Euroleague Round 12, Olympiacos vs Real Madrid
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1088
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- kojito
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ και το θράσος του Λάρι κρατιόμαστε κοντά. Βέβαια δύσκολα θα επαναληφθεί αυτή η κατάσταση για άλλα 20 λεπτά, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι και εύστοχοι στο 2ο ημίχρονο αν θέλουμε να κερδίσουμε το ματς.
Canaan από νωρίς με 2 φάουλ, Walkup άστοχος μέχρι τώρα, Λούντζης κλασσικά non-factor και McKissic μάλλον αρνητικός (πήρε και 2 τραβηγμένα τρίποντα). Πρέπει να ανέβει κάπως η περιφέρεια μας γιατί δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το ματς με Fall ή Milutinov όσο υπάρχει ο Tavares στην άλλη πλευρά. Ούτε ο Λαρεντζάκης θα βάλει 25 πόντους. Ήδη μάλλον έκανε το κομμάτι που του αναλογούσε για απόψε.
Canaan από νωρίς με 2 φάουλ, Walkup άστοχος μέχρι τώρα, Λούντζης κλασσικά non-factor και McKissic μάλλον αρνητικός (πήρε και 2 τραβηγμένα τρίποντα). Πρέπει να ανέβει κάπως η περιφέρεια μας γιατί δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το ματς με Fall ή Milutinov όσο υπάρχει ο Tavares στην άλλη πλευρά. Ούτε ο Λαρεντζάκης θα βάλει 25 πόντους. Ήδη μάλλον έκανε το κομμάτι που του αναλογούσε για απόψε.
0
- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι για γούρι.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Δεκ 05, 2023 9:58 pmαφου ειμαστε στον ποντο με τετοια ποσοστα στα τριποντα και με καναν εκτος τελειως παλι καλα να λεμε.πρεπει να βρουμε τροπο να περιορισουμε την τελικη πασα προς ταβαρεζ.
μακ κισικ αγορι μου μπες μεσα μπας παρεις κανα φαουλ ασε τα σουτ
Στο Μονακό έκανε μπούκα και έβαλε 3 αλλά χάσαμε το παιχνίδι.
Τώρα έκανε σουτ 3π το έχασε και θα _________ το παιχνίδι.

0

Μα πραγματικά, περίμενα κι εγώ τελευταία επίθεση να παιξει στα πόδια τον Γιουλ κ αντί αυτού σουτάρει. Οι μπουκες σου μας έλειψαν καλε μου!Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Δεκ 05, 2023 9:58 pmαφου ειμαστε στον ποντο με τετοια ποσοστα στα τριποντα και με καναν εκτος τελειως παλι καλα να λεμε.πρεπει να βρουμε τροπο να περιορισουμε την τελικη πασα προς ταβαρεζ.
μακ κισικ αγορι μου μπες μεσα μπας παρεις κανα φαουλ ασε τα σουτ
0
-
- Reactions: 504
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το παλεύουμε κι ας τα έχουμε σπάσει από την περιφέρεια. Δίνουν προκλητικά το σουτ σε Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και έχουν δικαιωθεί οι ισπανοί.
Πράγματι μεγάλο ρίσκο του κόουτς ότι κρατήσε τον Κάνααν στον πάγκο σε όλο το ημίχρονο. Αν αυτός και Πίτερς βρεθούν στα φετινά τους στάνταρτς στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως θα έχουμε τύχη.
ΥΓ: μπράβο στον Λάρυ.
ΥΓ2: κωμικοτραγικός Σίκμα...
Πράγματι μεγάλο ρίσκο του κόουτς ότι κρατήσε τον Κάνααν στον πάγκο σε όλο το ημίχρονο. Αν αυτός και Πίτερς βρεθούν στα φετινά τους στάνταρτς στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως θα έχουμε τύχη.
ΥΓ: μπράβο στον Λάρυ.
ΥΓ2: κωμικοτραγικός Σίκμα...
0
- kojito
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι όπως πάει το ματς νομίζω θα το πάρει ο πιο ψύχραιμος στα τελευταία 3-4 λεπτά, και η προϊστορία δείχνει ότι λίγες φορές εμείς είμαστε αυτοί.
Πάντως σε αυτό το δεκάλεπτο δεν ήμασταν κακοί. Εξουδετερώσαμε τον Ταβάρες και στην επίθεση βάλαμε κάποια σουτ. Την ζημιά μας την έκαναν τα τρίποντα του Μούσα βέβαια, ειδικά τα δύο πρώτα πάνω σε άμυνα.
Κατά τα άλλα πολύ καλό ματς το αποψινό για κάποιον ουδέτερο για να παρακολουθεί.
Υ.Γ. Μόνο εμένα μου φαίνεται πολύ ενοχλητικό που στις μεταδόσεις της NOVA οι speakers σχολιάζουν κάθε αμφισβητούμενη φάση;
Πάντως σε αυτό το δεκάλεπτο δεν ήμασταν κακοί. Εξουδετερώσαμε τον Ταβάρες και στην επίθεση βάλαμε κάποια σουτ. Την ζημιά μας την έκαναν τα τρίποντα του Μούσα βέβαια, ειδικά τα δύο πρώτα πάνω σε άμυνα.
Κατά τα άλλα πολύ καλό ματς το αποψινό για κάποιον ουδέτερο για να παρακολουθεί.
Υ.Γ. Μόνο εμένα μου φαίνεται πολύ ενοχλητικό που στις μεταδόσεις της NOVA οι speakers σχολιάζουν κάθε αμφισβητούμενη φάση;
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 522
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1452
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- Jimmyrogue84
- Reactions: 522
- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού του φωνάζανε από τις πολυθρόνες του court για να σηκώσει τον Πίτερς, με γιόμες-σουτ Λάρε και Γουόκαπ νομίζει ότι θα κερδίσει Ρεάλ ο Γιώργης......Στο -7 περασε Κάνααν μέσα, καληνύχτα Γιώργηtokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Δεκ 05, 2023 10:52 pmΜπαρτζώκας "εγκληματιας" σημερα εχει ολους τους ασουτους μεσα και πιτερς κανααν στον παγκο.
0
-
- Reactions: 1452
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2