Euroleague Round 4: Olympiacos vs Partizan

Συντονιστής: Captains

Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:12 pm

megapoxy έγραψε:
Πέμ Οκτ 19, 2023 7:43 pm
Τενοντίτιδα αφήνει εκτός Σίκμα και Μπραζντέικις

Τι στο καλό γίνεται φέτος;
Αν δεν έρθει έστω ένα 4/5άρι, δεν βγαίνει η σεζόν...

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 574
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:12 pm

Όλους τους γυάλινους διαλέξαμε να φέρουμε φέτος;

Μ’ αρέσει που ένας από τους λόγους που «φοβόμασταν» τον Nunn ήταν η κατάσταση του και η όποια ευπάθεια.

Έχουμε και έτοιμη την καραμέλα σε περίπτωση που παίξουμε χάλια.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:15 pm

Δυστυχώς φέτος ο Μπαρτζώκας φαίνεται πως θα περάσει παρόμοια χρόνια με την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα. Με την διαφορά ότι φέτος φέρει τεράστια ευθύνη με τις επιλογές του.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:22 pm

Έτσι είναι. Πέρσι την γλιτώσαμε με παραδόξως ελάχιστους τραυματισμους .

Ε φέτος είναι τα χρωστούμενα μου φαίνεται.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:25 pm

Περίεργα πράγματα φέτος .. Δηλαδή με τενοντίτιδα τους αφήνουν εκτός ;; Ας πάρουν αντί φλεγμονώδη να παίξουν .. Η που δεν ισχύουν αυτά που λένε η που και με παρανυχιδα να χουν φέτος θα μένουν εκτός .. δεν μας νοιάζει η κατάταξη απλά να ήμαστε σε καλή κατάσταση αν μπούμε 8δα

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:27 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δυστυχώς φέτος ο Μπαρτζώκας φαίνεται πως θα περάσει παρόμοια χρόνια με την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα. Με την διαφορά ότι φέτος φέρει τεράστια ευθύνη με τις επιλογές του.
Και τη δεύτερη χρονιά στη χιμκι είχε πολλούς τραυματίες. Τον μπραζντεικις αφού ξέραμε ότι ήταν τραυματίας γιατί τον πήραμε; ;

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:30 pm

tokalytero3d έγραψε:
Και τότε τεράστια ευθύνη είχε για τις επιλογές του.
Η διαφορά είναι ότι προς το παρόν φέτος δεν έχει κανέναν σοβαρό τραυματισμό, μόνο μικροτραυματισμοί.

Πρόβλημα θα προκύψει αν χτύπα ξύλο πρόκειται να μείνει για καιρό έξω ένας Φαλ/Μιλουτίνοφ/Γουόκαπ/Πίτερς. Εκει είναι που δεν θα καλύπτεται με τίποτα το κενό.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 574
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:31 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Οκτ 19, 2023 8:25 pm
Περίεργα πράγματα φέτος .. Δηλαδή με τενοντίτιδα τους αφήνουν εκτός ;; Ας πάρουν αντί φλεγμονώδη να παίξουν .. Η που δεν ισχύουν αυτά που λένε η που και με παρανυχιδα να χουν φέτος θα μένουν εκτός .. δεν μας νοιάζει η κατάταξη απλά να ήμαστε σε καλή κατάσταση αν μπούμε 8δα
Για να μπούμε 8αδα βέβαια πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά. Έτσι όπως είμαστε τώρα ούτε απέξω δεν περνάμε.

Πλήρεις απ ότι φαίνεται δεν θα παίξουμε άμεσα πάντως, οπότε ίσως πρέπει και στην ομάδα να προσαρμοστούν σε αυτά τα δεδομένα αντί να περιμένουν καρτερικά το θαύμα.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:44 pm

Η απάντηση της ομάδας είναι οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ,τις τελευταίες 48 ώρες, να έχουν ξαμολυθει να κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Τα αδέλφια ξεπούλησαν τα διαρκείας στους αφελείς που τους πίστεψαν, άλλαξαν και 200 καθίσματα στο σεφ, και κοροϊδεύουν εμάς τους φιλαθλους κομπαζοντας ότι αυτοί πάνε φ4 με λιγότερα από τους άλλους.
Ο σικμα πήγε παγκόσμιο 'η έχασε την προετοιμασία;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:55 pm

Dedalos έγραψε:
Η απάντηση της ομάδας είναι οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ,τις τελευταίες 48 ώρες, να έχουν ξαμολυθει να κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Τα αδέλφια ξεπούλησαν τα διαρκείας στους αφελείς που τους πίστεψαν, άλλαξαν και 200 καθίσματα στο σεφ, και κοροϊδεύουν εμάς τους φιλαθλους κομπαζοντας ότι αυτοί πάνε φ4 με λιγότερα από τους άλλους.
Τα τσεπώσανε χοντρά δηλαδή ; Να βγάζουν και κέρδος από τον Ολυμπιακό; Περισσότερα από την Arcadia;

Σας αλλάζω έναν dpg για δύο Αγγελόπουλους εχτές. Νέστορας δώρο και τα Χριστούγεννα και Λοπίνι με φιόγκο.

5
5 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:13 pm

Αναμέτρηση δύο κορυφαίων προπονητών απόψε

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1923
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:18 pm

Dedalos έγραψε:
Αφελής παρών!! Πήρα διαρκείας παρ όλο που δεν μενω Ελλάδα. Δεν ήμουν τόσο ξύπνιος όσο εσυ βέβαια να τους βάλω να μου υπογράψουν ένα συμβόλαιο με την επιτυχία να είμαι καλυμμένος βρέξει χιονίσει. Προς τους μοντ: τελευταία τιμωρήσατε αγνούς φίλους του φόρουμ που όντως συνεισέφεραν κάτι με το λόγο τους, αυστηρότερα και κατά τη γνώμη μου για μικρότερα παραπτώματα.. Βοηθαγανε και εμάς τους υπόλοιπους που αγαπάμε το μπάσκετ να μάθουμε κάτι παραπάνω. Ο φίλος αγαπάει προφανώς τη νίκη και είναι δικαίωμα του. Δεν είναι όμως το να λοιδωρεί τους υπόλοιπους που δεν είναι.

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:31 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Οκτ 19, 2023 9:18 pm
Dedalos έγραψε:
Αφελής παρών!! Πήρα διαρκείας παρ όλο που δεν μενω Ελλάδα. Δεν ήμουν τόσο ξύπνιος όσο εσυ βέβαια να τους βάλω να μου υπογράψουν ένα συμβόλαιο με την επιτυχία να είμαι καλυμμένος βρέξει χιονίσει. Προς τους μοντ: τελευταία τιμωρήσατε αγνούς φίλους του φόρουμ που όντως συνεισέφεραν κάτι με το λόγο τους, αυστηρότερα και κατά τη γνώμη μου για μικρότερα παραπτώματα.. Βοηθαγανε και εμάς τους υπόλοιπους που αγαπάμε το μπάσκετ να μάθουμε κάτι παραπάνω. Ο φίλος αγαπάει προφανώς τη νίκη και είναι δικαίωμα του. Δεν είναι όμως το να λοιδωρεί τους υπόλοιπους που δεν είναι.
Κακη διατυπωση εκ μερους μου. Δεν ειχα προρεση να προσβαλω κανεναν. Θα ειχα παρει κι εγω διαρκειας , αν το επετρεπε η υγεια μου

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:39 pm

Ο Ολυμπιακός με Μιλουτινοφ/ Φαλ και τον τρόπο που τους χρησιμοποιεί παίζει να έχει την ισχυρότερη θέση 5 στην ιστορία της διοργάνωσης, που σημάνει ότι πάρει περίπατο η συζήτηση περί mobile center και πόσο ξεπερασμένοι είναι οι δεινόσαυροι.

3
3 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:45 pm

Ισχύει στη θέση 5 ο Ολυμπιακός έχει cheat φέτος.
Ειδικά μόλις ο Φαλ είναι έτοιμος 100%.

Εκεί ακριβώς χτυπάει σήμερα, αφού η Παρτιζαν έχει θέμα εκεί και πιστεύω εύκολα η δύσκολα θα το πάρει το ματς.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”