Euroleague Round 7 : Olympiacos vs Baskonia
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο βασικός λόγος που το θεωρώ εύκολο το παιχνίδι είναι ότι τους θεωρώ αρκετά αδύναμους στο 1, ειδικά αν δεν παίξει καν ο Ιταλός και θεωρώ ότι έχουν αδυναμίες πίσω (ειδικά αν δεν παίξει ο Ντιοπ) που αποκλείεται να μην τις έχουν αναλύσει οι δικοί μας και έχουν τα όπλα να τις χτυπήσουν σε ματς που θα μπουν με κίνητρο να βγάλουν αντίδραση.georbap έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 08, 2023 9:49 pmΔεν ξέρω γιατί θεωρείται από κάποιους εύκολο το αυριανό παιχνίδι.
Η Μπασκόνια σίγουρα δεν φοβίζει αλλά έχει το υλικό να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα όταν βρεθεί σε καλή μέρα , άσε που αυτός ο Ιβάνοβιτς δεν μας πάει με τίποτα ως αντίπαλος προπονητής.
Γενικά το υλικό της θα έλεγα ότι αδικεί την εικόνα της και ο Ολυμπιακός ειδικά σε περίπτωση απουσίας του Μιλουτίνοφ θα ζοριστεί αρκετά.
Εκεί στηριζω και την αισιοδοξία μου για μεγάλο σκορ σήμερα, σε συνδυασμό με την ελπίδα μου ότι ο Βίκινγκ σήμερα θα είναι αμείλικτος.
Αν όντως μπούμε καλά μάλλον θα είναι εύκολο βράδυ, αν δεν σκοράρουμε όσο εύκολα πιστεύω... θα ζορίσει το πράγμα μεν, αλλά και πάλι μας δίνω πλεονέκτημα γιατί και αυτοί έχουν εξίσου μικρό ροτέισιο τελευταία και αμφιβάλλω ότι θα αντέξουν.
0
- georbap
- Reactions: 1121
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ , για την ακρίβεια το μόνο που με προβληματίζει είναι το περιφερειακό σουτ της Μπασκόνια .AlexD έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 09, 2023 4:20 pmΟ βασικός λόγος που το θεωρώ εύκολο το παιχνίδι είναι ότι τους θεωρώ αρκετά αδύναμους στο 1, ειδικά αν δεν παίξει καν ο Ιταλός και θεωρώ ότι έχουν αδυναμίες πίσω (ειδικά αν δεν παίξει ο Ντιοπ) που αποκλείεται να μην τις έχουν αναλύσει οι δικοί μας και έχουν τα όπλα να τις χτυπήσουν σε ματς που θα μπουν με κίνητρο να βγάλουν αντίδραση.georbap έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 08, 2023 9:49 pmΔεν ξέρω γιατί θεωρείται από κάποιους εύκολο το αυριανό παιχνίδι.
Η Μπασκόνια σίγουρα δεν φοβίζει αλλά έχει το υλικό να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα όταν βρεθεί σε καλή μέρα , άσε που αυτός ο Ιβάνοβιτς δεν μας πάει με τίποτα ως αντίπαλος προπονητής.
Γενικά το υλικό της θα έλεγα ότι αδικεί την εικόνα της και ο Ολυμπιακός ειδικά σε περίπτωση απουσίας του Μιλουτίνοφ θα ζοριστεί αρκετά.
Εκεί στηριζω και την αισιοδοξία μου για μεγάλο σκορ σήμερα, σε συνδυασμό με την ελπίδα μου ότι ο Βίκινγκ σήμερα θα είναι αμείλικτος.
Αν όντως μπούμε καλά μάλλον θα είναι εύκολο βράδυ, αν δεν σκοράρουμε όσο εύκολα πιστεύω... θα ζορίσει το πράγμα μεν, αλλά και πάλι μας δίνω πλεονέκτημα γιατί και αυτοί έχουν εξίσου μικρό ροτέισιο τελευταία και αμφιβάλλω ότι θα αντέξουν.
Έχει πολλούς παίκτες που αν βρεθούν σε μέρα το βλέπουν βαρέλι , οπότε αν πάει καλά η περιφερειακή άμυνα πράγματι δεν βλέπω πως θα δυσκολέψει τον Ολυμπιακό.
1
1

- kite26
- Reactions: 1295
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- karamelitsa
- Reactions: 1121
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3531
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα: