Μην τρελαίνεσαι ..πολύ ταλέντο αλλα…Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 06, 2024 12:06 amΟ Τσαν έχει φτιάξει ομαδάρα!Στηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 06, 2024 12:03 amΑν έχετε καταλάβει τι παίζει ο ΠΑΟ να το πείτε και σε μένα .Υπερταλαντουχα Γκαρντ που μπορούν να βάλουν τα παντα σκίζονται στην ποικιλία ,ειδικα αν λείπει ο Σλούκας.Υπαρχει η δικαιολογία βέβαια της νέο φτιαγμένης ομάδας οκ.προς τιμή τους σκίζονται στην αμυνα άλλες φορές πετυχημένα άλλες οχι.Στην τελευταια φάση ανοίγει το χερι ο Τζοόυνς και ταυτόχρονα με το σώμα του γίνεται φάουλ .αρνηθηκαν τα τσαλεντζ κ στους δυο.κ έδωσαν στον Ντειβις μετά.γενικα για τη διαιτησία εγώ λέω πάντα να σκεφτόμαστε μετά τα νευρα τι θα λέγαμε αν πχ έδιναν στην ομάδα μας το ανάποδο και να χαλαρώνουμε .ΥΓ .η εφες πάει να κερδίσει στη ΟΤ 2 στη Μαδρίτη
Euroleague Round 19, Valencia vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
0
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ευτυχώς που ο Άταμαν δεν διαβάζει Μπάσκετφορουμ και δεν έδιωξε τον Βιλντόζα ! Ελπίζω το ίδιο να πράξει και με τον Χουάντσο. Θα βρει και αυτός τα πατήματά του σιγά σιγά, όσο ρολάρει η ομάδα δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, ωστόσο βρίσκουμε την ταυτότητα μας, μην ξεχνάμε ότι ο Κόουτς ανέλαβε καμένη γη και είμαστε Γενάρη μήνα στην 4άδα !
2
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Δεν πολύ διαφωνώ.αν ήταν και σε άλλη στιγμή μπορει να μη δίναμε και σημασία.γενικα η Βαλενθια αυτοκτονεί αλλα δεν μπορει να μην αναγνωρίσει κάποιος στον Παναθηναϊκό την αμυντική του προσήλωση σε….ηρωικο βαθμό βέβαια και μπράβο του.τριτη παράταση στη Μαδρίτη .νομιζω κ ακόμα δεν έχουμε δει τίποτατουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 06, 2024 12:09 amη φαση με τον γκραντ ηταν καθαρη κατα την γνωμη μου ο παιχτης της βαλενθια εκτενει το χερι του και τον σπρωχνει εκει επρεπε να δωθει επιθετικοΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 06, 2024 12:03 amΑν έχετε καταλάβει τι παίζει ο ΠΑΟ να το πείτε και σε μένα .Υπερταλαντουχα Γκαρντ που μπορούν να βάλουν τα παντα σκίζονται στην ποικιλία ,ειδικα αν λείπει ο Σλούκας.Υπαρχει η δικαιολογία βέβαια της νέο φτιαγμένης ομάδας οκ.προς τιμή τους σκίζονται στην αμυνα άλλες φορές πετυχημένα άλλες οχι.Στην τελευταια φάση ανοίγει το χερι ο Τζοόυνς και ταυτόχρονα με το σώμα του γίνεται φάουλ .αρνηθηκαν τα τσαλεντζ κ στους δυο.κ έδωσαν στον Ντειβις μετά.γενικα για τη διαιτησία εγώ λέω πάντα να σκεφτόμαστε μετά τα νευρα τι θα λέγαμε αν πχ έδιναν στην ομάδα μας το ανάποδο και να χαλαρώνουμε .ΥΓ .η εφες πάει να κερδίσει στη ΟΤ 2 στη Μαδρίτη
το πηρε πανω του ο φουσκωτος ρεφ και εδωσε αμυντικο ,στην επομενη φαση εδωσε το τραβηγμενο φαουλ υπερ του λεσορ ισως γιατι το ξανασκεφτηκε και καταλαβε οτι εκανε πατατα
περα απτις 2 αυτες φασεις δεν θυμαμαι κατι αλλο που να ηταν κραχτο λαθος απτους διαιτητες
0
- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
κατα τη γνωμη μου ο γκραντ πεφτει με φορα με το γοφο του στο γοφο του τζοουνς και μετα αυτοματα ερχεται η αντιδραση του χεριου.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 06, 2024 12:09 am[
η φαση με τον γκραντ ηταν καθαρη κατα την γνωμη μου ο παιχτης της βαλενθια εκτενει το χερι του και τον σπρωχνει εκει επρεπε να δωθει επιθετικο
το πηρε πανω του ο φουσκωτος ρεφ και εδωσε αμυντικο ,στην επομενη φαση εδωσε το τραβηγμενο φαουλ υπερ του λεσορ ισως γιατι το ξανασκεφτηκε και καταλαβε οτι εκανε πατατα
περα απτις 2 αυτες φασεις δεν θυμαμαι κατι αλλο που να ηταν κραχτο λαθος απτους διαιτητες
0
-
- Reactions: 369
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά μπράβο για μια νίκη που την ψάχναμε χρόνια. Πέρα από απόδοση, σχήματα, αναλύσεις κλπ.
Το να νικάς ισπανική ομάδα στην έδρα της είναι μεγάλο επίτευγμα.
Είδα μόνο την 4 περίοδο σήμερα, ωστόσο μου άρεσε που ο,τι βγάλαμε επιθετικά, ήταν είτε σχεδιασμένο, είτε ήταν λόγω καλής κυκλοφορίας και εμπλοκής όσων ήταν στο παρκέ. Μου άρεσε πολύ το τριποντο του Λουκα στο τέλος ας πούμε. Κρύος Lessort, με διέψευσε γιατί νόμιζα μετά την πρώτη βολή πως θα χάσει και τη δεύτερη. Κομβικοτατος Juancho στην άμυνα, ελίτ, ελίτ, ελίτ στο κομμάτι αυτό.
Ο Αταμαν μου αρέσει γιατί δείχνει διάθεση να μάθει και να μην επαναλάβει λάθη του (άμεσου) παρελθόντος.
Θετικότατοι προχωράμε για τη συνέχεια, είμαστε τη φωτός μπροστά συγκριτικά με αντίστοιχη περίοδο προηγούμενων χρόνων. Από μόνο του αυτό είναι άλμα προόδου.
Το να νικάς ισπανική ομάδα στην έδρα της είναι μεγάλο επίτευγμα.
Είδα μόνο την 4 περίοδο σήμερα, ωστόσο μου άρεσε που ο,τι βγάλαμε επιθετικά, ήταν είτε σχεδιασμένο, είτε ήταν λόγω καλής κυκλοφορίας και εμπλοκής όσων ήταν στο παρκέ. Μου άρεσε πολύ το τριποντο του Λουκα στο τέλος ας πούμε. Κρύος Lessort, με διέψευσε γιατί νόμιζα μετά την πρώτη βολή πως θα χάσει και τη δεύτερη. Κομβικοτατος Juancho στην άμυνα, ελίτ, ελίτ, ελίτ στο κομμάτι αυτό.
Ο Αταμαν μου αρέσει γιατί δείχνει διάθεση να μάθει και να μην επαναλάβει λάθη του (άμεσου) παρελθόντος.
Θετικότατοι προχωράμε για τη συνέχεια, είμαστε τη φωτός μπροστά συγκριτικά με αντίστοιχη περίοδο προηγούμενων χρόνων. Από μόνο του αυτό είναι άλμα προόδου.
2
2

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Αυτή η φάση είναι αντιαθλητικό κατά του Γκραντ. Του ρίχνει γονατια από πίσω και τον βγάζει τελείως εκτός ισορροπίας. Όσο για το χέρι που λες μια φάση μετά ο Βιλντοζα κάνει ντραιβ και ισοφαρίζει και εκτείνει το χέρι του για να προστατευτει και βρίσκει στο πρόσωπο τον Ντέιβις. Δεν δίνουν κανένα επιθετικό και εκεί.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 06, 2024 12:09 amη φαση με τον γκραντ ηταν καθαρη κατα την γνωμη μου ο παιχτης της βαλενθια εκτενει το χερι του και τον σπρωχνει εκει επρεπε να δωθει επιθετικοΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 06, 2024 12:03 amΑν έχετε καταλάβει τι παίζει ο ΠΑΟ να το πείτε και σε μένα .Υπερταλαντουχα Γκαρντ που μπορούν να βάλουν τα παντα σκίζονται στην ποικιλία ,ειδικα αν λείπει ο Σλούκας.Υπαρχει η δικαιολογία βέβαια της νέο φτιαγμένης ομάδας οκ.προς τιμή τους σκίζονται στην αμυνα άλλες φορές πετυχημένα άλλες οχι.Στην τελευταια φάση ανοίγει το χερι ο Τζοόυνς και ταυτόχρονα με το σώμα του γίνεται φάουλ .αρνηθηκαν τα τσαλεντζ κ στους δυο.κ έδωσαν στον Ντειβις μετά.γενικα για τη διαιτησία εγώ λέω πάντα να σκεφτόμαστε μετά τα νευρα τι θα λέγαμε αν πχ έδιναν στην ομάδα μας το ανάποδο και να χαλαρώνουμε .ΥΓ .η εφες πάει να κερδίσει στη ΟΤ 2 στη Μαδρίτη
Το σφύριγμα αυτό ήταν ύποπτο. 30 χρόνια που βλέπω μπάσκετ σε νεκρό χρόνο και με το μάτς ισόπαλο ποτέ σε διεκδίκηση ριμπάουντ που ο ένας έχει κλειδώσει τον άλλο δεν δίνουν φάουλ και βολές επιλέγοντας τον νικητή. Εκεί απλά το αφήνεις και πάει παράταση. Κορμιά πέφτουν σε κάθε μάτς στα τελευταία δευτερόλεπτα.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2782
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά ο Σλουκας είναι ο μόνος στην ομάδα που μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι. Βιλντοζα και Γκραντ δυάρια και μόνο. Πολύ κακό μπάσκετ παίξαμε και με τον Ναν αρνητικό είναι θαύμα που κερδίσαμε. Ο Λεσορτ έδειχνε σαν ρουκι απόψε, αγχωμένος χαμένος ψαρωμενος... Του 'λαχαν και οι καθοριστικές βολές δώρο, πάλι καλά που βαλε τη μία.
Στα καλά της βραδιάς η ανάσταση του Βιλντοζα αλλά και το σθένος Αταμαν ν αφησει έξω τον αρνητικό Ναν.
1-1 αυτή τη βδομάδα με κερδισμένο το λάθος παιχνίδι. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε.
Στα καλά της βραδιάς η ανάσταση του Βιλντοζα αλλά και το σθένος Αταμαν ν αφησει έξω τον αρνητικό Ναν.
1-1 αυτή τη βδομάδα με κερδισμένο το λάθος παιχνίδι. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε.
5
5