Oταν αποφασιζει να κανει faux drive και να πηδηξει και στον αερα χωρις να εχει αποφασισει τι θα κανει τελικα να ψαχνει mid air bail out πασα σε καποιον που ειναι πισω/στην πλατη του ποιος φταιει?Ο Σλούκας πέρα από τη πατάτα στο τέλος έχει κάνει πολύ καλό ματς , θα μου πεις για τα κρίσιμα τον θες αλλά δεν φταίει αυτός .
Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν φταιει αυτος συνολικα για την ηττα , προφανως στο τελος κανεις δεν καταλαβε τι εκανε , επρεπε να παρει το mid rangereignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 23, 2024 10:45 pmOταν αποφασιζει να κανει faux drive και να πηδηξει και στον αερα χωρις να εχει αποφασισει τι θα κανει τελικα να ψαχνει mid air bail out πασα σε καποιον που ειναι πισω/στην πλατη του ποιος φταιει?Ο Σλούκας πέρα από τη πατάτα στο τέλος έχει κάνει πολύ καλό ματς , θα μου πεις για τα κρίσιμα τον θες αλλά δεν φταίει αυτός .
1
1

-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από την Μπραουν και τον Μπάλντγουιν την περιμεναμε, από τον Κόλσον την βρήκαμε.
Σημαντικό στοιχείο η έλλειψη δυνατου τριαριου για να τον ματσάρει, μιας και ο μεν Γκριγκονις δεν είναι δυνατός, ο δε Παπαπετρου ουσιαστικά ήταν εκτός rotation.
Ο Ισπανός όσο καλός ήταν αμυντικά, άλλο τόσο κάκιστος ήταν επιθετικά.
Ο Ναν εκτός τόπου και χρόνου.
Ο φουκαρας ο Λεσορ θα παλευει μόνος του μέχρι την άλλη ζωη.
Μεγάλο το "πρεπει" της Πέμπτης.
Μπορούμε;...
Σημαντικό στοιχείο η έλλειψη δυνατου τριαριου για να τον ματσάρει, μιας και ο μεν Γκριγκονις δεν είναι δυνατός, ο δε Παπαπετρου ουσιαστικά ήταν εκτός rotation.
Μπορούμε;...
0
Mην εναποθετετε τις ελπιδες σας εκει. Φανηκε και σημερα οτι οι οπαδοι δεν παιζουν μπασκετ. Αλλωστε η Μακαμπι εχει πολυ καλο ρεκορ εντος εδρας φετος. Εχει χασει μονο απο Ρεαλ, Μπαρτσα, Ολυμπιακο και ερυθρο αστερα.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Απρ 23, 2024 10:40 pmΑν η Μακάμπι είχε Γιαντ Ελιάου τα πράγματα θα ήταν πραγματικά δύσκολα για τον Παο. Όμως αν καταφέρει να χάσει και δυο ματς σε ουδέτερη έδρα θα είναι άξιος της μοίρας του.
Έχω προβλέψει Παο στα 5 και συνεχίζω να το λέω.
Ο ΠΑΟ πρεπει να φανει συνεπης για 40 λεπτα. Οχι τρεις λαλουν και 2 χορευουν.
0
Δυσκολο θα πω εγω, Δε πιστευω οι παιχτες εχουν την εμπειρια να διαχειριστουν την ψυχολογικη πιεση. Ειναι πρωταριδες ολοι πλην σλουκαnikkal έγραψε: ↑Τρί Απρ 23, 2024 10:48 pmΑπό την Μπραουν και τον Μπάλντγουιν την περιμεναμε, από τον Κόλσον την βρήκαμε.
Μπορούμε;...
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φάνηκε νομίζω και από την αρχή, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, από τον τρόπο που τρίπλαρε, ότι δεν θα έπαιρνε προσπάθεια. Δεν ξέρω γιατί, γι'αυτά ζει, αλλά εμένα μου φάνηκε από την στιγμή που πήρε την μπάλα στην αρχή ότι δεν σκοπεύει να σουτάρει.reignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 23, 2024 10:45 pmOταν αποφασιζει να κανει faux drive και να πηδηξει και στον αερα χωρις να εχει αποφασισει τι θα κανει τελικα να ψαχνει mid air bail out πασα σε καποιον που ειναι πισω/στην πλατη του ποιος φταιει?Ο Σλούκας πέρα από τη πατάτα στο τέλος έχει κάνει πολύ καλό ματς , θα μου πεις για τα κρίσιμα τον θες αλλά δεν φταίει αυτός .
1
1

-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω για την δυσκολία του εγχειρήματος.slok έγραψε: ↑Τρί Απρ 23, 2024 10:51 pmΔυσκολο θα πω εγω, Δε πιστευω οι παιχτες εχουν την εμπειρια να διαχειριστουν την ψυχολογικη πιεση. Ειναι πρωταριδες ολοι πλην σλουκαnikkal έγραψε: ↑Τρί Απρ 23, 2024 10:48 pmΑπό την Μπραουν και τον Μπάλντγουιν την περιμεναμε, από τον Κόλσον την βρήκαμε.
Μπορούμε;...
Η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια για έναν Ναν σαν τον αποψινό.
Περιμένω να βγει μπροστά και να κάνει πλεονέκτημα την έλλειψη συναισθημάτων που βγάζει.
Τώρα χρειάζεται ο άνιωθος...
0
- pan24
- Reactions: 2662
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο τέλος για τον Σλούκα μην υποτιμάμε την κούραση, όπως και για την χαμένη βολή λίγο πιο πριν.
Τα 32:18 δεν είναι λίγα με τον τρόπο που τον έπαιζαν άμυνα.
Ο Μπάλντγουιν δεν ξέρουμε τι έχει. Αν είναι καμιά θλάση και δεν μπορεί να παίξει στα επόμενα η Μακάμπι είναι σχεδόν χαμένη.
Ανεξάρτητα από αυτό για εμάς δεν χάθηκε τίποτα.
Αν είμαστε σοβαροί μεθαύριο να κάνουμε το 1-1 μετά θέλουμε μια νίκη σε ουδέτερη έδρα για να έρθει για 5ο παιχνίδι.
Τα 32:18 δεν είναι λίγα με τον τρόπο που τον έπαιζαν άμυνα.
Ο Μπάλντγουιν δεν ξέρουμε τι έχει. Αν είναι καμιά θλάση και δεν μπορεί να παίξει στα επόμενα η Μακάμπι είναι σχεδόν χαμένη.
Ανεξάρτητα από αυτό για εμάς δεν χάθηκε τίποτα.
Αν είμαστε σοβαροί μεθαύριο να κάνουμε το 1-1 μετά θέλουμε μια νίκη σε ουδέτερη έδρα για να έρθει για 5ο παιχνίδι.
2
2

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1793
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Πολύ φαντεζί και δαντελένιο παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό στην αρχή με αφύσικη ευστοχία στο σουτ, γεγονός που δημιούργησε μια αδικαιολόγητη ευφορία στην ομάδα και στην κερκίδα ότι το ματς τελείωσε από το ημίχρονο. Όταν χρειάστηκε να σκεφτεί χάθηκαν τα αβγά και τα πασχάλια. Το πρόβλημα είναι ότι και η Μακάμπι έχει τέτοιο στυλ και το παίζει για περισσότερο καιρό από τους πράσινους, συν το ότι διαθέτει και αθλητικότητα. Δεν έχει χαθεί κάτι, χρειάζεται σίγουρα περισσότερη σκληράδα στην περιφερειακή άμυνα όπου οι Μπράουν/Μπόλντουιν βρήκαν ρυθμό πολύ πιο εύκολα απ' ότι απαιτεί η περίσταση. Είναι παιχνίδι πλέι-οφ διάολε...
1
1

- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο σλουκας παλι εχασε βολη στα κρισιμα νομιζω ε? Γενικα παντως ηταν απο τους διακριθεντες..Εγω την μυριστηκα την δουλεια οταν ειδα οτι παροτι ηταν κακη η μακαμπι ,ο παο ειχε 60% ποσοστο στα 3π αν δεν κανω λαθος ενω η μακαμπι τα εσπαγε ηταν μονο 5-7π η διαφορα..Συνηθως οποτε παει ετσι γυριζει το σκορ μετα..
Ψιλο περιεργο κοουτσαρισμα του αταμαν που τωρα θυμηθηκε να ανοιξει το ροτεισον..ξεχασε τον βιλντοζα που ειχε 3/3 τριποντα και επαιζε με καλαιτζακη.
Ψιλο περιεργο κοουτσαρισμα του αταμαν που τωρα θυμηθηκε να ανοιξει το ροτεισον..ξεχασε τον βιλντοζα που ειχε 3/3 τριποντα και επαιζε με καλαιτζακη.
3
3