Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
εγω αναφερομαι καθαρα αγωνιστικα, δεν μπορω να ξερω εκ των πρωτερων τις αλλες υπογειες παραμετρους πως θα λειτουργησουν αυτη τη φορα.
Καθαρα αγωνιστικα ειναι μεγαλη ευκαιρια το Game 3 χωρις Μπολντγουιν.
Αν χασουμε αυριο δεν νομιζω η ομαδα να εχει τα γκατς να διεκδικησει ενα Game 4 πιθανον και με Μπολντγουιν μεσα
Καθαρα αγωνιστικα ειναι μεγαλη ευκαιρια το Game 3 χωρις Μπολντγουιν.
Αν χασουμε αυριο δεν νομιζω η ομαδα να εχει τα γκατς να διεκδικησει ενα Game 4 πιθανον και με Μπολντγουιν μεσα
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Καποτε ο Αρτεαγκα μας γυριζε 20 ποντους ματς και κερδιζαμε...Ο Ριζικ...ο Γιουγκερμπραντ...''μυθικες΄΄ φυσιογνωμιες...το ζητημα ειναι να μπεις στο ματσακι οπως ο Κωστακουμπο στο τελος κι οχι ν αφηνεις Μακαμπαιους να κανουν ζεσταμα στο 3 ποντο σαν το πρωτο ματς και να κοιτας τι ωραια επιθετικα που παιρνουν οι μπαγασες....
2
1
1

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1703
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
- τουλουμπα
- Reactions: 4451
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
προφανως η συμφωνια ηταν να μην εχει φιλαθλους αλλιως θα ειχε εστω αυτα τα 1000-2000 ατομα σε καθε παιχνιδι της
αυτο το κολπο αρχισε απτο παιχνιδι με την μπασκονια
οι 250 εγιναν 500 μετα1000 μετα 2000 και παει λεγοντας
1
1

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1703
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Λογικά θα γίνει κανονικά το παιχνίδι.
Η Μακάμπι δεν είναι τιμωρημένη για κάποιο παράπτωμα, παίζει στο Βελιγράδι λόγω των γεγονότων (δηλαδή της σφαγής για να μην ξεχνιόμαστε) στη Γάζα. Εφόσον έδωσε το ΟΚ για λόγους ασφαλείας η σερβική κυβέρνηση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο δεν υπάρχει κάποια παρατυπία ή κάποια ένσταση από την πλευρά της Ευρωλίγκας.
0
Eνταξει, δε θα ταξιδευε κανεις σε ξενη χωρα απο το Ισραηλ απλα για ενα ματς κανονικης διαρκειας. Ακομα και να επιτρεπονταν αυτοι οι 1000.
Αναβολη τωρα δε βλεπω το λογο να γινει. Απλως θα παρεμβει η διοργανωτρια αρχη και θα απαγορεψει την εισοδο περισσοτερων οπαδων. Ετσι κι αλλιως υπαρχουν ανθρωποι της σε ολα τα ματς
0
-
- Reactions: 107
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Η Ευρωλίγκα δέχτηκε η Μακαμπι να παίζει στη Σερβία, η απόφαση να παίζει χωρίς φιλάθλους ήταν τότε απαίτηση της Σερβικής κυβέρνησης για λόγους ασφαλείας (και όχι της Ευρωλίγκας).
Από την στιγμή που τώρα οι Σέρβοι δέχτηκαν να έχει κάποιο κοσμο η Μακαμπι στο γήπεδο δεν βλέπω που είναι το θέμα.
Δεν έχει τιμωρηθεί η Μακαμπι να παίζει χωρίς φιλάθλους, απαίτηση της Σερβικής κυβέρνησης και μόνο για λόγους ασφαλείας ήταν … αλλά πάλι κάποιός φτιάχνει κλίμα
… γιατί άραγε?
Από την στιγμή που τώρα οι Σέρβοι δέχτηκαν να έχει κάποιο κοσμο η Μακαμπι στο γήπεδο δεν βλέπω που είναι το θέμα.

Δεν έχει τιμωρηθεί η Μακαμπι να παίζει χωρίς φιλάθλους, απαίτηση της Σερβικής κυβέρνησης και μόνο για λόγους ασφαλείας ήταν … αλλά πάλι κάποιός φτιάχνει κλίμα

3
3

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το αφήγημα είναι: σε περίπτωση αποκλεισμού, μας έφαγαν τα λόμπι σιωνιστών Ευρωλίγκας διαιτητών. Σε περίπτωση πρόκρισης, θριαμβεύσαμε απέναντι σε όλα τα παραπάνω
Για εμένα αυτή η νοοτροπία δεν ταιριάζει με το τεράστιο αγωνιστικό άλμα που έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός. Θα έπρεπε το attitude να είναι, κάντε ότι θέλετε με τα παίζει δεν παίζει ο Μπαλντουιν, με τα 500-1000-2000 άτομα, εμείς ερχόμαστε εκεί να πάρουμε 2 νίκες γιατί είμαστε ανώτεροι αγωνιστικά και θα το δείξουμε.
Για εμένα αυτή η νοοτροπία δεν ταιριάζει με το τεράστιο αγωνιστικό άλμα που έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός. Θα έπρεπε το attitude να είναι, κάντε ότι θέλετε με τα παίζει δεν παίζει ο Μπαλντουιν, με τα 500-1000-2000 άτομα, εμείς ερχόμαστε εκεί να πάρουμε 2 νίκες γιατί είμαστε ανώτεροι αγωνιστικά και θα το δείξουμε.
6
6

- nikolas_asteri
- Reactions: 3003
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ό,τι καλύτερο εκείνα τα στόρις

Να πω ότι σαν μπασκετικός φίλαθλος θέλω η Μακάμπι να παίξει με κόσμο, θέλω να παίξει ο Μπάλντουιν, γενικά θέλω ο αντίπαλος να είναι δυνατός, γιατί έτσι μόνο έχει αξία η νίκη. Δεν με πειράζει καν αν συμφωνήθηκε να παίζουν χωρίς κόσμο και τελικά τώρα επιτρέπεται. Περνάει ο καιρός, αλλάζουν οι συνθήκες. Δεν με νοιάζει καν αν δεν ενημερώθηκαν τα υπόλοιπα σωματεία.
Θέλω να σταθώ σε ένα μόνο πράγμα που με ενοχλεί.
Αν επιτρέπεται τελικά κόσμος, δεν θα έπρεπε να ενημερωθεί εγκαίρως ο Παναθηναικός ώστε να έχει και εκείνος φιλάθλους; ή έστω να κάνει ερώτηση στην σερβική αστυνομία;
2
2