Euroleague Round 4: Olympiacos vs Partizan
Συντονιστής: Captains
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατατοπιστικοι. Όπως έγραψα και πιο πάνω είδα την φάση μόνο ζωντανά και δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν ο Λαρε που ξεχάστηκε ή ο Παπ. Πήγε πολύ στραβά η άμυνα και για αυτό δεν έγινε φάουλ (αν και γενικά είμαι κατά του φάουλ σ αυτά).
Μου θύμισε τον 2ο τελικό του ΝΒΑ το '11 όταν μετά από επαναφορά το Μαϊάμι είχε βάλει τρίποντο σε 2-3 δευτερόλεπτα επειδή κοιμήθηκε ορθιος ο Τέρυ. Βέβαια εκείνο το πλέυ του Σποελστρα ήταν για σεμινάριο
Μου θύμισε τον 2ο τελικό του ΝΒΑ το '11 όταν μετά από επαναφορά το Μαϊάμι είχε βάλει τρίποντο σε 2-3 δευτερόλεπτα επειδή κοιμήθηκε ορθιος ο Τέρυ. Βέβαια εκείνο το πλέυ του Σποελστρα ήταν για σεμινάριο

0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ευτυχως δεν εισαι εσυ προπονητης της ομαδας ...... σ αυτες τις φασεις επιβαλλεται το φαουλ,δεν ειναι θεμα επιλογηςQuincy έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 21, 2023 7:26 pmΚατατοπιστικοι. Όπως έγραψα και πιο πάνω είδα την φάση μόνο ζωντανά και δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν ο Λαρε που ξεχάστηκε ή ο Παπ. Πήγε πολύ στραβά η άμυνα και για αυτό δεν έγινε φάουλ (αν και γενικά είμαι κατά του φάουλ σ αυτά).
Μου θύμισε τον 2ο τελικό του ΝΒΑ το '11 όταν μετά από επαναφορά το Μαϊάμι είχε βάλει τρίποντο σε 2-3 δευτερόλεπτα επειδή κοιμήθηκε ορθιος ο Τέρυ. Βέβαια εκείνο το πλέυ του Σποελστρα ήταν για σεμινάριο![]()

0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
+1 φαουλ και 3 μερες μακρια απ τα τσιπουρα γιατι εισαι σε αλλο τοπικ...TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 21, 2023 7:32 pmΟι πενταδάτοι για αξιοπρεπή ομάδα δηλαδή μία ομάδα των playoffs πρέπει να είναι τίμιοι αμυντικά και επιθετικά ή πολύ καλοί σε έναν από τους 2 τομείς! Ο ΠΑΟ θέλει 2 δυνατές προσθήκες που να είναι καλοί και αμυντικά. Αν πάρει μόνο αξιότιμους επιθετικούς που πίσω δεν δίνουν έμφαση θα πίνει θάλασσα.
3
3

- plo koon
- Reactions: 787
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ίδια ακριβώς φάση βγήκε και στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά αστόχησε ο παίκτης της Παρτίζαν.Quincy έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 21, 2023 7:26 pmΚατατοπιστικοι. Όπως έγραψα και πιο πάνω είδα την φάση μόνο ζωντανά και δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν ο Λαρε που ξεχάστηκε ή ο Παπ. Πήγε πολύ στραβά η άμυνα και για αυτό δεν έγινε φάουλ (αν και γενικά είμαι κατά του φάουλ σ αυτά).
Μου θύμισε τον 2ο τελικό του ΝΒΑ το '11 όταν μετά από επαναφορά το Μαϊάμι είχε βάλει τρίποντο σε 2-3 δευτερόλεπτα επειδή κοιμήθηκε ορθιος ο Τέρυ. Βέβαια εκείνο το πλέυ του Σποελστρα ήταν για σεμινάριο![]()
0

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
χαχαχα τώρα το είδα φίλε..assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 21, 2023 8:09 pm+1 φαουλ και 3 μερες μακρια απ τα τσιπουρα γιατι εισαι σε αλλο τοπικ...TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 21, 2023 7:32 pmΟι πενταδάτοι για αξιοπρεπή ομάδα δηλαδή μία ομάδα των playoffs πρέπει να είναι τίμιοι αμυντικά και επιθετικά ή πολύ καλοί σε έναν από τους 2 τομείς! Ο ΠΑΟ θέλει 2 δυνατές προσθήκες που να είναι καλοί και αμυντικά. Αν πάρει μόνο αξιότιμους επιθετικούς που πίσω δεν δίνουν έμφαση θα πίνει θάλασσα.
1
1