Euroleague Round 21, Baskonia vs Olympiacos
Συντονιστής: Captains
- Sharp Shooter
- Reactions: 1104
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Κακη εμφανιση Ολυμπιακου .. Εχει κλεισει τη ρακετα (αναμενομενο) οπου οι Ισπανοι φτυνουν αιμα για να σκοραρουν. Ειναι μπροστα επειδη εχουν ψηλο ποσοστο στα τριποντα (οχι ολα ελευθερα, παιζει περιφερειακα ο Ολυμπιακος) αλλα κυριως επειδη η ελληνικη ομαδα ειναι πολυ κακη στην επιθεση ... Κρυωσε και ο Κανααν και δεν μπορουν να σκοραρουν με τιποτα ..
0
- kite26
- Reactions: 1179
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε μου οκ...Εγώ έχω αποδεχθεί ότι δεν μπορούμε πολλά φέτος. Καλύτερα έτσι, να το καταλάβουμε όλοι πια...karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 10:46 pmΠάλι θα ανεβάσω πίεση απόψε….αν είναι δυνατόν..απίστευτα αυτά που κάνουμε. Λες και παιζουμε πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, έδωσε 2 ασίστ στο πρώτο δεκάλεπτο, όλα καλά, αντι για 10 θα χάναμε με 14 αν δεν ήταν μεσα ο ΤιτάναςSharp Shooter έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 10:47 pmΡΕ ΔΙΑΟΛΕ κάποιος να μου εξηγήσει για ποιο λογο έκατσε 7 σερί λεπτά στην 3η περίοδο ο Παπανικολάου;
0
- kojito
- Reactions: 2706
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο λόγος που πήραμε τον Μήτρου-Λονγκ; Για τον ρόλο του γκαρντ που θα παίζει 15-20 λεπτά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα είναι ο 12ος-13ος παίκτης είχαμε και τον Λούντζη. Αν δεν παίζει με τόσο κακό Walkup και μέτριο Goss, πότε θα παίξει;
Εντωμεταξύ όσο κι αν τον αγαπώ τον Fall, είναι για γέλια η φάση που είναι με τον Miller-McIntyre που είναι 30 πόντους πιο κοντός και την βγάζει έξω αντί να τον ποστάρει.
Εντωμεταξύ όσο κι αν τον αγαπώ τον Fall, είναι για γέλια η φάση που είναι με τον Miller-McIntyre που είναι 30 πόντους πιο κοντός και την βγάζει έξω αντί να τον ποστάρει.
0
-
- Reactions: 2484
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μαζί σου τότε, προφανώς η κριτική πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο.
1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kite26
- Reactions: 1179
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Ιαν 12, 2024 10:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!