Euroleague Round 6: Fenerbahce - Olympiacos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 01, 2023 6:50 pm

Γιατί τόσο απαισιοδοξία; Εντάξει έχει 4-1 η Φενέρ αλλά έχει κερδίσει τις 3 τελευταίες αγωνιστικές Μπάγερν, Βιλερμπάν και ΠαναθηναΊκό (που δεν ήταν και στα καλύτερα του) ενώ έχει χάσει από την Βαλένθια.
Άλλο το δεν είμαστε το φαβορί και άλλο ξαφνικά να έχουμε σίγουρη την ήττα και μάλιστα με διαφορά λες και γίναμε καμία μικρή ομάδα.

Για τους σέντερ από εκεί που λέγαμε για το πιο ποιοτικό δίδυμο ψηλών ξαφνικά λέμε ότι είναι προβληματικό. Εγώ δεν βλέπω πάντως ο Σανλί να έχει παίξει φέτος ακόμα και δεν βλέπω γιατι θα είναι στο ματς μ' εμάς που θα μας κάνει την ζημιά, όσο πρόβλημα έχουμε εμείς να αντιμετωπίσουμε τον Παπαγιάννη και τον Σανλί έξω μεγαλύτερο έχουν αυτοί να μας ματσάρουν μέσα με Παπαγιάννη και Μότλι.
Σκληρή άμυνα (κλασικά), έλεγχος στα ριμπάουντ και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Djole77

Reactions: 36
Αγαπημένη θέση: SF

Τετ Νοέμ 01, 2023 7:17 pm

Conan1982 έγραψε:
Γιατί τόσο απαισιοδοξία; Εντάξει έχει 4-1 η Φενέρ αλλά έχει κερδίσει τις 3 τελευταίες αγωνιστικές Μπάγερν, Βιλερμπάν και ΠαναθηναΊκό (που δεν ήταν και στα καλύτερα του) ενώ έχει χάσει από την Βαλένθια.
Άλλο το δεν είμαστε το φαβορί και άλλο ξαφνικά να έχουμε σίγουρη την ήττα και μάλιστα με διαφορά λες και γίναμε καμία μικρή ομάδα.

Για τους σέντερ από εκεί που λέγαμε για το πιο ποιοτικό δίδυμο ψηλών ξαφνικά λέμε ότι είναι προβληματικό. Εγώ δεν βλέπω πάντως ο Σανλί να έχει παίξει φέτος ακόμα και δεν βλέπω γιατι θα είναι στο ματς μ' εμάς που θα μας κάνει την ζημιά, όσο πρόβλημα έχουμε εμείς να αντιμετωπίσουμε τον Παπαγιάννη και τον Σανλί έξω μεγαλύτερο έχουν αυτοί να μας ματσάρουν μέσα με Παπαγιάννη και Μότλι.
Σκληρή άμυνα (κλασικά), έλεγχος στα ριμπάουντ και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη.
Κλασσικοι Έλληνες οπαδοι μετα από μια ήττα φέρνουν την καταστροφή. Η σαιζόν είναι μεγάλη και θα έχει για όλους πάνω και κάτω. Για μένα φαβορί λόγω έδρας η Φενέρ αλλά θέλω να πιστεύω η ομάδα θα δείξει αντίδραση και θα το παλέψει μέχρι τέλους.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τετ Νοέμ 01, 2023 7:25 pm

Conan1982 έγραψε:

Αν πάει το παιχνίδι στους 65-70 έχουμε κάποιες πιθανότητες να κερδίσουμε. Η Φενέρ έχει μεγαλύτερο και καλύτερο ρόστερ από εμάς. Ο Σανλι δεν ξέρω γιατί δεν παίζει, ο Ντόρσεϊ θα παίξει κανονικά έπαιξε και με τη Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός από το πρόβλημα στην επίθεση οι περισσότεροι παίκτες μας είναι ξεζουμισμενοι και λόγω παγκόσμιο και μικρού ρόστερ. Ο Παπ κι ο Πίτερς βαρανε τριανταλεπτα πόσο θ αντέξουν ακόμη. Εγώ ήμουν απαισιόδοξος απ' την αρχή της χρονιάς με τις επιλογές Σικμα και μπραζντεικις με το υπάρχον ρόστερ με τα προβλήματα που έχει στην επίθεση αν μπει στην 8αδα θα είναι επιτυχία

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τετ Νοέμ 01, 2023 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Νοέμ 01, 2023 7:34 pm

Αν τα παιχνίδια δεν είναι συνεχόμενα σε μικρό διάστημα εγώ δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα ένας παίκτης αν δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι να παίζει 30-35 λεπτά ως προς το να αντέξει στην διάρκεια της σεζόν και δεν ξέρω γιατί είναι τόδο διαδεδομένη σαν άποψη. Το πρόβλημα είναι τα πολλά παιχνίδια και οι μικροί χρόνοι μεταξύ αυτών που δεν επιτρέπουν την ιδανική προπόνηση, ξεκούραση και αποκατάσταση. Το να παίζουν 30 τόσα λεπτά μπορεί να είναι πρόβλημα στην διάρκεια του ματς αν στο τέλος ξεμένουν από δυνάμεις αυτό. Υπάρχουν δεδομένα που να μας δείχνουν ότι οι παίκτες που παίζουν 30+ λεπτά έχουν περισσότερες πιθανότητες ας πούμε τραυματισμών;

Είχα διαβάσει και μια σχετική κουβέντα για το NBA και για να το μειωθεί το διάστημα του παιχνιδιού στα 40 λεπτά για να προληφθούν οι τραυματισμοί και η επικρατούσα άποψη ήταν ότι μικρή σημασία έχουν μερικά λεπτά παραπάνω, σημασία θα είχε να μειωθούν οι αγώνες (που δεν θα γίνει).

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7259
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 01, 2023 7:38 pm

Καλα το καλυτερο ροστερ φενερ εμενα δεν μου προκυπτει απο καπου..

Μανταρ καλαθης σκοτι ντορσει γκουντουριτς ντειβις πιερ σεστινα μοτλει παπατζον σανλι.. Για μενα με το ζορι 8δα ειναι αυτοι..Ακομα και ας ειναι προβληματικο το ροστερ μας το θεωρω καλυτερο.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Νοέμ 01, 2023 7:44 pm

Δυσκολο παιχνιδι,προβαδισμα η Φενερ,αλλα δεν εχω χαμενο τον Ολυμπιακο, και ας ειμαι στο αντιπαλο στρατοπεδο,αναγνωριζω,ως και θαυμαζω την δουλεια που εχει γινει,και το μαχητικο πνευμα που διεπει την ομαδα του Ολυμπιακου,που σε καμια εδρα δεν παει εχοντας ελαχιστες πιθανοτητες για νικη.
Η Φενερ υπερτερει σε ροστερ/ποιοτητα,αλλα ο Ολυμπιακος υπερτερει σε ομοιογενεια και επιθετικη λειτουργια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Νοέμ 01, 2023 7:51 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δυσκολο παιχνιδι,προβαδισμα η Φενερ,αλλα δεν εχω χαμενο τον Ολυμπιακο, και ας ειμαι στο αντιπαλο στρατοπεδο,αναγνωριζω,ως και θαυμαζω την δουλεια που εχει γινει,και το μαχητικο πνευμα που διεπει την ομαδα του Ολυμπιακου,που σε καμια εδρα δεν παει εχοντας ελαχιστες πιθανοτητες για νικη.
Η Φενερ υπερτερει σε ροστερ/ποιοτητα,αλλα ο Ολυμπιακος υπερτερει σε ομοιογενεια και επιθετικη λειτουργια.
Εντάξει, μας πονάς τώρα με αυτό που λες για την επιθετική λειτουργία όπως αγκομαχούμε στα τελευταία ματς αλλά αυτό ήθελα να πω. Δεν γίνεται να θεωρούμε ξαφνικά ότι ο Ολυμπιακός πάει οπουδήποτε για να χάσει.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τετ Νοέμ 01, 2023 7:55 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Νοέμ 01, 2023 7:34 pm
Αν τα παιχνίδια δεν είναι συνεχόμενα σε μικρό διάστημα εγώ δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα ένας παίκτης αν δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι να παίζει 30-35 λεπτά ως προς το να αντέξει στην διάρκεια της σεζόν και δεν ξέρω γιατί είναι τόδο διαδεδομένη σαν άποψη. Το πρόβλημα είναι τα πολλά παιχνίδια και οι μικροί χρόνοι μεταξύ αυτών που δεν επιτρέπουν την ιδανική προπόνηση, ξεκούραση και αποκατάσταση. Το να παίζουν 30 τόσα λεπτά μπορεί να είναι πρόβλημα στην διάρκεια του ματς αν στο τέλος ξεμένουν από δυνάμεις αυτό. Υπάρχουν δεδομένα που να μας δείχνουν ότι οι παίκτες που παίζουν 30+ λεπτά έχουν περισσότερες πιθανότητες ας πούμε τραυματισμών;

Είχα διαβάσει και μια σχετική κουβέντα για το NBA και για να το μειωθεί το διάστημα του παιχνιδιού στα 40 λεπτά για να προληφθούν οι τραυματισμοί και η επικρατούσα άποψη ήταν ότι μικρή σημασία έχουν μερικά λεπτά παραπάνω, σημασία θα είχε να μειωθούν οι αγώνες (που δεν θα γίνει).
Ο Παπανικολάου στα 33-34 δεν μπορεί να παίζει 30λεπτα ποιοτικά ούτε μπορεί να παίξει στο 4 ήταν και το καλοκαίρι στην Εθνική. Ούτε ο Πίτερς έχει την ποιότητα να παίζει 30 λεπτα, ούτε και την αντοχή νομίζω

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Νοέμ 01, 2023 8:10 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Νοέμ 01, 2023 7:51 pm
j-kidd13 έγραψε:
Εντάξει, μας πονάς τώρα με αυτό που λες για την επιθετική λειτουργία όπως αγκομαχούμε στα τελευταία ματς αλλά αυτό ήθελα να πω. Δεν γίνεται να θεωρούμε ξαφνικά ότι ο Ολυμπιακός πάει οπουδήποτε για να χάσει.
Οτι οι απουσιες Σλουκα Βεζενκοφ εχουν επιρρεασει την λειτουργια του Ολυμπιακου ειναι δεδομενο,ωστοσο θελει και ο Ολυμπιακος τον χρονο του για να αφομοιωσει τα νεα δεδομενα. Δεν θεωρω οτι θα ειναι ευκολο να πιασει τα περσινα στανταρ,ωστοσο θα βελτιωθει με τον καιρο,και με τον Μιλουτινοφ πλεον,θα παει και σε αλλο στυλ παιχνιδιου.
Παρολα αυτα,η δουλεια που εχει γινει ειναι δεδομενη,και οι παικτες ξερουν τι πρεπει να κανουν στο παρκε.Αυτο δεν ειναι ευκολο να το πετυχεις.

0
Lapro13

senior
Reactions: 275
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Νοέμ 01, 2023 8:12 pm

Θα βγαλει αντιδραση ο Ολυμπιακος, διπλο κατ εμε!
Ο Μιλου θα τον βαλει μεστα καλαθια τον Παπαγιαννη. Value bet

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Νοέμ 01, 2023 8:27 pm

Ωπα εχουμε και αγωνα;;;;;;;;γιατι με τοση μεταγραφολογια στο φορουμ τις τελευταιες μερες εψαχνα στη ντουλαπα το μαγιο μου...........

Η Φενερ ειναι τοσο φαβορι αυριο οσο ηταν και η Εφες την προηγουμενη βδομαδα που παρουσιαζοταν εδω μεσα σαν τους GSW στα prime τους........αν κανουμε μια καλουτσικη εμφανιση αυριο θα κερδισουμε κι οχι με ιδιαιτερο ζορι......τωρα αν εμφανιστει η ομαδα που διαλυθηκε απ τον ιταλικο θιασο πριν 2 βδομαδες τοτε δεν κερδαμε ουτε την Περα Κλουμπ........λογικα τα σκαμπανεβασματα αυτην την περιοδο και με ολα τα θεματα που υπηρχαν αλλα νομιζω πως σιγα-σιγα θ αρχιζει να στρωνει το πραμα.....

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:44 pm

Lapro13 έγραψε:
για να γινει αυτο θα πρεπει να μπορει να παρει μπαλες ο μιλου.
και ο ιτουδης δυστυχως περσι διδαξε πως να μας παιζουν αμυνα.
απλα πλεον δεν θα χρειαζεται να χαραμιζει τον χεις να κυνηγαει σε ολο το γηπεδο τον σασα και τους αλλους να παιζουν box and 1 ζωνη, θα κυνηγαει ενας για ενα 18-20 λεπτα τον καναν και οι αλλοι 4 θα αραζουν κοντα στην ρακετα οπως εγινε και με τον παναθηναικο.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Νοέμ 01, 2023 10:19 pm

reignman έγραψε:
Τετ Νοέμ 01, 2023 9:44 pm
Lapro13 έγραψε:
για να γινει αυτο θα πρεπει να μπορει να παρει μπαλες ο μιλου.
και ο ιτουδης δυστυχως περσι διδαξε πως να μας παιζουν αμυνα.
απλα πλεον δεν θα χρειαζεται να χαραμιζει τον χεις να κυνηγαει σε ολο το γηπεδο τον σασα και τους αλλους να παιζουν box and 1 ζωνη, θα κυνηγαει ενας για ενα 18-20 λεπτα τον καναν και οι αλλοι 4 θα αραζουν κοντα στην ρακετα οπως εγινε και με τον παναθηναικο.
Μπράβο, είπες αυτο που σκεφτόμουν. Ο Ολυμπιακός όπως είναι δομημένος φέτος έχει συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης. Πιέζεις όπως είπες τον Κανναν και τέλος τα σουτ από την περιφέρεια, όλοι οι υπόλοιποι μέσα και έτσι κλείνεις και το πλεονέκτημα του Μιλου και του Φαλ και τέλος η σεμνή τελετή. Για αυτο λεμε και φωνάζουμε ότι χρειάζεται ένας εχτρα παίκτης σκόρερ ένας επιπλέον πυλώνας από την περιφέρεια για να ανοίξει και τις αντίπαλες άμυνες και να πάρουν μπάλες και οι ψηλοί.

Η καλύτερη γραμμή 5 στην Ευρώπη δεν έβαλε πόντο στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, και δεν φταίνε αυτοί, απλά πως να τους ταΐσουν όταν η αντίπαλη ομάδα κλείνει όλη μέσα και εσυ δεν έχεις έναν ριμαδιασμενο παίκτη να τα στάζει απέξω και να τους αναγκάσει να βγουν απο το καβούκι τους.

Υ.Γ. Έναν James να είχαμε πάρει θα μιλούσαμε υπό άλλη βάση πλέον.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Νοέμ 01, 2023 11:10 pm

Για να παίξει ρόλο στο ματς το ποσό καλή άμυνα θα παίξουν στο 5 και τις μπάλες που θα πάρουν ή δεν θα πάρουν οι ψηλοί μας, θα πρέπει πρώτα να καταφέρουν να σκοράρουν οι της Φενέρ. Ειλικρινά, εάν μπούμε δυνατά και με πάθος δεν βλέπω πως θα γίνει αυτό.

Επίσης, το ότι κάναμε ένα κάκιστο ματς σε όλα... δεν σημαίνει ότι ξαφνικά δεν έχουμε πολύ ισχυρό 5 που δεν κόβεις εύκολα όσο καλά και αν το δουλέψεις. Ούτε ενώ παλεύεις να κόψεις αυτό είναι τόσο εύκολο να κυνηγάς τον Κανααν, να κλείνεις τον Πίτερς και να προσέχεις πότε θα κόψει μέσα ο Παπ.
Για σχήμα με Γουόκαπ/Γκος δε μιλάω καν.

Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τις άμυνες σε εύκολα γκολ, εκεί θέλει μια υπέρβαση από τον Κανααν που ενώ πιέζει καλά και βοηθάει στο κλέψιμο, όταν τρέχει δεν μπορεί να πάρει σωστή απόφαση με τίποτα ρε φίλε. Είναι τόσο κακός σε αυτό, που όταν σταμάτησε και σούταρε τις προάλλες ανακουφίστηκα, λέω αυτό πιο πιθανό είναι να το βάλει. Αν το καταφέρουμε αυτό θα κερδίσουμε πιστεύω. Θα βγάλει αντίδραση η ομάδα.

Κανονικά, αν έχει χιούμορ ο Φαλ θα πρέπει μόλις μπει στο γήπεδο να τρέξει να αγκαλιάσει τον Παπαγιάννη :twisted:

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Νοέμ 01, 2023 11:13 pm

ενα κακιστο? με την αρμανι ηταν χειροτερο καθως βαλαμε λιγοτερους ποντους και δεν ειχαμε και 25% στις βολες.
και το πρωτο ματς ευρωλιγκας με τον παναθηναικο τι ηταν καλο ηταν? ΚΑΚΙΣΤΟ ηταν.

με την παρτιζαν ειμασταν καλοι? αν δεν εβγαινε ο σμαιλαγκιτς με 5 φαουλ... μας εκανε ηδη οτι μας εκανε ο μητογλου.
με μπαρτσελωνα βγαλαμε ματια?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”