πολυ σημαντικες οι νικες αυτην την περιοδο..δεν παιζουμε καλα αλλα ειμαστε και νοσοκομειο..ελπιζω να ρθει και κανας παικτης και να ερθουμε στα ισια μας με τους τραυματισμους.
Euroleague Round 9, Olympiacos vs Crvena Zvezda
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5668
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τον πιτερς δεν τον φοβαμαι τοσο με τα 39λ..δεν ειναι ταλαιπωρημενος γενικα ουτε μεγαλος ηλικιακα..ο φαλ απο την αλλη να παιζει μ.ο 35λ ειναι προβλημα.
πολυ σημαντικες οι νικες αυτην την περιοδο..δεν παιζουμε καλα αλλα ειμαστε και νοσοκομειο..ελπιζω να ρθει και κανας παικτης και να ερθουμε στα ισια μας με τους τραυματισμους.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2047
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα ματς δεν είδα γιατί ήμουν έξω και η ομάδα έπαιξε απ' ότι καταλαβαίνω εδώ κι εκεί πολύ καλά και χωρίς νεκρά διαστήματα ( ασχέτως αντίδρασης του Ερυθρού) , ο Πίτερς έκανε ματς καριέρας, ασίστ γύρω στις 30 , ηγέτης Παπανικολάου, Σικμα έριξε τάπα , Φαλ κατάπιε σπαθιά, Κανααν πάλι οβερ 2,5 3π
Μπράβο μου , όχι μπράβο μου
2/2 τη Δευτέρα δεν το πίστευε ούτε ο Μπαρτζώκας
Μπράβο στην ομάδα
Μπράβο μου , όχι μπράβο μου

2/2 τη Δευτέρα δεν το πίστευε ούτε ο Μπαρτζώκας
Μπράβο στην ομάδα
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Πολυ καλα πηγε η διαβολοεβδομαδα, μπραβο στα παλικαρια!
Μπραβο και στον Μπαρτζωκα που απανταει και στον κοσμο για τους παιχτες που σκοπευει να παρει.
Γιατι αλλο Μακαμπι και Ερυθρος Αστερας κι αλλο Ρεαλ. Κακα τα ψεματα, ευτυχως αποφευχηκε η συγκρουση με την πρωταθλητρια γιατι θα ειχαμε πολλα με λιγα αυτη την περιοδο.
Ειναι θετικο οτι στοχευουν ψηλα και δεν αφηνουν τη χρονια να φυγει.
Δε ξερω αν μπορει να φτασει κανεις την βασιλισσα φετος, αλλα ποτε δεν ξερεις. Παλευεις μεχρι τελους. Πιστευε κανεις το 2012 οτι με 2 προσθηκες η ομαδα θα πηγαινε τρενο μεχρι να σηκωσει την κουπα απεναντι στα φαβορι? Θυμαστε πως ξεκινησε?
Μπραβο και στον Μπαρτζωκα που απανταει και στον κοσμο για τους παιχτες που σκοπευει να παρει.
Γιατι αλλο Μακαμπι και Ερυθρος Αστερας κι αλλο Ρεαλ. Κακα τα ψεματα, ευτυχως αποφευχηκε η συγκρουση με την πρωταθλητρια γιατι θα ειχαμε πολλα με λιγα αυτη την περιοδο.
Ειναι θετικο οτι στοχευουν ψηλα και δεν αφηνουν τη χρονια να φυγει.
Δε ξερω αν μπορει να φτασει κανεις την βασιλισσα φετος, αλλα ποτε δεν ξερεις. Παλευεις μεχρι τελους. Πιστευε κανεις το 2012 οτι με 2 προσθηκες η ομαδα θα πηγαινε τρενο μεχρι να σηκωσει την κουπα απεναντι στα φαβορι? Θυμαστε πως ξεκινησε?
0
- Sokos
- Reactions: 523
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στην ομάδα για το 2/2, που ομολογώ δεν το πίστευα καθόλου την Δευτέρα. Fingers crossed να γυρίσουν όσοι λείπουν χωρίς να υπάρξουν καινούριες απώλειες γιατί το να βαράνε κόκκινα με 35 & 39 λεπτά Fall & Peters, να παίζουν σερί το ημίχρονο ο Canaan και ο 33χρονος Παπανικολάου (που έπαιζε και με ένεση απ' ότι είπε ο Β) δεν είναι βιώσιμο. Respect στον Peters που ανταποκρίνεται άψογα ως τώρα στον αναβαθμισμένο ρόλο του. Καμπανάκι επίσης η έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας στο τέλος που από άνετη επικράτηση πήγαμε να το κάνουμε θρίλερ χωρίς λόγο.
Ελπίζω τουλάχιστον στο ματς με το Μαρούσι να μην δούμε να βαράνε 30' Walkup, Peters, Canaan, Fall, Παπανικολάου κτλ.
Ελπίζω τουλάχιστον στο ματς με το Μαρούσι να μην δούμε να βαράνε 30' Walkup, Peters, Canaan, Fall, Παπανικολάου κτλ.
0
-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Προειδοποιήσεις:
1
ειναι χαμηλοβλεπουσες κοκκινο σορτσακι δικοι μας ασπρο σορτσακι οι αλλοιkaramelitsa έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:33 pmΜα πραγματικά πως βγάζουν άκρη που να δώσουν την μπάλα??.χαχα
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
- golitog7
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο της και αυτό φαίνεται από τρία πράγματα:
Πρώτον βρίσκει σταθερές στην επίθεση (Φαλ, Κάνααν, Πίτερς), παίκτες δηλαδή που αποδίδουν καλά σε σταθερή βάση και μπορείς να ακουμπίσεις επάνω τους όσον αφορά το σκοράρισμα.
Δεύτερον ανέβηκαν κατακόρυφα οι ασσίστς που είναι ένας από τους βασικούς δείκτες ότι το στυλ Μπαρτζώκα αποδίδει. Παιχνίδι χωρίς 1vs1 και ταυτόχρονα χαμηλό ποσοστό ασσίστς είναι για 50-60 πόντους max.
Και τρίτον ο Γουόκαπ επανέρχεται σιγά σιγά στον περσυνό του ρόλο. Λίγες προσπάθειες για σκορ και πολλές ασσίστς. Ακόμα και ο χρόνος του επανήλθε σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (που λένε και στον καιρό).
Πρόβλημα μόνο τα 35λεπτα και τα 40λεπτα του Φαλ και του Πίτερς. Ελπίζω να γυρίσουν γρήγορα οι τραυματίες και να ρυθμιστεί και αυτό σιγά σιγά. Επίσης δεν μου άρεσε που ο Μπαρτζώκας χθες τα γύρισε. Άλλα λέγανε με τον Μποζίκα προχθές άλλα είπε χθες. Γενικά δεν μου αρέσει που υποκίπτει στις πα...ες που γράφονται και ακούγονται όλη μέρα στα μίντια.
Τέλος ήδη απόλαυσα μερικές κωλοτουμπίτσες (με φωνή Αλέξη Κωστάλα) από μερικούς αγαπητούς συμφορουμίτες, περιμένω και τους υπόλοιπους άπιστοι Θωμάδες!!

Πρώτον βρίσκει σταθερές στην επίθεση (Φαλ, Κάνααν, Πίτερς), παίκτες δηλαδή που αποδίδουν καλά σε σταθερή βάση και μπορείς να ακουμπίσεις επάνω τους όσον αφορά το σκοράρισμα.
Δεύτερον ανέβηκαν κατακόρυφα οι ασσίστς που είναι ένας από τους βασικούς δείκτες ότι το στυλ Μπαρτζώκα αποδίδει. Παιχνίδι χωρίς 1vs1 και ταυτόχρονα χαμηλό ποσοστό ασσίστς είναι για 50-60 πόντους max.
Και τρίτον ο Γουόκαπ επανέρχεται σιγά σιγά στον περσυνό του ρόλο. Λίγες προσπάθειες για σκορ και πολλές ασσίστς. Ακόμα και ο χρόνος του επανήλθε σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (που λένε και στον καιρό).
Πρόβλημα μόνο τα 35λεπτα και τα 40λεπτα του Φαλ και του Πίτερς. Ελπίζω να γυρίσουν γρήγορα οι τραυματίες και να ρυθμιστεί και αυτό σιγά σιγά. Επίσης δεν μου άρεσε που ο Μπαρτζώκας χθες τα γύρισε. Άλλα λέγανε με τον Μποζίκα προχθές άλλα είπε χθες. Γενικά δεν μου αρέσει που υποκίπτει στις πα...ες που γράφονται και ακούγονται όλη μέρα στα μίντια.
Τέλος ήδη απόλαυσα μερικές κωλοτουμπίτσες (με φωνή Αλέξη Κωστάλα) από μερικούς αγαπητούς συμφορουμίτες, περιμένω και τους υπόλοιπους άπιστοι Θωμάδες!!

0
- Conan1982
- Reactions: 3334
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σκεφτόμουν μπαν μέχρι το.... Πάσχα αλλά αφού έχεις γενέθλια να το συμφωνήσουμε μέχρι την Πρωτοχρονιά και ένα φάουλ;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 17, 2023 11:52 amεβαλε 27 τυχερους ποντους ο πητερς εκανε ενα τυχερο νταμπλ νταμπλ ο φαλ ,εβαλε και πεντε τυχερα τριποντα ο κααναν και κερδισαμε ενα παιχνιδι απλα λογω τυχης ... Αντμιν μην μου ριξεις φαουλ εχω γενεθλια σημερα και ειπα να το γιορτασω με ενα μικρο τοσοδουλικο τρολλαρισματακι![]()

Χρόνια Πολλά!!
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Τεράστια ψυχικά αποθέματα και πολύ ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα σε αυτή τη διαβολοβδομάδα. Εντελώς ειλικρινά αν με ρώταγε κάποιος μετά την ήττα από Μπασκονια για το αν θα έπαιρνα το 1/2 νίκες, θα έλεγα κι ευχαριστώ. Ποσο μάλλον τώρα που κάναμε το 2/2 και είμαστε πάλι με θετικο πρόσημο νικών-ηττών.
Από την άλλη και μόνο που χρησιμοποιούμε λέξεις του στυλ «υπέρβαση», «κατάθεση ψυχής», «ψυχικά αποθέματα» και άλλα κλισέ ενώ εχουμε παιξει καμία 10ρια ματς κανονικής περιόδου και έχουμε ακόμα Νοέμβριο, εμένα προσωπικά με προβληματίζει πολύ.
Κυρίως διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αυτές οι καταθέσεις ψυχής και τα 38λεπτα σερί συμμετοχής να οδηγούν σε διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών και να μην δούμε ποτέ την ομάδα πλήρη και με φουλ δυναμική. Οι ψυχικές υπερβάσεις και οι καταθέσεις ψυχής είναι να γίνονται τον Απρίλιο και το Μάιο. Όταν ξεκινούν από τώρα, συνεπάγονται και πνευματική αλλά και σωματική κόπωση.
Ευχή μου λοιπόν να βρούνε όλοι την υγεία τους όσο το δυνατόν συντομότερα και να επικρατήσει η λογική στην ενίσχυση του ρόστερ…
Από την άλλη και μόνο που χρησιμοποιούμε λέξεις του στυλ «υπέρβαση», «κατάθεση ψυχής», «ψυχικά αποθέματα» και άλλα κλισέ ενώ εχουμε παιξει καμία 10ρια ματς κανονικής περιόδου και έχουμε ακόμα Νοέμβριο, εμένα προσωπικά με προβληματίζει πολύ.
Κυρίως διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αυτές οι καταθέσεις ψυχής και τα 38λεπτα σερί συμμετοχής να οδηγούν σε διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών και να μην δούμε ποτέ την ομάδα πλήρη και με φουλ δυναμική. Οι ψυχικές υπερβάσεις και οι καταθέσεις ψυχής είναι να γίνονται τον Απρίλιο και το Μάιο. Όταν ξεκινούν από τώρα, συνεπάγονται και πνευματική αλλά και σωματική κόπωση.
Ευχή μου λοιπόν να βρούνε όλοι την υγεία τους όσο το δυνατόν συντομότερα και να επικρατήσει η λογική στην ενίσχυση του ρόστερ…
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”