Euroleague Round 21, Baskonia vs Olympiacos
Συντονιστής: Captains
- Sokos
- Reactions: 552
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ότι δηλαδή κλείνει το ημίχρονο στο -3 και λέει «δεν θα τα δώσω όλα να πάρω το μεγαλύτερο διπλό της σεζόν, μην μας πάρουν χαμπάρι οι επόμενοι». Δεν μου στέκει.lefpan έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 7:52 pmΝομίζω ότι ο Μπαρτζώκας από τα δύο παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους είχε κυκλώσει αυτό με την Μπασκόνια.
Γι' αυτό προφύλαξε/έκρυψε Πετρούσεφ και Μπραζντέικις, θέλοντας να πιάσει όσο γίνεται πιο αδιάβαστους τους Βάσκους.
Πιστεύω ότι σήμερα θα δούμε πολύ Πετρούσεφ και αρκετό Μπραζ.
Θα φανεί , επίσης, η σωστή διαχείριση του ρόστερ μέσω του ροτέισον στο προηγούμενο ματς, που σε συνδυασμό με την κούραση που (ελπίζω) θα βγει στους στους υπερχρησιμοποιημένους παίκτες της Μπασκόνια, θα οδηγήσει στην σταδιακή επικράτησή μας, όσο περνάει η ώρα, και στην τελική νίκη.
Δίνω 60/40 υπέρ μας.
Πιο πολύ μου κάνει ότι θέλει να κρατάει ισορροπίες. Αυτό το εναλλάξ DNP σε Sikma & Petrusev εντωμεταξύ μου θυμίζει τα μίνι που έβαζαν όλα τα παιδάκια να παίξουν για να μην στενοχωριούνται.
2
2

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1735
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αν θες τη γνωμη μου ναι πιστευω οτι για Μιροτιτς 2,5Μ τα διναμε......1,8Μ για Τζαμπαρι οχι......και στον Ναν διναμε 1,5 με deadline....o Ναν πηρε αυτα που ηθελε τη στιγμη που τα ηθελε απ τον Παο.....εμεις δε θελαμε να περιμενουμε και οταν προεκυψε η περιπτωση Μπραζ κλεισαμε παιχτη...lukadoncic έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 7:53 pmχωρίς να θέλω να πω κάτι στον φίλο assistant77, να εκφράσω έναν προβληματισμό…είναι πολλά λεφτά το 1.5m για jabari,αλλά κατά άλλα χτυπήσαμε και ήμασταν πολύ κοντά σε μίροτιτς,ναν;
κάτι μας κρύβουν, κάπου χωλαίνει το όλο αφήγημα που μας έχουν κάνει όλους να πιστέψουμε(σ σ δημοσιογράφοι + διαρροές) ότι ο οργανισμός το προσπάθησε, χτύπησε ότι καλύτερο έδινε η αγορά και εντέλει έγινε η κατά το δυνατόν καλύτερη στελέχωση..είναι σαφές ότι είναι πρωτίστως οικονομικό το θέμα και επιλέχθηκε να βασιστούμε στον υφιστάμενο κορμό και να κάνουμε κινήσεις περιμένοντας κομμένους + waived γλιτώνοντας έστω και 2-3 μηνιάτικα, προκαλώντας ασφυξία σε σταθερές αξίες τα τελευταία χρόνια όπως Θωμάς, Κωστάκης.. η μετριότητα και τα κενά των περισσότερων ομάδων φέτος είναι ένας λόγος παραπάνω για να θεωρήσουμε ότι με 2-3 κινήσεις καλές θα παραμέναμε στο ίδιο επίπεδο με πέρσι..όταν ολόκληρη Ρεάλ, μετά από κούπα ως αουτσάιντερ, πάει και αντικαθιστά γκος με καμπάτσο στερεύουν τα επιχειρήματα(προσοχή δεν συγκρίνω πορτοφόλια αλλά νοοτροπία και σχέδιο ομάδων- για να προλάβω τις ντομάτες που θα μου πετάξετε)
1
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Από την Μπάρτσα δεν χάσαμε επειδή δεν έπαιξε ο Πετρούσεφ.Sokos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 8:23 pmΌτι δηλαδή κλείνει το ημίχρονο στο -3 και λέει «δεν θα τα δώσω όλα να πάρω το μεγαλύτερο διπλό της σεζόν, μην μας πάρουν χαμπάρι οι επόμενοι». Δεν μου στέκει.lefpan έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 7:52 pmΝομίζω ότι ο Μπαρτζώκας από τα δύο παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους είχε κυκλώσει αυτό με την Μπασκόνια.
Γι' αυτό προφύλαξε/έκρυψε Πετρούσεφ και Μπραζντέικις, θέλοντας να πιάσει όσο γίνεται πιο αδιάβαστους τους Βάσκους.
Πιστεύω ότι σήμερα θα δούμε πολύ Πετρούσεφ και αρκετό Μπραζ.
Θα φανεί , επίσης, η σωστή διαχείριση του ρόστερ μέσω του ροτέισον στο προηγούμενο ματς, που σε συνδυασμό με την κούραση που (ελπίζω) θα βγει στους στους υπερχρησιμοποιημένους παίκτες της Μπασκόνια, θα οδηγήσει στην σταδιακή επικράτησή μας, όσο περνάει η ώρα, και στην τελική νίκη.
Δίνω 60/40 υπέρ μας.
Πιο πολύ μου κάνει ότι θέλει να κρατάει ισορροπίες. Αυτό το εναλλάξ DNP σε Sikma & Petrusev εντωμεταξύ μου θυμίζει τα μίνι που έβαζαν όλα τα παιδάκια να παίξουν για να μην στενοχωριούνται.
Χάσαμε, γιατί στο τέλος ενώ το σκορ ήταν 79-76 δεν καταφέραμε να προσπεράσουμε και είχαμε κάπου 9 άστοχα δίποντα/τρίποντα.
Κατά τα άλλα, μια χαρά το πήγαμε το παιχνίδι.
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
Και μάλιστα προσαρμόστηκαμε στα αμυντικά προβλήματα που μας έβαλε και στο πρώτο κ στο 2.Απο την άλλη επιμένω οτι οταν έχεις κακή αμυντικά πρώτη πενταδα έχεις θέμα δεν μπορεις να τρώει 30 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο.Κακος αμυντικά Παπ που στο πρώτο δεν προλαβαίνει τα κλοζαουτ κ στο δεύτερο δεν βοηθά στα ριμπάουντ δεν αντέχεται με Πίτερς μεσα.Χαρακτηρα έχεις πρέπει να ανεβεί ο αρχηγός ,θα γελάσετε αλλα αυτή τη στιγμή αυτή ειναι η διαφορά με πέρσι σε κάποιο βαθμό αυτή τη στιγμή.lefpan έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 8:38 pmΑπό την Μπάρτσα δεν χάσαμε επειδή δεν έπαιξε ο Πετρούσεφ.Sokos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 8:23 pm
Ότι δηλαδή κλείνει το ημίχρονο στο -3 και λέει «δεν θα τα δώσω όλα να πάρω το μεγαλύτερο διπλό της σεζόν, μην μας πάρουν χαμπάρι οι επόμενοι». Δεν μου στέκει.
Χάσαμε, γιατί στο τέλος ενώ το σκορ ήταν 79-76 δεν καταφέραμε να προσπεράσουμε και είχαμε κάπου 9 άστοχα δίποντα/τρίποντα.
1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πρέπει να γίνει αυτό το κλικ και να κάνουμε το βήμα παραπάνω στα τελειώματα του παιχνιδιού και στα κρίσιμα σημεία με καλές ομάδες. Εδώ πρέπει να βρει λύση ο κόουτς γιατί δεν υπάρχει πλάνο..lefpan έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 8:38 pmΑπό την Μπάρτσα δεν χάσαμε επειδή δεν έπαιξε ο Πετρούσεφ.Sokos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 8:23 pm
Ότι δηλαδή κλείνει το ημίχρονο στο -3 και λέει «δεν θα τα δώσω όλα να πάρω το μεγαλύτερο διπλό της σεζόν, μην μας πάρουν χαμπάρι οι επόμενοι». Δεν μου στέκει.
0
-
- Reactions: 1735
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνα απολυτα......αυτη ειναι η μεγαλη μας διαφορα με περσι.......το κακο με τον αρχηγο ειναι οτι οταν ειναι κακος ειναι πραγματικα κακος σε ολους τους τομεις.......δεν το σωζει ας πουμε στην αμυνα που ειναι κι ο τομεας κυριας ευθυνης του.....τον πιστευω ομως,εμπειρο παιδι ειναι θα τη γυρισει την κατασταση....Στηβ Κερ έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 9:00 pmΚαι μάλιστα προσαρμόστηκαμε στα αμυντικά προβλήματα που μας έβαλε και στο πρώτο κ στο 2.Απο την άλλη επιμένω οτι οταν έχεις κακή αμυντικά πρώτη πενταδα έχεις θέμα δεν μπορεις να τρώει 30 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο.Κακος αμυντικά Παπ που στο πρώτο δεν προλαβαίνει τα κλοζαουτ κ στο δεύτερο δεν βοηθά στα ριμπάουντ δεν αντέχεται με Πίτερς μεσα.Χαρακτηρα έχεις πρέπει να ανεβεί ο αρχηγός ,θα γελάσετε αλλα αυτή τη στιγμή αυτή ειναι η διαφορά με πέρσι σε κάποιο βαθμό αυτή τη στιγμή.
0
- kite26
- Reactions: 1148
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάμε προβλέψεις!
1) Εξωπραγματικός Μπραζ, ο Μπαρτζώκας του δίνει την ευκαιρία ξανά και την αρπάζει από τα μαλλιά.
2) Ο Παπ μια από τα ίδια.
3) Αρνητικός Λαρεντζάκης, περνάει ντεφορμάρισμα
4) Θετικός Πετρούσεφ με 7 πόντους και 1 κόψιμο
5) Τεχνική ποινή Μπαρτζώκα για διαμαρτυρία
6) Ηττα με 8 πόντους
7) 10 πόντοι Κάνναν 14 Μακίσικ με θετική εμφάνιση
8) Η ομάδα προσθέτει άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση, παρά τη φιλότιμη προσπαθεια κάποιων παικτών.
1) Εξωπραγματικός Μπραζ, ο Μπαρτζώκας του δίνει την ευκαιρία ξανά και την αρπάζει από τα μαλλιά.
2) Ο Παπ μια από τα ίδια.
3) Αρνητικός Λαρεντζάκης, περνάει ντεφορμάρισμα
4) Θετικός Πετρούσεφ με 7 πόντους και 1 κόψιμο
5) Τεχνική ποινή Μπαρτζώκα για διαμαρτυρία
6) Ηττα με 8 πόντους
7) 10 πόντοι Κάνναν 14 Μακίσικ με θετική εμφάνιση
8) Η ομάδα προσθέτει άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση, παρά τη φιλότιμη προσπαθεια κάποιων παικτών.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Sharp Shooter
- Reactions: 1087
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- Sharp Shooter
- Reactions: 1087
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”