Έγιναν όλα ξαφνικά. Για μένα προσχηματικά. Να φύγει ο Σκαριόλο για δήλωση που και καλά προσέλαβε το σύλλογο. Ποιος το πίστεψε; Ο Λούκα Μπιάνκι είναι εδώ για να εξαργυρώσει το πολύ καλό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έκανε με την Λετονία. Βέβαια ο Σκαριόλο δεν είχε κίνητρο με την Βίρτους μιας και αποδέχτηκε την ανωτερότητα της Μιλάνο. 2 φορές δεύτερος στην Ιταλία στο πρωτάθλημα φεύγει με 2 Σούπερ καπ και ένα Γιούροκαπ.
Ο Μπιάνκι έχει μια πολύ ομάδα και πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα από το περσινό 14-20 ρεκόρ της Ευρωλίγκας. Μαρέσει το ρόστερ σαν μονάδες αλλά η χημεία απουσιάζει προς το παρόν με τόσα καινούρια πρόσωπα. Ουσιαστικές μεταγραφές με τους Dunston, Polonara, Dobric ,Cacok. Μία από τις φετινές εκπλήξεις της περσινής περιόδου, ο Jaleen Smith της Αλμπα, είναι το κλειδί της φετινής πορείας της Βίρτους. Αν συνεχισει ανοδικά θα δούμε ωραία πραγματα και από την ομάδα του Μπιάνκι.
Η 4αδα Hackett, Smith, Lundberg, Belinelli είναι πιο ορθολογική από αυτήν που είχε πέρσι τον Μίλος και τον Μανιον. Eίδωμεν.
Depth Chart
C Jordan Mickey Bryant Dunston Devontae Cacok
PF Tornike Shengelia Achille Polonara Leo Menalo
SF Isaïa Cordinier Ognjen Dobrić Awudu Abass
SG Marco Belinelli Jaleen Smith Gabriel Lundberg
PG Daniel Hackett Alessandro Pajola Bruno Mascolo
Στόχος
Να διεκδικήσουν την είσοδο στο play in tournament.
Το ερώτημα
Θα είναι η έκπληξη της φετινής Euroleague με την υπογραφή του Banchi;