Ποια είναι για σας η ομάδα-δυσάρεστη έκπληξη μέχρι τώρα στη σεζόν;
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2531
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψήφισα Παρτιζάν. Με βάση την εικόνα της πέρσι και τις προσδοκίες που δημιούργησε, περίμενα κάτι καλύτερο φέτος από το να παλεύει όλη την χρονιά να μπει play in και να είναι τόσο αδύναμη μακριά από το Βελιγράδι. Πισωγύρισμα η φετινή χρονιά και μάλλον θα πρέπει να τους γίνει μάθημα για του χρόνου, αφού πήγαν χωρίς κάποιον ικανότατο κλασσικό δημιουργό και μέχρι να έρθει ο Caboclo, και η ρακέτα τους ήταν πολύ μέτρια.
Οι υπόλοιπες ίσως λίγο πολύ αναμενόμενες. Για Εφές περίμενα ότι θα έχει πτώση από την στιγμή που έχασε αρκετούς παίκτες κλειδιά και έδωσε τα ηνία σε έναν προπονητή χωρίς μεγάλη εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο, αν και έχει κάνει δυνατό ντεμαραζ τελευταία οπότε μάλλον θα τερματίσει λίγο πολύ εκεί που θα επρεπε. Η Αρμάνι επίσης μας έχει συνηθίσει στο να είναι συνήθως underachiever (πραγματικά αυτή η ομάδα έχει καταντήσει νεκροταφείο παικτών) οπότε εξαρχής δεν νομίζω ότι έδινε την εντύπωση ότι είναι για κάτι παραπάνω από την 10η-11η θέση.
Οι υπόλοιπες ίσως λίγο πολύ αναμενόμενες. Για Εφές περίμενα ότι θα έχει πτώση από την στιγμή που έχασε αρκετούς παίκτες κλειδιά και έδωσε τα ηνία σε έναν προπονητή χωρίς μεγάλη εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο, αν και έχει κάνει δυνατό ντεμαραζ τελευταία οπότε μάλλον θα τερματίσει λίγο πολύ εκεί που θα επρεπε. Η Αρμάνι επίσης μας έχει συνηθίσει στο να είναι συνήθως underachiever (πραγματικά αυτή η ομάδα έχει καταντήσει νεκροταφείο παικτών) οπότε εξαρχής δεν νομίζω ότι έδινε την εντύπωση ότι είναι για κάτι παραπάνω από την 10η-11η θέση.
2
2

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτα ψήφισα (Παρτιζαν) και μετά είδα το σχόλιο σου! Συμφωνώ λοιπόν!kojito έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 4:03 pmΨήφισα Παρτιζάν. Με βάση την εικόνα της πέρσι και τις προσδοκίες που δημιούργησε, περίμενα κάτι καλύτερο φέτος από το να παλεύει όλη την χρονιά να μπει play in και να είναι τόσο αδύναμη μακριά από το Βελιγράδι. Πισωγύρισμα η φετινή χρονιά και μάλλον θα πρέπει να τους γίνει μάθημα για του χρόνου, αφού πήγαν χωρίς κάποιον ικανότατο κλασσικό δημιουργό και μέχρι να έρθει ο Caboclo, και η ρακέτα τους ήταν πολύ μέτρια.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2729
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ ψήφισα Παρτιζάν (και μετά Μακάμπι, Φενέρ).
Για Παρτιζάν και Φενέρ ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαιναν Φ4 φέτος (λαμβάνοντας υπόψη το πως ήταν πέρυσι και ότι οι ομάδες βελτιώνονται). Η Φενέρ κάτι πάει να σώσει αλλά πριν τον Σάρας ήταν σε κακή κατάσταση. Η Παρτιζάν δεν αναπλήρωσε ποτέ τον Εξούμ, και αναπλήρωσε τον Λεσόρτ σχετικά αργά.
Για Παρτιζάν και Φενέρ ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαιναν Φ4 φέτος (λαμβάνοντας υπόψη το πως ήταν πέρυσι και ότι οι ομάδες βελτιώνονται). Η Φενέρ κάτι πάει να σώσει αλλά πριν τον Σάρας ήταν σε κακή κατάσταση. Η Παρτιζάν δεν αναπλήρωσε ποτέ τον Εξούμ, και αναπλήρωσε τον Λεσόρτ σχετικά αργά.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2729
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω παρτιζαν εβαλα για τους λογους που ειπαν και οι υπολοιποι και μετα ψηφισα αρμανι που την εχω σαν απογοητευση μαζι με την εφες,αλλα επειδη η εφες ακομα μπορει να κανει κηδειες και να παει κανα φ4 την αφησα απεξω.
Αυτο που γινεται με την αρμανι δεν εχει προηγουμενο,πλεον οτι ροστερ και να φτιαξει ειναι απογοητευση..το οτι ανανεωσε κιολας τον μεσινα ειναι μαλλον δειγμα οτι ειναι ευχαριστημενοι με αυτο..Μαλλον ο αρμανι απλα θελει να ξεπλενει χρημα και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο.
Αυτο που γινεται με την αρμανι δεν εχει προηγουμενο,πλεον οτι ροστερ και να φτιαξει ειναι απογοητευση..το οτι ανανεωσε κιολας τον μεσινα ειναι μαλλον δειγμα οτι ειναι ευχαριστημενοι με αυτο..Μαλλον ο αρμανι απλα θελει να ξεπλενει χρημα και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο.
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 946
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0