Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7278
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλα μιλου μπορει να μην βαλει καθολου παλι και να παιξει με φαλ και ραιτ που και 40λεπτα να τον βαλεις αυτον δεν κουραζεται..Εγω θεωρω πως ο μιλου ταιριαζει πολυ με την μπαρτσα παντως.
Παπ λογικα υπολογιζεται για 20λεπτακι και δεν θα μου κανει εντυπωση να τον δουμε και 4ρι αν ο πιτερς δεν μπορει παλι να μαρκαρει τον παρκερ..
Παντως η ομαδα δεν αντεχει ακομα ενα αστοχο ματς,πρεπει να σουταρουν τουλαχιστον με 35% αν θελουμε νικη που προυποθετει κανααν πιτερς να χουν 50%..Εκτος πια και γινει κανα θαυμα και τα βαζουν οι αλλοι..
0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Ράιτ είναι και θέμα μέρας αν και προσαρμόζεται εντυπωσιακά γρήγορα, το ζήτημα είναι ότι ο Φαλ έτσι όπως έχει προσαρμόσει το παιχνίδι της η Μπάρτσα δυσκολεύεται πολύ, στα 2 πρώτα παιχνίδια είχε αναγκαστεί και ο Πετρούσεφ να παίξει στο 5 κάποιο διάστημα. Ο Μιλού αν μπορεί να παίξει μερικά λεπτά θα βοηθήσει πολύ, νομίζω κι εγώ ΄ότι ταιριάζει, συν την ικανότητα του στα ριμπάουντ, η άμυνα είναι ένα θέμα πόσο αποτελεσματική θα είναι μ' αυτόν μέσα, εκεί θέλει πιο πολύ τρέξιμο από τους περιφερειακούς μας.
Πάντως το ζήτημα είναι ότι με Μιλού, ΄Ράιτ, Φαλ μπορούμε να έχουμε Πετρούσεφ αποκλειστικά στο 4 και κατ' επιλογή μόνο στο 5 και με τον Παπ να παίρνει λεπτά συμμετοχής έστω 10-15 πάμε σε πιο ορθολογικά σχήματα με τον Σίκμα εκτός και τον Πίτερς λιγότερο στο 3 και περισσότερο στο 4.
Να δούμε αν ο Παπ θα μπορέσει να περιορίσει για κάποια λεπτά τον Πάρκερ και αν ο Ράιτ καταφέρει να παίξει καλύτερη προσωπική άμυνα απέναντι σε όποιον ψηλό κληθεί να μαρκάρει.
Πιστεύω ότι θα κυλήσει και καλύτερα η επίθεση σήμερα, καημό το έχω φέτος να μπουν και τα πρώτα τρίποντα που θα σουτάρουμε να ανοίξει η άμυνα της Μπάρτσα και μετά νομίζω θα απλοποιηθούν τα πράγματα.
Πάντως το ζήτημα είναι ότι με Μιλού, ΄Ράιτ, Φαλ μπορούμε να έχουμε Πετρούσεφ αποκλειστικά στο 4 και κατ' επιλογή μόνο στο 5 και με τον Παπ να παίρνει λεπτά συμμετοχής έστω 10-15 πάμε σε πιο ορθολογικά σχήματα με τον Σίκμα εκτός και τον Πίτερς λιγότερο στο 3 και περισσότερο στο 4.
Να δούμε αν ο Παπ θα μπορέσει να περιορίσει για κάποια λεπτά τον Πάρκερ και αν ο Ράιτ καταφέρει να παίξει καλύτερη προσωπική άμυνα απέναντι σε όποιον ψηλό κληθεί να μαρκάρει.
Πιστεύω ότι θα κυλήσει και καλύτερα η επίθεση σήμερα, καημό το έχω φέτος να μπουν και τα πρώτα τρίποντα που θα σουτάρουμε να ανοίξει η άμυνα της Μπάρτσα και μετά νομίζω θα απλοποιηθούν τα πράγματα.
1
1

Το ολο θεμα σημερα ειναι αν θα αντεξει ψυχολογικα ο Ολυμπιακος την πιεση των 2 παιχνιδιων.
Γιατι δεν αρκει να κερδισει σημερα και ξερει οτι πρεπει να ξανακερδισει στη Βαρκελωνη.
Προσωπικα θεωρω τον Ολυμπιακο καλυτερη ομαδα απο την Μπαρτσελονα, αλλα η τελευταια εχει εμπειρους παιχτες που καταφεραν και γυρισαν το παιχνιδι υπερ της. Γιατι οταν ο Ολυμπιακος επρεπε να το εχει τελειωσει, δεν καταφερε να σταυρωσει καλαθι. Κατι που εχουμε ξαναδει φετος.
Αν λοιπον αντεξει ο Ολυμπιακος σημερα, θεωρω πως η Μπαρτσα δεν θα εχει την αποδοση του πρωτου παιχνιδιου και θα χασει. Και θα παμε για τελευταιο παιχνιδι στην Βαρκελωνη με ξεκαθαρο φαβορι πλεον την Μπαρτσα.
Την πιεση παντως πλεον την εχει ο Ολυμπακος...
Γιατι δεν αρκει να κερδισει σημερα και ξερει οτι πρεπει να ξανακερδισει στη Βαρκελωνη.
Προσωπικα θεωρω τον Ολυμπιακο καλυτερη ομαδα απο την Μπαρτσελονα, αλλα η τελευταια εχει εμπειρους παιχτες που καταφεραν και γυρισαν το παιχνιδι υπερ της. Γιατι οταν ο Ολυμπιακος επρεπε να το εχει τελειωσει, δεν καταφερε να σταυρωσει καλαθι. Κατι που εχουμε ξαναδει φετος.
Αν λοιπον αντεξει ο Ολυμπιακος σημερα, θεωρω πως η Μπαρτσα δεν θα εχει την αποδοση του πρωτου παιχνιδιου και θα χασει. Και θα παμε για τελευταιο παιχνιδι στην Βαρκελωνη με ξεκαθαρο φαβορι πλεον την Μπαρτσα.
Την πιεση παντως πλεον την εχει ο Ολυμπακος...
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1091
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2734
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά ο 12ος του rotation θα είναι ο Μήτρου Λονγκ. Δεν νομίζω να παίξει παραπάνω από 5 λεπτά (αν παίξει κιόλας). Τουλάχιστον δεν θα δούμε άλλο Σίκμα που σημαίνει Peters θα επιστρέψει στο 4 που είναι και η φυσική του θέση και στην περιφέρεια θα έχουμε +1 παίκτη με την επιστροφή του Παπανικολάου.
Θα ήθελα σήμερα να δω Canaan να κάνει ξανά ένα καλό ματς επιθετικά και την ομάδα γενικά να βάζει τα σουτ. Αν έχουμε πάλι κάτω από 25-30% στο τρίποντο, δύσκολα τα πράγματα.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2373
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε δεν είχες τον Καλάθη στην ομάδα σου για να καταλάβεις τον πραγματικό πόνο !karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 02, 2024 8:00 pmΠραγματικά χάνει 2 σερί βολές ο Γουόκαπ και με πιάνουν τα διαόλια μου, δεν μπορώ πραγματικά να το πιστέψω, επαγγελματίας παίκτης στην θέση ένα να χάνει 2 σερί βολές....είμαι παράξενος μεν άλλα μου φαίνεται αδιανόητο..
Καλή τύχη σήμερα, μακάρι να το πάρετε το ματς, γιατί αυτά που έγιναν προχθές ήταν "ομορφιές ευρωλιγκατες"

2
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0