Γενικά πιστεύω το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στη νευρικότητα και τα πρώτα σουτ. Πρέπει αναγκαστικά να βρούμε πόντους στο transition για να μην εξαρτώμαστε σε τόσο μεγάλο βαθμό από το τρίποντο, που δεν είναι και το ατού μας.
Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus
Συντονιστής: Captains
- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρεαλιστικά δεν ξέρω πόσες εναλλακτικές έχει ο Walkup όταν του δίνουν προκλητικά το σουτ. Ταμπουρώνονται μέσα και κάνουν οποιοδήποτε drive σχεδόν το ίδιο κακή επιλογή με το σουτ. Το γεγονός ότι έχουμε πολλούς ασταθείς ή απλά κακούς σουτέρ χειροτερεύει τα πράγματα. Η άμυνα δεν παίρνει μεγάλα ρίσκα. Γι αυτό και τα τόσο δυναμικά hedge στο πρώτο ματς έδωσαν χώρο στους ψηλούς μας να κάνουν πάρτι. Αν ο Θωμάς αρχίσει να τουβλάρει στα σουτ που σίγουρα θα του προσφέρουν θα πρέπει νομίζω να περάσει ο Goss άμεσα στη θέση του.
Γενικά πιστεύω το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στη νευρικότητα και τα πρώτα σουτ. Πρέπει αναγκαστικά να βρούμε πόντους στο transition για να μην εξαρτώμαστε σε τόσο μεγάλο βαθμό από το τρίποντο, που δεν είναι και το ατού μας.
1
1

- plo koon
- Reactions: 757
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... panikolaoy
Απλά δεν το πιστεύω...

H πλάκα είναι πως πριν από κανα 2βδομαδο έβαζα με το μυαλό μου ποια ομάδα είναι καλύτερη αν της λείπει ένας οποιοδήποτε παίκτης και λέω "Οκ, για εμάς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί ο Παπ δεν έχει χάσει παιχνίδι και είναι και νευραλγικός"
Απλά δεν το πιστεύω...

H πλάκα είναι πως πριν από κανα 2βδομαδο έβαζα με το μυαλό μου ποια ομάδα είναι καλύτερη αν της λείπει ένας οποιοδήποτε παίκτης και λέω "Οκ, για εμάς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί ο Παπ δεν έχει χάσει παιχνίδι και είναι και νευραλγικός"
0

-
- Reactions: 2398
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δε χρειάζεστε τον Παπανικολάου για να κερδίσετε την Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον Παπανικολάου κερδίσαρε το 1ο παιχνίδι, άρα μπορείτε να κερδίσετε και απόψε.plo koon έγραψε: ↑Τρί Απρ 30, 2024 7:02 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... panikolaoy
Απλά δεν το πιστεύω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3
2
1

-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
Απίστευτο αλλά θα συμφωνήσω με Μπίλι !!!BillyPao έγραψε: ↑Τρί Απρ 30, 2024 7:08 pmΔε χρειάζεστε τον Παπανικολάου για να κερδίσετε την Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον Παπανικολάου κερδίσαρε το 1ο παιχνίδι, άρα μπορείτε να κερδίσετε και απόψε.plo koon έγραψε: ↑Τρί Απρ 30, 2024 7:02 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... panikolaoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στον τελικό θα τον έχουμε, no worries

0
-
- Reactions: 2398
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
"κερδίσατε" ήθελα να γράψω, μου ξέφυγε το ορθογραφικό.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Απρ 30, 2024 7:08 pmΔε χρειάζεστε τον Παπανικολάου για να κερδίσετε την Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον Παπανικολάου κερδίσαρε το 1ο παιχνίδι, άρα μπορείτε να κερδίσετε και απόψε.plo koon έγραψε: ↑Τρί Απρ 30, 2024 7:02 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... panikolaoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

0
-
- Reactions: 1353
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
-
- Reactions: 1353
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ξεκόλλα, ρε φίλε, με το 43.XamenaF4_the_return έγραψε: ↑Τρί Απρ 30, 2024 10:10 pmΘα ξεκινησει και στην Τριτη περιοδο το 43.
Θα πρεπει να υποστω αυτο το βασανο.
Λες να μην ξέρει ο Μπαρτζώκας και ξέρεις εσύ;
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one