Η Ρεάλ είναι το φαβορί στον αγώνα αλλά ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα παίζει καλύτερα όταν είναι το αουτσάιντερ.
Σχόλια για τον αγώνα.
Συντονιστής: Captains
Θέλω να αφήνουν τον Γουόκαπ ελεύθερο να τους ξεκινήσει με κανά 4/4 να τρελαθούμε, μετά να αφήσουν και κανένα στον Μακκίσικ να κάνει κανά 3/3 και να βάλει και τον Σίκμα να βάλει και αυτός 2/2 να τρελαθούμε τρις.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 10:40 amΓια κάποιο λόγο μου έχει μπει στο μυαλό διαστημική εμφάνιση από το τρίποντο για την ομάδα μας!
Δε θα θελα να μαι στο μυαλο σου μεσα......TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 10:40 amΓια κάποιο λόγο μου έχει μπει στο μυαλό διαστημική εμφάνιση από το τρίποντο για την ομάδα μας!
Ρε συ mod Τεταρτη ειναι ακομα......μην αρχιζεις απο τωρα το πιωμα,ποιος θα ελεγξει το φορουμ;;;;;;Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:15 amΘέλω να αφήνουν τον Γουόκαπ ελεύθερο να τους ξεκινήσει με κανά 4/4 να τρελαθούμε, μετά να αφήσουν και κανένα στον Μακκίσικ να κάνει κανά 3/3 και να βάλει και τον Σίκμα να βάλει και αυτός 2/2 να τρελαθούμε τρις.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 10:40 amΓια κάποιο λόγο μου έχει μπει στο μυαλό διαστημική εμφάνιση από το τρίποντο για την ομάδα μας!![]()
Στηρίζομαι στην παροιμιώδη ...αυτοσυγκράτηση σας. Άσε και ήδη έχω σοβαρό θέμα που συμπίπτει η μέρα ημιτελικού με την επέτειο γάμου, αλλά ....ευτυχώς που δεν έχουμε που να αφήσουμε τα παιδιά ουτως ή άλλως.assistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 12:32 pmΡε συ mod Τεταρτη ειναι ακομα......μην αρχιζεις απο τωρα το πιωμα,ποιος θα ελεγξει το φορουμ;;;;;;
A)εμεις αυτοσυγκρατουμαστε........αλλα τωρα αν δουμε για διαιτητη να οριζουν καναν κλαρινογαμπρο,ευθυτενη,μυωδη κι ομορφοπαιδο κανε λιγο τα στραβα ματιαConan1982 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 12:44 pmΣτηρίζομαι στην παροιμιώδη ...αυτοσυγκράτηση σας. Άσε και ήδη έχω σοβαρό θέμα που συμπίπτει η μέρα ημιτελικού με την επέτειο γάμου, αλλά ....ευτυχώς που δεν έχουμε που να αφήσουμε τα παιδιά ουτως ή άλλως.assistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 12:32 pm
Ρε συ mod Τεταρτη ειναι ακομα......μην αρχιζεις απο τωρα το πιωμα,ποιος θα ελεγξει το φορουμ;;;;;;![]()
![]()
![]()
Α) Ποια στραβά μάτια, εγώ σκεφτόμουν για να είμαι σίγουρος Παρασκευή πρωί, πρωί να βάλω ....προληπτικά ένα τριήμερο αποκλεισμό σε καμιά....20αριά άτομα να παρακολουθήσω ανενόχλητος το ματς.assistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 12:55 pmA)εμεις αυτοσυγκρατουμαστε........αλλα τωρα αν δουμε για διαιτητη να οριζουν καναν κλαρινογαμπρο,ευθυτενη,μυωδη κι ομορφοπαιδο κανε λιγο τα στραβα ματια![]()
Β)τι επετειους και χαζα μου τσαμπουνας;;;;;;περσι παντρευτηκες;;;;;;εγω εχω ηδη ανακοινωσει οτι θα απουσιαζω απ το σπιτι και τις υποχρεωσεις αυτου απ τις 6 τ απογευμα εως αργαμιση........
Δεν έχεις χτίσει σωστά. Εμένα βλέποντας η γυναίκα μου τις αντιδράσεις μου σε κρίσιμα ματς της θρυλάρας, όχι μόνο μου παραχωρεί χρόνο και χώρο όταν παίζει ο οσφπ αλλά με συμπονεί κιόλας όταν χάνουμε.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 12:44 pmΣτηρίζομαι στην παροιμιώδη ...αυτοσυγκράτηση σας. Άσε και ήδη έχω σοβαρό θέμα που συμπίπτει η μέρα ημιτελικού με την επέτειο γάμου, αλλά ....ευτυχώς που δεν έχουμε που να αφήσουμε τα παιδιά ουτως ή άλλως.assistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 12:32 pm
Ρε συ mod Τεταρτη ειναι ακομα......μην αρχιζεις απο τωρα το πιωμα,ποιος θα ελεγξει το φορουμ;;;;;;![]()
![]()
![]()
Α)κλεισ το απο τωρα ολο το μαγαζι να χεις το κεφαλι σου ησυχο.......αφηστε μονο ενεργα τα τοπικ του Προμηθεα και του Κολοσσου...Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 1:19 pmΑ) Ποια στραβά μάτια, εγώ σκεφτόμουν για να είμαι σίγουρος Παρασκευή πρωί, πρωί να βάλω ....προληπτικά ένα τριήμερο αποκλεισμό σε καμιά....20αριά άτομα να παρακολουθήσω ανενόχλητος το ματς.assistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 12:55 pm
A)εμεις αυτοσυγκρατουμαστε........αλλα τωρα αν δουμε για διαιτητη να οριζουν καναν κλαρινογαμπρο,ευθυτενη,μυωδη κι ομορφοπαιδο κανε λιγο τα στραβα ματια![]()
Β)τι επετειους και χαζα μου τσαμπουνας;;;;;;περσι παντρευτηκες;;;;;;εγω εχω ηδη ανακοινωσει οτι θα απουσιαζω απ το σπιτι και τις υποχρεωσεις αυτου απ τις 6 τ απογευμα εως αργαμιση........![]()
Β) άστα, 10 χρόνια.