Δηλαδή, οι άλλες "πλούσιες" ομάδες που δεν παίρνουν την κούπα παρ' όλο το μεγάλο τους μπάτζετ, τι είναι; Μακάκες; Κι εμείς μάγκες;
Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η συζήτηση είναι ατέρμονη, λέγαμε παλαιότερα που δεν έπαιρναν άλλο γκαρντ επιπέδου να είναι δίπλα στον Σπανούλη, τεσσάρι για να μην έχει μοναξιά ο Πρίντεζης, όταν είχαμε 10 Μ γιατί δεν βάζουν άλλα 2 να έχουμε 12, όταν έχουμε 12 γιατί δεν βάζουμε άλλα 2 να έχουμε 14 και έτσι θα πηγαίνει ούτως η άλλως, όσο και να το ανεβάζουμε πάντα θα μπορούσαμε να δώσουμε ακόμα λίγο για να σηκώναμε στα σίγουρα την κούπα, και όταν υπήρξαν οι εποχές της σπατάλης πάντα μπορούμε να γκρινιάζουμε γιατί έδωσαν 2 Μ στον Βασιλόπουλο, γιατί πήραμε τον άσουτο Τσίλντρες και όχι με τα ίδια λεφτά 2 παικταράδες να έχουμε μεγαλύτερο βάθος και καλύτερο σουτ.
Το γεγόνός είναι ότι θα ζητάμε το κάτι παραπάνω ή θα ονειρευόμαστε κάθε καλοκαίρι τον Μίσιτς, τον Μίροτιτς και όποιον άλλο και πάντα θα γκρινιάζουμε που δεν δίνουν 2 παραπάνω οι Αφοί, έτσι είναι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Πέμ Μάιος 09, 2024 11:17 pm

Rebedierdos έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 11:04 pm
lefpan έγραψε:

Εσύ μπορεί να είσαι ικανοποιημένος με πορείες εγώ όμως θέλω να βλέπω κούπες ψηλά. Όλα τα άλλα είναι αδιάφορα και δεν μένουν στην ιστορία. Τόσο περίεργο είναι να το αποδεχτείς?
Τι ακριβώς να αποδεχτώ;
Την λογική σου, δεν υπάρχει περίπτωση να την αποδεχτώ.
Το δικαίωμά σου να την εκφράζεις, το αποδέχομαι. Όμως, άντε να το πεις μια φορά, άντε δύο, άντε τρεις, άντε τέσσερις, άντε πέντε, άντε έξι, άντε εφτά, άντε οκτώ, άντε εννιά, άντε δέκα, άντε έντεκα, άντε δώδεκα... τι έγινε; κουράστηκες; εγώ να δεις, που είμαι υποχρεωμένος κάθε μέρα να ακούω την ίδια γκρίνια!
Για το μπάσκετ που είδαμε, έχεις να πεις τίποτα, για την πρόκριση, για το πλεονέκτημα της Μπάρτσα που το στείλαμε στα σκουπίδια, έχεις να πεις τίποτα;
Ακόμα κι αν έχεις, στο τέλος πάλι στα ίδια καταλήγεις: αν δεν σκάσουμε ένα σκασμό λεφτά, δεν σηκώνουμε κούπα, κι αν δεν σηκώνουμε κούπα, είμαστε τίποτα.
Οκέι, το εμπεδώσαμε, το μάθαμε απ' έξω κι ανακατωτά πως αυτή είναι η άποψή σου.
Άσ' την στην άκρη και πάμε στο παρασύνθημα!

2
2 Εικόνα
Rebedierdos

senior

Παρ Μάιος 10, 2024 1:06 am

Η πρόκριση του ΟΣΦΠ όπως και του ΠΑΟ ήταν κάτι που είχα γράψει εδώ μεσα ήδη από το 1-2 από Μπαρτσελόνα και Μακάμπι αντίστοιχα. Συγκεκριμένα είχα γράψει ότι οι σειρές θα πάνε σε πέμπτο ματς όπου θα ξεχωρίσουν τα ναυτακια από τους καπετάνιους.
Όπως και έγινε.

0
80sLover
Reactions:

Παρ Μάιος 10, 2024 1:13 am

Οτι και να λεμε τωρα και 10 σερι Φ4 να παει καποιος αν δεν παρει κουπα μια τρυπα στο νερο εχει κανει...
την Μπαρτσα γιατι την λενε Λουζερ ομαδα?? Επειδη εχει τοσα Φ4 και εχει παρει μια κουπα επι Πασκουαλ...
Κοψε αυτον τον Γκριμαου...μου θυμισε τον Προπονητη της Εθνικης Γαλλιας στο τελευταιο Μουντιαλ του Ζινταν..σαν αποτυχημενος συγγραφεας...ανθρωποι χαμενοι στο απειρο..που πανε τουαλετα για το No2 και ξεχνανε να πατησουν καζανακι. Οτι ναναι

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7151
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μάιος 10, 2024 2:01 am

τι σχεση εχει η μπαρτσελονα που εχει το ιδιο ταμειο με την ποδοσφαιρικη ομαδα και φερνει οποιον παικτη θελει ακομα και αν παιρνει 8εκ τον χρονο με τον ολυμπιακο που ολο του το μπατζετ ειναι τις περισσοτερες φορες τοσο... Το οτι ο ολυμπιακος ειναι η μοναδικη ομαδα που μπορει να το κανει αυτο εδω και 12 χρονια με συνεπεια επρεπε να ναι στα υπερ του..ποσες ομαδες εχουν παει εστω και 2 φορες φ4 με 8-12εκ μπατζετ τα τελευταια χρονια? καμια.. Εδω και 12 χρονια εχουν παει απο μονο μια φορα η μακαμπι,η μπασκονια και η λοκο του μπαρτζωκα..

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 10, 2024 9:18 am

80sLover έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 1:13 am
Οτι και να λεμε τωρα και 10 σερι Φ4 να παει καποιος αν δεν παρει κουπα μια τρυπα στο νερο εχει κανει...
την Μπαρτσα γιατι την λενε Λουζερ ομαδα?? Επειδη εχει τοσα Φ4 και εχει παρει μια κουπα επι Πασκουαλ...
Κοψε αυτον τον Γκριμαου...μου θυμισε τον Προπονητη της Εθνικης Γαλλιας στο τελευταιο Μουντιαλ του Ζινταν..σαν αποτυχημενος συγγραφεας...ανθρωποι χαμενοι στο απειρο..που πανε τουαλετα για το No2 και ξεχνανε να πατησουν καζανακι. Οτι ναναι
Η Ρεάλ έχει πάει σε καμιά 15αρια φ4 τα τελευταία 25 χρόνια κι έχει πάρει πόσα; 3; Λουζερ κι αυτή; Αν πήγαινε πέρυσι η Παρτιζάν και δεν το έπαιρνε; Λουζερ;
Θέλω να πω πως πρέπει να κάνεις αρκετά υπόψη για να πεις κάποιον λουζερ. Για μένα πχ πρέπει η ομάδα να είναι φαβορί και να μην το πάρει ή να μην περάσει την σειρά. Η Μπάρτσα πχ θυμάμαι αρκετές τέτοιες φάσεις που ήταν φαβορί και τα θαλασσωσε. Το 11 στη σειρά με τον ΠΑΟ με το φ4 στην Βαρκελώνη κι ενώ είχαν πλεονέκτημα έδρας. Το 15 με τον ΟΣΦΠ πάλι με πλεονέκτημα και το φ4 στην Ισπανία. Έχασε την πρόκριση από την φωτοβολίδα της Λοκομοτίβ το 16. Φέτος πάλι θα μπορούσε να περάσει και ήταν το φαβορί. Κάτι 30αρες σε φ4 ενώ είχε ομάδα για τίτλο.

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 10, 2024 10:10 am

Το μπάτζετ είναι τίμιο όπως είναι αυτή τη στιγμή. Το ιδανικό θα ήταν να είναι 1 μύριο παραπάνω από τώρα με έναν παίχτη πιο σταθερό σκόρερ από Κάναν. Όταν αυτός τα σπάει τότε ταβανιάζει η ομάδα. Για αρχή θέλουμε να έχει το χέρι του με τη Ρεάλ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”