Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 01, 2024 2:25 pm

qspock έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 2:17 pm
Περιφερεια με ταλεντο επιθετικο. Οχι μονον στην εκτελεση, ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Αυτο ειναι κατι αγνωστο στον φετινο Ολυμπιακο.

Ελπιζω του χρονου αυτα να αλλαξουν. Δε ξερω ποιοι θα ερθουν αλλα πρεπει να ερθουν τουλαχιστον 3. Πχ ο Εβανς ο Ντορσει και ενα τριαρι.
Ακομα κι ο Καλαθης, που τοσο κατηγορειται, ισως τα καταφερνε καλυτερα απο τον Γουοκαπ ο οποιος δεν μπορει να σηκωσει την ομαδα στα κρισιμα.

Φυσικα το κενο που αφησε ο Σλουκας εκει δεν αναπληρωθηκε ουτε στο ελαχιστο.
Έχει παρεξηγηθεί και υπερεκτιμηθεί ο Γουόκαπ και δε φταίει αυτός.Ο Γουόκαπ κάνει λίγο απ όλα στην επίθεση και πολύ καλά την αμυντική δουλειά του κυρίως.Δεν είναι ο ηγέτης που θες για να πάρεις την Ευρωλίγκα στην επίθεση, ηγέτης γκαρντ φέτος δεν υπάρχει γιατι το πλάνο ήταν να γίνεται ομαδική δουλειά στην επίθεση.
Σπανίως βέβαια αυτό το στυλ φέρνει το τίτλο του πρωταθλητή στην Ευρώπη!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μάιος 01, 2024 2:45 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 2:25 pm
qspock έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 2:17 pm
Περιφερεια με ταλεντο επιθετικο. Οχι μονον στην εκτελεση, ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Αυτο ειναι κατι αγνωστο στον φετινο Ολυμπιακο.

Ελπιζω του χρονου αυτα να αλλαξουν. Δε ξερω ποιοι θα ερθουν αλλα πρεπει να ερθουν τουλαχιστον 3. Πχ ο Εβανς ο Ντορσει και ενα τριαρι.
Ακομα κι ο Καλαθης, που τοσο κατηγορειται, ισως τα καταφερνε καλυτερα απο τον Γουοκαπ ο οποιος δεν μπορει να σηκωσει την ομαδα στα κρισιμα.

Φυσικα το κενο που αφησε ο Σλουκας εκει δεν αναπληρωθηκε ουτε στο ελαχιστο.
Έχει παρεξηγηθεί και υπερεκτιμηθεί ο Γουόκαπ και δε φταίει αυτός.Ο Γουόκαπ κάνει λίγο απ όλα στην επίθεση και πολύ καλά την αμυντική δουλειά του κυρίως.Δεν είναι ο ηγέτης που θες για να πάρεις την Ευρωλίγκα στην επίθεση, ηγέτης γκαρντ φέτος δεν υπάρχει γιατι το πλάνο ήταν να γίνεται ομαδική δουλειά στην επίθεση.
Σπανίως βέβαια αυτό το στυλ φέρνει το τίτλο του πρωταθλητή στην Ευρώπη!
Δεν ξέρω αν αυτό το μπάσκετ ήταν τελικά η ονείρωξη του κοουτς ή όντως δεν έβρισκαν παίκτη της προκοπής. Δεν υπήρχαν πολλοί γκαρντ υψηλού επιπέδου στην αγορά, αλλά δε βλέπω να έγινε και αντίστοιχη προσπάθεια με αυτή που έγινε για 4αρι επιπέδου.

Το τελικό μπάτζετ ανέβηκε αρκετά, οπότε δε νομίζω ότι υπήρξε εντολή να μειωθεί φέτος

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μάιος 01, 2024 2:47 pm

Πάντως, αν πάμε τη σειρά σε 5ο ματς και το παλέψουμε γενικά και στο τελος της σεζόν πάρουμε το πρωτάθλημα, η σεζόν θα εχει κριθεί επιτυχημένη κατά ένα μεγάλο βαθμο. Έχουμε δρόμο ακόμα

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1353
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μάιος 01, 2024 2:48 pm

Πάντως γιναν ψιλοοργια χθες σε κρίσιμες φάσεις που πάνω στην ένταση του αγώνα δεν δίνεις και πολύ σημασία.
Γι αυτό πολλοί θέλαν την Μονακό και όχι τους Ισπανούς.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Τετ Μάιος 01, 2024 2:50 pm

chainsaw έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 2:47 pm
Πάντως, αν πάμε τη σειρά σε 5ο ματς και το παλέψουμε γενικά και στο τελος της σεζόν πάρουμε το πρωτάθλημα, η σεζόν θα εχει κριθεί επιτυχημένη κατά ένα μεγάλο βαθμο. Έχουμε δρόμο ακόμα
100% επιτυχημένη θα είναι, ως μίνιμουμ στόχο είχαν βάλει τα playoff και φέτος.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1846
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 01, 2024 2:51 pm

Φταίει ο Γουοκαπ τώρα που δεν πήραμε ένα οριακό ματς με μια εξίσου καλή ομάδα που έφτασε παράταση; Μάλιστα το χάσαμε από δίκη μας αφέλεια μπορώ να πω. Ασφαλώς και κολλάμε επιθετικά όταν πρέπει να βάλουμε καλάθι οπωσδήποτε αλλά δεν είναι δουλειά του Γουοκαπ αυτή. Η μπαρτσα εξναι πολύ καλα διαβασμένη (χθες είχαμε 8 ασσιστς λιγοτερες). Ας πάρουμε το αυριανό που θα είναι πολύ δύσκολο και μετά βλέπουμε. Ένα 5ο ματς είναι πάντα ιδιαίτερο

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague

Τετ Μάιος 01, 2024 2:57 pm

Παιδιά μην αρχίζετε όπως στο τοπικ του Παναθηναϊκού να βγάζετε άχρηστο τον έναν και τον άλλον. Για μένα ο μόνος " υπεύθυνος " και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί παίζουν και οι άλλοι, είναι ο Μπαρτζώκας. Όπως θα ήταν και ο κύριος υπεύθυνος στην επιτυχία.
Και είναι κάτι που το επέλεξε ο ίδιος.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1714
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Μάιος 01, 2024 3:13 pm

Εγω ειμαι πιο αισιοδοξος για τον Ολυμπιακο,παρα για τον Παναθηναικο.
Μου φαινεται πολυ δυσκολο να κανει δευτερη σερι εντος εδρας ηττα απο την Μπαρτσελονα,και φυσικα,μπορει να κανει διπλο σε 5ο ματς στην Βαρκελωνη. Η Μπαρτσελονα εχει γεματο ροστερ,αλλα ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερο συνολο. Και φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης Μπαρτζωκα-Γκριμαου.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Μάιος 01, 2024 3:14 pm

Εγώ δυστυχώς βλέπω ότι η ομάδα έχει ήδη τρυπήσει το ταβάνι της

Ας μείνει λοιπόν η πικρία του αποκλεισμού με 3-2 που δεν είναι και αποτυχία. Για παραπάνω δεν δείχνει ότι είναι

Πέραν των κακών επιλογών στο σχεδιασμό, πέρασε και πολλά η ομάδα φέτος .

Καλά είναι ως εδώ. Διπλό στο 5ο ματς στη Βαρκελώνη δεν παίρνεις με αυτή την εικόνα

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Μάιος 01, 2024 3:18 pm

Εννοείται επιτυχημένη θα ναι η χρονιά αν πάρουμε πρωτάθλημα έχοντας παλέψει στα playoffs όσο μπορούσαμε κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Η χρονιά όμως τονίζει τις τραγικές ανορθογραφίες του καλοκαιριού, που κάπως μπαλώθηκαν το χειμώνα. Ελπίζω να το χουν στο μυαλό τους αυτό το καλοκαίρι που έρχεται ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων ως τότε.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3010
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μάιος 01, 2024 3:26 pm

Ο Ολυμπιακός είναι σκληροτράχηλη και δουλεμένη ομάδα. Οκ, έχει αδυναμίες (όπως όλες οι ομάδες) αλλά όπως είπε και ο j-kidd δύσκολα θα χάσει 2ο παιχνίδι στο ΣΕΦ και μετά είναι ένα παιχνίδι. Η ποιότητα μεταξύ των προπονητών είναι ασύγκριτη. Πολύ πιο πιθανό το 2-2 παρά το 1-3 (για μένα) ε και μετά είναι ένα ματς, τα πάντα μπορούν να γίνουν.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 01, 2024 3:27 pm

Δεν εχω δει πολλα παιχνιδια του ΟΣΦΠ και οσα εχω δει ειναι τελευταιο δεκαλεπτο κλπ...π.χ. με την Φενερ στο ΣΕΦ, εχθες κλπ.

Πιστευω πως ο Μπαρτζωκας δεν εχει εναν παικτη ΗΓΕΤΗ με την εννοια να παρει το τελευταιο ΣΟΥΤ και να το βαλει.

Στα παιχνιδια που εχω δει αυτο το εχει επιχειρησει ο Γκος που γενικα ειναι πολυ καλος παικτης αλλα δεν ειναι Κλατς παικτης.

Για του χρονου αν διατηρησει την Φροντ Λαιν, που κατα την αποψη μου ειναι η καλυτερη της Ευρωπης. Με Φαλ Μιλουτινοφ Πετρουσεφ και Ραιτ....και αν εχει στην περιφερεια οπως ακουγεται Ουοκαπ Γκος Εβανς και Ντορσει. Θα ειναι σουπερ διεκδικιτης σε συνδυασμο με την Χημεια του Μπαρτζωκα.....αν γινει και κανα θαυμα με Βεζενκοφ τοτε θα ειναι το φαβορι.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Μάιος 01, 2024 3:50 pm

Το μόνο που θέλω να πω, με όση εμπειρία και γνώσεις έχω γύρω από το μπάσκετ, είναι πως αυτή η Μπαρτσελόνα, που είδαμε σε τρία παιχνίδια, σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να υπερισχύσει του Ολυμπιακού σε σειρά ακόμα και με πλεονέκτημα.
Εδώ είμαστε για να τα ξαναπούμε στο Φ4.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τετ Μάιος 01, 2024 3:54 pm

Εδώ τώρα θέλω να γκρινιάξω για κάτι αν και είπα ότι δεν πρέπει να το κάνουμε.

Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας ο Γκός έχει "σηκώσει" τον Αμπρίνες και εύκολα θα μπορούσε να πάρει επαφή. Απλά θεωρώ ότι δεν το έκανε γιατί σε ένα παιχνίδι τόσο physical δε θα περίμενε να δώσουν τέτοιο φθηνό φάουλ στην τελευταία φάση. Εκεί είναι το πρόβλημα με το φάουλ που δώθηκε στον Πάρκερ και την ξαφνική αλλαγή των standards.

3
3 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
tokalytero3d

euroleague

Τετ Μάιος 01, 2024 4:07 pm

Ρε παιδιά ποιο φαουλ, εδώ στην επαναφορά κάνει ο άλλος 7 δευτερόλεπτα (βαλαν χρονόμετρο) και δεν δωσαν τίποτα.
16 δευτερα πριν λήξει το παιχνίδι, αυτό κι αν είναι αλλοίωση αποτελέσματος.
Ο άλλος μετράει δεν είναι μια φάση να πεις στην ροη του αγώνα.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”