Euroleague Round 4: Olympiacos vs Partizan
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Και τη δεύτερη χρονιά στη χιμκι είχε πολλούς τραυματίες. Τον μπραζντεικις αφού ξέραμε ότι ήταν τραυματίας γιατί τον πήραμε; ;tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 19, 2023 8:15 pmΔυστυχώς φέτος ο Μπαρτζώκας φαίνεται πως θα περάσει παρόμοια χρόνια με την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα. Με την διαφορά ότι φέτος φέρει τεράστια ευθύνη με τις επιλογές του.
0
- pan24
- Reactions: 2662
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τότε τεράστια ευθύνη είχε για τις επιλογές του.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 19, 2023 8:15 pmΔυστυχώς φέτος ο Μπαρτζώκας φαίνεται πως θα περάσει παρόμοια χρόνια με την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα. Με την διαφορά ότι φέτος φέρει τεράστια ευθύνη με τις επιλογές του.
Η διαφορά είναι ότι προς το παρόν φέτος δεν έχει κανέναν σοβαρό τραυματισμό, μόνο μικροτραυματισμοί.
Πρόβλημα θα προκύψει αν χτύπα ξύλο πρόκειται να μείνει για καιρό έξω ένας Φαλ/Μιλουτίνοφ/Γουόκαπ/Πίτερς. Εκει είναι που δεν θα καλύπτεται με τίποτα το κενό.
0
- Sokos
- Reactions: 574
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να μπούμε 8αδα βέβαια πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά. Έτσι όπως είμαστε τώρα ούτε απέξω δεν περνάμε.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 19, 2023 8:25 pmΠερίεργα πράγματα φέτος .. Δηλαδή με τενοντίτιδα τους αφήνουν εκτός ;; Ας πάρουν αντί φλεγμονώδη να παίξουν .. Η που δεν ισχύουν αυτά που λένε η που και με παρανυχιδα να χουν φέτος θα μένουν εκτός .. δεν μας νοιάζει η κατάταξη απλά να ήμαστε σε καλή κατάσταση αν μπούμε 8δα
Πλήρεις απ ότι φαίνεται δεν θα παίξουμε άμεσα πάντως, οπότε ίσως πρέπει και στην ομάδα να προσαρμοστούν σε αυτά τα δεδομένα αντί να περιμένουν καρτερικά το θαύμα.
0
Η απάντηση της ομάδας είναι οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ,τις τελευταίες 48 ώρες, να έχουν ξαμολυθει να κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Τα αδέλφια ξεπούλησαν τα διαρκείας στους αφελείς που τους πίστεψαν, άλλαξαν και 200 καθίσματα στο σεφ, και κοροϊδεύουν εμάς τους φιλαθλους κομπαζοντας ότι αυτοί πάνε φ4 με λιγότερα από τους άλλους.
Ο σικμα πήγε παγκόσμιο 'η έχασε την προετοιμασία;
Τα αδέλφια ξεπούλησαν τα διαρκείας στους αφελείς που τους πίστεψαν, άλλαξαν και 200 καθίσματα στο σεφ, και κοροϊδεύουν εμάς τους φιλαθλους κομπαζοντας ότι αυτοί πάνε φ4 με λιγότερα από τους άλλους.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα τσεπώσανε χοντρά δηλαδή ; Να βγάζουν και κέρδος από τον Ολυμπιακό; Περισσότερα από την Arcadia;Dedalos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 19, 2023 8:44 pmΗ απάντηση της ομάδας είναι οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ,τις τελευταίες 48 ώρες, να έχουν ξαμολυθει να κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Σας αλλάζω έναν dpg για δύο Αγγελόπουλους εχτές. Νέστορας δώρο και τα Χριστούγεννα και Λοπίνι με φιόγκο.
5
5

1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- golitog7
- Reactions: 1923
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αφελής παρών!! Πήρα διαρκείας παρ όλο που δεν μενω Ελλάδα. Δεν ήμουν τόσο ξύπνιος όσο εσυ βέβαια να τους βάλω να μου υπογράψουν ένα συμβόλαιο με την επιτυχία να είμαι καλυμμένος βρέξει χιονίσει. Προς τους μοντ: τελευταία τιμωρήσατε αγνούς φίλους του φόρουμ που όντως συνεισέφεραν κάτι με το λόγο τους, αυστηρότερα και κατά τη γνώμη μου για μικρότερα παραπτώματα.. Βοηθαγανε και εμάς τους υπόλοιπους που αγαπάμε το μπάσκετ να μάθουμε κάτι παραπάνω. Ο φίλος αγαπάει προφανώς τη νίκη και είναι δικαίωμα του. Δεν είναι όμως το να λοιδωρεί τους υπόλοιπους που δεν είναι.Dedalos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 19, 2023 8:44 pmΗ απάντηση της ομάδας είναι οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ,τις τελευταίες 48 ώρες, να έχουν ξαμολυθει να κάνουν πλύση εγκεφάλου.
1
1

Κακη διατυπωση εκ μερους μου. Δεν ειχα προρεση να προσβαλω κανεναν. Θα ειχα παρει κι εγω διαρκειας , αν το επετρεπε η υγεια μουgolitog7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 19, 2023 9:18 pmΑφελής παρών!! Πήρα διαρκείας παρ όλο που δεν μενω Ελλάδα. Δεν ήμουν τόσο ξύπνιος όσο εσυ βέβαια να τους βάλω να μου υπογράψουν ένα συμβόλαιο με την επιτυχία να είμαι καλυμμένος βρέξει χιονίσει. Προς τους μοντ: τελευταία τιμωρήσατε αγνούς φίλους του φόρουμ που όντως συνεισέφεραν κάτι με το λόγο τους, αυστηρότερα και κατά τη γνώμη μου για μικρότερα παραπτώματα.. Βοηθαγανε και εμάς τους υπόλοιπους που αγαπάμε το μπάσκετ να μάθουμε κάτι παραπάνω. Ο φίλος αγαπάει προφανώς τη νίκη και είναι δικαίωμα του. Δεν είναι όμως το να λοιδωρεί τους υπόλοιπους που δεν είναι.Dedalos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 19, 2023 8:44 pmΗ απάντηση της ομάδας είναι οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ,τις τελευταίες 48 ώρες, να έχουν ξαμολυθει να κάνουν πλύση εγκεφάλου.
1
1

3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum