Συγγνώμη για το Offtopic.
Ήθελα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα πριν γράψω κάτι.
Είμαι στο φόρουμ από το 2012, μπορεί να μην έγραφα συχνά αλλά έμπαινα στην κυριολεξία κάθε μέρα να διαβάσω τις απόψεις πολλών παιδιών που έγραφαν. Και το κλίμα στο φόρουμ μου άρεσε γενικά (ήμουν αυτος που όταν είχε κλείσει είχα ανοίξει θέμα στο ινσομνια να δω τι γίνεται αν ήξερε κανείς κάτι)
https://www.insomnia.gr/forums/topic/70 ... etforumgr/
Αυτός ο πρόλογος είναι για να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν για μένα "ένα ακόμη" φόρουμ το συγκεκριμένο.
Πριν λίγο καιρό ενώ δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα ούτε είχα κάποιο φάουλ ο συγκεκριμένος mod με απέκλεισε για μια βδομάδα και μου έριξε 2 φάουλ επειδή αναφέρθηκα σε κάτι για τον Σλούκα (όχι προσβλητικό ούτε υβριστικό ούτε flame) από την στιγμή της μεταγραφής του δεν είχα γράψει κουβέντα. Τελοσπαντων απλώς δεν γουσταρε εκείνη την στιγμή να ακούσει κάτι για τον Σλούκα και με "τιμώρησε" αποκλείοντας με.
Εκεί κάτι έσπασε μέσα μου, σκέφτηκα να αποχωρήσω σιωπηρά μετά άλλαξα γνώμη και απειχα συνειδητά για 10 μέρες.
Αυτό που έγινε τις προάλλες στον jazz ήταν εκτός από χοντρό ενα ακόμη παράδειγμα ότι κάτι δεν πάει καλά πια εδω μέσα.
Όσο κι αν απεχθάνομαι την μαζοποίηση, συμπάσχω όσο δεν πάει με όλα τα παιδιά που είτε αποχώρησαν είτε θα σταματήσουν να γράφουν για κάποιο διάστημα και δηλώνω ότι απέχω μέχρι νεοτέρας και εγώ από το φόρουμ.
Εύχομαι καλή μπασκετική χρόνια και στεναχωριέμαι που δεν θα τα λέμε φέτος.
Εις το επανιδείν.