Euroleague Final Four 2024, Panathinaikos AKTOR Athens vs Fenerbahce Beko Istanbul (Semi-Final)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τεράστια νίκη. Η άμυνα στο 4 δεκάλεπτο ήταν οδοστρωτήρας. Ο Αταμαν έχει καταφέρει να κάνει φύσει επιθετικογενείς παίχτες να παίζουν τέτοια άμυνα και αυτό του πιστώνεται 100%.
Ο τελικός απέναντι στη Ρεαλ θα 'ναι συναρπαστικός (ο προαναγγελθείς εμφύλιος στον τελικό ... δεν έκατσε) αλλά εκεί απαιτείται και αντίστοιχη επίθεση.
Με κλειστό ροτεισον που θα σκάσει, με Τούρκο μπακλαβατζη, με τον άχρηστο Λεσορτ, χωρίς συστήματα, χωρίς coaching, ε, μάλλον καλά τα καταφέραμε.
Ο τελικός απέναντι στη Ρεαλ θα 'ναι συναρπαστικός (ο προαναγγελθείς εμφύλιος στον τελικό ... δεν έκατσε) αλλά εκεί απαιτείται και αντίστοιχη επίθεση.
Με κλειστό ροτεισον που θα σκάσει, με Τούρκο μπακλαβατζη, με τον άχρηστο Λεσορτ, χωρίς συστήματα, χωρίς coaching, ε, μάλλον καλά τα καταφέραμε.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6616
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
η ρεαλ παντως θα ναι ξεκουραστη μιας και με μας μονο τον φροντιστη δεν εβαλε να παιξει..Η λογικη λεει οτι θα ειναι ακομα ενα ματς λιονταρια χριστιανοι..εκτος και δουμε καμια αφυσικη αστοχια της ρεαλ που ειδικα αν εχει την ιδια αμυνα με σημερα ο παο και τους αφηνει να βαρανε ελευθεροι μην εχει και παραπανω αποτι με μας.
2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 4438
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
καμια ομαδα δεν μπορει να νικησει την ρεαλ αν εχει μεγαλη ευστοχιαshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 3:55 amη ρεαλ παντως θα ναι ξεκουραστη μιας και με μας μονο τον φροντιστη δεν εβαλε να παιξει..Η λογικη λεει οτι θα ειναι ακομα ενα ματς λιονταρια χριστιανοι..εκτος και δουμε καμια αφυσικη αστοχια της ρεαλ που ειδικα αν εχει την ιδια αμυνα με σημερα ο παο και τους αφηνει να βαρανε ελευθεροι μην εχει και παραπανω αποτι με μας.
υπολογιζεις να τυχει να βρεθει σε μια κακη μερα τουλαχιστον 3-4 παιχτες της αλλιως δεν εχεις πολλες ελπιδες
0
- shaq7
- Reactions: 6616
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι προφανως αλλα τι πιθανοτητες υπαρχουν να γινει αυτο ενω ειναι ολοι top tier παικτες.. Εγω τα ελεγα απο το καλοκαιρι οτι η ρεαλ θα το παρει σβηστη και δεν μπορει καμια να την κοντραρει.. Αν ο παο καταφερει εστω και να τους κοντραρει θα ναι τεραστια υπερβαση.και δεν το λεω να υποτιμησω τον παο,απλα η ρεαλ μου φαινεται ανικητη.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 4:02 amκαμια ομαδα δεν μπορει να νικησει την ρεαλ αν εχει μεγαλη ευστοχιαshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 3:55 amη ρεαλ παντως θα ναι ξεκουραστη μιας και με μας μονο τον φροντιστη δεν εβαλε να παιξει..Η λογικη λεει οτι θα ειναι ακομα ενα ματς λιονταρια χριστιανοι..εκτος και δουμε καμια αφυσικη αστοχια της ρεαλ που ειδικα αν εχει την ιδια αμυνα με σημερα ο παο και τους αφηνει να βαρανε ελευθεροι μην εχει και παραπανω αποτι με μας.
υπολογιζεις να τυχει να βρεθει σε μια κακη μερα τουλαχιστον 3-4 παιχτες της αλλιως δεν εχεις πολλες ελπιδες
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4438
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε μικρες γιαυτο ειναι και το φαβορι απτον σεπτεμβριοshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 4:09 amναι προφανως αλλα τι πιθανοτητες υπαρχουν να γινει αυτο ενω ειναι ολοι top tier παικτες.. Εγω τα ελεγα απο το καλοκαιρι οτι η ρεαλ θα το παρει σβηστη και δεν μπορει καμια να την κοντραρει.. Αν ο παο καταφερει εστω και να τους κοντραρει θα ναι τεραστια υπερβαση.και δεν το λεω να υποτιμησω τον παο,απλα η ρεαλ μου φαινεται ανικητη.
δεν μπορεις να την νικησεις στα ισα οπως πχ καναμε σημερα στην φενερ μονο να βρεις καποιον τροπο να εισαι και τυχερος και να της κλεψεις το παιχνιδι
0
Ο Σλουκας σε παρα πολυ ασχημη φυσικη κατασταση...τον περναγε σαν σταματημενο ο Γκουντουριτς στην αρχη οταν μπηκε...
Δυστυχως δεν νομιζω να αλλλαξει κατι σε 48 ωρες...οποτε μια απο τα ιδια και με ΡΕΑΛ...μονο τον Γιουλ θα μπορει να ματσαρει...τον Καμπατσο ουτε που θα προλαβαινει να τον βλεπει...
Γιαυτο λεμε τοσο καιρο οτι θες πλει μεικερ ΙΣΑΞΙΟ η καλυτερο του Σλουκα...γιατι ο Σλουκας οσο περναει ο καιρος θα βγαζει πιο πολλους τραυματισμους και θα σε κρεμαει σε σημαντικα παιχνιδια
Δυστυχως δεν νομιζω να αλλλαξει κατι σε 48 ωρες...οποτε μια απο τα ιδια και με ΡΕΑΛ...μονο τον Γιουλ θα μπορει να ματσαρει...τον Καμπατσο ουτε που θα προλαβαινει να τον βλεπει...
Γιαυτο λεμε τοσο καιρο οτι θες πλει μεικερ ΙΣΑΞΙΟ η καλυτερο του Σλουκα...γιατι ο Σλουκας οσο περναει ο καιρος θα βγαζει πιο πολλους τραυματισμους και θα σε κρεμαει σε σημαντικα παιχνιδια
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά δεν κινδυνεψαμε ούτε στιγμή από την Φενέρ. Η αλήθεια είναι πως περίμενα υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, αλλά ευτυχως αυτό δεν προέκυψε.
Ο Σλούκας δεν είναι σε καλή κατάσταση και φάνηκε χθες αυτό...
Το αυριανό παιχνίδι νομίζω πως είναι 70-30 υπέρ της Ρεάλ. Προφανώς και χρειάζονται υπερβάσεις και συγκυρίες για να κερδίσουμε.
Προσωπικά, έχω περιέργεια για τα παρακάτω:
1) Ποιος θα μαρκάρει τον Μούσα, που χθες κάποια στιγμή έπαιξε στο 2.
2) Εάν θα πάρει χρόνο ο Βιλντόζα, ελέω ανέτοιμου Σλούκα.
3) Ποιος θα πάει πάνω στον Γιαμπουσέλε.
Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να πνίξουμε τα γκαρντ των Ισπανών (γεγονός δύσκολο), ενώ παράλληλα θα χρειαστούμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας.
Δύσκολη εξίσωση...
Το γεγονός, όμως, πως πάμε στο ματς ως αουτσάιντερ, θα πρέπει να αποφορτίσει την ομάδα. Ας παίξουμε έξυπνα και ό,τι προκύψει.
Καλή μας επιτυχία!
Το αυριανό παιχνίδι νομίζω πως είναι 70-30 υπέρ της Ρεάλ. Προφανώς και χρειάζονται υπερβάσεις και συγκυρίες για να κερδίσουμε.
Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να πνίξουμε τα γκαρντ των Ισπανών (γεγονός δύσκολο), ενώ παράλληλα θα χρειαστούμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας.
Δύσκολη εξίσωση...
Το γεγονός, όμως, πως πάμε στο ματς ως αουτσάιντερ, θα πρέπει να αποφορτίσει την ομάδα. Ας παίξουμε έξυπνα και ό,τι προκύψει.
Καλή μας επιτυχία!
0
- pan24
- Reactions: 2542
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από αυτά που είδαμε χτες αλλά και γενικά τον τελευταίο καιρό, θα προτιμήσει να βάλει 25 λεπτά τον Καλαιτζάκη παρά να βάλει μέσα τον Βιλντόζα.nikkal έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 10:01 amΤελικά δεν κινδυνεψαμε ούτε στιγμή από την Φενέρ. Η αλήθεια είναι πως περίμενα υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, αλλά ευτυχως αυτό δεν προέκυψε.
Δύσκολη εξίσωση...
Καλή μας επιτυχία!
Μόνο αυτός και ο Μπάλτσε δεν πάτησαν παρκέ.
Όταν είναι μέσα ο Μούσα στο 2 νομίζω πάνω του θα έχουμε Γκράντ, με Ναν πάνω στον όποιο άσσο.
Γκριγκόνις πάνω σε Ρούντι-Κοζέρ και αναγκαστικά Παπαπέτρου ή και λίγο Χουάντσο στο 3 όταν είναι εκεί ο Χεζόνια.
Παρόμοια και για το 4 όταν παίζει 4 ο Χεζόνια, ο Μήτογλου δεν μπορεί με τίποτα να τον ακολουθήσει.
Ο Μήτογλου αμυντικά και με τον Γιαμπουσέλε θα έχει θέμα όταν παίζει στην περιφέρεια αλλά τουλάχιστον τον ματσάρει σε δύναμη-όγκο κοντά στο καλάθι.
Όταν είναι μέσα ο Σλούκας αναγκαστικά θα πηγαίνει σε Σέρχι ή Γιούλ αν είναι μέσα που λόγω ηλικίας δεν έχουν την αθλητικότητα να τον χτυπήσουν σε ταχύτητα/δύναμη, με όποιον άλλο είναι ένα μεγάλο μισματς στην άμυνα.
Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ότι για να κερδίσεις την Ρεάλ πρέπει να βάλεις πάνω από 85 πόντους, όποτε έχασε η Ρεάλ ήταν επειδή έφαγε πάνω από 90. Οκ αν τύχει να τα σπάνε και ελεύθεροι κλπ μπορείς να τους κρατήσεις και στους 75 αλλά εκεί περιμένεις θαύμα και τύχη. Για να φτάσουμε τόσο ψηλά στο σκορ όμως θέλουμε πολύ καλό Σλούκα και σε σκορ και σε δημιουργία. Χωρίς αυτό, και να βάλει 30 πόντους ο Ναν και 20 ο Λεσόρ δεν βγαίνουν τα νούμερα για τους 85.
Επίσης και η Ρεάλ, αν πούμε ότι ο Καμπάτσο θα πάει στον Ναν δεν έχουν άλλο ελιτ περιφερειακό αμυντικό οπότε ο Σλούκας θα βρει χώρους.
Πρέπει να λύσουμε και το πρόβλημα Ταβάρες και είναι δύσκολη η εξίσωση. Με Μήτογλου στο 5 ίσως τον τραβήξεις προς το τρίποντο αλλά χάνεις τους πόντους του Λεσόρ.
Προφανώς φαβορί η Ρεάλ και θα χρειαστεί πολύ καλό παιχνίδι από εμάς σε συνδυασμό με μέτρια μέρα της Ρεάλ.
Όμως ένα παιχνίδι είναι, όλα γίνονται.
Το σημαντικό είναι να μην τους αφήσουμε ποτέ να ανοίξουν διαφορά, όπως είδαμε και χτες είναι πολύ εύκολο σε ένα 3-4λεπτο που μπαίνουν όλα να πάει 15-20 πόντους και μετά δεν γυρίζεις.
0